2017 Şubat Anneleri

merhaba kızlar,kabızlıkla nasıl baş ediyorsunuz,çözümünz varmı bu konuda
Her gun koca bi salata tabagi kivirck yemeye dikkat ediyorm kabızlık için iyi geliyo.mürdum erigide iyi geliyo:)aktarlarda dogal olan şeyler var canm onlarada bakabilirsin

Saol canm alinca paylaş mutlaka

Kızlar garip gelecek ama hamile olunca wcye cıkma olayım sıklaştı,hiç kabızlık çekmiyorum aksine günde bazen 3 kere girdiğim oluyor tuvalete ,eşim dalga geçiyo hatta bağırsaklarım düzene girdi resmen ,hamile olmadan önce 2 ya da 3 günde 1 girerdim tuvalete,metabolizmam mı hızlandı ne oldu bilmiyorum ama kendime şaşırıyorum .

öyle çok birşey de yemiyorum ..günde 2 kez mutlaka giriyorum ama . Hamile olmadan önce de kabız olan biri değildim gerçi ama bu kadar da tuvalete girmiyordum ,değişik

Kan ilaci kullanyomusun?
evet canım kullanıyorum..onun dışında decavit diye vitamin alıyorum ve magvital toz karışım içiyorum magnezyum takviyesi olarak,kramp yaşamamak için. Bir ara kansızlığım vardı hamile kalmadan önce demir ilacı kullanmıştım,kabızlık yaşamıştım o zamanlar ilaçtan dolayı.Şimdi de kullanıyorum ama kullandığım diğer ilaçlar mı engelliyor kabız olmamı bilemedim..

Olabilir kan ilaci ilk zamanlar bendede kabızlık yapmamıştı ama şimdi yapiyo sana yaramış demekki

İsimle mi alakalı ki acaba bu yaramazlık usluluk anlamadım :)

İsim karakteri çok etkiler tabiki ismin çok etkisi var canım. Bazı isimler sakin bazı isimler hareketli hatta yaramaz yapabiliyor çocukları.. hatta bazı isimler hasta bile edebiliyor çocuk kaldıramadığı için.. peygamber efendimiz zamanında da bu tarz durumlar yaşanmış, ne yapsalar iyileşmeyen bir çocuğu peygamberimize götürüyorlar ismini değiştiriyor ve çocuk şifa buluyor.. bence sen de bir daha bi düşün derim yaramaz bebiş istemiyorsan

Bizde kızımıza hazal ismini düşünüyoruz irmakda olabilir suanlik aklımızda bunlar var değişebilir ama

Keske ben de ishal gibi dolassam. ben hamilelikten once de bagirsak sorunu yasiyordum.simdi hepten beterim. malesef kayisi incir fayda etmiyor.bazen duphalac bile etkilemiyor dozu arttiriyorum

Biz isim konusunda son ay karar vericez benim aklimda isim var tabi düsünüyorm ama esimin aklinda ve var hiç bilmyorm konuşmuyrzda anlaşamayız diye korkuyrz valla o yuzden son ay konusur karar veririz diye konuştuk

Benim kiz kardesim ve yegenim de surekli hastaydilar. amcam ikisini de adini degistirmis. gercekten isimler cok etkiliyor hem karakterini hem yasayisini.

Onun icin isim secerken dikkat etmek lazim

Benim aklimda olan isimler:
Zisan
Bera
Erva
Ama esimiz istemiyor bunlari
Bana 26 saat ver guzel bibisim bulacam dedi.

Hala bekliyorum hala bekliyorum

Masaallah de kendine
Sen dememissin ben diyeyim. masaallah

Daha yarım saat oldu şök biteli her yerim ağrıyor 7 saat ders üstüne sandalyede 4ten beri oturuyorum. Evde yemeğim de yoktu. Eşim dışarı çıkıp yiyelim dedi ama ayakta durmaya gücüm yok. Kahvaltılık hazırladık yedik. Çok Yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…