- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
- 103
Günaydın kızlar.
Hastanedeyim şuan. Geçmişimden dolayı 100lük şeker yüklemesi istedi doktorum.(pko ve annemde 4 kere çıkan gebelik şekeri)
Midem bi acayip oldu.
Umarım 3 saati rahat atlatırım.Yanımda kimse de yok. Ayılıp bayılmam dimi :)
Bebeğim 1 kilo olmuş.Boyu da 37 cm.
Maaşallah boyu uzun gidiyor dedi doktorumuz. Kilomuzda haftamızla uyumlu.Yani günü gününe büyüyoruz...
Karnımda sertleşmeler başlamıştı. Bol su içip dinlenmemi tavsiye etti. İş güç yapmayı bırakmalıymışım artık.
Öyle işte...
Aynen. Duphalac yoksa huzur yokKeşke yapsa bıktım kabızlıktan ve duphalac kullanmaktan :)
Ben 2 pijama aldım 2 de gecelik alıcam veya 1 gecelik 1 pijama. Pijamalar biri s biri m ve kocamanlar. Gecelik sadece hastanede giyerim evde pijama daha iyi. Lohusa özel almıyorum sadece emzirmeye uygun olsun yeterliGule gule kullan canim.Bende tam arastiriyodum,gercekten cok pahali bir de kac tane alacaksiniz kizlar?gecelik mi daha iyi olur,pijama mi? 2 ser takim yeter mi acaba?simdiden hazir olsa iyi olur acil bi durum o lursa diye dusunuyorum
Çocuklar isminin özelliğini taşırmış canmİsimle mi alakalı ki acaba bu yaramazlık usluluk anlamadım :)
A a o nasıl bi saçmalık??Kızlar doktora gittim bugün. Su çiçeği antikor testi de verdim. Sacmaligin boylesi sonuclar 1 hafta sonra çıkarmış. Disarda yapiliyormus bu test. E zaten 1 haftaya eğer kapmışsam belirtilerden de anlardim yani.. ilk 96 saat içinde yapilmasi gereken bir serum mu ne varmış ama sonuçlar 1 hafta sonraya cikiyorsa önlem alamadiktan sonra ne anlamı varneyse iyi yani bebisimi görmüş oldum 1400 olmuş kilosu 38 cm de boyu dedi
Yuh ya okul çıkışı şök nedir..bizimkiler ya öğle arasi yapiyo ya da cok acil biri icin toplaniliyorsa derse girmiyorlarDaha yarım saat oldu şök biteli her yerim ağrıyor7 saat ders üstüne sandalyede 4ten beri oturuyorum. Evde yemeğim de yoktu. Eşim dışarı çıkıp yiyelim dedi ama ayakta durmaya gücüm yok. Kahvaltılık hazırladık yedik. Çok Yorgunum
Ben de anlamadim ki?24 değil 26 saat olmasına güldüm:))) niye 26 acaba:))
Kızlar doktora gittim bugün. Su çiçeği antikor testi de verdim. Sacmaligin boylesi sonuclar 1 hafta sonra çıkarmış. Disarda yapiliyormus bu test. E zaten 1 haftaya eğer kapmışsam belirtilerden de anlardim yani.. ilk 96 saat içinde yapilmasi gereken bir serum mu ne varmış ama sonuçlar 1 hafta sonraya cikiyorsa önlem alamadiktan sonra ne anlamı varneyse iyi yani bebisimi görmüş oldum 1400 olmuş kilosu 38 cm de boyu dedi
Teşekkür ederim :)
Eki Görüntüle 1906864 Eki Görüntüle 1906862 Eki Görüntüle 1906861 Eki Görüntüle 1906867 Eki Görüntüle 1906868
arabanin arka tekerleri özellikle çok büyuk bu guzel ama şu bilgiyi veriyim arka tekerler büyuk oldugu için 62 cm
genişligi
Renk seçenegi aslinda ben pek begenmedim renkleri koyu oldugu icin antrasit seçtim ama morda çok hoşuma gitti 11 tane renk seçenegi var zaten
Yuh ya okul çıkışı şök nedir..bizimkiler ya öğle arasi yapiyo ya da cok acil biri icin toplaniliyorsa derse girmiyorlar
Ay evet 3.5 kilo almışım birazi ona ait şükür ki .. ama hızlı alıyoruz artık yaa yemeye korkar oldum meyveyi bileA a o nasıl bi saçmalık??
1400 çok güzel ya baya tombiş bi kuzucuk var desene. Senin kiloları kimin aldığı belli oldu :)
Haklisin canim masallah diyeyim , cok sükür kabizlik yasamiyorum,insallah böyle de gider..Masaallah de kendine
Sen dememissin ben diyeyim. masaallah
Insallah temiz cikar hamurisi cook yiyorum ve hizli.kilo.aldim ben oyuzden biraz tedirginim canim hayirli haberlerle gelelim.insallahgözün aydın canım. senin doktorda benimki gibi. benimkide şeker yüklemesi yerine açlık tokluk baktı. haftaya kontrole gidecem bakalım ne diyecek
Çok tesekkur ederimÇOK GÜZELMİŞ GÜLE GÜLE KULLAN
NE KADAR BUNUN FİYATI ACABA?
Bende böyle biliyorum ağır geldiğini fln da ne bilim kararsizim :)İsim karakteri çok etkiler tabiki ismin çok etkisi var canım. Bazı isimler sakin bazı isimler hareketli hatta yaramaz yapabiliyor çocukları.. hatta bazı isimler hasta bile edebiliyor çocuk kaldıramadığı için.. peygamber efendimiz zamanında da bu tarz durumlar yaşanmış, ne yapsalar iyileşmeyen bir çocuğu peygamberimize götürüyorlar ismini değiştiriyor ve çocuk şifa buluyor.. bence sen de bir daha bi düşün derim yaramaz bebiş istemiyorsan
Çok tesekkur ederimBütun aparatlari ve herseyi dahil 1600 canim ama tek bebek arabasi olarakta alinabiliyo:)
Yanı evet benim ismimi mesela tek koymayin diyolar genel olarak ama hep te o vardı aklımda :)Nasıl geçti yükleme? Maşallah ya kocaman olmuş kuzucuk
Aynen. Duphalac yoksa huzur yok
Ben 2 pijama aldım 2 de gecelik alıcam veya 1 gecelik 1 pijama. Pijamalar biri s biri m ve kocamanlar. Gecelik sadece hastanede giyerim evde pijama daha iyi. Lohusa özel almıyorum sadece emzirmeye uygun olsun yeterli
Çocuklar isminin özelliğini taşırmış canm
Canm bana acil serviste yazdılar, Oktay bey ayrıca debridat yazdı o da sindirime çok iyi geliyor sen bi sor Recep beyeDuphalec işe yarıyor mu diyorsunuz yani. Doktoruma söyleyim de banada bişiler versin.sırf kabızlık yüzünden kilo alıyorum resmen. 26 haftada 11 kilo oldu.hafta başından buyana yemek işini abartmadığım halde 2 kilo farketti.çok mağdurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?