2017 Şubat Anneleri

Kızlar doktora gittim bugün. Su çiçeği antikor testi de verdim. Sacmaligin boylesi sonuclar 1 hafta sonra çıkarmış. Disarda yapiliyormus bu test. E zaten 1 haftaya eğer kapmışsam belirtilerden de anlardim yani.. ilk 96 saat içinde yapilmasi gereken bir serum mu ne varmış ama sonuçlar 1 hafta sonraya cikiyorsa önlem alamadiktan sonra ne anlamı var neyse iyi yani bebisimi görmüş oldum 1400 olmuş kilosu 38 cm de boyu dedi

Nasıl geçti yükleme? Maşallah ya kocaman olmuş kuzucuk

Keşke yapsa bıktım kabızlıktan ve duphalac kullanmaktan :)
Aynen. Duphalac yoksa huzur yok

Gule gule kullan canim.Bende tam arastiriyodum,gercekten cok pahali bir de kac tane alacaksiniz kizlar?gecelik mi daha iyi olur,pijama mi? 2 ser takim yeter mi acaba?simdiden hazir olsa iyi olur acil bi durum o lursa diye dusunuyorum
Ben 2 pijama aldım 2 de gecelik alıcam veya 1 gecelik 1 pijama. Pijamalar biri s biri m ve kocamanlar. Gecelik sadece hastanede giyerim evde pijama daha iyi. Lohusa özel almıyorum sadece emzirmeye uygun olsun yeterli

İsimle mi alakalı ki acaba bu yaramazlık usluluk anlamadım :)
Çocuklar isminin özelliğini taşırmış canm

A a o nasıl bi saçmalık??
1400 çok güzel ya baya tombiş bi kuzucuk var desene. Senin kiloları kimin aldığı belli oldu :)

Yuh ya okul çıkışı şök nedir..bizimkiler ya öğle arasi yapiyo ya da cok acil biri icin toplaniliyorsa derse girmiyorlar

Maşallah ne yedin de tontik oldu bebiş bize de ver sırrını

ÇOK GÜZELMİŞ GÜLE GÜLE KULLAN

NE KADAR BUNUN FİYATI ACABA?

Milleti o kadar saat tutmaya hakları var mi yaa belki cocugunu okuldan alacak olan var. Bu kadar saat okulu kurtaracaklar sanki vatan meselesi

Bende böyle biliyorum ağır geldiğini fln da ne bilim kararsizim :)

Yanı evet benim ismimi mesela tek koymayin diyolar genel olarak ama hep te o vardı aklımda :)

Kızlar ya bi haftadır fln istahim gitti gecen haftalar da ne bulsam yer haldeydim surekli bisey yiyodum ama bu ara bulaniyom ve canım istemiyo meyve bile yiyemiyorum kahvaltı yapınca bi saat sonra kocaman meyve tabağı yapar yerdim şimdi o da yok var mı iştahsızlık yaşayan

Kızlar oğlum sanırım si çiçeği çıkardı yüzünden vücudunda sivilce gibi şeyler çıkmış ben allerji sandım ablam şu çiçeği dedi. Çok korktum yarın dr à gideceğim. İnşallah bebeğe birsey olmaz ya. Çok yoruldum artık hep bir aksilik çıkıyor. Çok üzgünüm bebise bişey olmaz umarim

Duphalec işe yarıyor mu diyorsunuz yani. Doktoruma söyleyim de banada bişiler versin.sırf kabızlık yüzünden kilo alıyorum resmen. 26 haftada 11 kilo oldu.hafta başından buyana yemek işini abartmadığım halde 2 kilo farketti.çok mağdurum

Canm bana acil serviste yazdılar, Oktay bey ayrıca debridat yazdı o da sindirime çok iyi geliyor sen bi sor Recep beye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…