Cumartesi ilk bu sorunu konuşucam recep beyleCanm bana acil serviste yazdılar, Oktay bey ayrıca debridat yazdı o da sindirime çok iyi geliyor sen bi sor Recep beye
Hem ton ton Hem de boyu uzun maşallah genetik mi Yoksa bir sırrı var miMaşallah ne yedin de tontik oldu bebiş bize de ver sırrını
Sanırım bu yıl etraf Elif dolacak
Bende Elif Nur mu
Yoksa Elif Asya mu kıysam bilemedim ama hala araştırıyoruz bundan güzel isim bulamıyorum
Doktorlarınız nasıl bu kadar kilo almanıza yada almamanıza takılırlar , Bunlar kadın doğumcu mu diyetisyen mi ? önemli olan bebeğin sağlığıdır. Benim doktorum canın ne istiyorsa ye dedi . hiç birşey den çekinmiyorum abartmamak da lazım tabiki.Tavsiyem bol bol yumurta ve ceviz yiyin Canan Karatay ablamız ne demişse doğrudur.
gözün aydın canım. senin doktorda benimki gibi. benimkide şeker yüklemesi yerine açlık tokluk baktı. haftaya kontrole gidecem bakalım ne diyecek
Yazın oğlum çıkardı, kızkardeşim 7 aylık hamileydi hiç farketmedik, bende 4 haftalık hamileydim. Küçükken olduğu aşıdan dolayı 10/15 tane çıkmadı bile oyüzdrn anlamadım öğretmeni beni uyardı. Test yaptırmadım. Kardeşimde çoğundada bişey olmadı. Sen yine mutlaka sor, gönlünü ferah tut.Kızlar oğlum sanırım si çiçeği çıkardı yüzünden vücudunda sivilce gibi şeyler çıkmış ben allerji sandım ablam şu çiçeği dedi. Çok korktum yarın dr à gideceğim. İnşallah bebeğe birsey olmaz ya. Çok yoruldum artık hep bir aksilik çıkıyor. Çok üzgünüm bebise bişey olmaz umarim
Bende bel ve sırt ağrısı Yok ama bacağım çekiyor yürürken. Magnezyum yetmiyor sanırım. Yarın ayrıntılı ultrason var bakalım ne diyecek. 5 haftada 2 kilo aldım bu ay zatenCumartesi ilk bu sorunu konuşucam recep beyleyani çok su içmeme rağmen wc ye çıkmam bence karşılamıyor o kdar suyu.bi anormallik var metabolizmamda bide bende bugün itibarıyle bel sırt ağrıları başladı. İş yerinde zor oturuyorum ağrıdan.sizde durum nasıl
İyi akşamlar kızlar..
100lük şeker yüklemem korktuğum gibi olmadı çok şükür. Sadece saat başı kan vermek için kalktım yerimden. Son saat halsizlik ve hafif baş dönmeleri oldu o kadar. Sonucumu dr.a göstermedim ama gayet iyi çıkmış. Çok şükür şeker sorunum yok.
Kan değerim 11 çıkmış.Sanırım kan ilacını günde 2 taneye çıkarabilir.
Birde idrarda enfeksiyon çıkmış. Onun için de ilaç yazabilir herhalde.
Son olarak ilk hamileliğimde kendime çok dikkat ediyordum,bebişte hep önden gidiyordu. Bu hamileliğimde hiç dikkat edemiyorum.Biraz da fazla karbonhidrat tüketiyorum ki kiloyu ben almaya başlamışım. Bugün itibari ile karbonhidratı azaltıp proteine daha çok önem vereyim diyorum (başarabilirsem).
Bir de doktorlarınıza sorun bakalım bebişe neler kilo aldırırmış.Hep birlikte uygulayalım doktorların dediklerini :))
Kızlar karnını takip edip resmen dalgalandigini gören var mi aranizda
Gözünaydın.. bebişin kilosu ne kadar olmuş az mı geldi sana
Evet canim duphalac ise yariyor. yalniz degilsin ben de 9 kilo aldim. belki simdi 10 olmusumdur:)))Duphalec işe yarıyor mu diyorsunuz yani. Doktoruma söyleyim de banada bişiler versin.sırf kabızlık yüzünden kilo alıyorum resmen. 26 haftada 11 kilo oldu.hafta başından buyana yemek işini abartmadığım halde 2 kilo farketti.çok mağdurum
Maşallah maşallah bebeklerimize çok güZel Bi duygu bende öyle diyorum daha üç Ay var uyutmayacak bubyavrular annelerini :)Ben çok net görüyorum bayadır. Hatta eşimle diyoruz şimdi böyleyse 9 aylık halini düşünemiyoruz diye. Bildiğin 9 aylık gibi kolunu bacağını yükseltiyo, dönerken bütün karnımı sarsıyo.. video çekip duruyorum. maşallah diyeyim. Sizde diyin
Ebet benimde :):):) çok Güzel cook maşallah maşallahOo benim göbüşün dalgalanışı 2-3 kat kıyafetten bile belli oluyor :))
Yaaa sorma çok şükür Rabbime verene ya :)Bennnn
Akşam eğlencem oldu resmen benim
Ben varım :)bazende öyle bi tekme atıyoki noluyo diye bi an refleks oluyo bende sıçrıyrm tabi bu arada bi oluyoKızlar karnını takip edip resmen dalgalandigini gören var mi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?