2017 Şubat Anneleri

Canm bana acil serviste yazdılar, Oktay bey ayrıca debridat yazdı o da sindirime çok iyi geliyor sen bi sor Recep beye
Cumartesi ilk bu sorunu konuşucam recep beyle yani çok su içmeme rağmen wc ye çıkmam bence karşılamıyor o kdar suyu.bi anormalşik var metabolizmamda bide bende bugün itibarıyle bel sırt ağrıları başladı. İş yerinde zor oturuyorum ağrıdan.sizde durum nasıl

Sanırım bu yıl etraf Elif dolacak
Bende Elif Nur mu
Yoksa Elif Asya mu kıysam bilemedim ama hala araştırıyoruz bundan güzel isim bulamıyorum

Evettt :))) her girdiğim sınıfta en az bir elif var digerleri de elif+ bir isim daha napacaz bakalım

benimki sadece ekmek poğaça pasta Kızartma türü şeyler yeme dedi. hem bebeğe faydası yok hem sana kilo dedi. onun dışında ye bol bol diyor tadını çıkar

gözün aydın canım. senin doktorda benimki gibi. benimkide şeker yüklemesi yerine açlık tokluk baktı. haftaya kontrole gidecem bakalım ne diyecek

Evet benim doktor da öyle yaptı. yarin gidiyorum ben de inşallah

Inşallah şu kist de geçmiştir allahim nolur

Yazın oğlum çıkardı, kızkardeşim 7 aylık hamileydi hiç farketmedik, bende 4 haftalık hamileydim. Küçükken olduğu aşıdan dolayı 10/15 tane çıkmadı bile oyüzdrn anlamadım öğretmeni beni uyardı. Test yaptırmadım. Kardeşimde çoğundada bişey olmadı. Sen yine mutlaka sor, gönlünü ferah tut.

Bende bel ve sırt ağrısı Yok ama bacağım çekiyor yürürken. Magnezyum yetmiyor sanırım. Yarın ayrıntılı ultrason var bakalım ne diyecek. 5 haftada 2 kilo aldım bu ay zaten

İyi akşamlar kızlar..
100lük şeker yüklemem korktuğum gibi olmadı çok şükür. Sadece saat başı kan vermek için kalktım yerimden. Son saat halsizlik ve hafif baş dönmeleri oldu o kadar. Sonucumu dr.a göstermedim ama gayet iyi çıkmış. Çok şükür şeker sorunum yok.
Kan değerim 11 çıkmış.Sanırım kan ilacını günde 2 taneye çıkarabilir.
Birde idrarda enfeksiyon çıkmış. Onun için de ilaç yazabilir herhalde.
Son olarak ilk hamileliğimde kendime çok dikkat ediyordum,bebişte hep önden gidiyordu. Bu hamileliğimde hiç dikkat edemiyorum.Biraz da fazla karbonhidrat tüketiyorum ki kiloyu ben almaya başlamışım. Bugün itibari ile karbonhidratı azaltıp proteine daha çok önem vereyim diyorum (başarabilirsem).
Bir de doktorlarınıza sorun bakalım bebişe neler kilo aldırırmış.Hep birlikte uygulayalım doktorların dediklerini :))

Gözünaydın.. bebişin kilosu ne kadar olmuş az mı geldi sana

Kızlar karnını takip edip resmen dalgalandigini gören var mi aranizda

Ben çok net görüyorum bayadır. Hatta eşimle diyoruz şimdi böyleyse 9 aylık halini düşünemiyoruz diye. Bildiğin 9 aylık gibi kolunu bacağını yükseltiyo, dönerken bütün karnımı sarsıyo.. video çekip duruyorum. maşallah diyeyim. Sizde diyin

Gözünaydın.. bebişin kilosu ne kadar olmuş az mı geldi sana

Canım bebiş tam 1065 gr 37 cm olmuş.
Tam günü ile uyumlu çıkıyor ama ilk oğlumla karşılaştırınca bu biraz geriden geliyor gibi. Gelişimi gayet normal çok şükür de dediğim gibi ilk oğlum hep 1 hafta öndeydi ve 3200 doğdu.Bu böyle giderse ucundan 3 kiloyu anca görürüz diye düşünüyorum.O yüzden biraz dikkat edeyim ki 3 kilo sınırını rahat geçelim :)

Evet canim duphalac ise yariyor. yalniz degilsin ben de 9 kilo aldim. belki simdi 10 olmusumdur:)))

Maşallah maşallah bebeklerimize çok güZel Bi duygu bende öyle diyorum daha üç Ay var uyutmayacak bubyavrular annelerini :)

Oğlum 3.800 gr doğdu, 55 cm hiç beslenmeme dikkat etmedim. Şimdi daha özen göstermeye çalıştığım halde belkide kız diye daha geride gibi. Sadece 8/9 ayda ciddi ceviz yedim. Bi poşet yiyordum. Çok kilo akmıştım. Şimdi süt içiyorum yumurta yiyorum, Dr son 3 ayda bebeklerde ciddi kilo ve boy değişimi olur diyo. Şuanda pekılnaz dedi. 6 kiloya yakın aldım. İlkinde bu Zaman'da 15 kilom vardı sağlıklı olalım kiloyu hiç problem etmiyorum.

Balık yagı hapi kullanyomusunuz sizde¿arada bi aliyrm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…