2017 Şubat Anneleri

Ya işe yarıyor ama sürekli kullanma dedi doktor birkaç gün kullanıyorum rahatlıyorum sonra tekrar şişkinlik ve kabızlık süt içemedim hiç hamilelikte bende kabızlık yapıyor diye

Kızlar iyi akşamlar herkese.
Birşey soracaktım horlayan varmı aranıza yani sesimle uyanıyorum çokta kilolu değilim neden oldu böyle uyumaya korkar oldum ya of

Birşey soracaktım horlayan varmı aranıza yani sesimle uyanıyorum çokta kilolu değilim neden oldu böyle uyumaya korkar oldum ya of
Ben ama farkında değildim eşim söyledi hamilelikten dolayı burun tıkanıyor ve gece horlamaları başlıyor önceden Hiç öyle bir sorunum yoktu Umarım doğurunca biter

Ben ama farkında değildim eşim söyledi hamilelikten dolayı burun tıkanıyor ve gece horlamaları başlıyor önceden Hiç öyle bir sorunum yoktu Umarım doğurunca biter

böyle uyanıyorum sesle tam horlamaya başlayacakken,ne oluyor anlamadım. Yani uykudan uyandırıyor nefesim kesilecek diye korkudan yatamadım doğru dürüst

böyle uyanıyorum sesle tam horlamaya başlayacakken,ne oluyor anlamadım. Yani uykudan uyandırıyor nefesim kesilecek diye korkudan yatamadım doğru dürüst
Ha benimki o kadar olmuyor ama bir doktoruna danış istersen ben söylediğimde bunlar İyi günlerin dedi Bana

İyi geceler herkese..bir haftadır taşınmaya uğraşıyorum ..hamilelikte en zor şey buymuş meğer...iki gün ayakta durdum karnım davul gibi oldu...okula gidince dinlendim çok şükür....ben de yememe dikkat edemeyenlerdenim 6 kilo almışım hemşire gayet iyi dedi ama ben kendimi tosun gibi hissediyorum şimdiden....bebeğim de maşallah hiç durmuyor karnım sürekli tekmeliyor ya da dalgalanıyor ...bir de görenler hep erkek karnına benzetiyorlar ..cinsiyeti değişmez inşallah. .onlar konuştukça ben korkuyorum..herşeyi kıza göre ayarlamaya başladım bile..bu aydan sonra değişmesin ya

Eşim hiç söylemedi tribe girmeyim diye :) ama ben bir otrivin bağımlısı olarak şuan onun bile faydasını görmüyorum.sabah kalktığımda burnumdan sıfır nefes ve boğazlarım acaip kuru ağrı yapıyor.nefes problemi yaşamamız normalmiş

Valla inşallah geçici bir durumdur.
Korkarak uzandım dün yatağa sık sık uyandım

Arada oluyo canm özellikle yorulduysam yada geçen hafta mesela nefesim çok daraliyodu uyurkende bende sesime uyanyodum.

Ay artık akşamları nefes alamıyorum ya karnım sanki burnuma kadar daraltıyo beni.. uzansam olmuyo otursam olmuyo.. daha 3 ay var ne olacak böyle acaba

Geçen hafta Banada verdi ayda bir balık yiyorum deyince. Balık hiç sevmem zaten hapı daha iyi oldu
Haftada 2 kere yemeye çalısıyorm bebiş için özellikle mevsimi bide şimdi evde kendin yapamiyosanda dışarda yesen iyi olur aslinda :)

Arada oluyo canm özellikle yorulduysam yada geçen hafta mesela nefesim çok daraliyodu uyurkende bende sesime uyanyodum.
Ay valla sağolun biraz rahatlattınız. Tam uykuya dalarken hırlamayla uyandım birkaç kez,panik atağımda var gece korkudan yatamadım

Ay valla sağolun biraz rahatlattınız. Tam uykuya dalarken hırlamayla uyandım birkaç kez,panik atağımda var gece korkudan yatamadım
:) yanina su koy yatarken su ihtiyacıda çok oluyo ondanda böyle hiırr diye uyanıyosun oda normal bendede oluyo kiloluda degilim bende tamamen gebelikle alakali önceden yoktu böyle bişey

:) yanina su koy yatarken su ihtiyacıda çok oluyo ondanda böyle hiırr diye uyanıyosun oda normal bendede oluyo kiloluda degilim bende tamamen gebelikle alakali önceden yoktu böyle bişey
Haklısın deneyeceğim canım sağol:) hayirlisiyla 3 ay geçsede doğursaydık şu gebelik komplikasyonlarıda biteydi iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…