2017 Şubat Anneleri

Benimde maalesef öyle.Doktora sordum magnezyumu mutlaka iç dedi ama yapacak bişey yok demişti

Bana magnezyum yan etki yaptı bıraktım dr a sormadan valla . Hem içer içmez ishal yapıyo hemde çok ciddi nefes darlığı yapıyo ölücem sandım geçen akşam.. bırakınca olmuyo bunlar. İçmem artık ben onu.

Beline yastık koy otururken ben oyle yapınca ağrımyo belim
Belimizde kavis çok belirgin olmayan başladı sanırım bu sıralar ondan bu kadar rahatsızlık duyuyoruz maaşallah bebekler de büyüdü. Şaka gibi geliyor hala inanamıyorum ben bazen karnıma bakıp hareketini gördükçe değişik geliyor.

Nerem ağrırsa ağrısın gaz çıkarmak kadar hiçbirşey rahatsız etmiyor beni okulda filân korkuyla wc ye gidiyorum resmen birileri duyacak rezil olacağım diye. Evde desen kv nin yanında filân sıkmay çalışıyorum kendimi o kadar çok kalkıp wc ye gidiyorum ki sadece gaz çıkarmak için abdest alıp banyodan çıkmadan tekrar abdest alıyorum çoğu zaman

Ben zaten hep kabız olduğum için bağirsaklarımı çalıştırması işime geldide nefes darlığı gibi bir yan etkisi var mıydı bilmiyorum.
Ozaman magnezyum içeren besinler tüket bol bol

Ben zaten hep kabız olduğum için bağirsaklarımı çalıştırması işime geldide nefes darlığı gibi bir yan etkisi var mıydı bilmiyorum.

Öyle yapmaya çalışıcam artık. Prospektüs ünde de yazıyordu yan etkilerinde.. ben önce ondan olduğunu anlamadım sonra geçen akşam çok fena olunca eşimle bakmak aklımıza geldi öyle anladık.

Midem bulanıyo benim yaaaaaaa gecen haftalarda ki istahim i istiyom ben

Sizi boyle ishal yapan magnezyum ilaci hangisi yaaa....belki bana da bi etkisi olur.

Günaydınlar....
Burun tıkanıklığını sonuna kadar yaşıyorum. Nefes darlığımda var.
Bazen annem aradığında "ne iş görüyorsun da bu kadar nefes nefesesin" diyor :)
Ben gün boyu burun tıkanıklığını idare etmeye çalışıyorum ama akşam olunca ağzı açık uyuyamıyorum. Midemide bulandırıyor. O yüzden gebelik kategorisi B olan burun fısfısı "illiadin" kullanıyorum. Deniz suyu da aldım ama hiç işime yaramadı. İlliadin çok rahatlatıyor. Tabi onsuz uyumak daha iyi ama olmuyor işte...

Ebet benimde :):):) çok Güzel cook maşallah maşallah
Benim kız akıllı sanırım oğlumda çok hareket etmez di buda öyle sadece arada sert bir dirsek bacak yiyorum milletin içinde ay diye bağırıyorum gülüyorum ama herseye rağmen herşey çok güzel Masaaalah kızlar

Günaydın annecikler valla okudum yorumlarınızı bunların Hepsi bende de var sikayetlerin geçici ve hamileliktwn olduğunun teshisini net bir şekilde koydum Çünkü sırf bende var sanıyordum Bazen nefes alamıyorum diye ağlayarak uyuduğumu Biliyorum o kadar Yani dua edelim kızlar Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah Son üç Ay sıkıntılı evt ama ucunda olum yok sağlıklı hamilelikler diliyorum bütün Güzel annelere :)

Evet canım katılıyorum çook tatlı Güzel bir macera birazcık zorlu olsa da çok Tatlı

Aynı sorunlar bende de öyle bir nefes alıyorum ki bazen ben rahatsız oluyorum çok takma kafana alışmaya bak Can'ım Rabbim daha büyük dertler vermesin Can'ım

Sizi boyle ishal yapan magnezyum ilaci hangisi yaaa....belki bana da bi etkisi olur.

Benimki magosit içer içmez hemen ishal yapıyodu. Ama internette vücudun ihtiyacı yoksa dışardan takviye alınan magnezyum ishal yapar yazıyordu, doğal besinlerden alsak olmuyormuş. Feci nefes darlığı da cabasıydı bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…