2017 Şubat Anneleri

günaydın tatlı anneler.. şikayetler almış başını gitmiş. en çok korktuğum nefes darlığıydı hatta bi ara oldu bende 2 hafta önce felan ama dikkat ettim ogünlerde kabızlık vardı. ne zaman kabızlık çözdüm nefes rahat almaya başladım bnce öyle bağlantılı diyorum.. nefes darlıkları olanlarda kabızlık şikayeti var mı? yada olmayanlarda yinede nefes darlığı çekiyorum diyen..

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR DÜN DOKTORDAYDIM SAMSUNA GİTTİM SONUNDA RENKLİ ULTRASONDA GÖRDÜM BÜYÜMÜŞ BOYU 30,5 CM KİLO DA 600 GRAM OLMUŞ ÇOK TATLIYDI KAFASI TA GÖĞSÜMÜN ALTINDAYDI YÜZÜ BİRAZ KARANLIK GÖRÜNÜYODU SIRT AĞRIM VAR DEDİM NORMAL DEDİ AĞRI KESİCİ OLARAK PAROL İÇEBİLİRSİN DEDİ BENDE GEREK YOK OZMN DEDİM. BEN 25. HAFTAMIN İÇİNDEYİM BENİMLE AYNI OLUP BEBEĞİN KOY KİLO ORANLARI NASI ACABA

Bİ DE BUGUN SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM İKİNCİ AŞIMI OLDUM KALBİNİ DE DİNLEDİLER 24 KASIMA SAĞLIK OCAĞINA BİDAHA CAĞIRDILAR BENDEN BUKADAR BIRAZ ÇOK YAZDIM :)))
NEYSE OLSUN HER ZAMAN YAZMIYORUM

Ben hiç kabızlık yaşamadım ama nefes darlığım oldu , gerçi benimki ilaçtan oluyodu ama bi de geceleri olabiliyor dayanamayıp yatana kadar tıkınıyorum bazen malesef

kızlar yardım edin bi türlü karar veremiyorum
baby tech olan 70x130 cm olup sallanma özelliği var yüksekliği ayarlanabilir stoplu .. herşeyi dahil yatak yan koruma cibinlik vs peşin fiyatı 850 tl
diğer marka Tahterevalli ölçüsü 70x115 cm olup sallanma özelliği yok yüksekliği ayarlanabilir ve stoplu tekerlekleri sayesinde hareket ettirilebilir oyun parkı. fiyatı şuan indiirmli 640 tl
sizce hangisi.. ben en azından 3 yaşına kadar kullanmak istiyorum bu beşikleri bunlar 36 aya kadar kullanılıyor diyor kullanan tecrübesi olnlardan fikir almak istiyorum yada araştıranlardan:)

Eklentiler

• lTHT-TO-01-NAT_1.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 39
  • Oyuncak_10487523.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 36

Ben de ne kadar büyüdüğünü çok merak ediyorum 15:30da ayrıntılım var çıkışta yazarım
Dua edin sağlıklı olsun kızım

Dikdörtgen olan bence

Herkese Günaydınnnnn

Evet ne zamandır yazmıyordun canım

Senle aynı gidiyoruz biz. geçen hafta cuma gittim doktora benim kız 28 cm ve 780 gramdı. kocaman ayakları var dedi doktor

Eşimin tarafı hep iri yarı bizim taraf da ufak tefek. bakalım kime çekecek sanki benim kızın kilosu biraz fazla gibi geliyor bana umarım babası gibi 4.5 kg doğmaz

Bugün tekrar gideceğim doktora ufak bir kist görmüştü onu kontrol edecek doktor teyzemiz bir haftada ne kadar değişiklik olur bilmiyorum

Günaydın annişler , ben geçen 28 ekimde renkliye gittim herşey güzel dedi doktor 410 gram olmuştu . Ama hiç hareket hissetmiyorum , ultrasonda hareketliydi ama ben niye hissetmiyorum . çok korkuyorum benim gibi olan var mı ?

günaydın hanımlar. bugün tetanoz aşısını oldum. olup olmama konusunda kararsızdım ama sağlık ocağındaki ebenin sık sık aramalarından sıkıldım. neyse oldum bitti işte. cuma olmak istedim çünkü akşama ağrısı başlayacak tahminimce. ağrılı günleri evde geçirmek istedim. hayırlısı bakalım. herkese mutlu bir gün diliyorum. :)

bende kare olandan var canım çok güzel 3 yaşına kadar kullanılmaz ufak boyutu benimkinin ama bebek küçükken odadan odaya taşımaya süper ben şimdikik bunu kullanıcam sonra da park yatak alırız diye düşündük.. fiyatı pek bilmiyorum bana hediye geldi 500 civarı benimki ama bu daha büyük olabilir

biz seninle aynıyız. pazartes gittiğimde 32 cm 660 gr dedi bana da bacakları çok uzun dedi. haftaya tekrar gidecem bakar mı o zaman da bilmiorum çünkü kan sonuçlarını götürmeye gidecem . maşallah bebişlere ::))

hissedersin canım kendini yorma dinlendiğin zamanlar daha çok hissedersin. 1 hafta çok şey değiştiriyor. geçen hafta içimde kıpırdama hissederken bu hafta saglam tekmeler hissediyorum :) sende biran önce hisset inşallah :)

geçmiş olsun canım bende 24 kasımda gidecem iğnenin oldugu gün çok agrı olmuyor şiddetini haftasonuna çekeyim bari dedim. hiç vurulmak istemiyorum geçen sefer çok çektim agrısından

seninkinin maşallahı varmış :) bizde karı koca iriyizdşr gerçi bebiş ne olur bilmem. en son pazartesi 32 cm 660 gr dı. bacakları çok uzun dedi doktor teyzesi :)

AYNEN SENIN KİLODA FAZLA BENIM BOYDA BENİM EŞİMİN TARAFINA İRİ MEMETLER DİYOLAR HEPSİ BOYLULAR BOYDAN YANA BABAYA ÇEKMİŞ SANIRIM BEN 2,500 KILO DOĞMUŞUM KİLOSU BENDEN SANIRIM.. SAĞLIKLARI YERİNDE OLSUN BENIM COCUKLUGUM COK ZAYIF GEÇTİ SİMDİ İYİ SİŞTİM ZAMANLA DÜZELİYO ONLAR İNS KİSTİN GİTMİŞTİR CANIM

AYNN BENİMKİNİN DE BACAKLARI UZUN :)

geçmiş olsun canım bende 24 kasımda gidecem iğnenin oldugu gün çok agrı olmuyor şiddetini haftasonuna çekeyim bari dedim. hiç vurulmak istemiyorum geçen sefer çok çektim agrısından

Kolunuzu aşı olduğunuz gün kullanmayın ve o gece üzerine kesinlikle yatmayın. Benim iki aşım da sıfır ağrıyla geçti sızı bile hissetmedim. Dikkat etmeniz gerekiyor ilk gün..

KIZLAR Bİ DE SAĞLIK OCAĞINDA Kİ HEMŞİRE DEDİKİ AŞILARI 6 YA TAMAMLARSAN BİDAHA HİÇ TETENOZ AŞISI OLMAZSIN DEDİ TAMAMLAMAZSAN HER HAMILELIGINDE İKİ KEZ VURUNMAK ZORUNDA KALIRSIN DEDİ BENDE KARARSIZ KALDIM DİĞER AŞIYI MAYISA VERDİ GÜNÜNÜ YANİ BEBEK DOĞDUKTAN SONRA OLCAK ÜÇÜNCÜ DOZ HAMİLEYKEN VURUNMAKTANSA NORMAL VURUNMAK DAHA Mİ İYİ OLUR ACABA KAFAMDA DELİ SORULAR SİZE BİŞİ DİYEN OLDU MU

Ya bence 6 aşı zaten 3 çocuğa denk geliyor öyle yada böyle vurulacaksam hamile kalırsam vurulurum . Belki ikinciyi üçüncüyü yapmicam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…