2017 Şubat Anneleri

Hiç kabızlığım yok ama fena nefes darlığım var. Burun tıkanıklığıma bağlıyorum...

Her bebeğin gelişimi farklı canım...
Benim oğlum 23+6 ,700 gr 30 cm idi...

Hiç kabızlığım yok ama fena nefes darlığım var. Burun tıkanıklığıma bağlıyorum...

Her bebeğin gelişimi farklı canım...
Benim oğlum 23+6 ,700 gr 30 cm idi...

AYNEN CANIM BİLİYİORUM ÜÇ AŞAĞI BEŞ YUKARI DA SIKINTI YOK ZATEN FAZLASI VARSA SIKINTI MERAK İŞTE NAPARSIN ANA YÜREĞİ :)

Ya bence 6 aşı zaten 3 çocuğa denk geliyor öyle yada böyle vurulacaksam hamile kalırsam vurulurum . Belki ikinciyi üçüncüyü yapmicam?

HANI BAZILARI BEBEĞE ZARARI OLUR FALAN DİYOYA HAMILEYKEN VURUNMAKTANSA HAMILE OLMADIGIMDA VURUNSAM DAHA MI İYİ OLUR ACABA

Bu konu daha önce de dönmüştü sanki başkalarına 5e tamamlarsan denmiş. Ben tamamlamayı düşünüyorum bana diyen olmadı henüz ama. 2010da elimi kesip olmuştum ilk dozu. Doğuma kadar üç olacak. Diğerlerini de vurdururum hayat boyu korusun

BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM HEMDE HAMILELIK DÖNEMİNDE VURUNMAMIŞ OLURUM

Gule gule kullan canim.Bende tam arastiriyodum,gercekten cok pahali bir de kac tane alacaksiniz kizlar?gecelik mi daha iyi olur,pijama mi? 2 ser takim yeter mi acaba?simdiden hazir olsa iyi olur acil bi durum o lursa diye dusunuyorum
Bence iyice arastirmali indirim oluyor ara ara ben 1 gecelik 2 pijama aldim..yeter dedi herkes ..

kızlar merhaba benim sabah hiçbirşeyim yoktu gayet iyiydim bir yarım saattir birden bi mide bulantısı ishal oldu 2 3 defa sogul terledim bi halsizlik oldu sizce normalmi yaşayan varmı bu sorunu ?

kızlar merhaba benim sabah hiçbirşeyim yoktu gayet iyiydim bir yarım saattir birden bi mide bulantısı ishal oldu 2 3 defa sogul terledim bi halsizlik oldu sizce normalmi yaşayan varmı bu sorunu ?

geçmiş olsun .. üşüdün ya da yediğin bişey mi dokundu acaba? takip et devam ederse doktora git bence..

Günaydın hanımlar. Her gece o kadar çok uyanıyorum ki şöyle deliksiz uyumayı özledim. Birde son günlerde sol kasığımda inci ince ağrı hissediyorum. Neden olabilir ki acaba?

Ayrıca ben İlknur bebe den aşağıdaki beşiği aldım. 70*130 Beşik + Yatak 600 tl ye geldi. Epeyce büyük ve derin. 4 yaşına kadar sanırım idare eder bizi. Evde kullanmadığım gümüşlüğümün camlarına da perde yaptırıp içine askı taktırdım ve bebek dolabına çevirdim.

Eklentiler

• adfabd_74bfd54b0752417fad38089e3ee4d113.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 43
Beenn. Kabız değilim ama yüreğim ağzımda nefes nefeseyim.

850 olan sanırım dikdörtgen olan. Banada mantıklı dikdörtgen geldi.

hayırlı olsun çok şirin yatak olarak ne alacaksınzı peki

Aynen canım bana da öyle dedi ebe ikinci doz 21 kasım da sonrasında doğum sonrası 3. Aya geliyo diğerleri de birer sene sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…