günaydın tatlı anneler.. şikayetler almış başını gitmiş. en çok korktuğum nefes darlığıydı hatta bi ara oldu bende 2 hafta önce felan ama dikkat ettim ogünlerde kabızlık vardı. ne zaman kabızlık çözdüm nefes rahat almaya başladım bnce öyle bağlantılı diyorum.. nefes darlıkları olanlarda kabızlık şikayeti var mı? yada olmayanlarda yinede nefes darlığı çekiyorum diyen..
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR DÜN DOKTORDAYDIM SAMSUNA GİTTİM SONUNDA RENKLİ ULTRASONDA GÖRDÜM BÜYÜMÜŞ BOYU 30,5 CM KİLO DA 600 GRAM OLMUŞ ÇOK TATLIYDI KAFASI TA GÖĞSÜMÜN ALTINDAYDI YÜZÜ BİRAZ KARANLIK GÖRÜNÜYODU SIRT AĞRIM VAR DEDİM NORMAL DEDİ AĞRI KESİCİ OLARAK PAROL İÇEBİLİRSİN DEDİ BENDE GEREK YOK OZMN DEDİM. BEN 25. HAFTAMIN İÇİNDEYİM BENİMLE AYNI OLUP BEBEĞİN KOY KİLO ORANLARI NASI ACABA
Bİ DE BUGUN SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM İKİNCİ AŞIMI OLDUM KALBİNİ DE DİNLEDİLER 24 KASIMA SAĞLIK OCAĞINA BİDAHA CAĞIRDILAR BENDEN BUKADAR BIRAZ ÇOK YAZDIM :)))
NEYSE OLSUN HER ZAMAN YAZMIYORUM
Hiç kabızlığım yok ama fena nefes darlığım var. Burun tıkanıklığıma bağlıyorum...
Her bebeğin gelişimi farklı canım...
Benim oğlum 23+6 ,700 gr 30 cm idi...
Ya bence 6 aşı zaten 3 çocuğa denk geliyor öyle yada böyle vurulacaksam hamile kalırsam vurulurum . Belki ikinciyi üçüncüyü yapmicam?
KIZLAR Bİ DE SAĞLIK OCAĞINDA Kİ HEMŞİRE DEDİKİ AŞILARI 6 YA TAMAMLARSAN BİDAHA HİÇ TETENOZ AŞISI OLMAZSIN DEDİ TAMAMLAMAZSAN HER HAMILELIGINDE İKİ KEZ VURUNMAK ZORUNDA KALIRSIN DEDİ BENDE KARARSIZ KALDIM DİĞER AŞIYI MAYISA VERDİ GÜNÜNÜ YANİ BEBEK DOĞDUKTAN SONRA OLCAK ÜÇÜNCÜ DOZ HAMİLEYKEN VURUNMAKTANSA NORMAL VURUNMAK DAHA Mİ İYİ OLUR ACABA KAFAMDA DELİ SORULAR SİZE BİŞİ DİYEN OLDU MU
Bu konu daha önce de dönmüştü sanki başkalarına 5e tamamlarsan denmiş. Ben tamamlamayı düşünüyorum bana diyen olmadı henüz ama. 2010da elimi kesip olmuştum ilk dozu. Doğuma kadar üç olacak. Diğerlerini de vurdururum hayat boyu korusun
Bence iyice arastirmali indirim oluyor ara ara ben 1 gecelik 2 pijama aldim..yeter dedi herkes ..Gule gule kullan canim.Bende tam arastiriyodum,gercekten cok pahali bir de kac tane alacaksiniz kizlar?gecelik mi daha iyi olur,pijama mi? 2 ser takim yeter mi acaba?simdiden hazir olsa iyi olur acil bi durum o lursa diye dusunuyorum
BAŞKA MODELLERDE VARMIŞŞŞAMA EN BUYUK BEDEN 44 BEN ZATEN ŞİMDİDEN 46 BEDENİM [/QUOTE
En güzeli görerek almak bende 44 ladim biride 46 degisiyo kaliba gore antalya da olanlara adres verebilirim çok güzel takımlar satan yerler var bnde geceliği 70 pijamayi 80 aldim ama değer çok güzel
İlk defa eymenin.uslu olduğunu duydum ama çok güzel anlami var bereket bolluk demek ..bence dusun..iki.isim bana çok mantikli geliyoz bizimki de umut eymenAli kocisimin adı :) Eymen de evet bu ara kulağıma hoş geliyo bakalım :)
kızlar merhaba benim sabah hiçbirşeyim yoktu gayet iyiydim bir yarım saattir birden bi mide bulantısı ishal oldu 2 3 defa sogul terledim bi halsizlik oldu sizce normalmi yaşayan varmı bu sorunu ?
teşekkür ederim şuanda mideme kramplar giriyor küçük küçük ama inşallah sakinleşir durur bakıcam eğer ögleden sonrada devam ederse doktora gideceğimgeçmiş olsun .. üşüdün ya da yediğin bişey mi dokundu acaba? takip et devam ederse doktora git bence..
Beenn. Kabız değilim ama yüreğim ağzımda nefes nefeseyim.günaydın tatlı anneler.. şikayetler almış başını gitmiş. en çok korktuğum nefes darlığıydı hatta bi ara oldu bende 2 hafta önce felan ama dikkat ettim ogünlerde kabızlık vardı. ne zaman kabızlık çözdüm nefes rahat almaya başladım bnce öyle bağlantılı diyorum.. nefes darlıkları olanlarda kabızlık şikayeti var mı? yada olmayanlarda yinede nefes darlığı çekiyorum diyen..
kızlar yardım edin bi türlü karar veremiyorum
baby tech olan 70x130 cm olup sallanma özelliği var yüksekliği ayarlanabilir stoplu .. herşeyi dahil yatak yan koruma cibinlik vs peşin fiyatı 850 tl
diğer marka Tahterevalli ölçüsü 70x115 cm olup sallanma özelliği yok yüksekliği ayarlanabilir ve stoplu tekerlekleri sayesinde hareket ettirilebilir oyun parkı. fiyatı şuan indiirmli 640 tl
sizce hangisi.. ben en azından 3 yaşına kadar kullanmak istiyorum bu beşikleri bunlar 36 aya kadar kullanılıyor diyor kullanan tecrübesi olnlardan fikir almak istiyorum yada araştıranlardan:)
hayırlı olsun çok şirin yatak olarak ne alacaksınzı pekiGünaydın hanımlar. Her gece o kadar çok uyanıyorum ki şöyle deliksiz uyumayı özledim. Birde son günlerde sol kasığımda inci ince ağrı hissediyorum. Neden olabilir ki acaba?
Ayrıca ben İlknur bebe den aşağıdaki beşiği aldım. 70*130 Beşik + Yatak 600 tl ye geldi. Epeyce büyük ve derin. 4 yaşına kadar sanırım idare eder bizi. Evde kullanmadığım gümüşlüğümün camlarına da perde yaptırıp içine askı taktırdım ve bebek dolabına çevirdim.
hayırlı olsun çok şirin yatak olarak ne alacaksınzı peki
Aynen canım bana da öyle dedi ebe ikinci doz 21 kasım da sonrasında doğum sonrası 3. Aya geliyo diğerleri de birer sene sonraKIZLAR Bİ DE SAĞLIK OCAĞINDA Kİ HEMŞİRE DEDİKİ AŞILARI 6 YA TAMAMLARSAN BİDAHA HİÇ TETENOZ AŞISI OLMAZSIN DEDİ TAMAMLAMAZSAN HER HAMILELIGINDE İKİ KEZ VURUNMAK ZORUNDA KALIRSIN DEDİ BENDE KARARSIZ KALDIM DİĞER AŞIYI MAYISA VERDİ GÜNÜNÜ YANİ BEBEK DOĞDUKTAN SONRA OLCAK ÜÇÜNCÜ DOZ HAMİLEYKEN VURUNMAKTANSA NORMAL VURUNMAK DAHA Mİ İYİ OLUR ACABA KAFAMDA DELİ SORULAR SİZE BİŞİ DİYEN OLDU MU
Magvital kullanıyorum benSizi boyle ishal yapan magnezyum ilaci hangisi yaaa....belki bana da bi etkisi olur.
hepsi dahilmi o fiyat acabaYatak besikle birlikte satılıyordu. Ortopedik güzel bir yatak gibi. Ayrıca bir şey almayacağım.
Valla ekstra birsey yapmıyorum şimdilik ama son zamanlarda bebeğe kilo aldiran yiyecekleri tuketirim diyorumMaşallah ne yedin de tontik oldu bebiş bize de ver sırrını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?