2017 Şubat Anneleri

Kolunuzu aşı olduğunuz gün kullanmayın ve o gece üzerine kesinlikle yatmayın. Benim iki aşım da sıfır ağrıyla geçti sızı bile hissetmedim. Dikkat etmeniz gerekiyor ilk gün..
Ben kolumu mecbur kullandım üstüne de yattım hatta ama ikisinde de ağrımadı çok şükür benim hemşirenin eli hafif galiba

Kolunuzu aşı olduğunuz gün kullanmayın ve o gece üzerine kesinlikle yatmayın. Benim iki aşım da sıfır ağrıyla geçti sızı bile hissetmedim. Dikkat etmeniz gerekiyor ilk gün..
Ben kolumu mecbur kullandım üstüne de yattım hatta ama ikisinde de ağrımadı çok şükür benim hemşirenin eli hafif galiba

Baby hope marka bebek arabası kullanan var mi ya da alan çevresinden duyan yorumlar Nasıl

Sevgili anne adayları, ben Nisan annesi olacağım inşallah. size bir sorum olacaktı benim bebeğim ultrason ölçülerinde 1 hafta geriden geliyor, doktorum önemli olmadığını 21-22 haftalarda bu farkı kapatacağını söylüyor, aranızda benim durumumda olupta bebeği normal haftasina gore düzelip devam eden anne adayları var mı? doktorum problem etmememi söyledi ama ben yinede rahat değilim. ilk hamileligimde böyle bir durum tecrübe etmemiştim oğlum hep ilerden gidiyordu ..

Kimi bünye mikroba karşı daha az tepki veriyor senin bünyede öyle demekki ama ilkinde ağrı yapan arkadaşlar ikinci de dikkat ederse daha iyi olur

geçmiş olsun canım bende 24 kasımda gidecem iğnenin oldugu gün çok agrı olmuyor şiddetini haftasonuna çekeyim bari dedim. hiç vurulmak istemiyorum geçen sefer çok çektim agrısından
sağlık ocağındaki ebe bana kendisininde iki doz vurulduğunu, ilkinin çok ağrıdığını ama ikinci dozun o kadar acımadığının söyledi. belki seninde öyle olur.

ben bu sabah oldum aşı canım. ben ilk gebeliğimde 4 doz vuruldum. 5 doza tamamlasaydım bende hiç vurulmayacaktım güya. ilk gebeliğimde öyleydi. 5.yi olmayı unuttuğum için şimdiki gebeliğimde ısrarlara dayanamayıp bugün gittim. ebe dedi ki, o yıllarda öyleydi. 5 dozu tamamlasaydınız da şimdi sağlık bakanlığı her hamilelikte en az bir doz vurulacak diyor dedi. yani 6 ya tamamlama falan yalan oldu. onun için boşver derim ben. bana ebe tek doz aşı yeterli dedi daha önce olduğum için. galiba herkes ayrı uyguluyor. bana kalsa hiç olmak istemem.

ben devlet memuruyum. işim sürekli 10 parmak yazı yazmak. kolumu nasıl kullanmayayım? artık Allah a emanet...

2-3 haftaya kadar geri yada ileri olması bebeklerde sıkıntı değil diye biliyorum ben. çünkü ultrason cihazlarına göre kilo da boy da gelişim de yaklaşık olarak çıkıyor. yani 1 hafta gerilik yada ilerilik sizi endişelendirmesin. dr unuza güvenin. :)

Bu aşı sonrası acı olayı ya bünyeyle, ya acı eşiğiyle, ya iğne vuruş şekliyle, ya hemşirenin elinin hafigliğiyle, ya da bilmiyorum neyle alakalı ama herkeste farklı kesinlikle. Onu yaptım acımadı bunu yaptım acımadı değil. Belkide yapmasanda zaten acımayacaktı. Mesela ben. İğneyi oldum. Eve geldim hazır evdeyken çocukta okuldayken bir güzel o kolumula halı yıkadım. Evi dip köşe temizledim. Ne bir şişme, ne bir ateş, nede bir acı olmadı. Bir önceki günden farklı değildi. Ha tabiki siz önleminizi alın ama hani takılıp kalmayın.

Beşimle aynı durumda olan kimse yok sanırım bu forumda?

Teşekkür ederim canım evet bende öyle olduğunu biliyor ve okuyorum ama tecrübeye gelince böyle kişiler var mı onu merak ettim, birebir ağızdan duymak daha güvenilir gibi geldi bana, yani evet benim çocuğum da öyleydi ama sonra normal seyretti gibi bir açıklama şu an beni mutlu edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…