2017 Şubat Anneleri

cnm bende aynı senin gibiydim kapandı ama merak etme düzelir ilaçlarını iç yumurta süt kaşar muz peynir bunları yemeyi unutma

Dedim ya her bünyenin mikroba tepkisi farklı. Ama ilkinde ağrıyan arkadaşlar ikinci de dikkat ederse daha iyi olur. Bile bile de lades olmamak maksat. Yoksa ağrımıyosa ne istersen yıka ağrımaz

Ve evet her şey yolunda olmakla birlikte kilo için fırçayı yedim. Bu ay artış çok fazla dedi
Yediklerine dikkat et hamurişi şeker tüketme dedi
Mide yanması için ilaç verdi. Bel kasık sırt ağrısı normal fakat şiddetli olursa gel dedi
1 ay sonra diğer randevu. 50mg şeker yüklemesi yaptır sonucunu getir dedi gelirken
Oysa ki ben daha 4 kilo almıştım
Sanırım genel artış değil aylık olan önemli

Ya bide bisey sorcam dmlhkn vardı en son hastaneydi erken doğum riski fln vardı epeydir yazmiyo ne oldu acaba merak ettim ins iyidir

Canim iyiyim iyi olmaya çalışıyorum allahın izniyle ins biraz daha zamana ihtiyacımız var sonra tehlikeyi atlaticaz dualarimizla 7. Ayımızı tamamlarsak allahın izniyle stresi aticam sizlerde iyisinizdir insallah hpiniz

İyi olmana çok sevindim inşallah herşey yolunda devam edecektir.. Allah hepimizin miniklerine sağlıkla zamanında kavuştursun inşallah..

bebeğin iyi olmasına sevindim. doktor 4 kiloya kızdıysa bizim işimiz var ben 8-9 arası aldım. gerçi son aylarda kilo artışının hızlanacağını düşünürsek haklı galiba...

iyi olmana sevindim. 7.ayın bitmesine bişey kalmadı. koskoca 6 ayı devirdik. bu arada seninle günümüz aynı. inşallah sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getiririz.

Merhabalar, dikdortgen olan baby tech sanırım.. Modelini de soyler misiniz?? Ben cok begendim onu da :)

Normalde 5doz tetanoz asısı vuruldugunuzda ömür boyu koruyuculugu oldugu ve tekrar vurdurmanız gerekmedigi soyleniyor. 6yı hic duymadım ki samırım yanlıs soylemisler size.. Takvimi de sanırım 0-1ay-6ay-1yıl-1yıl gibiydi.. Bunları boyle duzenli olursanız tekrar olmanıza gerek yok deniyor tabi ası kartınızı kaybetmemeniz gerekir,ama simdi aile hekimleri yine her gebelikte illa yapalım en az 1doz diyorlar mı emin degilim. Benim eskiden 3doz asım oldugu için ama ustunden yaklasık 5yıl gectigi için aile hekimim 1doz yaptırmamın yeterli ve gerekli oldugunu soyledi, ancak kendi doktorum 2dozu uygun buldu. Bu biraz karsılasacagın risklerle ve doktorunun da uygun gormesiyle ve senin de istemenle alakalı ama ben asıların gerekli oldugunu dusunuyorum, keske tertemiz bir dunyamız olsaydı, hic mikrop kapmayacak olsaydık da asılara gerek olmasaydı..

al benden de o kadar. uyuduğumddan hiç birşey anlamıyorum. sağa dön sola dön tuvalete çık. bakmışşın sabah olmuş pufff

aynen canım bence de 1 aylık artışa bakıyorlar.. Yoksa maşallah çok az kilo almışsın sen ayda 1 den fazla olunca çok diyolar galiba aman onlara kalsa bir şey yemeyelim biz zaten ben son 2 ayda 2 şer kilo almıştım kızdı dr bana da bu ayda 2 alıcam ama galiba 2 haftada 1 kilo almışım hamur işi kızartma zaten yemiyorum ben ama tatlıya düştüm oğlum sağolsun.. bi de meyveyi de abartmamak lazım diyolar şeker içeriği yüksek olduğu için ama ben meyveyi de iyi yiyorum..

kızlar merhaba benim sabah hiçbirşeyim yoktu gayet iyiydim bir yarım saattir birden bi mide bulantısı ishal oldu 2 3 defa sogul terledim bi halsizlik oldu sizce normalmi yaşayan varmı bu sorunu ?
geçmiş olsun. gıda zehirlenmesi ya da üşütme olabilir mi acaba?

Ayy sevindim canım hastanede misin peki bebis sen iyi misiniz inş bak ilk tehlikeyi atlattiniz tutunuyo bebisin inş zamanında da gelecek hayırlısıyla

Ayy sevindim canım hastanede misin peki bebis sen iyi misiniz inş bak ilk tehlikeyi atlattiniz tutunuyo bebisin inş zamanında da gelecek hayırlısıyla

Yok canim evdeyim raporluyum yatıyorum bebisim de iyi şükür benim ağrılarım oluyo ama o kadarıda razıyım artık zamanında sağlıcakla kucagima almak tek dilegim

Yok canim evdeyim raporluyum yatıyorum bebisim de iyi şükür benim ağrılarım oluyo ama o kadarıda razıyım artık zamanında sağlıcakla kucagima almak tek dilegim
Çok çok sevindim canım en son öyle yazdin bi daha yazmadın Allah korusun dedim aksi bisey mi oldu masl barekAllah Rabbim sonuna kadar böyle iyi gitmeyi nasip etsin de vakti zamanı gelince gelsin inş

Burun kanaması yaşayan var mı benim gibi öyle aman aman bi kanama değil ama ara ara sanki burun akıntısı gibi geliyo peceteye siliyim derken kan olduğunu görüyorum

Burun kanaması yaşayan var mı benim gibi öyle aman aman bi kanama değil ama ara ara sanki burun akıntısı gibi geliyo peceteye siliyim derken kan olduğunu görüyorum
Bende de oluyor kan dolaşımı hizlandigindan o normalmiş gayet hamilelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…