Sevgili anne adayları, ben Nisan annesi olacağım inşallah. size bir sorum olacaktı benim bebeğim ultrason ölçülerinde 1 hafta geriden geliyor, doktorum önemli olmadığını 21-22 haftalarda bu farkı kapatacağını söylüyor, aranızda benim durumumda olupta bebeği normal haftasina gore düzelip devam eden anne adayları var mı? doktorum problem etmememi söyledi ama ben yinede rahat değilim. ilk hamileligimde böyle bir durum tecrübe etmemiştim oğlum hep ilerden gidiyordu ..
Bu aşı sonrası acı olayı ya bünyeyle, ya acı eşiğiyle, ya iğne vuruş şekliyle, ya hemşirenin elinin hafigliğiyle, ya da bilmiyorum neyle alakalı ama herkeste farklı kesinlikle. Onu yaptım acımadı bunu yaptım acımadı değil. Belkide yapmasanda zaten acımayacaktı. Mesela ben. İğneyi oldum. Eve geldim hazır evdeyken çocukta okuldayken bir güzel o kolumula halı yıkadım. Evi dip köşe temizledim. Ne bir şişme, ne bir ateş, nede bir acı olmadı. Bir önceki günden farklı değildi. Ha tabiki siz önleminizi alın ama hani takılıp kalmayın.
Ya bide bisey sorcamdmlhkn vardı en son hastaneydi erken doğum riski fln vardı epeydir yazmiyo ne oldu acaba merak ettim ins iyidir
Canim iyiyim iyi olmaya çalışıyorum allahın izniyle ins biraz daha zamana ihtiyacımız var sonra tehlikeyi atlaticaz dualarimizla 7. Ayımızı tamamlarsak allahın izniyle stresi aticam sizlerde iyisinizdir insallah hpiniz
bebeğin iyi olmasına sevindim. doktor 4 kiloya kızdıysa bizim işimiz varVe evet her şey yolunda olmakla birlikte kilo için fırçayı yedim. Bu ay artış çok fazla dedi
Yediklerine dikkat et hamurişi şeker tüketme dedi
Mide yanması için ilaç verdi. Bel kasık sırt ağrısı normal fakat şiddetli olursa gel dedi
1 ay sonra diğer randevu. 50mg şeker yüklemesi yaptır sonucunu getir dedi gelirken
Oysa ki ben daha 4 kilo almıştım
Sanırım genel artış değil aylık olan önemli
iyi olmana sevindim. 7.ayın bitmesine bişey kalmadı. koskoca 6 ayı devirdik. bu arada seninle günümüz aynı. inşallah sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getiririz.Canim iyiyim iyi olmaya çalışıyorum allahın izniyle ins biraz daha zamana ihtiyacımız var sonra tehlikeyi atlaticaz dualarimizla 7. Ayımızı tamamlarsak allahın izniyle stresi aticam sizlerde iyisinizdir insallah hpiniz
Merhabalar, dikdortgen olan baby tech sanırım.. Modelini de soyler misiniz?? Ben cok begendim onu da :)kızlar yardım edin bi türlü karar veremiyorum
baby tech olan 70x130 cm olup sallanma özelliği var yüksekliği ayarlanabilir stoplu .. herşeyi dahil yatak yan koruma cibinlik vs peşin fiyatı 850 tl
diğer marka Tahterevalli ölçüsü 70x115 cm olup sallanma özelliği yok yüksekliği ayarlanabilir ve stoplu tekerlekleri sayesinde hareket ettirilebilir oyun parkı. fiyatı şuan indiirmli 640 tl
sizce hangisi.. ben en azından 3 yaşına kadar kullanmak istiyorum bu beşikleri bunlar 36 aya kadar kullanılıyor diyor kullanan tecrübesi olnlardan fikir almak istiyorum yada araştıranlardan:)
Normalde 5doz tetanoz asısı vuruldugunuzda ömür boyu koruyuculugu oldugu ve tekrar vurdurmanız gerekmedigi soyleniyor. 6yı hic duymadım ki samırım yanlıs soylemisler size.. Takvimi de sanırım 0-1ay-6ay-1yıl-1yıl gibiydi.. Bunları boyle duzenli olursanız tekrar olmanıza gerek yok deniyor tabi ası kartınızı kaybetmemeniz gerekir,ama simdi aile hekimleri yine her gebelikte illa yapalım en az 1doz diyorlar mı emin degilim. Benim eskiden 3doz asım oldugu için ama ustunden yaklasık 5yıl gectigi için aile hekimim 1doz yaptırmamın yeterli ve gerekli oldugunu soyledi, ancak kendi doktorum 2dozu uygun buldu. Bu biraz karsılasacagın risklerle ve doktorunun da uygun gormesiyle ve senin de istemenle alakalı ama ben asıların gerekli oldugunu dusunuyorum, keske tertemiz bir dunyamız olsaydı, hic mikrop kapmayacak olsaydık da asılara gerek olmasaydı..KIZLAR Bİ DE SAĞLIK OCAĞINDA Kİ HEMŞİRE DEDİKİ AŞILARI 6 YA TAMAMLARSAN BİDAHA HİÇ TETENOZ AŞISI OLMAZSIN DEDİ TAMAMLAMAZSAN HER HAMILELIGINDE İKİ KEZ VURUNMAK ZORUNDA KALIRSIN DEDİ BENDE KARARSIZ KALDIM DİĞER AŞIYI MAYISA VERDİ GÜNÜNÜ YANİ BEBEK DOĞDUKTAN SONRA OLCAK ÜÇÜNCÜ DOZ HAMİLEYKEN VURUNMAKTANSA NORMAL VURUNMAK DAHA Mİ İYİ OLUR ACABA KAFAMDA DELİ SORULAR SİZE BİŞİ DİYEN OLDU MU
al benden de o kadar. uyuduğumddan hiç birşey anlamıyorum. sağa dön sola dön tuvalete çık. bakmışşın sabah olmuş pufffGünaydın hanımlar. Her gece o kadar çok uyanıyorum ki şöyle deliksiz uyumayı özledim. Birde son günlerde sol kasığımda inci ince ağrı hissediyorum. Neden olabilir ki acaba?
Ayrıca ben İlknur bebe den aşağıdaki beşiği aldım. 70*130 Beşik + Yatak 600 tl ye geldi. Epeyce büyük ve derin. 4 yaşına kadar sanırım idare eder bizi. Evde kullanmadığım gümüşlüğümün camlarına da perde yaptırıp içine askı taktırdım ve bebek dolabına çevirdim.
aynen canım bence de 1 aylık artışa bakıyorlar.. Yoksa maşallah çok az kilo almışsın senVe evet her şey yolunda olmakla birlikte kilo için fırçayı yedim. Bu ay artış çok fazla dedi
Yediklerine dikkat et hamurişi şeker tüketme dedi
Mide yanması için ilaç verdi. Bel kasık sırt ağrısı normal fakat şiddetli olursa gel dedi
1 ay sonra diğer randevu. 50mg şeker yüklemesi yaptır sonucunu getir dedi gelirken
Oysa ki ben daha 4 kilo almıştım
Sanırım genel artış değil aylık olan önemli
geçmiş olsun. gıda zehirlenmesi ya da üşütme olabilir mi acaba?kızlar merhaba benim sabah hiçbirşeyim yoktu gayet iyiydim bir yarım saattir birden bi mide bulantısı ishal oldu 2 3 defa sogul terledim bi halsizlik oldu sizce normalmi yaşayan varmı bu sorunu ?
iyi olmana sevindim. 7.ayın bitmesine bişey kalmadı. koskoca 6 ayı devirdik. bu arada seninle günümüz aynı. inşallah sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getiririz.
Ayy sevindim canım hastanede misin peki bebis sen iyi misiniz inş bak ilk tehlikeyi atlattiniz tutunuyo bebisin inş zamanında da gelecek hayırlısıylaCanim iyiyim iyi olmaya çalışıyorum allahın izniyle ins biraz daha zamana ihtiyacımız var sonra tehlikeyi atlaticaz dualarimizla 7. Ayımızı tamamlarsak allahın izniyle stresi aticam sizlerde iyisinizdir insallah hpiniz
Ayy sevindim canım hastanede misin peki bebis sen iyi misiniz inş bak ilk tehlikeyi atlattiniz tutunuyo bebisin inş zamanında da gelecek hayırlısıyla
Merhabalar, dikdortgen olan baby tech sanırım.. Modelini de soyler misiniz?? Ben cok begendim onu da :)
Çok çok sevindim canım en son öyle yazdin bi daha yazmadın Allah korusun dedim aksi bisey mi oldu masl barekAllah Rabbim sonuna kadar böyle iyi gitmeyi nasip etsin de vakti zamanı gelince gelsin inşYok canim evdeyim raporluyum yatıyorum bebisim de iyi şükür benim ağrılarım oluyo ama o kadarıda razıyım artık zamanında sağlıcakla kucagima almak tek dilegim
Bende de oluyor kan dolaşımı hizlandigindan o normalmiş gayet hamilelerdeBurun kanaması yaşayan var mı benim gibiöyle aman aman bi kanama değil ama ara ara sanki burun akıntısı gibi geliyo peceteye siliyim derken kan olduğunu görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?