2017 Şubat Anneleri

Çok çok sevindim canım en son öyle yazdin bi daha yazmadın Allah korusun dedim aksi bisey mi oldu masl barekAllah Rabbim sonuna kadar böyle iyi gitmeyi nasip etsin de vakti zamanı gelince gelsin inş

8gun hastanede yattım ondan sonra hep evde yatıyorum canim kontrol lere gidip geliyorum sadece dışarı çıkmak yok.. olsun napalim böyle nasip mis canim

Bende de oluyor kan dolaşımı hizlandigindan o normalmiş gayet hamilelerde
İlk haftalarda oluyodu epeydir olmuyordu iki gundur yine oluyo evet o ara sık yaşarken okumuştum kan dolaşımı hızlandıgi için oluyomus ta epeydir olmayıp yine olunca soriyim dedim :)

bebeğin iyi olmasına sevindim. doktor 4 kiloya kızdıysa bizim işimiz var ben 8-9 arası aldım. gerçi son aylarda kilo artışının hızlanacağını düşünürsek haklı galiba...
Bence de son aylarda hızlanırsa kötü olur diye öyle dedi. Dikkat edicem bakalım bu ay

Ya bu ay okulda öğle arası hep tost vs ekmek arası yedim. Kocamla beraber Abur cubur hakettim ben bence.
Bi uygulamada haftalık 500 gr normal diye okumuştum ama benim bi acayip mesela dün ve bugün arasında bile 300 gr oynuyor ve sabahları aç karnıma kıyafetsiz tartılıyorum hep. 7. Ve 8. Ay en çok kilo alınan zamanmış dikkat etmek lazım bebeğe de faydası Yok sonuçta. Sonradan şeker çıkarsa eziyetini yine biz çekeceğiz

Burun kanaması yaşayan var mı benim gibi öyle aman aman bi kanama değil ama ara ara sanki burun akıntısı gibi geliyo peceteye siliyim derken kan olduğunu görüyorum
Canm benim de burnum tıkandığı zaman temizliyorum sonrasında sildiğim zaman kanlı oluyor sanırım damarlar inceliyor onunla alakalı.çok sert temizlememek Laz'ım demek ki

8gun hastanede yattım ondan sonra hep evde yatıyorum canim kontrol lere gidip geliyorum sadece dışarı çıkmak yok.. olsun napalim böyle nasip mis canim
Aman bebis sen iyi olda doğunca bol bol gezeriz inş seneye yaza :) nasip olursa tam da yaz bebesi olacaklar gezmelik :) evde tikilip kalmak kötü bi durum biliyorum ama napalim iyi olsunlar da artık az kaldı inş

6 sene once ilk.kizima hamileyken dogum sonrasi cagirmisti hemsire 2.doz icin gitmemistim simdi ikinci de tek doz yaptirdim artik koruyuculugu elbette vardir ama icinden nasil geliyorsa oyle yap dr bana yaptirmasan da olur demisti:))bu tur seyler biraz bize biraz dr kalmis desek daha dogru olur sanirim hersekilde koruyuculugu vardir diye dusunuyorum

Yok benim temizlerken değil normal otururken fln nezle olur insan burun silme ihtiyacı duyar ya öyle gibi geliyo kan olduğunu görüyorum yoksa ki temizlerken gelişi ayrı yanı ama normal demekki

Bi de kan ve Demir ilacı hala başlamadık bi kan tahlili daha yaptır düştü ise başlarız dedi doktor. Parça parça hatırlıyorum hep.
Bu arada ayrıntılı 200 ya da 250 demişlerdi tam hatırlamıyorum, doktor da 80-85 gibi bir şeydi. Eşimin sendika indirimini kullandık sadece 120 verdim hepsine :)

Yok benim temizlerken değil normal otururken fln nezle olur insan burun silme ihtiyacı duyar ya öyle gibi geliyo kan olduğunu görüyorum yoksa ki temizlerken gelişi ayrı yanı ama normal demekki
Anladım canm. Hepimizde oluyorsa endişelenecek bir durum yok :)
Böyle bir grup olması bu yüzden çok iyi

Bu arada kilo olayına gelince ben 10 kilo aldım ve haftada bir aldım hemde geçen ay ama şimdi iştah ta durdu kilo alımı da durdu sanırım daha tartilmadim ama merak ediyorum bende ama Dr um oyle çok tepki vermedi sadece bi kaç kilo fazla olmuş dedi o kadar

Bana da demir başladı ptesi ama tahlil fln yapmadı zamanı geldi baslayalim dedi ama ben iki gundur unutuyom zaten ilaç içmekten nefret ediyorum

Ben de mesela günlük tartılıyorum ama değişimi haftalık olarak falan gözlemliyorum.. çünkü günden güne bile fark ediyo dediğin gibi.. lavaboya çıkmak falan da önemli ayy inşallah çok da almayız yaa.. bebek alsın biz almayalım ekmeği de azaltmak lazım ama nasıl

Ooo baya indirimli olmuş senin ki dığumda da yararlanırsın o zaman sendika indiriminden ben siyah beyaza 45 lira verdim ayrıntılı için doktora da klasik 100 veriyorum muayene için..

seninkinin maşallahı varmış :) bizde karı koca iriyizdşr gerçi bebiş ne olur bilmem. en son pazartesi 32 cm 660 gr dı. bacakları çok uzun dedi doktor teyzesi :)

Maşallah seninkine de :) bugün gittim bir haftadır almamış kilo :) sanırım bir müddet alıp sonra bekliyor mu ne yapıyor

Teşekkür ederim canım radyolog baktı çok şükür kist geçmiş içim ferahladı
Hepinize teşekkür ederim

Hala aynı kilodaymış kızım da. eşim 4 kilo mu ne doğmuş normal doğumla çok zor olmuş ben de normal olsun istiyorum ama kilolu bebek zor olurmuş gibi geliyor

Kapanır ara canım burda birinde daha olmuştu hatırlamıyorum ama geçti :) sen vitaminli beslen annesi

Ama meyve de çok güzeeeeeel

Benim Dr bu 22 haftadan itibaren haftalık yarım kilo normal dedi. Hamur işi tatlı fazla abartma dedi.

Demir çok önemliymiş Can'ım, benim midemi bulandırıyor ama gece mecbur içiyorum. 400 tl verdim detaylıya ne güzel uygunmuş .

Kızlar son bir haftadır karnım aşırı sert oluyor özellikle öğleden sonra ve sanki patlayacakmis gibi yürümemi dahi zorluyor.Kasılma filan değildir değil mi? Anlamıyorum ne olduğunu ama rahatsız ediyor.Kasilma nasıl birşey bilen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…