Çok çok sevindim canım en son öyle yazdin bi daha yazmadın Allah korusun dedim aksi bisey mi oldu masl barekAllah Rabbim sonuna kadar böyle iyi gitmeyi nasip etsin de vakti zamanı gelince gelsin inş
İlk haftalarda oluyodu epeydir olmuyordu iki gundur yine oluyo evet o ara sık yaşarken okumuştum kan dolaşımı hızlandıgi için oluyomus ta epeydir olmayıp yine olunca soriyim dedim :)Bende de oluyor kan dolaşımı hizlandigindan o normalmiş gayet hamilelerde
Bence de son aylarda hızlanırsa kötü olur diye öyle dedi. Dikkat edicem bakalım bu aybebeğin iyi olmasına sevindim. doktor 4 kiloya kızdıysa bizim işimiz varben 8-9 arası aldım. gerçi son aylarda kilo artışının hızlanacağını düşünürsek haklı galiba...
Ya bu ay okulda öğle arası hep tost vs ekmek arası yedim. Kocamla beraber Abur cubur hakettim ben bence.aynen canım bence de 1 aylık artışa bakıyorlar.. Yoksa maşallah çok az kilo almışsın senayda 1 den fazla olunca çok diyolar galiba aman onlara kalsa bir şey yemeyelim biz zaten ben son 2 ayda 2 şer kilo almıştım kızdı dr bana da bu ayda 2 alıcam ama galiba 2 haftada 1 kilo almışım hamur işi kızartma zaten yemiyorum ben ama tatlıya düştüm oğlum sağolsun.. bi de meyveyi de abartmamak lazım diyolar şeker içeriği yüksek olduğu için ama ben meyveyi de iyi yiyorum..
Canm benim de burnum tıkandığı zaman temizliyorum sonrasında sildiğim zaman kanlı oluyor sanırım damarlar inceliyor onunla alakalı.çok sert temizlememek Laz'ım demek kiBurun kanaması yaşayan var mı benim gibiöyle aman aman bi kanama değil ama ara ara sanki burun akıntısı gibi geliyo peceteye siliyim derken kan olduğunu görüyorum
Aman bebis sen iyi olda doğunca bol bol gezeriz inş seneye yaza :) nasip olursa tam da yaz bebesi olacaklar gezmelik :) evde tikilip kalmak kötü bi durum biliyorum ama napalim iyi olsunlar da artık az kaldı inş8gun hastanede yattım ondan sonra hep evde yatıyorum canim kontrol lere gidip geliyorum sadece dışarı çıkmak yok.. olsun napalim böyle nasip mis canim
6 sene once ilk.kizima hamileyken dogum sonrasi cagirmisti hemsire 2.doz icin gitmemistim simdi ikinci de tek doz yaptirdim artik koruyuculugu elbette vardir ama icinden nasil geliyorsa oyle yap dr bana yaptirmasan da olur demisti:))bu tur seyler biraz bize biraz dr kalmis desek daha dogru olur sanirim hersekilde koruyuculugu vardir diye dusunuyorumKIZLAR Bİ DE SAĞLIK OCAĞINDA Kİ HEMŞİRE DEDİKİ AŞILARI 6 YA TAMAMLARSAN BİDAHA HİÇ TETENOZ AŞISI OLMAZSIN DEDİ TAMAMLAMAZSAN HER HAMILELIGINDE İKİ KEZ VURUNMAK ZORUNDA KALIRSIN DEDİ BENDE KARARSIZ KALDIM DİĞER AŞIYI MAYISA VERDİ GÜNÜNÜ YANİ BEBEK DOĞDUKTAN SONRA OLCAK ÜÇÜNCÜ DOZ HAMİLEYKEN VURUNMAKTANSA NORMAL VURUNMAK DAHA Mİ İYİ OLUR ACABA KAFAMDA DELİ SORULAR SİZE BİŞİ DİYEN OLDU MU
Yok benim temizlerken değil normal otururken fln nezle olur insan burun silme ihtiyacı duyar ya öyle gibi geliyo kan olduğunu görüyorum yoksa ki temizlerken gelişi ayrı yanı ama normal demekkiBence de son aylarda hızlanırsa kötü olur diye öyle dedi. Dikkat edicem bakalım bu ay
Ya bu ay okulda öğle arası hep tost vs ekmek arası yedim. Kocamla beraber Abur cubur hakettim ben bence.
Bi uygulamada haftalık 500 gr normal diye okumuştum ama benim bi acayip mesela dün ve bugün arasında bile 300 gr oynuyor ve sabahları aç karnıma kıyafetsiz tartılıyorum hep. 7. Ve 8. Ay en çok kilo alınan zamanmış dikkat etmek lazım bebeğe de faydası Yok sonuçta. Sonradan şeker çıkarsa eziyetini yine biz çekeceğiz
Canm benim de burnum tıkandığı zaman temizliyorum sonrasında sildiğim zaman kanlı oluyor sanırım damarlar inceliyor onunla alakalı.çok sert temizlememek Laz'ım demek ki
Anladım canm. Hepimizde oluyorsa endişelenecek bir durum yok :)Yok benim temizlerken değil normal otururken fln nezle olur insan burun silme ihtiyacı duyar ya öyle gibi geliyo kan olduğunu görüyorum yoksa ki temizlerken gelişi ayrı yanı ama normal demekki
Bu arada kilo olayına gelince ben 10 kilo aldım ve haftada bir aldım hemde geçen ay ama şimdi iştah ta durdu kilo alımı da durdu sanırım daha tartilmadim ama merak ediyorum bende ama Dr um oyle çok tepki vermedi sadece bi kaç kilo fazla olmuş dedi o kadarBence de son aylarda hızlanırsa kötü olur diye öyle dedi. Dikkat edicem bakalım bu ay
Ya bu ay okulda öğle arası hep tost vs ekmek arası yedim. Kocamla beraber Abur cubur hakettim ben bence.
Bi uygulamada haftalık 500 gr normal diye okumuştum ama benim bi acayip mesela dün ve bugün arasında bile 300 gr oynuyor ve sabahları aç karnıma kıyafetsiz tartılıyorum hep. 7. Ve 8. Ay en çok kilo alınan zamanmış dikkat etmek lazım bebeğe de faydası Yok sonuçta. Sonradan şeker çıkarsa eziyetini yine biz çekeceğiz
Canm benim de burnum tıkandığı zaman temizliyorum sonrasında sildiğim zaman kanlı oluyor sanırım damarlar inceliyor onunla alakalı.çok sert temizlememek Laz'ım demek ki
Aynen hepimiz de aynı zamanlar olup aynı şikayetler olunca insan daha rahat oluyo :)Anladım canm. Hepimizde oluyorsa endişelenecek bir durum yok :)
Böyle bir grup olması bu yüzden çok iyi
Bana da demir başladı ptesi ama tahlil fln yapmadı zamanı geldi baslayalim dedi ama ben iki gundur unutuyomBi de kan ve Demir ilacı hala başlamadık bi kan tahlili daha yaptır düştü ise başlarız dedi doktor. Parça parça hatırlıyorum hep.
Bu arada ayrıntılı 200 ya da 250 demişlerdi tam hatırlamıyorum, doktor da 80-85 gibi bir şeydi. Eşimin sendika indirimini kullandık sadece 120 verdim hepsine :)
Ben de mesela günlük tartılıyorum ama değişimi haftalık olarak falan gözlemliyorum.. çünkü günden güne bile fark ediyo dediğin gibi.. lavaboya çıkmak falan da önemliBence de son aylarda hızlanırsa kötü olur diye öyle dedi. Dikkat edicem bakalım bu ay
Ooo baya indirimli olmuş senin kiBi de kan ve Demir ilacı hala başlamadık bi kan tahlili daha yaptır düştü ise başlarız dedi doktor. Parça parça hatırlıyorum hep.
Bu arada ayrıntılı 200 ya da 250 demişlerdi tam hatırlamıyorum, doktor da 80-85 gibi bir şeydi. Eşimin sendika indirimini kullandık sadece 120 verdim hepsine :)
seninkinin maşallahı varmış :) bizde karı koca iriyizdşr gerçi bebiş ne olur bilmem. en son pazartesi 32 cm 660 gr dı. bacakları çok uzun dedi doktor teyzesi :)
AYNEN SENIN KİLODA FAZLA BENIM BOYDA BENİM EŞİMİN TARAFINA İRİ MEMETLER DİYOLAR HEPSİ BOYLULAR BOYDAN YANA BABAYA ÇEKMİŞ SANIRIM BEN 2,500 KILO DOĞMUŞUM KİLOSU BENDEN SANIRIM.. SAĞLIKLARI YERİNDE OLSUN BENIM COCUKLUGUM COK ZAYIF GEÇTİ SİMDİ İYİ SİŞTİM ZAMANLA DÜZELİYO ONLAR İNS KİSTİN GİTMİŞTİR CANIM
Sevgili anne adayları, ben Nisan annesi olacağım inşallah. size bir sorum olacaktı benim bebeğim ultrason ölçülerinde 1 hafta geriden geliyor, doktorum önemli olmadığını 21-22 haftalarda bu farkı kapatacağını söylüyor, aranızda benim durumumda olupta bebeği normal haftasina gore düzelip devam eden anne adayları var mı? doktorum problem etmememi söyledi ama ben yinede rahat değilim. ilk hamileligimde böyle bir durum tecrübe etmemiştim oğlum hep ilerden gidiyordu ..
aynen canım bence de 1 aylık artışa bakıyorlar.. Yoksa maşallah çok az kilo almışsın senayda 1 den fazla olunca çok diyolar galiba aman onlara kalsa bir şey yemeyelim biz zaten ben son 2 ayda 2 şer kilo almıştım kızdı dr bana da bu ayda 2 alıcam ama galiba 2 haftada 1 kilo almışım hamur işi kızartma zaten yemiyorum ben ama tatlıya düştüm oğlum sağolsun.. bi de meyveyi de abartmamak lazım diyolar şeker içeriği yüksek olduğu için ama ben meyveyi de iyi yiyorum..
Benim Dr bu 22 haftadan itibaren haftalık yarım kilo normal dedi. Hamur işi tatlı fazla abartma dedi.Ve evet her şey yolunda olmakla birlikte kilo için fırçayı yedim. Bu ay artış çok fazla dedi
Yediklerine dikkat et hamurişi şeker tüketme dedi
Mide yanması için ilaç verdi. Bel kasık sırt ağrısı normal fakat şiddetli olursa gel dedi
1 ay sonra diğer randevu. 50mg şeker yüklemesi yaptır sonucunu getir dedi gelirken
Oysa ki ben daha 4 kilo almıştım
Sanırım genel artış değil aylık olan önemli
Demir çok önemliymiş Can'ım, benim midemi bulandırıyor ama gece mecbur içiyorum. 400 tl verdim detaylıya ne güzel uygunmuş .Bi de kan ve Demir ilacı hala başlamadık bi kan tahlili daha yaptır düştü ise başlarız dedi doktor. Parça parça hatırlıyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?