ne güzel herşey yolundaymış sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş.Ve evet her şey yolunda olmakla birlikte kilo için fırçayı yedim. Bu ay artış çok fazla dedi
Yediklerine dikkat et hamurişi şeker tüketme dedi
Mide yanması için ilaç verdi. Bel kasık sırt ağrısı normal fakat şiddetli olursa gel dedi
1 ay sonra diğer randevu. 50mg şeker yüklemesi yaptır sonucunu getir dedi gelirken
Oysa ki ben daha 4 kilo almıştım
Sanırım genel artış değil aylık olan önemli
Normaldir bence bu dönemde benimde ara ara sertlesiyor ya da bazen gaz şişkinlik yapan şeyler yendiginde oluyorKızlar son bir haftadır karnım aşırı sert oluyor özellikle öğleden sonra ve sanki patlayacakmis gibi yürümemi dahi zorluyor.Kasılma filan değildir değil mi? Anlamıyorum ne olduğunu ama rahatsız ediyor.Kasilma nasıl birşey bilen var mi?
Artık günü güne uymadığı için çok dinlemek istemiyorum. Patlayacak hissi bazen oluyor, ertesi günü geçiyor. Kafamda deli sorular. Aklına takılan her şeyi mutlaka Dr sor derim.Kızlar son bir haftadır karnım aşırı sert oluyor özellikle öğleden sonra ve sanki patlayacakmis gibi yürümemi dahi zorluyor.Kasılma filan değildir değil mi? Anlamıyorum ne olduğunu ama rahatsız ediyor.Kasilma nasıl birşey bilen var mi?
Olabilir canım. Kasilma nasil birsey bilmedigim icin acaba mi dedimNormaldir bence bu dönemde benimde ara ara sertlesiyor ya da bazen gaz şişkinlik yapan şeyler yendiginde oluyor
Kasilma erken dogum belirtisiymis sanirim,okuyunca bende ki kasilma mi acaba dedim.Benim doktorcugum pek bi rahat stresli bi şekilde gidiyorum yanına sanki hamile değilmişim gibi çıkıyorum muayenesinden.Şimdi arasam yine terapi yapar 2 dakika daArtık günü güne uymadığı için çok dinlemek istemiyorum. Patlayacak hissi bazen oluyor, ertesi günü geçiyor. Kafamda deli sorular. Aklına takılan her şeyi mutlaka Dr sor derim.
Ayrintiliya girmismiydin?bu hafta da belli.olmamasi.imkansiz dr ya cok.tecrubesiz yada alet cook kalitesiz aklim.almadiKızlar bugün kontrol için doktora gittim bana cinsiyet için sana nasil kız demişler kesin birşey denemez kıza benzese de çıkıntı var orda diye tüm moralim alt ust oldu herşeyi pembeli aldım ben
Ve evet her şey yolunda olmakla birlikte kilo için fırçayı yedim. Bu ay artış çok fazla dedi
Yediklerine dikkat et hamurişi şeker tüketme dedi
Mide yanması için ilaç verdi. Bel kasık sırt ağrısı normal fakat şiddetli olursa gel dedi
1 ay sonra diğer randevu. 50mg şeker yüklemesi yaptır sonucunu getir dedi gelirken
Oysa ki ben daha 4 kilo almıştım
Sanırım genel artış değil aylık olan önemli
Bi de kan ve Demir ilacı hala başlamadık bi kan tahlili daha yaptır düştü ise başlarız dedi doktor. Parça parça hatırlıyorum hep.
Bu arada ayrıntılı 200 ya da 250 demişlerdi tam hatırlamıyorum, doktor da 80-85 gibi bir şeydi. Eşimin sendika indirimini kullandık sadece 120 verdim hepsine :)
Kızlar son bir haftadır karnım aşırı sert oluyor özellikle öğleden sonra ve sanki patlayacakmis gibi yürümemi dahi zorluyor.Kasılma filan değildir değil mi? Anlamıyorum ne olduğunu ama rahatsız ediyor.Kasilma nasıl birşey bilen var mi?
Kızlar bugün kontrol için doktora gittim bana cinsiyet için sana nasil kız demişler kesin birşey denemez kıza benzese de çıkıntı var orda diye tüm moralim alt ust oldu herşeyi pembeli aldım ben
Canim daha önce kendi hastanemde 17 haftada erkeğe benziyor dendi 22 haftada kız dendi bugün devlet hastanesinde erkek olabilir çıkıntı var dendiAyrintiliya girmismiydin?bu hafta da belli.olmamasi.imkansiz dr ya cok.tecrubesiz yada alet cook kalitesiz aklim.almadi(
Kızlar son bir haftadır karnım aşırı sert oluyor özellikle öğleden sonra ve sanki patlayacakmis gibi yürümemi dahi zorluyor.Kasılma filan değildir değil mi? Anlamıyorum ne olduğunu ama rahatsız ediyor.Kasilma nasıl birşey bilen var mi?
Hayirlisi olsun ozaman saglikla gelsin,eskiden cok olurmus boyle olaylar ama teknoloji bukadar iyi degilmis haliyle,saglikla gelsin kiz erkek farketnez tabiki ama pembeli cok sey alma ozaman netlesene kadarCanim daha önce kendi hastanemde 17 haftada erkeğe benziyor dendi 22 haftada kız dendi bugün devlet hastanesinde erkek olabilir çıkıntı var dendi
Hiç saymadım takip edeyim.Sorun olmasın da rahatsızlık olayini idare ederim.Hayirlisiyla şu son aylarda sorunsuz geçer inşallahCanım ben de bu ay birden kilo aldığım için fırça yedim. Dikkat etmem gerekiyormuş.Halbuki ben hangi ara alıyorum kilo anlamıyorum. Toplam 4 kg oldu şimdiye kadar ama 2 sini sırf bu ay aldım.
Kan tahlilini yaptır canım mutlaka.
Ona göre karar verirsin bi an önce kan ilacı için.
Ben 12.8 ile başladım gebeliğe,dün 11 çıktı değerim ve kan ilacını 2ye çıkardı doktorum.
20.ci hafta da kan ilacına başlamıştım ama unuttuğum günler oluyordu. Bundan sonra dikkat edeceğim. Kan doğum için önemli
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Dün doktora sordum. Yalancı kasılma olduğunu söyledi ve günde 10a kadar normalmiş. Daha fazla olduğu durumlarda hastaneye gitmeyi önerdi. Kendimi yormayıp bol bol ayaklarımı uzatıp dinlenmem gerektiğini söyledi...
İlk gebeliğimde de böyle sertleşmelerim oluyordu. Korkulacak bir durum değil ama çok rahatsızlık veriyor.
Aaaa ,ben olsam 2-3 doktora daha giderim valla. Şüpheyi bırakmış içine,normaldir moral bozman.
Ya benim de mesela dünden bu güne 300 gr fark ediyor sonra 5 gün falan değişmiyor sonra hoop yenidenBen de mesela günlük tartılıyorum ama değişimi haftalık olarak falan gözlemliyorum.. çünkü günden güne bile fark ediyo dediğin gibi.. lavaboya çıkmak falan da önemliayy inşallah çok da almayız yaa.. bebek alsın biz almayalım ekmeği de azaltmak lazım ama nasıl
Demir çok önemliymiş Can'ım, benim midemi bulandırıyor ama gece mecbur içiyorum. 400 tl verdim detaylıya ne güzel uygunmuş .
Canım ben de bu ay birden kilo aldığım için fırça yedim. Dikkat etmem gerekiyormuş.Halbuki ben hangi ara alıyorum kilo anlamıyorum. Toplam 4 kg oldu şimdiye kadar ama 2 sini sırf bu ay aldım.
Kan tahlilini yaptır canım mutlaka.
Ona göre karar verirsin bi an önce kan ilacı için.
Ben 12.8 ile başladım gebeliğe,dün 11 çıktı değerim ve kan ilacını 2ye çıkardı doktorum.
20.ci hafta da kan ilacına başlamıştım ama unuttuğum günler oluyordu. Bundan sonra dikkat edeceğim. Kan doğum için önemli
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Dün doktora sordum. Yalancı kasılma olduğunu söyledi ve günde 10a kadar normalmiş. Daha fazla olduğu durumlarda hastaneye gitmeyi önerdi. Kendimi yormayıp bol bol ayaklarımı uzatıp dinlenmem gerektiğini söyledi...
İlk gebeliğimde de böyle sertleşmelerim oluyordu. Korkulacak bir durum değil ama çok rahatsızlık veriyor.
Aaaa ,ben olsam 2-3 doktora daha giderim valla. Şüpheyi bırakmış içine,normaldir moral bozman.
Canim daha önce kendi hastanemde 17 haftada erkeğe benziyor dendi 22 haftada kız dendi bugün devlet hastanesinde erkek olabilir çıkıntı var dendi
Yaa ciddimisin 26.haftada hemdeKızlar bugün kontrol için doktora gittim bana cinsiyet için sana nasil kız demişler kesin birşey denemez kıza benzese de çıkıntı var orda diye tüm moralim alt ust oldu herşeyi pembeli aldım ben
Ay iste tepecik olayini anlamıyorum bebek mi kasılmamiKasılma karnının bi yere toplanması tepecik oluşturup o kısmın çok sert olması. Hissedersin toplandığını içerden de dışardan da zaten. Yamulur falan o an ama kısa sürer devamlı değildir.
Gelişimi önden gidiyor 27 hafta 5 günlük dedi 1kg civarı dedi bu kadar gelişmişse nasil belli olmaz noralim alt üst oldu ama çok cihaza sokmak istemiyorum 18inde ayrıntılı da net çıkmaz mi ama bu kafayla da zaman nasil geçer kiYaa ciddimisin 26.haftada hemde
Hayırlısı olsun canim herseyde bi hayir vardir.nasıl kesin ögrenicekmissin peki belli degilse
Ayrıntilıda belli olur canm belki göbek kordonunu görup cıkınti var demiştir ayni dr a gitmiyomusun hepGelişimi önden gidiyor 27 hafta 5 günlük dedi 1kg civarı dedi bu kadar gelişmişse nasil belli olmaz noralim alt üst oldu ama çok cihaza sokmak istemiyorum 18inde ayrıntılı da net çıkmaz mi ama bu kafayla da zaman nasil geçer ki
Ay iste tepecik olayini anlamıyorum bebek mi kasılmamiMesela bugün göbek deliği hızasınin hemen sağın da toplanma oldu 30 saniye yada 1 dakika sonra gecti.Ondan sonra da karnım tamamen ara ara taş gibi sertleşti doktor bilir bakalim ne olduğunu belki de normaldir gaz filandir bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?