2017 Şubat Anneleri

ne güzel herşey yolundaymış sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş.

Normaldir bence bu dönemde benimde ara ara sertlesiyor ya da bazen gaz şişkinlik yapan şeyler yendiginde oluyor

Artık günü güne uymadığı için çok dinlemek istemiyorum. Patlayacak hissi bazen oluyor, ertesi günü geçiyor. Kafamda deli sorular. Aklına takılan her şeyi mutlaka Dr sor derim.

Kızlar bugün kontrol için doktora gittim bana cinsiyet için sana nasil kız demişler kesin birşey denemez kıza benzese de çıkıntı var orda diye tüm moralim alt ust oldu herşeyi pembeli aldım ben

Artık günü güne uymadığı için çok dinlemek istemiyorum. Patlayacak hissi bazen oluyor, ertesi günü geçiyor. Kafamda deli sorular. Aklına takılan her şeyi mutlaka Dr sor derim.
Kasilma erken dogum belirtisiymis sanirim,okuyunca bende ki kasilma mi acaba dedim.Benim doktorcugum pek bi rahat stresli bi şekilde gidiyorum yanına sanki hamile değilmişim gibi çıkıyorum muayenesinden.Şimdi arasam yine terapi yapar 2 dakika da Salı günü kontrol biriktiriyim o zamana kadar sorularımı topluca yine sorarim

18 kasımda ayrıntılı için gün verdi devlet hastanesine gittim diyemi bu kadar kafamı bulandırdı son aya kadar belli olmayan var testis sonra alta inebiliyor herşeyi beyaz al sn en iyisi dedi

Kızlar bugün kontrol için doktora gittim bana cinsiyet için sana nasil kız demişler kesin birşey denemez kıza benzese de çıkıntı var orda diye tüm moralim alt ust oldu herşeyi pembeli aldım ben
Ayrintiliya girmismiydin?bu hafta da belli.olmamasi.imkansiz dr ya cok.tecrubesiz yada alet cook kalitesiz aklim.almadi(

Canım ben de bu ay birden kilo aldığım için fırça yedim. Dikkat etmem gerekiyormuş.Halbuki ben hangi ara alıyorum kilo anlamıyorum. Toplam 4 kg oldu şimdiye kadar ama 2 sini sırf bu ay aldım.

Kan tahlilini yaptır canım mutlaka.
Ona göre karar verirsin bi an önce kan ilacı için.
Ben 12.8 ile başladım gebeliğe,dün 11 çıktı değerim ve kan ilacını 2ye çıkardı doktorum.
20.ci hafta da kan ilacına başlamıştım ama unuttuğum günler oluyordu. Bundan sonra dikkat edeceğim. Kan doğum için önemli

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Dün doktora sordum. Yalancı kasılma olduğunu söyledi ve günde 10a kadar normalmiş. Daha fazla olduğu durumlarda hastaneye gitmeyi önerdi. Kendimi yormayıp bol bol ayaklarımı uzatıp dinlenmem gerektiğini söyledi...
İlk gebeliğimde de böyle sertleşmelerim oluyordu. Korkulacak bir durum değil ama çok rahatsızlık veriyor.

Aaaa ,ben olsam 2-3 doktora daha giderim valla. Şüpheyi bırakmış içine,normaldir moral bozman.

Ayrintiliya girmismiydin?bu hafta da belli.olmamasi.imkansiz dr ya cok.tecrubesiz yada alet cook kalitesiz aklim.almadi(
Canim daha önce kendi hastanemde 17 haftada erkeğe benziyor dendi 22 haftada kız dendi bugün devlet hastanesinde erkek olabilir çıkıntı var dendi

Kasılma karnının bi yere toplanması tepecik oluşturup o kısmın çok sert olması. Hissedersin toplandığını içerden de dışardan da zaten. Yamulur falan o an ama kısa sürer devamlı değildir.

Canim daha önce kendi hastanemde 17 haftada erkeğe benziyor dendi 22 haftada kız dendi bugün devlet hastanesinde erkek olabilir çıkıntı var dendi
Hayirlisi olsun ozaman saglikla gelsin,eskiden cok olurmus boyle olaylar ama teknoloji bukadar iyi degilmis haliyle,saglikla gelsin kiz erkek farketnez tabiki ama pembeli cok sey alma ozaman netlesene kadar

Hiç saymadım takip edeyim.Sorun olmasın da rahatsızlık olayini idare ederim.Hayirlisiyla şu son aylarda sorunsuz geçer inşallah

Ya benim de mesela dünden bu güne 300 gr fark ediyor sonra 5 gün falan değişmiyor sonra hoop yeniden
Ekmeği azaltmak için protein yemek lazım ki tok tutsun.sabahları 2 yumurta ve peynir iş görecektir akşam da ya et ya da sebze yanı yoğurt
Gece Atıştırmak yerine de süt sadece. Meyveyi bile geç saate bırakmamak lazım

Demir çok önemliymiş Can'ım, benim midemi bulandırıyor ama gece mecbur içiyorum. 400 tl verdim detaylıya ne güzel uygunmuş .

Demir şimdiye kadar en üst seviyedeydi
Bakalım tahlilde ne çıkacak

İşte daha bu işin 7 ve 8 ay kısmı var hızlı gitmemek Laz'ım. Sonuçta 700 gr bi bebek 400 suyu 400 plesenta olsa 1,5 kilo yapar. Hadi yarım kilo da göğüsler. Gerisi benim boş boğazlığım. Bi de 1 ayda 2,5 olunca.
Annemde preeklempsi olmuş, bende de olur diye korkuyorum bi de tiroit var. Dikkat etmem şart

Bana 13. Haftada kıza benziyor dedi ama bazen testis küçük oluyor sonradan oluşuyor dedi yani küçük ise görünmemiş olabilir. Ama ben de giderdim mutlaka başka doktora

Yaa ciddimisin 26.haftada hemde
Hayırlısı olsun canim herseyde bi hayir vardir.nasıl kesin ögrenicekmissin peki belli degilse

Kasılma karnının bi yere toplanması tepecik oluşturup o kısmın çok sert olması. Hissedersin toplandığını içerden de dışardan da zaten. Yamulur falan o an ama kısa sürer devamlı değildir.
Ay iste tepecik olayini anlamıyorum bebek mi kasılmami Mesela bugün göbek deliği hızasınin hemen sağın da toplanma oldu 30 saniye yada 1 dakika sonra gecti.Ondan sonra da karnım tamamen ara ara taş gibi sertleşti doktor bilir bakalim ne olduğunu belki de normaldir gaz filandir bakalim

Yaa ciddimisin 26.haftada hemde
Hayırlısı olsun canim herseyde bi hayir vardir.nasıl kesin ögrenicekmissin peki belli degilse
Gelişimi önden gidiyor 27 hafta 5 günlük dedi 1kg civarı dedi bu kadar gelişmişse nasil belli olmaz noralim alt üst oldu ama çok cihaza sokmak istemiyorum 18inde ayrıntılı da net çıkmaz mi ama bu kafayla da zaman nasil geçer ki

Erkek annişleri çooook önceden konuşmuştuk ama şimdi aklima geldi ben bebiş doğdugunda sunnetinide yaptırmak istiyorum siz ne düsünyosunuz iyleşiyomuş hemen kolay oluymş diyolar bi arkadaşmda yaptirmıstı oğlunu doğdugunda oda zorlanmamışti siz ne düsünyosunuz bu konuda:)

Ayrıntilıda belli olur canm belki göbek kordonunu görup cıkınti var demiştir ayni dr a gitmiyomusun hep

Bebek anlık geçer dalgalandırır en fazla . Ama kasılma bir süre kalır anlattığın gibi. Bende bir süredir oluyor doktorum da sayısı fazla olmadığı takdirde normal dedi. Takip etmek lazım yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…