- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
Canım çok sansizim doktor konusunda ilk doktorum devlete atandı gitti diğeri hastaneyi bırakıp gitti bu defa devlete gideyim evin orda kontrol ederim kendime doktoru bulana kadar dedim keşke gitmeseydimAyrıntilıda belli olur canm belki göbek kordonunu görup cıkınti var demiştir ayni dr a gitmiyomusun hep
Canım çok sansizim doktor konusunda ilk doktorum devlete atandı gitti diğeri hastaneyi bırakıp gitti bu defa devlete gideyim evin orda kontrol ederim kendime doktoru bulana kadar dedim keşke gitmeseydim
Gidip hasta haklarına şikayet dilekçesi yazsaydın..adama bak ya şerfsz sinirden her yere şikayet ederdim ben olsaydm.en azindan uğrasıyolar bu şikayetlerle huzurlari kaçiyo bu bile yeter...iyi aksamlar tertipler.... bende gecen hafta doktora gittim osmaniye devlet hastanesine.. ilk gityigim doktora denk gelmek umidiyle isin kotu tarafi ilk gidip memnun kaldigim doktorun adini unuttum yalcin sandim.. gecen hafta da yalcin diye bir doktora denk geldim adam gittigimde uyuyodu yan odadan kaltki geldi muayeen ediyo cinaiyetini sormama firsat vermeden cin.. demeden gorunmuyo dedi.. sadece kafasini olcup ultrason makinesinden bile cikan kagidi koparik vermeden gitti uyumaya.. yanindaki sekretere dedim benim sol tarafim uyusuyo tekrar cagrildi kapidan sadece dr bana obur tarafina yat dedi obur tarafimda uyusuyo deyince minoset ic uyu gecer dedi gitti uyumaya... hepde bana denk gelir... gecenlerde yazmistim bi arkadas bana ah etme demisti utanmistim kendimden ama ah ediyorum.. cunku haketmeden para alan insanlardan tiksiniyorum .. belki bi hevesle kosusturup gidip bunlarla karsilasmak beni sinit ediyo.. o sinirle bakirkoyden 3 km yol yurudum .. allah sizi islah etsin hic bisey demiyorun
iyi aksamlar tertipler.... bende gecen hafta doktora gittim osmaniye devlet hastanesine.. ilk gityigim doktora denk gelmek umidiyle isin kotu tarafi ilk gidip memnun kaldigim doktorun adini unuttum yalcin sandim.. gecen hafta da yalcin diye bir doktora denk geldim adam gittigimde uyuyodu yan odadan kaltki geldi muayeen ediyo cinaiyetini sormama firsat vermeden cin.. demeden gorunmuyo dedi.. sadece kafasini olcup ultrason makinesinden bile cikan kagidi koparik vermeden gitti uyumaya.. yanindaki sekretere dedim benim sol tarafim uyusuyo tekrar cagrildi kapidan sadece dr bana obur tarafina yat dedi obur tarafimda uyusuyo deyince minoset ic uyu gecer dedi gitti uyumaya... hepde bana denk gelir... gecenlerde yazmistim bi arkadas bana ah etme demisti utanmistim kendimden ama ah ediyorum.. cunku haketmeden para alan insanlardan tiksiniyorum .. belki bi hevesle kosusturup gidip bunlarla karsilasmak beni sinit ediyo.. o sinirle bakirkoyden 3 km yol yurudum .. allah sizi islah etsin hic bisey demiyorun
Gidip hasta haklarına şikayet dilekçesi yazsaydın..adama bak ya şerfsz sinirden her yere şikayet ederdim ben olsaydm.en azindan uğrasıyolar bu şikayetlerle huzurlari kaçiyo bu bile yeter...
Hahayyy o kısmıyla bende zevkle ilgileniyorum direk 184 u arayıp şikayet ediyorum dediğin gibi ugrassinlar hiç değilseGidip hasta haklarına şikayet dilekçesi yazsaydın..adama bak ya şerfsz sinirden her yere şikayet ederdim ben olsaydm.en azindan uğrasıyolar bu şikayetlerle huzurlari kaçiyo bu bile yeter...
Kafasımı güzelmiş, resmen saçmalamış. Bu aylarda çoktan kesinlik Kazanır. Başka bir Dr mı gözüksen acaba?Kızlar bugün kontrol için doktora gittim bana cinsiyet için sana nasil kız demişler kesin birşey denemez kıza benzese de çıkıntı var orda diye tüm moralim alt ust oldu herşeyi pembeli aldım ben
Ayrıntılı usg de ilk önce söylediği şey cinsiyeti biliyormusun dedi. Bazen değiştiğini duymuştumda daha erken haftalarda oluyordu. Zahmet etme doğduğunda görürsünüzdeseydin18 kasımda ayrıntılı için gün verdi devlet hastanesine gittim diyemi bu kadar kafamı bulandırdı son aya kadar belli olmayan var testis sonra alta inebiliyor herşeyi beyaz al sn en iyisi dedi
O kadar isterdim ki devlet hastanesine gideyimde beş kuruş para vermiyeyim. Bir kere gittim kan testleri için tanıdık vardıda hemen hallettim. Bütün sinirlerim alt üst oluyor. Babalarının çiftliği gibi. Bi keresinde dövüyordum Dr. Ağzından laf alamıyorsun. Allah düşürmesin neditelimdevlet hastanesinin doktorlarinin % 80 boyle.. bidahada gitmem zaten oraya... ama hakkimi helal etmiyorum ... okadar nefret ettimki hayir hepmi bana denk gelir ...
Evet canım bende Öyle düşünüyorum Rabbim nasip ederseErkek annişleri çooook önceden konuşmuştuk ama şimdi aklima geldi ben bebiş doğdugunda sunnetinide yaptırmak istiyorum siz ne düsünyosunuz iyleşiyomuş hemen kolay oluymş diyolar bi arkadaşmda yaptirmıstı oğlunu doğdugunda oda zorlanmamışti siz ne düsünyosunuz bu konuda:)
Ben ikisinede şikayet ediyorum daha çok uğraşıyolarHasta haklarına da değil direk bimere şikayet edilmeli bence. Bak nasıl uğraşıyorlar sonra.
Canim aynen bende yaptiricam nasip olursa. cunku buyuk oglumu 7 yasinda yaptirdim. cok huysuzluk yapti canimdan can gitti. onun icin bunda bu riski goze almak istemiyorum. insallah hersey yolunda giderde sorunsuz sunnetimizide oluruz. bunun icin en uygun zaman ne acaba. hemen dogdugu gibimi yoksa 2 aylik falan oluncamiErkek annişleri çooook önceden konuşmuştuk ama şimdi aklima geldi ben bebiş doğdugunda sunnetinide yaptırmak istiyorum siz ne düsünyosunuz iyleşiyomuş hemen kolay oluymş diyolar bi arkadaşmda yaptirmıstı oğlunu doğdugunda oda zorlanmamışti siz ne düsünyosunuz bu konuda:)
0-2 yaşa kadar yaptirabiliyosun canm 2 yaştan sonrada ya 5e kadar yada 7 ye kadar yapılmıyo o arada.ben şöyle düsündum dogmdan 1 hafta sonra yaptırırim.göbek ne kadar zamanda düsüyoki?1 haftada düşermiCanim aynen bende yaptiricam nasip olursa. cunku buyuk oglumu 7 yasinda yaptirdim. cok huysuzluk yapti canimdan can gitti. onun icin bunda bu riski goze almak istemiyorum. insallah hersey yolunda giderde sorunsuz sunnetimizide oluruz. bunun icin en uygun zaman ne acaba. hemen dogdugu gibimi yoksa 2 aylik falan oluncami
En hırçın zamanları, kesinlikle bağırıp sinirlenme dahada hırçınlaşır. Yapmasını istemediğin şeyleri söyle, yapıyorsada dikkati dağıt başka bir şeye çek. 3/4 ve 5 yaş erkek çoğunda en zor Zaman'lar hele hiperaktifse. Benim oğlumda söylediğimin tersini yapardı. Şimdi çok şükür akıllı bir çocuk. Yine hareketlide hareketli. Bende küçükken çok hateketliymişim bana çekti deyip Mutlu oluyorum. Bide hamileliğin verdiği tahammülsüzlük de vardır. Sen hırçın olursan dahada hırçınlaşırMerhaba kızlar ya sizinle birşey paylaşmak istiyorum benim 3 yasında bir oğlum var oğlum 18 aylığa kadar çok akıllıydı masalah sonra açıldı ve yaramaz su an bana göre sanki hiç laf dinlemiyor gibi geliyor biraz hırçınlaştı ben bu yıl çakışmadım evdeyim sürekli ilgileniyorum resim yapıyoruz hamur oynuyoruz evcilik oynuyoruz her gün dışarı çıkarmaya çalısıyorum enerjisini atsın diyr ama o dikkat çekmek için öle hareketler yapıyor kı anlatamam ben kendimi çok kötü ve yetersiz hissediyorum üzülğyorum nerde eksik yapıyorum diyorum artık dayanamıyorum bağırıyorum cezalar veriyorum ama pişmanlık duyuyorum hamileyim bide kızım olacak basıl bas edeceğim hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?