2017 Şubat Anneleri

Günaydın.. sabahın körü ve ben yine gereksiz bi şekilde uyandım

Haklısın ama çoğu Zaman sabrediyorum ama bazen artık dayanamıyorum ve pişman oluyorum sonra rabbim sabrımı artırsın inş bide yavaş yavaş hareketlerim kısıtlandı yoruluyorum evde zaten su temizlik işi hiç bitmiyor deli olacağım ya eminin çoğu anne den daha çok vakit ayırıyorum oğlumda bunu biliyor hep daha fazlasını istiyor umarım herşey düzelir subattan sınra neler yaşayacağımızı tahmin bile edemiyorum

Kızlar günaydın
Ben önceki 2 hafta da toplam yarım kilo almıştım fakat bebeğim geriydi o yüzden mi bilmiyorum. Bu iki haftada da 2 kilo aldım her hafta 1 kilo aldım yani. Bebeğim gelişiyor mu yoksa ben mi fazla aldım bilmiyorum. Artık doymuyorum zaten her gün çikolata falan yiyorum yemek üstüne doymuyorum Can'ım istiyor.
Toplamda 7 kilo aldım. Bu zamanlar yarım kilo normal deniyor aslında kiloyu çokta takmıyorum yeter ki bebeğim alsın da onları. Yine de kilo nereye gidiyor diye de düşünmeden edemiyorum

Günaydın. Bizim yediğimiz çikolatalar tatlılar bebeğe kilo aldırmıyor. Bize aldırıyor. Sen 100 gr dahi almasan da Bebek alabilir.yumurta, süt, muz ve kaşar peyniri bebeğe en çok kilo aldıran gıdalar
Ben de bu ay haftada yarımşar kilo aldım ve doktorum dikkat etmemi söyledi. Bu Aydan sonra kilo alımı hızlanacak ve fazlası bebeğe zararlı, doğuma da

Bende doktora gittiğim hafta 53.5 idim şimdi tartı 56 ya çıkıyor gün sonuna perşembe günü randevu var çok merak ediyorum ne diyecek benim kiloya bebeğin kilosuna. Bi de şeker yüklemesi yaptıracağım

Bende doktora gittiğim hafta 53.5 idim şimdi tartı 56 ya çıkıyor gün sonuna perşembe günü randevu var çok merak ediyorum ne diyecek benim kiloya bebeğin kilosuna. Bi de şeker yüklemesi yaptıracağım
Ne zaman gittin sen doktora? Ben 30 eylülde gitmiştim aradaki 5 hafta için uyardı işte. Geçen aylarda almayanlar olarak bu ay çoştuk demek ki
Bi de gün sonları değil sabahları tartılıyorum ben

Gunaydin annisler. kontrolumuz vardi bugun. doktor gayet iyi dedi. Herseyi normal cok sukur. 770 gr 33 cm. bana sanki biraz az geldi. doktor iyi deyince sormadim tekrar. seker yuklemesi yapmiyor doktorum cikolata ye dedi tokluk kan sekerine bakicakmis. ama suan igrendim cikolatadan. kusacak gibi oluyorum. insallah tutabilirim.

Inşallah Kolay atlatırsın Bbuarada bebek iyi maşallah içini ferah tut. Rabbim hepimizi korusun :)

Ne zaman gittin sen doktora? Ben 30 eylülde gitmiştim aradaki 5 hafta için uyardı işte. Geçen aylarda almayanlar olarak bu ay çoştuk demek ki
Bi de gün sonları değil sabahları tartılıyorum ben
3 hafta oldu bu hafta 4 olacak işte gidişimde aynen aslında çok kilo almadim ama birden olması sorun demek ki ben hem başında hem sonunda tartiliyorum

günaydın..

maşallah bebişe hep böyle güzel güzel büyüsünler sağlıkla doğsunlar inşallah..

Inşallah Kolay atlatırsın Bbuarada bebek iyi maşallah içini ferah tut. Rabbim hepimizi korusun :)
Sagol canim. amin canim insallah Allahim hepimizin bebislerini korusun. doktor iyi deyince cokta takmadim ama azmi diyede merak ettim dogrusu. buyuk oglum 4200 dogmustu bu o kadar olmaz dedi. saglikli olsunda zayif olsun.

Sagol canim. amin canim insallah Allahim hepimizin bebislerini korusun. doktor iyi deyince cokta takmadim ama azmi diyede merak ettim dogrusu. buyuk oglum 4200 dogmustu bu o kadar olmaz dedi. saglikli olsunda zayif olsun.
Kesinlikle sağlıklı olsun da kilosu az olsun bir de doktor iyi diyorsa iyidir başkalarına göre yorum yapmayalım Yani karşılaştırma :) sonuçta Her hamilelik farklıdır. sağlıkla alalım kucağımıza çok az kaldı inşallah atlatacağız canım :):):)

Sağlıklı olması önemli takma kafaya çok

3 hafta oldu bu hafta 4 olacak işte gidişimde aynen aslında çok kilo almadim ama birden olması sorun demek ki ben hem başında hem sonunda tartiliyorum
Aynen. Kısa sürede gelen kilo sorun oluyor. Ben dün akşam frene bastım bakalım dayanabilecek miyim. Yemeğin yanına salata yaptım ekmeksiz bol salata yedim yemekle.akşam sevgili kocam cips kola yaparken bi porsiyon meyve yedim paşa paşa :)

Amin canim insallah. heppimizinki saglikla gelsin.

Amin. Bebek gayet iyi. Benim de 700 gr 6 gün var aramızda. Ortalama hepimizinki böyle zaten. Önemli olan sınırın altında kalmasın gelişimi

Gelişimsel olarak inat dönemleri var Bütün çocukların ceza çözüm değil tavsiye etmem Sadece dikkatini dağıt Daha sonra Tekrar dene bir de bir şey yaptırmak isterken şunu söyle yap değil de söyle mi yapmak istersin Böyle mi diye seçenek sunmaya çalış Belki Biraz Daha rahat edersin

Kızlar mobilya baktık biz de

Iki seçenek kaldı sizce hangisi? biri belis mobilya ama yavru yatak yok alt kısmında
Diğeri pierre cardin mobilya yavru yataklı...

Sizce hangisi güzel? pierre cardin olanın tamamen beyaz olanını düşünüyorum.

Eklentiler

• 20161029_175349.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 81
  • 20160930_112039.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 84
  • 20160930_111930.webp
    12 KB · Görüntüleme: 87
  • 20160930_111923.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…