Haklısın ama çoğu Zaman sabrediyorum ama bazen artık dayanamıyorum ve pişman oluyorum sonra rabbim sabrımı artırsın inş bide yavaş yavaş hareketlerim kısıtlandı yoruluyorum evde zaten su temizlik işi hiç bitmiyor deli olacağım ya eminin çoğu anne den daha çok vakit ayırıyorum oğlumda bunu biliyor hep daha fazlasını istiyor umarım herşey düzelir subattan sınra neler yaşayacağımızı tahmin bile edemiyorumEn hırçın zamanları, kesinlikle bağırıp sinirlenme dahada hırçınlaşır. Yapmasını istemediğin şeyleri söyle, yapıyorsada dikkati dağıt başka bir şeye çek. 3/4 ve 5 yaş erkek çoğunda en zor Zaman'lar hele hiperaktifse. Benim oğlumda söylediğimin tersini yapardı. Şimdi çok şükür akıllı bir çocuk. Yine hareketlide hareketli. Bende küçükken çok hateketliymişim bana çekti deyip Mutlu oluyorum. Bide hamileliğin verdiği tahammülsüzlük de vardır. Sen hırçın olursan dahada hırçınlaşır
Günaydın Can'ım bende eşim giderken öpüyor beni uyanıyorum Ada'ma ne diyeyim şimdi öpme mi diyim offf offf uykusuz günlere alışıyoruz ne diyelimGünaydın.. sabahın körü ve ben yine gereksiz bi şekilde uyandım
Günaydın. Bizim yediğimiz çikolatalar tatlılar bebeğe kilo aldırmıyor. Bize aldırıyor. Sen 100 gr dahi almasan da Bebek alabilir.yumurta, süt, muz ve kaşar peyniri bebeğe en çok kilo aldıran gıdalarKızlar günaydın
Ben önceki 2 hafta da toplam yarım kilo almıştım fakat bebeğim geriydi o yüzden mi bilmiyorum. Bu iki haftada da 2 kilo aldım her hafta 1 kilo aldım yani. Bebeğim gelişiyor mu yoksa ben mi fazla aldım bilmiyorum. Artık doymuyorum zaten her gün çikolata falan yiyorum yemek üstüne doymuyorum Can'ım istiyor.
Toplamda 7 kilo aldım. Bu zamanlar yarım kilo normal deniyor aslında kiloyu çokta takmıyorum yeter ki bebeğim alsın da onları. Yine de kilo nereye gidiyor diye de düşünmeden edemiyorum
Bende doktora gittiğim hafta 53.5 idim şimdi tartı 56 ya çıkıyor gün sonuna perşembe günü randevu var çok merak ediyorum ne diyecek benim kiloya bebeğin kilosuna. Bi de şeker yüklemesi yaptıracağımGünaydın. Bizim yediğimiz çikolatalar tatlılar bebeğe kilo aldırmıyor. Bize aldırıyor. Sen 100 gr dahi almasan da Bebek alabilir.yumurta, süt, muz ve kaşar peyniri bebeğe en çok kilo aldıran gıdalar
Ben de bu ay haftada yarımşar kilo aldım ve doktorum dikkat etmemi söyledi. Bu Aydan sonra kilo alımı hızlanacak ve fazlası bebeğe zararlı, doğuma da
Ne zaman gittin sen doktora? Ben 30 eylülde gitmiştim aradaki 5 hafta için uyardı işte. Geçen aylarda almayanlar olarak bu ay çoştuk demek kiBende doktora gittiğim hafta 53.5 idim şimdi tartı 56 ya çıkıyor gün sonuna perşembe günü randevu var çok merak ediyorum ne diyecek benim kiloya bebeğin kilosuna. Bi de şeker yüklemesi yaptıracağım
Inşallah Kolay atlatırsın Bbuarada bebek iyi maşallah içini ferah tut. Rabbim hepimizi korusun :)Gunaydin annisler. kontrolumuz vardi bugun. doktor gayet iyi dedi. Herseyi normal cok sukur. 770 gr 33 cm. bana sanki biraz az geldi. doktor iyi deyince sormadim tekrar. seker yuklemesi yapmiyor doktorum cikolata ye dedi tokluk kan sekerine bakicakmis. ama suan igrendim cikolatadan. kusacak gibi oluyorum. insallah tutabilirim.
3 hafta oldu bu hafta 4 olacak işte gidişimde aynen aslında çok kilo almadim ama birden olması sorun demek ki ben hem başında hem sonunda tartiliyorumNe zaman gittin sen doktora? Ben 30 eylülde gitmiştim aradaki 5 hafta için uyardı işte. Geçen aylarda almayanlar olarak bu ay çoştuk demek ki
Bi de gün sonları değil sabahları tartılıyorum ben
Gunaydin annisler. kontrolumuz vardi bugun. doktor gayet iyi dedi. Herseyi normal cok sukur. 770 gr 33 cm. bana sanki biraz az geldi. doktor iyi deyince sormadim tekrar. seker yuklemesi yapmiyor doktorum cikolata ye dedi tokluk kan sekerine bakicakmis. ama suan igrendim cikolatadan. kusacak gibi oluyorum. insallah tutabilirim.
Sagol canim. amin canim insallah Allahim hepimizin bebislerini korusun. doktor iyi deyince cokta takmadim ama azmi diyede merak ettim dogrusu. buyuk oglum 4200 dogmustu bu o kadar olmaz dedi. saglikli olsunda zayif olsun.Inşallah Kolay atlatırsın Bbuarada bebek iyi maşallah içini ferah tut. Rabbim hepimizi korusun :)
Amin canim insallah. heppimizinki saglikla gelsin.günaydın..
maşallah bebişe hep böyle güzel güzel büyüsünler sağlıkla doğsunlar inşallah..
Kesinlikle sağlıklı olsun da kilosu az olsun bir de doktor iyi diyorsa iyidir başkalarına göre yorum yapmayalım Yani karşılaştırma :) sonuçta Her hamilelik farklıdır. sağlıkla alalım kucağımıza çok az kaldı inşallah atlatacağız canım :):):)Sagol canim. amin canim insallah Allahim hepimizin bebislerini korusun. doktor iyi deyince cokta takmadim ama azmi diyede merak ettim dogrusu. buyuk oglum 4200 dogmustu bu o kadar olmaz dedi. saglikli olsunda zayif olsun.
Sağlıklı olması önemli takma kafaya çokSagol canim. amin canim insallah Allahim hepimizin bebislerini korusun. doktor iyi deyince cokta takmadim ama azmi diyede merak ettim dogrusu. buyuk oglum 4200 dogmustu bu o kadar olmaz dedi. saglikli olsunda zayif olsun.
Aynen. Kısa sürede gelen kilo sorun oluyor. Ben dün akşam frene bastım bakalım dayanabilecek miyim. Yemeğin yanına salata yaptım ekmeksiz bol salata yedim yemekle.akşam sevgili kocam cips kola yaparken bi porsiyon meyve yedim paşa paşa :)3 hafta oldu bu hafta 4 olacak işte gidişimde aynen aslında çok kilo almadim ama birden olması sorun demek ki ben hem başında hem sonunda tartiliyorum
Amin canim insallah. heppimizinki saglikla gelsin.
Gelişimsel olarak inat dönemleri var Bütün çocukların ceza çözüm değil tavsiye etmem Sadece dikkatini dağıt Daha sonra Tekrar dene bir de bir şey yaptırmak isterken şunu söyle yap değil de söyle mi yapmak istersin Böyle mi diye seçenek sunmaya çalış Belki Biraz Daha rahat edersinMerhaba kızlar ya sizinle birşey paylaşmak istiyorum benim 3 yasında bir oğlum var oğlum 18 aylığa kadar çok akıllıydı masalah sonra açıldı ve yaramaz su an bana göre sanki hiç laf dinlemiyor gibi geliyor biraz hırçınlaştı ben bu yıl çakışmadım evdeyim sürekli ilgileniyorum resim yapıyoruz hamur oynuyoruz evcilik oynuyoruz her gün dışarı çıkarmaya çalısıyorum enerjisini atsın diyr ama o dikkat çekmek için öle hareketler yapıyor kı anlatamam ben kendimi çok kötü ve yetersiz hissediyorum üzülğyorum nerde eksik yapıyorum diyorum artık dayanamıyorum bağırıyorum cezalar veriyorum ama pişmanlık duyuyorum hamileyim bide kızım olacak basıl bas edeceğim hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?