2017 Şubat Anneleri

Subat anneleri size bir sorum var cinsiyette baya ilerlediniz :) 12. Haftalarla sonraki haftalarda cinsiyette bir fark gördünüz mü? Doktorunuz ne dediyse o mu çıktı :) o yollardan geçtiniz bi el atın :)

Geçen gün okulda ben de baya sinirlenmiştim çocuklara. kasıldığımı hissettim baya. böyle sanki karnım birden şişmiş gibi bir his oldu midemden kasıklarıma kadar da baskı vardı ne yapsam geçmedi. o anda doğurcam sandım. sanırım böyle birşeydi. ama benim 4 saat falan sürdü rahat

Geçen gün okulda ben de baya sinirlenmiştim çocuklara. kasıldığımı hissettim baya. böyle sanki karnım birden şişmiş gibi bir his oldu midemden kasıklarıma kadar da baskı vardı ne yapsam geçmedi. o anda doğurcam sandım. sanırım böyle birşeydi. ama benim 4 saat falan sürdü rahat

güzel Anneler Merhaba hepinize. Bugün Şeker yuklememiz vardı. içeceğin tadı gayet güzeldi yarım saat dayandım ama sonrasında kustum maalesef haftaya tekrar gidicem. Limon sıkıp getir dedi doktorum. maheen canım sen de bu ihtimali düşünerek biraz daha erken git istersen. umarım hiç biriniz böyle sıkıntı yasamazsiniz. Bu arada bağırsaklardaki parlaklık hala var ama baya azalmis çok şükür inşallah hepsi gider. 744 gr 31.5 cm olmuş teyzeleri oğluşum

Limonu napcaz ben sabah erken gidicem zaten hiç bişey yemeden gidicez dimi

Bence bebisin bagrsaklari düzelir geçici bişeydir bazi kizlarn bebeklerinde kist cikmş gecmisti ya canm insallah öyle bişeydir azalmiş hemde düzelir insallah dava zaman var M muhendiseylul

Kizlar bn daha seker yuklemesine gitmedim. Gecen gittigmde bi sonraki muayenede karar veririz yapip yapmayacagimiza dedi. Bn smdi her ihtimale karşın ac mi gideyim. Doktora sormayı unuttum :/

Canm bence yavru yatak çok önemli değil. Zaten kardeş olduğunda yavru yatakta yatmıyor ki. Ben model olarak kahveli olanı değil diğerini beğendim, sanırım belis
Fiyatları nasıl?

Subat anneleri size bir sorum var cinsiyette baya ilerlediniz :) 12. Haftalarla sonraki haftalarda cinsiyette bir fark gördünüz mü? Doktorunuz ne dediyse o mu çıktı :) o yollardan geçtiniz bi el atın :)
13te kıza benziyor dedi 14te kesin kız ve değişmedi

Bence bebisin bagrsaklari düzelir geçici bişeydir bazi kizlarn bebeklerinde kist cikmş gecmisti ya canm insallah öyle bişeydir azalmiş hemde düzelir insallah dava zaman var M muhendiseylul
inşallah canım o kadar etkilendim ki rüyamda doktor diyo ki tüm bağırsakları çok parlak öyle üzülüyorum ve korkuyorum ki inşallah sağlıcakla alırız kucağımiza hepimiz

Evet canım belis in dolap yatak ve uyku seti olarak sorduk biz ikisinin de fiyati aynı 2.500 dediler. Belis in modeli daha cok hosuma gitti aslinda ama yavru yatağı kendim için düşündüm yatak odamızda yer yok orda yatiracagim cogu zaman kendi yatagima gidip gelmeye üşenirsem orda yatarim dediydim

Ceza dediğim mola aldırıyorum düşünmesi için ama bakalım bugun gayet iyiydi herşey sanırım benim psikolojik durumla alakalı yoruluyorum bazen sabrım kalmıyor hamilelik tendir inş

Direk odasında mı yatıracaksın yoksa ilk aylar tanına alacak mısın? Bence kendin de yatmazsın. Yani büyüyen beşik almasaydın normal beşik olsa yine imkanın olmayacaktı yanında yatman için

canım dolaplarda fark göremedim ama ben pierre cardin yatak dahada hoşuma gitti. aslında ikside çok cici.. güle güle kullan inşallah

hayırlı uğurlu olsun canım..bana 12. haftata %51 kız dedi.. 15. hafta erkek dediler ve değişmedi halen erkek :)

hayırlı uğurlu olsun canım..bana 12. haftada özelde %51 kız dedi.. 15. hafta devlet hastanesinde erkek dediler ve değişmedi halen erkek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…