- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
Ay iste tepecik olayini anlamıyorum bebek mi kasılmamiMesela bugün göbek deliği hızasınin hemen sağın da toplanma oldu 30 saniye yada 1 dakika sonra gecti.Ondan sonra da karnım tamamen ara ara taş gibi sertleşti doktor bilir bakalim ne olduğunu belki de normaldir gaz filandir bakalim
Ay iste tepecik olayini anlamıyorum bebek mi kasılmamiMesela bugün göbek deliği hızasınin hemen sağın da toplanma oldu 30 saniye yada 1 dakika sonra gecti.Ondan sonra da karnım tamamen ara ara taş gibi sertleşti doktor bilir bakalim ne olduğunu belki de normaldir gaz filandir bakalim
Limonu napcazgüzel Anneler Merhaba hepinize. Bugün Şeker yuklememiz vardı. içeceğin tadı gayet güzeldi yarım saat dayandım ama sonrasında kustummaalesef haftaya tekrar gidicem. Limon sıkıp getir dedi doktorum. maheen canım sen de bu ihtimali düşünerek biraz daha erken git istersen. umarım hiç biriniz böyle sıkıntı yasamazsiniz. Bu arada bağırsaklardaki parlaklık hala var ama baya azalmis çok şükür inşallah hepsi gider. 744 gr 31.5 cm olmuş teyzeleri oğluşum
ben de erken gittim zaten canım şeker mi çok geldi vücuda anlamadım evet aç karna. içeceğin içine sıkmak için limon canım.Limonu napcazben sabah erken gidicem zaten hiç bişey yemeden gidicez dimi
Canm bence yavru yatak çok önemli değil. Zaten kardeş olduğunda yavru yatakta yatmıyor ki. Ben model olarak kahveli olanı değil diğerini beğendim, sanırım belisKızlar mobilya baktık biz de
Iki seçenek kaldı sizce hangisi? biri belis mobilya ama yavru yatak yok alt kısmında
Diğeri pierre cardin mobilya yavru yataklı...
Sizce hangisi güzel? pierre cardin olanın tamamen beyaz olanını düşünüyorum.
13te kıza benziyor dedi 14te kesin kız ve değişmediSubat anneleri size bir sorum var cinsiyette baya ilerlediniz :) 12. Haftalarla sonraki haftalarda cinsiyette bir fark gördünüz mü? Doktorunuz ne dediyse o mu çıktı :) o yollardan geçtiniz bi el atın :)
inşallah canım o kadar etkilendim ki rüyamda doktor diyo ki tüm bağırsakları çok parlak öyle üzülüyorum ve korkuyorum kiBence bebisin bagrsaklari düzelir geçici bişeydir bazi kizlarn bebeklerinde kist cikmş gecmisti ya canm insallah öyle bişeydir azalmiş hemde düzelir insallah dava zaman var M muhendiseylul
Canm bence yavru yatak çok önemli değil. Zaten kardeş olduğunda yavru yatakta yatmıyor ki. Ben model olarak kahveli olanı değil diğerini beğendim, sanırım belis
Fiyatları nasıl?
13te kıza benziyor dedi 14te kesin kız ve değişmedi
inşallah canım o kadar etkilendim ki rüyamda doktor diyo ki tüm bağırsakları çok parlak öyle üzülüyorum ve korkuyorum kiinşallah sağlıcakla alırız kucağımiza hepimiz
Ceza dediğim mola aldırıyorum düşünmesi için ama bakalım bugun gayet iyiydi herşey sanırım benim psikolojik durumla alakalı yoruluyorum bazen sabrım kalmıyor hamilelik tendir inşGelişimsel olarak inat dönemleri var Bütün çocukların ceza çözüm değil tavsiye etmem Sadece dikkatini dağıt Daha sonra Tekrar dene bir de bir şey yaptırmak isterken şunu söyle yap değil de söyle mi yapmak istersin Böyle mi diye seçenek sunmaya çalış Belki Biraz Daha rahat edersin
sağolasın canım Allah razi olsun. amin.Çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırız hepimiz
Evet canım belis in dolap yatak ve uyku seti olarak sorduk biz ikisinin de fiyati aynı 2.500 dediler. Belis in modeli daha cok hosuma gitti aslinda ama yavru yatağı kendim için düşündüm yatak odamızda yer yok orda yatiracagim cogu zaman kendi yatagima gidip gelmeye üşenirsem orda yatarim dediydim
Kızlar mobilya baktık biz de
Iki seçenek kaldı sizce hangisi? biri belis mobilya ama yavru yatak yok alt kısmında
Diğeri pierre cardin mobilya yavru yataklı...
Sizce hangisi güzel? pierre cardin olanın tamamen beyaz olanını düşünüyorum.
Subat anneleri size bir sorum var cinsiyette baya ilerlediniz :) 12. Haftalarla sonraki haftalarda cinsiyette bir fark gördünüz mü? Doktorunuz ne dediyse o mu çıktı :) o yollardan geçtiniz bi el atın :)
Subat anneleri size bir sorum var cinsiyette baya ilerlediniz :) 12. Haftalarla sonraki haftalarda cinsiyette bir fark gördünüz mü? Doktorunuz ne dediyse o mu çıktı :) o yollardan geçtiniz bi el atın :)
O zaman ben de de değişme ihtimali var :)hayırlı uğurlu olsun canım..bana 12. haftata %51 kız dedi.. 15. hafta erkek dediler ve değişmedi halen erkek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?