2017 Şubat Anneleri

Direk odasında mı yatıracaksın yoksa ilk aylar tanına alacak mısın? Bence kendin de yatmazsın. Yani büyüyen beşik almasaydın normal beşik olsa yine imkanın olmayacaktı yanında yatman için

Ilk aylar yanıma alacağım evet ufak bir ana kucağı gibi birseyde yatirmayi planlıyorum. ne kadar sigarsa ana kucağına artık

Bi 6 ayı kurtarsak yeter sonrasinda mecburen bu yatagina gecirmem lazim yatak odası cok dar malesef 6 aydan sonra böyle cok uyanirlar mi ki acaba bebekler?

Maesef uyaniyorlar canim disler basliyot cunku bu seferde(uyku duzeni bozulabiliyor bir yasa yakin ertelesen olur derim,7 aylikken ayirdim odasini her saat basi ilk once kalktim kontrol ettim sonra duzen bozuldu disler basladi mizmizladi derken ben hep odasindaydim

Yanlis bastim :))
tereyagli ekmek bence guzel begendigin yani ceviz renk ve beyaz guzel uyuyor birbirine bizim odamizda o iki renk karisimi tamamen beyaz da guzel olur gule gule kullanin insallah pamuk gibi uyusun kuzucun

Insallah hepimizinki bol bol uyur da büyür :))

Tüh yaa napacağımı bilemiyorum evlenirken küçük kibar bir mobilya alsaydım şimdi bir park yatakla işi çözecektim

Tokluk sekerim 88 cikti. cok sukur ondada sorun yok. hatta senin omrun boyunca seker hastasi olma ihtimalin cok dusuk dedi doktor.
Tekrar cinsiyeti icin sordum yanilma ihtimali olabilirmi diye. yok hic kiz hayali kurma 3. ye kiz olur belki dedi. hani duyuyoruz ya 7-8 ay kiz yada erkek demislerde son anda degismis falan diye. bunlarin hepsi sehir efsanesi sanirim

Onu da Bebek telsizi ile çözersin arkadaşım o şekilde yaptı fakat 7. Ayda Bebek tutunmaya ve kendini büyüyen beşikte kaldırmaya başladı mecburen park yatak aldı en alt kademesinde yatırıyor şiödi

Sagol canim. amin canim insallah Allahim hepimizin bebislerini korusun. doktor iyi deyince cokta takmadim ama azmi diyede merak ettim dogrusu. buyuk oglum 4200 dogmustu bu o kadar olmaz dedi. saglikli olsunda zayif olsun.
Canim bana da öyle dediler küçük oğlum abisinden hem kilolu hemde daha uzun doğdu. Sezeryan olunca gelişimini tamamlayamiyor bebekler o yüzden belli olmaz. Bir de 39. Hafta bitsin öyle alalım dediler o zaman daha da kilolu olurmus

Bu arada net yok kızlar giremiyorum. Nasılsın iz . Büyük oğlum 6. Hastalık geçirmiş. Umarım bebise zarar vermez. Bizden böyle. Fullialein pierre card çok guzelmis canım. TuRuNCu gözün aydın şeker yokmuş sende. tereyagli ekmek gözün aydın kist gitmiş çok sevindim. Tüm iletileri okuyamadım. Allah yardımcınız olsun

Kızlar bizde bugün kızımızı gördük. Mşlh bş sıkıntısı yok.yüzünü de gösterdi pozda verdi sonunda :) ama bebeğin eşinde kanama damarları görüldü.başına böyle bişi gelen yada duyan varmı ?

Kizlar ya özel bölgedeki bu adet sancısı gibi ağrı da nerdrn cikti dersiniz?????hatta baya bi akinti olcakmis gibi his oluo ama normal akntimin disinda akinti yok. Bebeğin hareketlerini de hissediorm cok şükür ama huzursuz oldum yinede. ..

Güle güle kullanın

Doktor ne dedi? Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…