2017 Şubat Anneleri

Eklentiler

• IMG_2162.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_2161.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_2159.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 114
Ay ben de bir karar verip halletsem yavaştan İyi olacak ama Daha mobilya belli değil Sen görüşünce fiyatları falan yazabilir misin ben de öğrenmiş olurum az Çok
Canım merhaba.. bugün eşimle avm ye gitmiştik gitmişken koçtaş tan bi boyalara bakalım fikir olur dedik.. ordaki çalışan baya yardımcı oldu sağolsun.. yapmak istediğimiz resmi gösterdik ve odanın tahmini boyutunu söyledik.. bizim ki kabaca 16 m2 oda.. şimdiki rengi şampanya rengi.. biz gri beyaz çizgili istiyoruz.. önce komple beyaza boyayıp sonra kapıt bant yardımıyla gri çizgiler yapacağız inşallah becerirsek boya olarak polisan antibakteriyel boya önerdi çalışan çoçuk odası için.. silinebiliyo.. 1 paket beyaz yeter yüm odaya dedi gri de 1 paket fazla ama mecbur alıcaz.. antibakteriyel boyanın paket fiyatı yaklaşık 50 tl yani iki boya 100 kiraya gelecek bize.. tahmin ettiğimden daha uygunmuş fiyatı eğer sen tek renk boya düşünüyosan baya uyguna gelmiş olur..

Takı yastığı da yapılabilir bence çok şirin hepsinden yapmak istiyorum şu an

Eklentiler

• IMG_2165.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 98
Gerçekten Çok uygunmuşbiz de İki renk bir de o İki rengi barındıran bir duvar kağıdı bulabilirsek çocuğa uygun öyle bir şey düşündük şimdilik bakalım

Gerçekten Çok uygunmuşbiz de İki renk bir de o İki rengi barındıran bir duvar kağıdı bulabilirsek çocuğa uygun öyle bir şey düşündük şimdilik bakalım
İki renk kullancaksanız birer kutu fazlasıyla yeter size de inşallah istediğiniz gibi bulursunuz biz de gaza geldik yarın boyamaya başlayabiliriz :)

Abartmadıysam son olarak magnet ları da paylaşayım belki fikir olur yapmak isteyenlere ben bayıldım
Ayy hepsi de çok güzel bunların.. eğer yapabiliyosanız en güzeli ve en keyiflisi sizin yapmanız benim hiç vaktim yok maalesef oysa ki ne çok hayalim vardı.. sadece şeker kavanozlarını kendim yapabilirim.. onu da böyle yapmayı düşünüyorum inşallah.. hastane ve ev için ayrıca da kakulu taş düşünüyorum onu instagramdan yaptıracağım.. kapı süsünü de bi arkadaşım hediye yapacak sağolsun.. beşik süsleme işi kaldı bi tek onu da yapabilirim inşallah.. siz başka ne yapmayı düşünüyosunuz?

Eklentiler

• IMG_1900.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_3200.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 95

Fırsatım var elimde yatkındır çok o yüzden kendim yapıcam inşallah.. aslında tam düşünmemiştim kafam karışıktı ama bu keçe kapı süsünden magnetlerden ve takı yastığından kesin yapıcam çok daha farklı modelleri de var bayıldım gerçekten.. bir de minik dua kitapları görmüştüm üzerinde bebişin ismi ve onla ilgili yazılar olan, onlardan da yaptırmak istedim ama o kesin değil şu an . Yani gelenlere birer magnet la minik dua kitaplarından versem yeter sanki.. daha ne olsun.. geri kalan da kapısını odasını süslemesi olur yine böyle keçelerden.. sizinkiler de çok tatlıymış

Dua kitabı da şöyle bişey..

Eklentiler

• IMG_2170.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_2169.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 94
:) meleğin elinin ürünleri dimi bunlar? Bende çok beğeniyorum her işini fiyatları epey yüksek ne yazık ki
Ne hoş elinden geliyormuş böyle işler merakla bekliyorum yapacaklarını :)

İçim açılıyor böyle hamarat anneler gördükçe yahu :) beşik tülünü bende istiyorum yapmayı ama nasıl yapacağım konusunda fikrim Yok..

Kokulu taş yapardım zaten malzemelerim var asetat sipariş edicem internetten birde ikramlık çikolata,Görümcemde lavanta kesesi yapacak birde banner sanıyorum yeterli diye düşündüm ama o beşik tülleri ve anne ayak ucu süslemelerinde gözüm kalmadı değil

:) meleğin elinin ürünleri dimi bunlar? Bende çok beğeniyorum her işini fiyatları epey yüksek ne yazık ki
Ne hoş elinden geliyormuş böyle işler merakla bekliyorum yapacaklarını :)

Bazıları meleğin eli bazıları da instagramda mügeninelsanatları var oranın ürünleri.. minicik magnetleri sordum mügeninelsanatları na tanesi 5,5 tl 50 tane üzeri 5 tl dedi. 50 tane yaptırmak istesem 250 tl. Kendim yapabiliyorken o para inanılmaz uçuk geldi bana.. yaptıkça koyarım buraya da

Aynen bende kese sormuştum tanesi 5₺'e olur demişti
Talep çok olunca maliyet düşeceğine artıyor ne manaysa :) hadi kolay gelsin takipteyim.

Ben 3 aylıkken yaptırdım. Hiç anlamadık bile. Bundada erkenden yaptırıcan Allah nasip ederse.

Bunlar hangi sitede canım instagram harici face te varmı sayfası instagram kullanmıyorum çünkü

Loveali ama dua kitaplarını sordun galiba yanlış şeyi söyledim. Kitapları da instagram dan gördüm ama onun da face i varmış. Zümra medya yazarsan çıkar

Kızlar yardım edin..ben yeni eve taşındım ve bebeğime oda yapmak istiyorum...beyaz bir dolapve beşik alsam yeter diye düşünüyorum...aksesuarlarla pembe beyaz gri kombin yapacagim odasini..ama kv bebeğin odasını biz alacağız dedi. .tmm dedim ..ama genç odası takımı almak istiyor. kocaman yatak ne arasın bebek odasında deyince ben yatarım diyor...eşim de yatak konusunda onunla hemfikir...ama ben hiç istemiyorum...zaten büyüyene kadar benim odamda yatacak şimdiden genç odasına ne gerek var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…