Canım merhaba.. bugün eşimle avm ye gitmiştik gitmişken koçtaş tan bi boyalara bakalım fikir olur dedik.. ordaki çalışan baya yardımcı oldu sağolsun.. yapmak istediğimiz resmi gösterdik ve odanın tahmini boyutunu söyledik.. bizim ki kabaca 16 m2 oda.. şimdiki rengi şampanya rengi.. biz gri beyaz çizgili istiyoruz.. önce komple beyaza boyayıp sonra kapıt bant yardımıyla gri çizgiler yapacağız inşallah becerirsekAy ben de bir karar verip halletsem yavaştan İyi olacak ama Daha mobilya belli değilSen görüşünce fiyatları falan yazabilir misin ben de öğrenmiş olurum az Çok
Gerçekten Çok uygunmuşCanım merhaba.. bugün eşimle avm ye gitmiştik gitmişken koçtaş tan bi boyalara bakalım fikir olur dedik.. ordaki çalışan baya yardımcı oldu sağolsun.. yapmak istediğimiz resmi gösterdik ve odanın tahmini boyutunu söyledik.. bizim ki kabaca 16 m2 oda.. şimdiki rengi şampanya rengi.. biz gri beyaz çizgili istiyoruz.. önce komple beyaza boyayıp sonra kapıt bant yardımıyla gri çizgiler yapacağız inşallah becerirsekboya olarak polisan antibakteriyel boya önerdi çalışan çoçuk odası için.. silinebiliyo.. 1 paket beyaz yeter yüm odaya dedi gri de 1 paket fazla ama mecbur alıcaz.. antibakteriyel boyanın paket fiyatı yaklaşık 50 tl yani iki boya 100 kiraya gelecek bize.. tahmin ettiğimden daha uygunmuş fiyatı eğer sen tek renk boya düşünüyosan baya uyguna gelmiş olur..
İki renk kullancaksanız birer kutu fazlasıyla yeter size deGerçekten Çok uygunmuşbiz de İki renk bir de o İki rengi barındıran bir duvar kağıdı bulabilirsek çocuğa uygun öyle bir şey düşündük şimdilik bakalım
Ayy hepsi de çok güzel bunların.. eğer yapabiliyosanız en güzeli ve en keyiflisi sizin yapmanızAbartmadıysam son olarak magnet ları da paylaşayım belki fikir olur yapmak isteyenlereben bayıldım
Ayy hepsi de çok güzel bunların.. eğer yapabiliyosanız en güzeli ve en keyiflisi sizin yapmanızbenim hiç vaktim yok maalesef oysa ki ne çok hayalim vardı.. sadece şeker kavanozlarını kendim yapabilirim.. onu da böyle yapmayı düşünüyorum inşallah.. hastane ve ev için ayrıca da kakulu taş düşünüyorum onu instagramdan yaptıracağım.. kapı süsünü de bi arkadaşım hediye yapacak sağolsun.. beşik süsleme işi kaldı bi tek onu da yapabilirim inşallah.. siz başka ne yapmayı düşünüyosunuz?
:) meleğin elinin ürünleri dimi bunlar? Bende çok beğeniyorum her işini fiyatları epey yüksek ne yazık kiBende kızıma bunlardan yapıcam kızlar yapılışı çok kolay videosunu da ekledim merak edenler içinevde zaten keçelerim silikon tabancam falan da var Amerikan servis yapmıştım bi ara çeşit çeşit onlardan.. zaman da geçmiş olur
http://m.uzmantv.com/bebek-odasi-icin-melekli-kapi-susu-nasil-yapilir
İçim açılıyor böyle hamarat anneler gördükçe yahu :) beşik tülünü bende istiyorum yapmayı ama nasıl yapacağım konusunda fikrim Yok..Ayy hepsi de çok güzel bunların.. eğer yapabiliyosanız en güzeli ve en keyiflisi sizin yapmanızbenim hiç vaktim yok maalesef oysa ki ne çok hayalim vardı.. sadece şeker kavanozlarını kendim yapabilirim.. onu da böyle yapmayı düşünüyorum inşallah.. hastane ve ev için ayrıca da kakulu taş düşünüyorum onu instagramdan yaptıracağım.. kapı süsünü de bi arkadaşım hediye yapacak sağolsun.. beşik süsleme işi kaldı bi tek onu da yapabilirim inşallah.. siz başka ne yapmayı düşünüyosunuz?
:) meleğin elinin ürünleri dimi bunlar? Bende çok beğeniyorum her işini fiyatları epey yüksek ne yazık ki
Ne hoş elinden geliyormuş böyle işler merakla bekliyorum yapacaklarını :)
Aynen bende kese sormuştum tanesi 5₺'e olur demiştiBazıları meleğin eli bazıları da instagramda mügeninelsanatları var oranın ürünleri.. minicik magnetleri sordum mügeninelsanatları na tanesi 5,5 tl 50 tane üzeri 5 tl dedi. 50 tane yaptırmak istesem 250 tl. Kendim yapabiliyorken o para inanılmaz uçuk geldi bana.. yaptıkça koyarım buraya da
Ben 3 aylıkken yaptırdım. Hiç anlamadık bile. Bundada erkenden yaptırıcan Allah nasip ederse.Erkek annişleri çooook önceden konuşmuştuk ama şimdi aklima geldi ben bebiş doğdugunda sunnetinide yaptırmak istiyorum siz ne düsünyosunuz iyleşiyomuş hemen kolay oluymş diyolar bi arkadaşmda yaptirmıstı oğlunu doğdugunda oda zorlanmamışti siz ne düsünyosunuz bu konuda:)
Bunlar hangi sitede canım instagram harici face te varmı sayfası instagram kullanmıyorum çünküFırsatım var elimde yatkındır çok o yüzden kendim yapıcam inşallah.. aslında tam düşünmemiştim kafam karışıktı ama bu keçe kapı süsünden magnetlerden ve takı yastığından kesin yapıcam çok daha farklı modelleri de var bayıldım gerçekten.. bir de minik dua kitapları görmüştüm üzerinde bebişin ismi ve onla ilgili yazılar olan, onlardan da yaptırmak istedim ama o kesin değil şu an . Yani gelenlere birer magnet la minik dua kitaplarından versem yeter sanki.. daha ne olsun.. geri kalan da kapısını odasını süslemesi olur yine böyle keçelerden.. sizinkiler de çok tatlıymış
Dua kitabı da şöyle bişey..
Bunlar hangi sitede canım instagram harici face te varmı sayfası instagram kullanmıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?