- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
- 103
Günaydın tatlı annislerKızlar yardım edin..ben yeni eve taşındım ve bebeğime oda yapmak istiyorum...beyaz bir dolapve beşik alsam yeter diye düşünüyorum...aksesuarlarla pembe beyaz gri kombin yapacagim odasini..ama kv bebeğin odasını biz alacağız dedi. .tmm dedim ..ama genç odası takımı almak istiyor. kocaman yatak ne arasın bebek odasında deyince ben yatarım diyor...eşim de yatak konusunda onunla hemfikir...ama ben hiç istemiyorum...zaten büyüyene kadar benim odamda yatacak şimdiden genç odasına ne gerek var..
Benim ama geç kalmışım normalde daha erken wc ye gitmem gerekiyordu :)Günaydın tuvalete kalkıp uyuyamayanlar burda mı?
Ben de uyuyamadim dahaBenim ama geç kalmışım normalde daha erken wc ye gitmem gerekiyordu :)
Bebek oda takimlari var canim buyuyen besikli,cocuk buyudugunde yani bebeklikten ciktiktan sonra besigin kenarlarindaki dolaplar cikariliyor ve normal yatak oluyorno dolaplar da komidin gorevi goruyor bagimsizlasiyor,genc odasi degil buyuyen besikli bebek odasi takimina bakin beraber,yani kv dedigi gibi ilerde yatak oluyor ama ilk etapta bebek besigi,biz kizima oyle almistik babamlar almisti takimimizi ben 2 yasinda cikarttirdim komidinleri suan genc kiz odasi gibi yatagi ve komidinleri bagimsiz duruyor besikten yataga dondu yani suan 6 yasinda kizim,o modellere bak derim.Kızlar yardım edin..ben yeni eve taşındım ve bebeğime oda yapmak istiyorum...beyaz bir dolapve beşik alsam yeter diye düşünüyorum...aksesuarlarla pembe beyaz gri kombin yapacagim odasini..ama kv bebeğin odasını biz alacağız dedi. .tmm dedim ..ama genç odası takımı almak istiyor. kocaman yatak ne arasın bebek odasında deyince ben yatarım diyor...eşim de yatak konusunda onunla hemfikir...ama ben hiç istemiyorum...zaten büyüyene kadar benim odamda yatacak şimdiden genç odasına ne gerek var..
Mobilya alirsan yanina koyman biraz zor olabilir,kendi yatak odana yani,park.yatak alirsan iki yasina kadar yatabilir onda,neye gore aliniyor dersen bir evin musaitlik durumuna,imkanlara ve kullanisligina bakarak aliniyor,kendimden ornek vereyim mobilyasini annemler almisti yanima da besik aldim 7 ay besiginde yatti sonra odasina gecirdim suan 6 yasinda hala odasinda yatiyor suan ikinci geliyor sadece park yatak alacagim o kadar ilerde ablasyla.ayni odayi paylasinca biseyler ayarlayacagiz oda konusundaKizlar gunaydin :) baktim besik muhabbeti var iyi denk geldi. :) ben bebegime besik almadim henuz. Ve kafam fazlasiyla karisikpark yatak mi buyuyen mobilya besik mi karar veremiyorum. Mobilya olan daha sik duruyor tabi ki en kulkanisli sizce hangisi siz neye gore karar verip aldiniz )?
Odamda koyabilecegim yer var mobilyayi. Ama tabi ki sizin anlattiginiz taraftan hic bakmadim olaya. Ya da bende bir sure sonra odasini ayiririm seneye kis gibi. Mobilyayi oraya da tasiyabilirim sanirim umarim parcalanmaz:)Mobilya alirsan yanina koyman biraz zor olabilir,kendi yatak odana yani,park.yatak alirsan iki yasina kadar yatabilir onda,neye gore aliniyor dersen bir evin musaitlik durumuna,imkanlara ve kullanisligina bakarak aliniyor,kendimden ornek vereyim mobilyasini annemler almisti yanima da besik aldim 7 ay besiginde yatti sonra odasina gecirdim suan 6 yasinda hala odasinda yatiyor suan ikinci geliyor sadece park yatak alacagim o kadar ilerde ablasyla.ayni odayi paylasinca biseyler ayarlayacagiz oda konusunda
Ben de uyuyamadim dahaeşim fosur fosur uyuyor. Hava da güneşli bugün istanbulda.. kalkip cayi koyup sicak börek almaya gideyim bari.. Belki gun icinde biraz e bebek gezeriz, bir de kendimi sahile goturttum mü benden iyisi olmaz
Doktor bel kasık sırt ve rahim ağrıları normal şiddetli sancı ve kanama olursa ara dediKızlar bir haftadır uzun süre ayakta durunca yada oturunca sırt ağrısı başladı bende herkes bebek ağırlaştı diye diyor ama daha 1 kg iken böyle normal mi bide geceleri uyuyamiyorum bi saga bi sola dönüp duruyorum
Kizlar gunaydin :) baktim besik muhabbeti var iyi denk geldi. :) ben bebegime besik almadim henuz. Ve kafam fazlasiyla karisikpark yatak mi buyuyen mobilya besik mi karar veremiyorum. Mobilya olan daha sik duruyor tabi ki en kulkanisli sizce hangisi siz neye gore karar verip aldiniz )?
Canim bende de oluyor nefes darligi. Dun gece uyuyamadim. Resmen aldigim nefes vucuduma yetmiyormus gibi hissediyordumGünaydın guzel anneler.nefes darligi ile ugrasiyorum sabah sabah .maraton koşusu yapmis gibiyim.sizler iyisinizdir insallah
Nefes darlığı yaşarsan okyanus suyu veya normal burun spreyi kullanabilirsin dedi doktorumGünaydın guzel anneler.nefes darligi ile ugrasiyorum sabah sabah .maraton koşusu yapmis gibiyim.sizler iyisinizdir insallah
Fena kafam karisik yaHafta sonları bizim de genel etkinliğimiz e bebek gezmekbugün gitmek istemiyorum ama, gece kredi kartının hesap kesimi ama gidersek dayanamayız :) kahvaltı konusunda aynı istek ile uyandım, ardından da bi özdilek turu istiyorum. Deniz görmeyi de çok özledim, deniz kenarında büyüyen biri olarak mudanyadaki deniz bile uzak kalıyor. Benim yerime bi çay iç sahilde
Doktor bel kasık sırt ve rahim ağrıları normal şiddetli sancı ve kanama olursa ara dedi
Canm ben büyüyen beşikli oda aldım. Bi de park yatak alıcam ilk aylar yanımda yatsın diye, hem tatillerde memlekete giderken ya da tatile çıkarken yanımıza alabiliriz
@1melekvardi büyüyen beşikli oda takımı alsınlar sonradan genç odası oluyor mis gibi. Sen onları Bebek mobilya mağazasına götür ve gerisini satıcılara bırak :) onlar ikna kısmını halleder
Ayy dua kitapları harikaymış bayıldımFırsatım var elimde yatkındır çok o yüzden kendim yapıcam inşallah.. aslında tam düşünmemiştim kafam karışıktı ama bu keçe kapı süsünden magnetlerden ve takı yastığından kesin yapıcam çok daha farklı modelleri de var bayıldım gerçekten.. bir de minik dua kitapları görmüştüm üzerinde bebişin ismi ve onla ilgili yazılar olan, onlardan da yaptırmak istedim ama o kesin değil şu an . Yani gelenlere birer magnet la minik dua kitaplarından versem yeter sanki.. daha ne olsun.. geri kalan da kapısını odasını süslemesi olur yine böyle keçelerden.. sizinkiler de çok tatlıymış
Dua kitabı da şöyle bişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?