2017 Şubat Anneleri

Günaydın tatlı annisler
Şu kaynanalari toptan kazana Atacan Niye karisirlar anlamıyorum ki genç odası filan Olmaz dediğini yaptırmaya çalış canım gelmesinler üstüne Anne olacaksın bebeğin için En iyisini Sen bilirsin ki Bunun için erken valla ben bile sinirlendim diğer arkadaşla r yorum bekliyorum

Benim ama geç kalmışım normalde daha erken wc ye gitmem gerekiyordu :)
Ben de uyuyamadim daha eşim fosur fosur uyuyor. Hava da güneşli bugün istanbulda.. kalkip cayi koyup sicak börek almaya gideyim bari.. Belki gun icinde biraz e bebek gezeriz, bir de kendimi sahile goturttum mü benden iyisi olmaz

Kızlar bir haftadır uzun süre ayakta durunca yada oturunca sırt ağrısı başladı bende herkes bebek ağırlaştı diye diyor ama daha 1 kg iken böyle normal mi bide geceleri uyuyamiyorum bi saga bi sola dönüp duruyorum

Bebek oda takimlari var canim buyuyen besikli,cocuk buyudugunde yani bebeklikten ciktiktan sonra besigin kenarlarindaki dolaplar cikariliyor ve normal yatak oluyorno dolaplar da komidin gorevi goruyor bagimsizlasiyor,genc odasi degil buyuyen besikli bebek odasi takimina bakin beraber,yani kv dedigi gibi ilerde yatak oluyor ama ilk etapta bebek besigi,biz kizima oyle almistik babamlar almisti takimimizi ben 2 yasinda cikarttirdim komidinleri suan genc kiz odasi gibi yatagi ve komidinleri bagimsiz duruyor besikten yataga dondu yani suan 6 yasinda kizim,o modellere bak derim.

Kizlar gunaydin :) baktim besik muhabbeti var iyi denk geldi. :) ben bebegime besik almadim henuz. Ve kafam fazlasiyla karisik park yatak mi buyuyen mobilya besik mi karar veremiyorum. Mobilya olan daha sik duruyor tabi ki en kulkanisli sizce hangisi siz neye gore karar verip aldiniz )?

Mobilya alirsan yanina koyman biraz zor olabilir,kendi yatak odana yani,park.yatak alirsan iki yasina kadar yatabilir onda,neye gore aliniyor dersen bir evin musaitlik durumuna,imkanlara ve kullanisligina bakarak aliniyor,kendimden ornek vereyim mobilyasini annemler almisti yanima da besik aldim 7 ay besiginde yatti sonra odasina gecirdim suan 6 yasinda hala odasinda yatiyor suan ikinci geliyor sadece park yatak alacagim o kadar ilerde ablasyla.ayni odayi paylasinca biseyler ayarlayacagiz oda konusunda

Odamda koyabilecegim yer var mobilyayi. Ama tabi ki sizin anlattiginiz taraftan hic bakmadim olaya. Ya da bende bir sure sonra odasini ayiririm seneye kis gibi. Mobilyayi oraya da tasiyabilirim sanirim umarim parcalanmaz:)

Günaydın guzel anneler.nefes darligi ile ugrasiyorum sabah sabah .maraton koşusu yapmis gibiyim.sizler iyisinizdir insallah

Ben de uyuyamadim daha eşim fosur fosur uyuyor. Hava da güneşli bugün istanbulda.. kalkip cayi koyup sicak börek almaya gideyim bari.. Belki gun icinde biraz e bebek gezeriz, bir de kendimi sahile goturttum mü benden iyisi olmaz

Hafta sonları bizim de genel etkinliğimiz e bebek gezmek bugün gitmek istemiyorum ama, gece kredi kartının hesap kesimi ama gidersek dayanamayız :) kahvaltı konusunda aynı istek ile uyandım, ardından da bi özdilek turu istiyorum. Deniz görmeyi de çok özledim, deniz kenarında büyüyen biri olarak mudanyadaki deniz bile uzak kalıyor. Benim yerime bi çay iç sahilde

Doktor bel kasık sırt ve rahim ağrıları normal şiddetli sancı ve kanama olursa ara dedi

Canm ben büyüyen beşikli oda aldım. Bi de park yatak alıcam ilk aylar yanımda yatsın diye, hem tatillerde memlekete giderken ya da tatile çıkarken yanımıza alabiliriz

@1melekvardi büyüyen beşikli oda takımı alsınlar sonradan genç odası oluyor mis gibi. Sen onları Bebek mobilya mağazasına götür ve gerisini satıcılara bırak :) onlar ikna kısmını halleder

Fena kafam karisik ya zaten kararsiz bi insanim o da tuzu biberi oldu besik isinin. Annem cok cirkin park yataklar mobilyalar daha hos diyor. O da zaten kafami karistirdi iyice

Günaydın kizlar. Net yok çok yavaş ara ara gidiyor. Okuyamiyorum. Bazen d3nk gelen gelen sayfa olursa açılan okuyorum. dmlhkn geçmiş olsun sesin çıkmayınca merak ettim seni. Allah hatalarını tamamlamayı da nasip etsin. Kızlar ben bu gece çık ödem toplamıdır elim kolum şişti. Acile gidicem yine preeklampsi değildir umarım. Dun aksam tuzlu çekirdek kemirir resmen tüm tuzunu emdim o mu yaptı bilmiyorum.

Ayy dua kitapları harikaymış bayıldım Eğer mevlüt düşünüyosanız dua kitapları mevlütte dağıtmak için çok güzel olur hastane için bi hediye yeter bence bi de çikolata ya da şeker ikram edersiniz zaten hastane süslerini de sonradan odasında kullanırsınız süper olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…