- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Ben de park yatakları beğenmiyorum normalde, muşamba gibi görünüyorlar ama prego yummy çok hoşuma gitti ondan alıcamFena kafam karisik yazaten kararsiz bi insanim o da tuzu biberi oldu besik isinin. Annem cok cirkin park yataklar mobilyalar daha hos diyor. O da zaten kafami karistirdi iyice
Günaydın kizlar. Net yok çok yavaş ara ara gidiyor. Okuyamiyorum. Bazen d3nk gelen gelen sayfa olursa açılan okuyorum. @dmlhkn geçmiş olsun sesin çıkmayınca merak ettim seni. Allah hatalarını tamamlamayı da nasip etsin. Kızlar ben bu gece çık ödem toplamıdır elim kolum şişti. Acile gidicem yine preeklampsi değildir umarım. Dun aksam tuzlu çekirdek kemirir resmen tüm tuzunu emdim o mu yaptı bilmiyorum.
Ooo siz de baya hamaratsınız o zaman kokulu taşları yapabiliyosanızİçim açılıyor böyle hamarat anneler gördükçe yahu :) beşik tülünü bende istiyorum yapmayı ama nasıl yapacağım konusunda fikrim Yok..
Kokulu taş yapardım zaten malzemelerim var asetat sipariş edicem internetten birde ikramlık çikolata,Görümcemde lavanta kesesi yapacak birde banner sanıyorum yeterli diye düşündüm ama o beşik tülleri ve anne ayak ucu süslemelerinde gözüm kalmadı değil
Mobilya iyice arastirilmali kalitesi boyasi kullanisligi gozle gorulup alinmali diye dusunuyorum eger imkanin varsa oda takimi alip hic oynatmadan mobilyayi yanina da bir besik yada park yatakla daha kullanisli olmasi saglanabilir benim fikrim tabiki,dedigim gibi dusunceler farkli olabilir fikir alisverisi oluyor aramizda saglikla gelsin bebislerimiz insallah tatli heyecanlarOdamda koyabilecegim yer var mobilyayi. Ama tabi ki sizin anlattiginiz taraftan hic bakmadim olaya. Ya da bende bir sure sonra odasini ayiririm seneye kis gibi. Mobilyayi oraya da tasiyabilirim sanirim umarim parcalanmaz:)
Söz de oda alarak iyilik yapacak düşünceli davranacak ama kendi dediğini dayatıyoKızlar yardım edin..ben yeni eve taşındım ve bebeğime oda yapmak istiyorum...beyaz bir dolapve beşik alsam yeter diye düşünüyorum...aksesuarlarla pembe beyaz gri kombin yapacagim odasini..ama kv bebeğin odasını biz alacağız dedi. .tmm dedim ..ama genç odası takımı almak istiyor. kocaman yatak ne arasın bebek odasında deyince ben yatarım diyor...eşim de yatak konusunda onunla hemfikir...ama ben hiç istemiyorum...zaten büyüyene kadar benim odamda yatacak şimdiden genç odasına ne gerek var..
Beşik konusu çok zor geliyor. Yerim çok geniş değil odamda. eni 60 boyu 100 olan tahta bi beşik buldum sallanıyor tek yani çit o da anne yani olarak indirilebiliyor. Park yatak gibi 2 kademeli kullanılabiliyor altında da çekmecesi var. Cibinlik yatak uyku seti toplam 550 dedi çok hoşuma gitti şuan aklım onda benim deBen de park yatakları beğenmiyorum normalde, muşamba gibi görünüyorlar ama prego yummy çok hoşuma gitti ondan alıcam
İnşallah ondan olmuştur bol su iç
Ben Hem park yatak aldım Kendi odam için bebeğe de çocuk odası takımı alacağım park yatakta Zaten dört yaşına kadar yatar diye düşündük kv ye de ben istemiyorum diye açık açık söyle Evde Başka yatak mi yok cocugunkine yatacakKızlar yardım edin..ben yeni eve taşındım ve bebeğime oda yapmak istiyorum...beyaz bir dolapve beşik alsam yeter diye düşünüyorum...aksesuarlarla pembe beyaz gri kombin yapacagim odasini..ama kv bebeğin odasını biz alacağız dedi. .tmm dedim ..ama genç odası takımı almak istiyor. kocaman yatak ne arasın bebek odasında deyince ben yatarım diyor...eşim de yatak konusunda onunla hemfikir...ama ben hiç istemiyorum...zaten büyüyene kadar benim odamda yatacak şimdiden genç odasına ne gerek var..
Fiyatı da uygunmuş bence kaçırma Zaten park yatak lar Tek başına Hemen Hemen Aynı fiyatBeşik konusu çok zor geliyor. Yerim çok geniş değil odamda. eni 60 boyu 100 olan tahta bi beşik buldum sallanıyor tek yani çit o da anne yani olarak indirilebiliyor. Park yatak gibi 2 kademeli kullanılabiliyor altında da çekmecesi var. Cibinlik yatak uyku seti toplam 550 dedi çok hoşuma gitti şuan aklım onda benim denasıl sizce ? Her istediğim özellik ve sanki. Beyaz bi de kibar.
Ben de park yatakları beğenmiyorum normalde, muşamba gibi görünüyorlar ama prego yummy çok hoşuma gitti ondan alıcam
İnşallah ondan olmuştur bol su iç
Fikirleriniz ve guzel temennileriniz icin tesekkur ederim. Sanirim iyice dusunup arastirip esimle bir karara varmaliyiz.Mobilya iyice arastirilmali kalitesi boyasi kullanisligi gozle gorulup alinmali diye dusunuyorum eger imkanin varsa oda takimi alip hic oynatmadan mobilyayi yanina da bir besik yada park yatakla daha kullanisli olmasi saglanabilir benim fikrim tabiki,dedigim gibi dusunceler farkli olabilir fikir alisverisi oluyor aramizda saglikla gelsin bebislerimiz insallah tatli heyecanlar
Evet dua kitapları ni sormuştum canım tamam bakiyim bi değişik geldi bana daLoveali ama dua kitaplarını sordun galiba yanlış şeyi söyledim. Kitapları da instagram dan gördüm ama onun da face i varmış. Zümra medya yazarsan çıkar
canım nerden alacaksın bunu resim falan varsa paylaşır mısınBeşik konusu çok zor geliyor. Yerim çok geniş değil odamda. eni 60 boyu 100 olan tahta bi beşik buldum sallanıyor tek yani çit o da anne yani olarak indirilebiliyor. Park yatak gibi 2 kademeli kullanılabiliyor altında da çekmecesi var. Cibinlik yatak uyku seti toplam 550 dedi çok hoşuma gitti şuan aklım onda benim denasıl sizce ? Her istediğim özellik ve sanki. Beyaz bi de kibar.
Kolayliklar diliyorum...Fikirleriniz ve guzel temennileriniz icin tesekkur ederim. Sanirim iyice dusunup arastirip esimle bir karara varmaliyiz.
Canım soluna uzan ve takip et 1saat boyunca hareket hissetmezsen bence doktoruna danışBebegimin hareketlerini uyandigimdan beri yani saat 9 dan beri hissetmiyorum.. ne yapmam lazim ?
Onu da Bebek telsizi ile çözersin arkadaşım o şekilde yaptı fakat 7. Ayda Bebek tutunmaya ve kendini büyüyen beşikte kaldırmaya başladı mecburen park yatak aldı en alt kademesinde yatırıyor şiödi
Bu arada net yok kızlar giremiyorum. Nasılsın iz . Büyük oğlum 6. Hastalık geçirmiş. Umarım bebise zarar vermez. Bizden böyle.Fullialein pierre card çok guzelmis canım. @TuRuNCu gözün aydın şeker yokmuş sende. tereyagli ekmek gözün aydın kist gitmiş çok sevindim. Tüm iletileri okuyamadım. Allah yardımcınız olsun
Bizde bugün biberon seti ile bebek arabası aldık ik alışveriş odu hatta bizimbiberon philips avent Yenidoğan başlangıç seti 135 tye ebebekten aldım. Bebek arabası da kanz cameron travel system 850 ye aldım. Umarım pişman olmaz güle güle kullaniriz. Eki Görüntüle 1907806 Eki Görüntüle 1907807
Kizlar bugun emzirme egitimine katildim... çok şey ögrendim.. benim icin çok iyi oldu
Resim yok şuan elimde kendi imalatı olan bi yerden alacağım belli mi marka değil. Tekrar gidersen çekerim resmini.canım nerden alacaksın bunu resim falan varsa paylaşır mısın
Yok cam değil bu set. Herşeyi içinde emzikleri kapakları.Afacanlar durmazlar işte
Teşekkür ederim canım :) geçmiş olsun size de allaha emanet olun
Hayırlı olsun Güle güle kullanınben de avent in bu setini alacağım sanırım. cam değil di mi? bi de içinde biberon başlıkları da var değil mi? fiyatlari internette de aynı aşağı yukarı
Neler öğrendinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?