2017 Şubat Anneleri

Bebegimin hareketlerini uyandigimdan beri yani saat 9 dan beri hissetmiyorum.. ne yapmam lazim ?

Önce tatlı bişeyler ye sonra uzan biraz , normalde en çok hangi pozisyonda hareketleniyorsa o şekilde bekle biraz.. uyuyordur annesi merak etme

Gule oynaya saglikla kullanin canim
Pregoda titresim ozelligi var mi peki canim

Benim bir arkadas da öyle yaptı güzel oldu ama klasik değil böyle ciciş ciciş bir oda aldılar. sen de 3-4 yaşına gelince odasında yatirirsin baya uzun süre kullanır. ben de oda yapacağım mecbur ama benim yanımda yatırma imkanım çok kısıtlı bir süre

Canım benim boş odam var ayrıca çok da hevesleniyorum bu oda işine. dolabı olsun eşyalarını içine koyayım istiyorum. maddi olarak bizi biraz zorlayacak ama olsun. dolap almamız lazım zaten çünkü eşyalarını koyacak yer yok. e olmuşken büyüyen beşik de olsun dedim çünkü park yatak gerçekten basit duruyor. ela yeşil in yaptığı gibi yapmayı düşünüyorum allah nasip ederse

Inşallah benim kızım için de böyle yapabiliriz. yoksa eşim fena sinirlenecek o yatağı aldırdın çocuk yatmıyor diye

Iç kumaşı pamuklu
Tesekkur ederim canim :) sallanma ozellgini begendin o halde :)
Iç kumaşı pamuklu , iki katlı, alt değiştirme aparatı yüksek eğilmene gerek kalmıyor ve bebeğin bezi ıvır ziviri için de cep kısmı ve biberon ıslak mendil koymak için bölmeleri var, sallanabiliyor, ışıklı titreşimli dönencesi var, oyun parkı olduğu zaman çocuk Kolay çıkabiliyor Yan tarafından fermuarı var küçükken de alt bölmeyi raf gibi kullanabilirim diye düşündüm , geniş boyutlu, ayakları kalın ve sağlam , cibinliği de var Yani yok yok bence

Kizlar e bebekte hosgeldin paketi yoktu nezamandır, gelmiş bu sefer..60 tllik urunler 5 tlye geliyo minik minik urunler Bostancı e bebekte. Zaten ana baba günüydü 250 tlye 50 tl indirim varmış ben de bezdi ıslak mendil pamuk banyo gerecleri falan birseyler aldim

Meleğin eli adında bi sayfa var onun tüllerini çok beğeniyorum ama makinem Yok nasıl yaparım hiçbir fikrimde Yok haliyle
Eğer dikiş makineniz varsa YouTubeda banner videoları var aslında hızlandırılmış olduğundan mıdır bilmem sanki çok vakit almazmış gibi geldi bana madem elinizde yatkın bi göz atın derim

Beşiği de gittik aldık içindeki düz beyaz yerine kenar korumalı kuziulu seti aldık. Herşeyi içinde 500 E geldi. Anne yani olabiliyor , 3 kademe değişiyor yükseklik , sallama tekerlek sabitlenme özellikleri var. 60 a 100 odamıza Gore denk geldi ocakta getirip kuracaklar şimdiden yer kaplamasin diye.

Kızlar şeker yüklemesine giderken kaç saat aç olmak gerekir ben 06.45 te kalkıp işe ordan da 09.30 da hastane de olurum ancak . Şimdi benbu saatler arası bişi yemicmmi acil cevap bekliyorum . Birde suda mı içemem

Evet yok yokmus :) sanirim mobilya almak yerine park yatak alacagim

Kızlar şeker yüklemesine giderken kaç saat aç olmak gerekir ben 06.45 te kalkıp işe ordan da 09.30 da hastane de olurum ancak . Şimdi benbu saatler arası bişi yemicmmi acil cevap bekliyorum . Birde suda mı içemem
Hayir canim seker yuklemesinden once 12 saat ac olman gerekir. Su nile icmeywceksin yani

Merhaba
Sizinle ayni tarih gorunuyor nasipse dogumlar.
Bebeğiniz suan kac gr acaba?
Evet oyle :) saglikla kucagina alirsin insallah bebisini. Ben 6 ekimde gittim son kontrolume onu soyleyim sana. Kasimdaki kontrolum hafta ici cunku. 20+5 haftalikken 410 gr ve 22 cmdi bebegim. Seninki nasil bu durumda

Ben dün yaptırdım şeker yüklememi. Beni özellikle tembihlemişlerdi aç gelme diye. Şekersiz, balsız, reçelsiz hafif bir kahvaltı yapıp gel dediler. 11.20 de de yaptılar yüklemeyi.

Güle güle kullanın

Çok şirinmiş anne yanı olması da güzel

Geceden aç olmak gerekiyor

Bu kutunun içinde mi o küçük şeyler? ne kadara aldın canım yarın da olur mu acep

Çok iyi almışsın ben de bundan da almak istedim ama 650 demişlerdi bana aynısı bunun. çok güzel Güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…