Bebegimin hareketlerini uyandigimdan beri yani saat 9 dan beri hissetmiyorum.. ne yapmam lazim ?
Kolayliklar diliyorum...
Gule oynaya saglikla kullanin canimVe Sonunda bebek arabamızla park yatağımıza aldıkbii şeyler alınca İnsan Mutlu oluyormuş yav Jane epic matrix light 2 ve prego cosmos park yatak aldım uzun arastirmalardan sonra inşallah güle oynaya kullanırız
Kızlar yardım edin..ben yeni eve taşındım ve bebeğime oda yapmak istiyorum...beyaz bir dolapve beşik alsam yeter diye düşünüyorum...aksesuarlarla pembe beyaz gri kombin yapacagim odasini..ama kv bebeğin odasını biz alacağız dedi. .tmm dedim ..ama genç odası takımı almak istiyor. kocaman yatak ne arasın bebek odasında deyince ben yatarım diyor...eşim de yatak konusunda onunla hemfikir...ama ben hiç istemiyorum...zaten büyüyene kadar benim odamda yatacak şimdiden genç odasına ne gerek var..
Evet dönencesinde var Ancak henüz denemedim Ne kadar etkili sallanabildigi için o özelliğe Çok takılmadım CanımGule oynaya saglikla kullanin canim
Pregoda titresim ozelligi var mi peki canim
Kizlar gunaydin :) baktim besik muhabbeti var iyi denk geldi. :) ben bebegime besik almadim henuz. Ve kafam fazlasiyla karisikpark yatak mi buyuyen mobilya besik mi karar veremiyorum. Mobilya olan daha sik duruyor tabi ki en kulkanisli sizce hangisi siz neye gore karar verip aldiniz )?
Mobilya alirsan yanina koyman biraz zor olabilir,kendi yatak odana yani,park.yatak alirsan iki yasina kadar yatabilir onda,neye gore aliniyor dersen bir evin musaitlik durumuna,imkanlara ve kullanisligina bakarak aliniyor,kendimden ornek vereyim mobilyasini annemler almisti yanima da besik aldim 7 ay besiginde yatti sonra odasina gecirdim suan 6 yasinda hala odasinda yatiyor suan ikinci geliyor sadece park yatak alacagim o kadar ilerde ablasyla.ayni odayi paylasinca biseyler ayarlayacagiz oda konusunda
Tesekkur ederim canim :) sallanma ozellgini begendin o halde :)Evet dönencesinde var Ancak henüz denemedim Ne kadar etkili sallanabildigi için o özelliğe Çok takılmadım Canım
Iç kumaşı pamuklu , iki katlı, alt değiştirme aparatı yüksek eğilmene gerek kalmıyor ve bebeğin bezi ıvır ziviri için de cep kısmı ve biberon ıslak mendil koymak için bölmeleri var, sallanabiliyor, ışıklı titreşimli dönencesi var, oyun parkı olduğu zaman çocuk Kolay çıkabiliyor Yan tarafından fermuarı var küçükken de alt bölmeyi raf gibi kullanabilirim diye düşündüm , geniş boyutlu, ayakları kalın ve sağlam , cibinliği de var Yani yok yok benceTesekkur ederim canim :) sallanma ozellgini begendin o halde :)
MerhabaTesekkur ederim canim :) sallanma ozellgini begendin o halde :)
Meleğin eli adında bi sayfa var onun tüllerini çok beğeniyorum ama makinem Yok nasıl yaparım hiçbir fikrimde Yok haliyleOoo siz de baya hamaratsınız o zaman kokulu taşları yapabiliyosanızvaktim olsa herşeyini kendim yapmak isterdim ama doktora derslerim çok ağır geçiyor hiç vaktim kalmıyo kendime banner ben de çok beğeniyorum belki hazır sipariş veririm.. beşik süslemesine ben de karar veremedim henüz pinterest ten bi model beğenip deniycem yapmayı bi boş günümde yaparım inşallah.. burdan yapan ya da beğenen arkadaşlar varsa bize de fikir olur
Evet yok yokmus :) sanirim mobilya almak yerine park yatak alacagimIç kumaşı pamuklu
Iç kumaşı pamuklu , iki katlı, alt değiştirme aparatı yüksek eğilmene gerek kalmıyor ve bebeğin bezi ıvır ziviri için de cep kısmı ve biberon ıslak mendil koymak için bölmeleri var, sallanabiliyor, ışıklı titreşimli dönencesi var, oyun parkı olduğu zaman çocuk Kolay çıkabiliyor Yan tarafından fermuarı var küçükken de alt bölmeyi raf gibi kullanabilirim diye düşündüm , geniş boyutlu, ayakları kalın ve sağlam , cibinliği de var Yani yok yok bence
Hayir canim seker yuklemesinden once 12 saat ac olman gerekir. Su nile icmeywceksin yaniKızlar şeker yüklemesine giderken kaç saat aç olmak gerekir ben 06.45 te kalkıp işe ordan da 09.30 da hastane de olurum ancak . Şimdi benbu saatler arası bişi yemicmmi acil cevap bekliyorum . Birde suda mı içemem
Evet oyle :) saglikla kucagina alirsin insallah bebisini. Ben 6 ekimde gittim son kontrolume onu soyleyim sana. Kasimdaki kontrolum hafta ici cunku. 20+5 haftalikken 410 gr ve 22 cmdi bebegim. Seninki nasil bu durumdaMerhaba
Sizinle ayni tarih gorunuyor nasipse dogumlar.
Bebeğiniz suan kac gr acaba?
Ben dün yaptırdım şeker yüklememi. Beni özellikle tembihlemişlerdi aç gelme diye. Şekersiz, balsız, reçelsiz hafif bir kahvaltı yapıp gel dediler. 11.20 de de yaptılar yüklemeyi.Kızlar şeker yüklemesine giderken kaç saat aç olmak gerekir ben 06.45 te kalkıp işe ordan da 09.30 da hastane de olurum ancak . Şimdi benbu saatler arası bişi yemicmmi acil cevap bekliyorum . Birde suda mı içemem
Güle güle kullanınVe Sonunda bebek arabamızla park yatağımıza aldıkbii şeyler alınca İnsan Mutlu oluyormuş yav Jane epic matrix light 2 ve prego cosmos park yatak aldım uzun arastirmalardan sonra inşallah güle oynaya kullanırız
Beşiği de gittik aldık içindeki düz beyaz yerine kenar korumalı kuziulu seti aldık. Herşeyi içinde 500 E geldi. Anne yani olabiliyor , 3 kademe değişiyor yükseklik , sallama tekerlek sabitlenme özellikleri var. 60 a 100 odamıza Gore denk geldi ocakta getirip kuracaklar şimdiden yer kaplamasin diye. Eki Görüntüle 1908152 Eki Görüntüle 1908153
Geceden aç olmak gerekiyorKızlar şeker yüklemesine giderken kaç saat aç olmak gerekir ben 06.45 te kalkıp işe ordan da 09.30 da hastane de olurum ancak . Şimdi benbu saatler arası bişi yemicmmi acil cevap bekliyorum . Birde suda mı içemem
Eki Görüntüle 1908120
Kizlar e bebekte hosgeldin paketi yoktu nezamandır, gelmiş bu sefer..60 tllik urunler 5 tlye geliyo minik minik urunler Bostancı e bebekte. Zaten ana baba günüydü 250 tlye 50 tl indirim varmış ben de bezdi ıslak mendil pamuk banyo gerecleri falan birseyler aldim
Beşiği de gittik aldık içindeki düz beyaz yerine kenar korumalı kuziulu seti aldık. Herşeyi içinde 500 E geldi. Anne yani olabiliyor , 3 kademe değişiyor yükseklik , sallama tekerlek sabitlenme özellikleri var. 60 a 100 odamıza Gore denk geldi ocakta getirip kuracaklar şimdiden yer kaplamasin diye. Eki Görüntüle 1908152 Eki Görüntüle 1908153
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?