2017 Şubat Anneleri

İç iç birşey olmaz doktor bna günde 5 6 icebilirsin dedi. Rennie Tablet de var yanımda okulda atıyorum ağzıma hemen yoksa ders anlatmanin imkanı yok o yanma hissi ile

Iki yemek kasigi iciyorum bir kerede:)
Günaydın canım , benim tavsyiem gaviscon kullanmamak ne kadar da kana karışmasa direk mideye ama içeriğinde paraben var o yüzden kullanmamaya özen göster mümkünse.Mide yanmaların başladıkça Yudum yudum süt iç . bekle , sonra tekrar yanmaya başlayınca yine 3 yudum süt iç, yatakta biraz daha dik yatmaya çalış, elma çok iyi geliyor bana . Elma Yiyebilirsin, Dene bakalım sonucu bildir. Allah yardımcımız olsun

İnşaallah kötü birşey yoktur sağlıcakla gidin gelin bebeğinle

Geçmiş olsun cnm enfeksiyonla benim de başım dertte benimde kasıklarimda baskı yapiyo antibiyotik kullandım en 2 lt su içiyorum ama yine de gecmiyo inş sen atlatirsin bi an önce

Teşekkürler canm valla yürüyemiyordum artık umarım o sancı geçer

Valla bende sürekli bir sancı vardı yürürken artan. Kasılma değildi ama çok şiddetli

Rennie duo içiyorum midem yanınca bir ölçek iyi geliyor

Günaydın

Kedi gibi uyudukça uyumak istiyor canım. Keşke işe pijamalı gitme geleneği olsa. Aynı hamile pantolonları ve kısa gelen kazaklar Of çok sıkıldım giyinmeye de çok üşeniyorum

Cok gecmis olsun cnm ne verdi peki ilac monurol mu?

Ku
Kucucuk seyler insanin nasil da sinirini bozuyor, söylediğinde hic bi sıkıntı yok neden bunu hizmet etmek gibi algiladi acaba.. uzatsa kolu mu yorulur. .. kac yasinda kayinperderin onlar da yaslandikca huysuzlasiyor belki onun etksidir.. sıkma canini olmadi doguma kadar çok sık gitmezsiniz olur biter gecici bi çözüm olur belk ama en azından senin psikolojin bozulmaz daha fazla

Ben de bi idrar testi yaptiraym diyorum bi iki gun once kotu olmustm bgn iyiim sukur ama gene de takip etmek lazm. Sürekli wc ihtiyacmz olyor mecbur her yerde girioz wcye dışarda olunca. .oralardan da enfeksiyon kapiyoruzdur dimi?

Arkadaşlar bebeğim kilosu az çok üzülüyorum bebeğe kilo aldıran besinler ne. Doktorunuz bu konu ile ilgili hiç bilgilendirdi mi.herkes bişey diyor ama kesin bişey varmı.

Fullialein geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonu için nar suyunun çok iyi olduğunu biliyorum tane halinde yemekte iyi ama suyu daha iyimiş bi deniyebilirsin ..

Arkadaşlar bebeğim kilosu az çok üzülüyorum bebeğe kilo aldıran besinler ne. Doktorunuz bu konu ile ilgili hiç bilgilendirdi mi.herkes bişey diyor ama kesin bişey varmı.
Merhaba. Bebeğin kilosu ne kadar ki ? Muz, kaşar peyniri , haşlanmış yumurta,kuruyemişler bebeğe kilo aldırıyor diye duymuştum. Ayrıca muhakkak her hafta et,balık tüketmeye çalış.

2 hafta önce 24+5 de benim ki 810 gram ve 31.5 cm di. Bizim de boyumuz pek uzun olmayacak sanırım. 2 haftadır gitmiyoruz haftaya kontrol var bakalım ne kadar olacak?

Az once başimdan gecen olayi anlatayim.. geceden beri mideme kraplar giriyor ve ishal oldum..gece boyunca uyumadim sabah kalkip ise gidecek dermanim yoktu. evin yakininda ki surekli gittigim aile merkezine gittim. kendi doktorum yillik izinde oldugu icin baska bir doktora yonlendirildim. durumumu anlattim herhangi bir muayene vs yapmadan yedigin bir sey dokunmustur aksama gecer dedi bana.. bende dedim ki ozaman bugunluk istirat verebilir misiniz dinleneyim dedim.. o hal kapsaminda rapor veremem dedi sasirdim cunku benim is yerindeki arkadaslarim cevremdekiler herkes en ufak bir rahatsizlikta alabiliyorlar. daha sonra bana dediki odadan cikar misin? bend kalakaldim oylece ayaga kalkti ve odasinin kapisini acti cık diyorum size dedi.. sinirlerim cok bozuldu ve agladim okadar insanin icinde.
Soruyorum simdi size bir hatam yanlisim var mi.. ben bu durumda ne yapmaliyim?

Çok üzüldüm canım. Birde hekimim diye geziniyorlar. Yalnız benim aile hekimim de ohalden dolayı bana rapor verememişti. Daha doğrusu veriyor fakat sağlık genel müdürlüğü gibi bir yerden raporu onaylatmak lazımmış.

Gunaydin anneler :) geceleri uyuyorum sanki ama sabah kalktigimda hic dinlenmemisim gibi oluyor. Geceleri gordugum kabuslarda cabasi
Bende oyleyim canim.tuvalete kalkmaktan uyuyamiyorum.uyaninca tekrar uyuyamiyorum .surekli sacma sapan ruyalar da cabasi.dua okuyup da yatarim halbuki.sabah uykuyu almadan ise gelmek cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…