- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Günaydın canım. Tonsiyonum normal cikti ama takipteydim. Nefes de alamıyorum. 13 hafta var daha bakalım ne olur bilmiyorum. Tahlil verdim sonuçlarına bakamadım.A Armaganhayat ,canım tansiyon için doktora gidecektin. Naptın ?
İç iç birşey olmaz doktor bna günde 5 6 icebilirsin dedi. Rennie Tablet de var yanımda okulda atıyorum ağzıma hemen yoksa ders anlatmanin imkanı yok o yanma hissi ilegünaydın hanımlar... hamilelikte beni en çok zorlayan mide yanması oldu sanırım. gün içinde sakız çiğneyerek geçiştiriyoum ama gece yanmayla uyanınca çare bulamadım.. ayağa kalkınca geçiyor ama uyku bölünüyor.. çalışmıyor olsam neyseGaviscon şurup aldım ama eşim çok gerekmedikçe içme dedi.. siz neyi nasıl kullanıyosunuz? sabah öğle akşam 2 ölçek diyor.. fazla gibi geldi bana miktarı.. akşamları yatmadan 1 yemek kaşığı içiçem sanırım
Günaydın canım , benim tavsyiem gaviscon kullanmamak ne kadar da kana karışmasa direk mideye ama içeriğinde paraben var o yüzden kullanmamaya özen göster mümkünse.Mide yanmaların başladıkça Yudum yudum süt iç . bekle , sonra tekrar yanmaya başlayınca yine 3 yudum süt iç, yatakta biraz daha dik yatmaya çalış, elma çok iyi geliyor bana . Elma Yiyebilirsin, Dene bakalım sonucu bildir. Allah yardımcımız olsunIki yemek kasigi iciyorum bir kerede:)
çok şükür göbiş büyütüyoruz bi sıkıntı yok:)amin tatlım inşallahsen nasılsın nasıl gidiyor görüşemedik kaç zamandır
maşallah sağlıkla gelsin tontiklerimiz:)Evet canım doktorum kilosu falan gayet iyi dedi haftasına göre önde çıktı , Seninkiyle aynı sayılırlarbiraz tombiş olucak heralde bizimkiler 3 kg'yi geçecekler gibi
İnşaallah kötü birşey yoktur sağlıcakla gidin gelin bebeğinleGünaydın arkadaşlar. Sabah 5 ten beri adet sancısı şeklinde ağrı çekiyorum. Yarım saatte bir geliyor sonra geçti diyerek uykuya dalıyorum ve tekrar... bu saate böyle geldim. Daha önce hafif idrarda enfeksiyon ve kum vardı ilaç kullandım geçti dediler. Enfeksiyon geçiren arkadaşlar sancısı Adet ağrısı gibi mi? yoksa bu başka bir şey kasılma falan mı? Daha önce sezeryanla Doğum yaptım açıkçası kasılma nasıl bilmiyorum ama hiç iyi değilim şuan. Oğlumu okula gönderip hastaneye gideceğim dualarınızı esirgemeyin.
Geçmiş olsun cnm enfeksiyonla benim de başım dertte benimde kasıklarimda baskı yapiyo antibiyotik kullandım en 2 lt su içiyorum ama yine de gecmiyo inş sen atlatirsin bi an önce
Valla bende sürekli bir sancı vardı yürürken artan. Kasılma değildi ama çok şiddetliGünaydın arkadaşlar. Sabah 5 ten beri adet sancısı şeklinde ağrı çekiyorum. Yarım saatte bir geliyor sonra geçti diyerek uykuya dalıyorum ve tekrar... bu saate böyle geldim. Daha önce hafif idrarda enfeksiyon ve kum vardı ilaç kullandım geçti dediler. Enfeksiyon geçiren arkadaşlar sancısı Adet ağrısı gibi mi? yoksa bu başka bir şey kasılma falan mı? Daha önce sezeryanla Doğum yaptım açıkçası kasılma nasıl bilmiyorum ama hiç iyi değilim şuan. Oğlumu okula gönderip hastaneye gideceğim dualarınızı esirgemeyin.
Rennie duo içiyorum midem yanınca bir ölçek iyi geliyorgünaydın hanımlar... hamilelikte beni en çok zorlayan mide yanması oldu sanırım. gün içinde sakız çiğneyerek geçiştiriyoum ama gece yanmayla uyanınca çare bulamadım.. ayağa kalkınca geçiyor ama uyku bölünüyor.. çalışmıyor olsam neyseGaviscon şurup aldım ama eşim çok gerekmedikçe içme dedi.. siz neyi nasıl kullanıyosunuz? sabah öğle akşam 2 ölçek diyor.. fazla gibi geldi bana miktarı.. akşamları yatmadan 1 yemek kaşığı içiçem sanırım
Cok gecmis olsun cnm ne verdi peki ilac monurol mu?Bu Arada eve daha yeni adım attım. Şök toplantısı vardı sonra avm ye alışverişe gittik orda acayip sancılandım doğru hastaneye ve doktor şiddetli enfeksiyon dedi eğer tedavi olmazsam erken doğururmuşum
Kızım 780 gr olmuş ve iyiymiş suyu falan
Bol su ve monurol verdi. 15 gün sonra yine gidecekmişim
Kucucuk seyler insanin nasil da sinirini bozuyor, söylediğinde hic bi sıkıntı yok neden bunu hizmet etmek gibi algiladi acaba.. uzatsa kolu mu yorulur. .. kac yasinda kayinperderin onlar da yaslandikca huysuzlasiyor belki onun etksidir.. sıkma canini olmadi doguma kadar çok sık gitmezsiniz olur biter gecici bi çözüm olur belk ama en azından senin psikolojin bozulmaz daha fazlaKızlar ya moralim aslında çok bozuk. Pazar sabahi k.v gittik kahvaltiya cagirdilar k.p dedimki sekeri uzatirmisn baba oda nedese iyi uzanamiyomusun ben orda koptum esimde mutfaktaydi duymadi herneyse bende inat edip kalkp cayini doldurmadim bu aksamda kayinpederim sesini duydum kaynanamla konuşurken neymiş çok fazla yüz vermissin simartttin benden neredeyse hizmet bekliyo diyo lan be adam ben nezeman sana saygi da kusur ettim hizmette bulunmadım bi dediğini iki ettim. simdide önünde pervane gibi dolanmami istiyo nekadar anlayissiz insalar var ya eşime söylemedim haberi yok ağlaya agliya bu hal oldum soylesemmi acaba ya kendini yigib bitiriyorum yada kayinvalidemlemi konussam buraya da yazımın yazimmi diyo çok düşündüm ama napm içimi dökmek gerekiyo du. Kusuruma bakmayın kızlar
Pardon ya monurol kismini okumamisim gereksiz bi soru oldu heyecan yaptimCok gecmis olsun cnm ne verdi peki ilac monurol mu?
banada öyle geliyor sanki bunu alacagım gibiİki katlı değil gibi geldi Bana İki katlı olması Önemli bebek İlk doğduğunda eğilemeyeceksin sıkıntı Olur Sana
Bu diğerine göre Daha kullanışlı gibi görünüyor
Ben de bi idrar testi yaptiraym diyorum bi iki gun once kotu olmustm bgn iyiim sukur ama gene de takip etmek lazm. Sürekli wc ihtiyacmz olyor mecbur her yerde girioz wcye dışarda olunca. .oralardan da enfeksiyon kapiyoruzdur dimi?bende de geçen ay karnımda çok baskı hissediyordum yürümekte zorlanıyordum. buraya da yazmıştım kimse de bununla ilgili bişey yazmamıştı ben de önemsememiştim. doktor kontrolümde yüksek miktarda enfeksiyon olduğunu söyledi doktor. karnımdaki baskının da enfeksiyondan kaynaklandığını söylemişti. zimaks verdi 10lu. 10 gün kullandım. o süreçte de bol miktarda su içtim. neyseki şikayetimden kurtuldum. sen de ilaç kullansan da bol su iç. daha çabuk atlatırsın.ç
Merhaba. Bebeğin kilosu ne kadar ki ? Muz, kaşar peyniri , haşlanmış yumurta,kuruyemişler bebeğe kilo aldırıyor diye duymuştum. Ayrıca muhakkak her hafta et,balık tüketmeye çalış.Arkadaşlar bebeğim kilosu az çok üzülüyorum bebeğe kilo aldıran besinler ne. Doktorunuz bu konu ile ilgili hiç bilgilendirdi mi.herkes bişey diyor ama kesin bişey varmı.
Az once başimdan gecen olayi anlatayim.. geceden beri mideme kraplar giriyor ve ishal oldum..gece boyunca uyumadim sabah kalkip ise gidecek dermanim yoktu. evin yakininda ki surekli gittigim aile merkezine gittim. kendi doktorum yillik izinde oldugu icin baska bir doktora yonlendirildim. durumumu anlattim herhangi bir muayene vs yapmadan yedigin bir sey dokunmustur aksama gecer dedi bana.. bende dedim ki ozaman bugunluk istirat verebilir misiniz dinleneyim dedim.. o hal kapsaminda rapor veremem dedi sasirdim cunku benim is yerindeki arkadaslarim cevremdekiler herkes en ufak bir rahatsizlikta alabiliyorlar. daha sonra bana dediki odadan cikar misin? bend kalakaldim oylece ayaga kalkti ve odasinin kapisini acti cık diyorum size dedi.. sinirlerim cok bozuldu ve agladim okadar insanin icinde.
Soruyorum simdi size bir hatam yanlisim var mi.. ben bu durumda ne yapmaliyim?
Bende oyleyim canim.tuvalete kalkmaktan uyuyamiyorum.uyaninca tekrar uyuyamiyorum .surekli sacma sapan ruyalar da cabasi.dua okuyup da yatarim halbuki.sabah uykuyu almadan ise gelmek cok zor.Gunaydin anneler :) geceleri uyuyorum sanki ama sabah kalktigimda hic dinlenmemisim gibi oluyor. Geceleri gordugum kabuslarda cabasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?