2017 Şubat Anneleri

terbisesiz pislik. bazıları işte okuyor asma adam olamıyor. bence şikayet et. en azından uyarı alsın terbiyesiz. ya benim doktorda doğum izininde onun yerine bakan doktorlarda böyle suratsız kendi işleri degil o yüzden de bize tepkililer. saygısızlar. ben direk saglık ocagımı degiştirdim. sen asla ihmal etme hemen şikayet et

kızlar doktordan geliyorum. canım sıkkın. bebişin suyu azdı ayın 22 sinde ayrıntılı usg de öyle demişlerdi. kendi doktorumuzda az demişti yine gittik bugün kendi doktorumuza. evet dedi baya az. yani bu zamanda baya bol olması gerekiyor ama senin az dedi. napacaz dedim tekrar ayrıntılı usg dedi 19 da oda. onun sonucuna göre bakalım dedi. azalma yoksa iyi ama azalma olursa sıkıntı erken dogum riski artıyor. ama benim minişim daha çok küçük

Nereye sikayet etmem lazim.. az once 184 u aradim durumu anlattim kayit aldilar ardindan donus yaptilar hemen.. bana diyor ki doktorun tani teshis rapor verme hakki kendindedir bende diyorum ki olay bana rapor vs vermemesi degil yaptigi hareket diyorum doktorlarimizi bu konuda duzenli olarak hizmet ici egitimlere aliyoruz diyor ya

Gunaydin anneler :) geceleri uyuyorum sanki ama sabah kalktigimda hic dinlenmemisim gibi oluyor. Geceleri gordugum kabuslarda cabasi
yaa ben kabus da görmüyorum 9-10 saat de uyuyorum yine yorgunum yine yorgun doyamıyorum uykuya.. Yapmam gereken çok fazla işim var ama işte gözümü uykudan açamıyorum vitamin de alıyorum kan değerim de en son 12.8 çıktı neden böyleyim ki.. sen vitamin falan alıyo musun?

Ya bana oyle bir bilgide vermedi veremem dedi odadan kovdu. sakin sakin sadece sordum tavri hos degildi ya.. cok zoruma gitti.. bende memurum bi vatandasin kalbini kirarim diye korkuyorum ya.

Arkadaşlar bebeğim kilosu az çok üzülüyorum bebeğe kilo aldıran besinler ne. Doktorunuz bu konu ile ilgili hiç bilgilendirdi mi.herkes bişey diyor ama kesin bişey varmı.
benimde bebeğin 3 gün geriden geliyordu kontrole gittiğimde, 2 hafta sonraki kontrole gidene kadar akşamları 1 bardak muzlu süt yapıp içtim. 2 haftada kendi haftasından 6 gün ileri geçmişti. eğer şeker vs yoksa yapabilrsin.

Arkadaşlar bebeğim kilosu az çok üzülüyorum bebeğe kilo aldıran besinler ne. Doktorunuz bu konu ile ilgili hiç bilgilendirdi mi.herkes bişey diyor ama kesin bişey varmı.
benimde bebeğin 3 gün geriden geliyordu kontrole gittiğimde, 2 hafta sonraki kontrole gidene kadar akşamları 1 bardak muzlu süt yapıp içtim. 2 haftada kendi haftasından 6 gün ileri geçmişti. eğer şeker vs yoksa yapabilrsin.

yaa kıyafet işi çok büyük sıkıntı özellikle çalışanlar için 3 tane hamile pantolonum var birinin rengi yeşil her şeyle giyilmiyo.. Dediğin gibi evirip çevirip o 2 pantolonu giyiyorum ve üzerine zar zor bişiler buluyorum giyecek.. şık şık giyinen hamilelere özeniyorum valla nerden buluyolar da nerden alıyolar acaba trabzonda hamile kıyafeti satan bi tek lcw var ben başka görmedim avm de.. karnımız iyice büyüyünce ne giycez biz peki

Çok tşk ben de denicem mutlaka.

Havuc suyu icsene canim.. onun bebek suyuna cok iyi geldigini duymustum

ayyy inanmıyorum resmen dengesizlik yapmış doktor yok canım senin ne hatan olacak tamamen doktorun saçmalığı.. sonuçta bir günlük rapor istemişsin dinlenmek için hamilesin en doğal hakkın bence.. hiç canını sıkma dengesiz bi insan için.. hamile hamile seni üzmüş saçma şey.. okuldakilere söylesen raporsuz bile idare ederlerdi insanlık namına, doktorun yaptığına bak.. istersen içinde kalmasın şikayet et.. sonuçta yasal olmayan bir şey istememişsin sen ondan.. sıkıntın vardı muayene olmaya gitmişsin..

Gavisconu günde 5-6 kere bile içebiliyorsun.
Benim ilk aylar vardı sıkıntım. Bir kapağı tüm doldurup içiyordum.

Günaydın canım. Tonsiyonum normal cikti ama takipteydim. Nefes de alamıyorum. 13 hafta var daha bakalım ne olur bilmiyorum. Tahlil verdim sonuçlarına bakamadım.

İnşallah sorunsuz atlatırsın 13 haftayı.
Nefes alamama bebeğin yukarı çıkmasındandır belki. Ben de çok sıkıntılanıyorum çünkü.

Ne kadar ki kilosu ?
Doktor mu dedi kilosu az diye?
Burdaki bebişlerle çok karşılaştırma. Her bebeğin günü ,haftası ve genetiği farklı..

Canım burda havuç suyunun iyi geldiğini okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Bir önerisi olmadı mı doktorun ?
Bir de doğal yöntemleri bir araştır bakalım.

Aynen canım ya 6 aydır bi şekilde surekli ağlıyorum bebek dediğin gibi olacak valla kv den hiç beklemezdim. Böyle bi soz bide diyorum ya beni geçtim oğlunu da aramiyo e benim doldurmama gerek yokki oğlu da diyo karnındaki benim çocuğum beni niye aramiyo diye kendi kiziyo aman ne bilim kendimi yiyip bitiriyom işte başka bisey değil yanı

sağlık bakanlığının sitesini araştır bakalım. orada vardır şikayet edilecek bir yer. ama peşini bırakma gerekirse sağlık bakanlıgına normal dilekçe yaz yolla

Havuc suyu icsene canim.. onun bebek suyuna cok iyi geldigini duymustum
canım bende şeker riski var. doktorum kesinlikle içme dedi. bu sefer su artar başka bir sıkıntı varsa eğer onu kamufle etmiş oluruz dedi. hemde şekerin yükselir o daha kötü olabilir dedi. asıl sonucu ayın 19 da yine ayrıntılı usg olacak onda anlayacaz

Ooff kızlar bu sabah itibari ile tam 4 kilo almış bulunmaktayım.
Kan ilacım günde 2ye çıktı. Çok fena iştah açıyor ve sürekli aç gibi geziyorum ortada.
Sonumu düşünmek korkutuyor beni..
Kaynana ,görümceler telefonda guya eşime şaka yollu "turuncu ne yapıyor ,yuvarlanmaya başladı mı" diye soruyorlar.
Eşime sorsan şaka yapıyorlar ama ben fena alınıyorum (

Canım bana rennie verdi gaviscon da aynı tarz bi şurup ve 4-5 kez kullanabilirsin dedi bende çok zorlanmadikca icmiyorum ama geçenlerde yoktu iki gundur yine başladı iciyorum o yüzden icebilirsin yanı

Daha yeni evli olduğun için alınıyorsun jer şeye..
İlerde bu günleri düşündüğünde kendine çok kızacaksın.
Bir kadının hayatındaki ilk hamileliği çok özeldir. Zehir etme kendine şu özel günleri

Aynen dün komsuya indim orda da agladim o bile diyo kv ni gorsem dicem bu kız hamile diye diyo ama dediğin gibi yeni olduğum için takıntı yapıyorum sanırım bide haksizliga gelemiyorum insanların yalan yanlış bisey anlatmasına gelemiyorum ve bunu da onlara karşı içimden atamadim ya ona da hirsliyim aglayip duruyom işte gerçekten 6 aydır dusuk riskiydi kasilmayi vs bunlar derken hamileligimin tadını alamadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…