- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
terbisesiz pislik. bazıları işte okuyor asma adam olamıyor. bence şikayet et. en azından uyarı alsın terbiyesiz. ya benim doktorda doğum izininde onun yerine bakan doktorlarda böyle suratsız kendi işleri degil o yüzden de bize tepkililer. saygısızlar. ben direk saglık ocagımı degiştirdim. sen asla ihmal etme hemen şikayet etAz once başimdan gecen olayi anlatayim.. geceden beri mideme kraplar giriyor ve ishal oldum..gece boyunca uyumadim sabah kalkip ise gidecek dermanim yoktu. evin yakininda ki surekli gittigim aile merkezine gittim. kendi doktorum yillik izinde oldugu icin baska bir doktora yonlendirildim. durumumu anlattim herhangi bir muayene vs yapmadan yedigin bir sey dokunmustur aksama gecer dedi bana.. bende dedim ki ozaman bugunluk istirat verebilir misiniz dinleneyim dedim.. o hal kapsaminda rapor veremem dedi sasirdim cunku benim is yerindeki arkadaslarim cevremdekiler herkes en ufak bir rahatsizlikta alabiliyorlar. daha sonra bana dediki odadan cikar misin? bend kalakaldim oylece ayaga kalkti ve odasinin kapisini acti cık diyorum size dedi.. sinirlerim cok bozuldu ve agladim okadar insanin icinde.
Soruyorum simdi size bir hatam yanlisim var mi.. ben bu durumda ne yapmaliyim?
terbisesiz pislik. bazıları işte okuyor asma adam olamıyor. bence şikayet et. en azından uyarı alsın terbiyesiz. ya benim doktorda doğum izininde onun yerine bakan doktorlarda böyle suratsız kendi işleri degil o yüzden de bize tepkililer. saygısızlar. ben direk saglık ocagımı degiştirdim. sen asla ihmal etme hemen şikayet et
yaa ben kabus da görmüyorum 9-10 saat de uyuyorum yine yorgunum yine yorgunGunaydin anneler :) geceleri uyuyorum sanki ama sabah kalktigimda hic dinlenmemisim gibi oluyor. Geceleri gordugum kabuslarda cabasi
Çok üzüldüm canım. Birde hekimim diye geziniyorlar. Yalnız benim aile hekimim de ohalden dolayı bana rapor verememişti. Daha doğrusu veriyor fakat sağlık genel müdürlüğü gibi bir yerden raporu onaylatmak lazımmış.
benimde bebeğin 3 gün geriden geliyordu kontrole gittiğimde, 2 hafta sonraki kontrole gidene kadar akşamları 1 bardak muzlu süt yapıp içtim. 2 haftada kendi haftasından 6 gün ileri geçmişti. eğer şeker vs yoksa yapabilrsin.Arkadaşlar bebeğim kilosu az çok üzülüyorum bebeğe kilo aldıran besinler ne. Doktorunuz bu konu ile ilgili hiç bilgilendirdi mi.herkes bişey diyor ama kesin bişey varmı.
benimde bebeğin 3 gün geriden geliyordu kontrole gittiğimde, 2 hafta sonraki kontrole gidene kadar akşamları 1 bardak muzlu süt yapıp içtim. 2 haftada kendi haftasından 6 gün ileri geçmişti. eğer şeker vs yoksa yapabilrsin.Arkadaşlar bebeğim kilosu az çok üzülüyorum bebeğe kilo aldıran besinler ne. Doktorunuz bu konu ile ilgili hiç bilgilendirdi mi.herkes bişey diyor ama kesin bişey varmı.
yaa kıyafet işi çok büyük sıkıntı özellikle çalışanlar içinTeşekkürler canm valla yürüyemiyordum artık umarım o sancı geçer
Valla bende sürekli bir sancı vardı yürürken artan. Kasılma değildi ama çok şiddetli
Rennie duo içiyorum midem yanınca bir ölçek iyi geliyor
Günaydın
Kedi gibi uyudukça uyumak istiyor canım. Keşke işe pijamalı gitme geleneği olsa. Aynı hamile pantolonları ve kısa gelen kazaklar Of çok sıkıldım giyinmeye de çok üşeniyorum
Çok tşk ben de denicem mutlaka.benimde bebeğin 3 gün geriden geliyordu kontrole gittiğimde, 2 hafta sonraki kontrole gidene kadar akşamları 1 bardak muzlu süt yapıp içtim. 2 haftada kendi haftasından 6 gün ileri geçmişti. eğer şeker vs yoksa yapabilrsin.
Havuc suyu icsene canim.. onun bebek suyuna cok iyi geldigini duymustumkızlar doktordan geliyorum. canım sıkkın. bebişin suyu azdı ayın 22 sinde ayrıntılı usg de öyle demişlerdi. kendi doktorumuzda az demişti yine gittik bugün kendi doktorumuza. evet dedi baya az. yani bu zamanda baya bol olması gerekiyor ama senin az dedi. napacaz dedim tekrar ayrıntılı usg dedi 19 da oda. onun sonucuna göre bakalım dedi. azalma yoksa iyi ama azalma olursa sıkıntıerken dogum riski artıyor. ama benim minişim daha çok küçük
ayyy inanmıyorum resmen dengesizlik yapmış doktorAz once başimdan gecen olayi anlatayim.. geceden beri mideme kraplar giriyor ve ishal oldum..gece boyunca uyumadim sabah kalkip ise gidecek dermanim yoktu. evin yakininda ki surekli gittigim aile merkezine gittim. kendi doktorum yillik izinde oldugu icin baska bir doktora yonlendirildim. durumumu anlattim herhangi bir muayene vs yapmadan yedigin bir sey dokunmustur aksama gecer dedi bana.. bende dedim ki ozaman bugunluk istirat verebilir misiniz dinleneyim dedim.. o hal kapsaminda rapor veremem dedi sasirdim cunku benim is yerindeki arkadaslarim cevremdekiler herkes en ufak bir rahatsizlikta alabiliyorlar. daha sonra bana dediki odadan cikar misin? bend kalakaldim oylece ayaga kalkti ve odasinin kapisini acti cık diyorum size dedi.. sinirlerim cok bozuldu ve agladim okadar insanin icinde.
Soruyorum simdi size bir hatam yanlisim var mi.. ben bu durumda ne yapmaliyim?
günaydın hanımlar... hamilelikte beni en çok zorlayan mide yanması oldu sanırım. gün içinde sakız çiğneyerek geçiştiriyoum ama gece yanmayla uyanınca çare bulamadım.. ayağa kalkınca geçiyor ama uyku bölünüyor.. çalışmıyor olsam neyseGaviscon şurup aldım ama eşim çok gerekmedikçe içme dedi.. siz neyi nasıl kullanıyosunuz? sabah öğle akşam 2 ölçek diyor.. fazla gibi geldi bana miktarı.. akşamları yatmadan 1 yemek kaşığı içiçem sanırım
Günaydın canım. Tonsiyonum normal cikti ama takipteydim. Nefes de alamıyorum. 13 hafta var daha bakalım ne olur bilmiyorum. Tahlil verdim sonuçlarına bakamadım.
Arkadaşlar bebeğim kilosu az çok üzülüyorum bebeğe kilo aldıran besinler ne. Doktorunuz bu konu ile ilgili hiç bilgilendirdi mi.herkes bişey diyor ama kesin bişey varmı.
kızlar doktordan geliyorum. canım sıkkın. bebişin suyu azdı ayın 22 sinde ayrıntılı usg de öyle demişlerdi. kendi doktorumuzda az demişti yine gittik bugün kendi doktorumuza. evet dedi baya az. yani bu zamanda baya bol olması gerekiyor ama senin az dedi. napacaz dedim tekrar ayrıntılı usg dedi 19 da oda. onun sonucuna göre bakalım dedi. azalma yoksa iyi ama azalma olursa sıkıntıerken dogum riski artıyor. ama benim minişim daha çok küçük
Aynen canım ya 6 aydır bi şekilde surekli ağlıyorum bebek dediğin gibi olacak vallaValla kp'de çok saçmaymış.
Eline mi yapışır sanki şekeri uzatsa..
Ağızları açılınca "gelin"evin kızı gibi derler ama kendi kızlarına şeker istedi diye böyle trip atarlar mı bilmem...
Benim babam gelinleri kızları varken ,bizim gözümüzden kaçtığında kalkıp kendi çayını bile doldurur ve gık'ı çıkmaz.
İnsanız neticede yahu..
Sen de boşuna kendini bu kadar üzmüşsün valla. Ben olsam çoktaaan eşime söylemiştim !
Ben de insan evladıyım. Kimsenin hizmetçisi olmak için evlenmedim !
Çok geçmiş olsun canım.
İyi olmuş doktora gitmen.
Canım burda herkesin belirtisi aynı olmayabiliyor. Mesela bende de sancı ve baskı hissi vardı yürürken ama normal sanıyordum. Meğerse enfeksiyon kaynaklıymış.
Yoksa elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz
Evet kızlar eğer ikinciyi düşünüyorsanız aldıklarınızı dağıtmayın
Ben her şeyini kaldırmıştım. O yüzden şuan çok rahatım.
Sadece yürüteci ikinci el almıştım. Onu ihtiyaç sahibi birine vermiştim. Zamanı gelince tekrar 2.ci el alırım artık
Ohooooo kız bunun için niye harab ediyorsun kendini.
Çok seviyorsa alsın Ali'sini koynuna
Zorla mı aldın sanki evlenirken.
Aliyle iyi olmanın yolu gelinle iyi olmaktan geçerrrrr.
Öğrensinler bunu iyice
Sen de ağlama böyle şeyler için. Senin oğlan bu gidişle tam sulu göz olacak haa
Canım ben de doğum sancısının ne olduğunu bilmediğim için yorum yapamıyacağım ama sanki enfeksiyon belirtisi gibi geldi bana.Mutlaka git doktora.
sağlık bakanlığının sitesini araştır bakalım. orada vardır şikayet edilecek bir yer. ama peşini bırakma gerekirse sağlık bakanlıgına normal dilekçe yaz yollaNereye sikayet etmem lazim.. az once 184 u aradim durumu anlattim kayit aldilar ardindan donus yaptilar hemen.. bana diyor ki doktorun tani teshis rapor verme hakki kendindedir bende diyorum ki olay bana rapor vs vermemesi degil yaptigi hareket diyorum doktorlarimizi bu konuda duzenli olarak hizmet ici egitimlere aliyoruz diyor ya
bu durum var hepimizde galibaBende oyleyim canim.tuvalete kalkmaktan uyuyamiyorum.uyaninca tekrar uyuyamiyorum .surekli sacma sapan ruyalar da cabasi.dua okuyup da yatarim halbuki.sabah uykuyu almadan ise gelmek cok zor.
canım bende şeker riski var. doktorum kesinlikle içme dedi. bu sefer su artar başka bir sıkıntı varsa eğer onu kamufle etmiş oluruz dedi. hemde şekerin yükselir o daha kötü olabilir dedi. asıl sonucu ayın 19 da yine ayrıntılı usg olacak onda anlayacazHavuc suyu icsene canim.. onun bebek suyuna cok iyi geldigini duymustum
Canım bana rennie verdi gaviscon da aynı tarz bi şurup ve 4-5 kez kullanabilirsin dedi bende çok zorlanmadikca icmiyorum ama geçenlerde yoktu iki gundur yine başladı iciyorum o yüzden icebilirsin yanıgünaydın hanımlar... hamilelikte beni en çok zorlayan mide yanması oldu sanırım. gün içinde sakız çiğneyerek geçiştiriyoum ama gece yanmayla uyanınca çare bulamadım.. ayağa kalkınca geçiyor ama uyku bölünüyor.. çalışmıyor olsam neyseGaviscon şurup aldım ama eşim çok gerekmedikçe içme dedi.. siz neyi nasıl kullanıyosunuz? sabah öğle akşam 2 ölçek diyor.. fazla gibi geldi bana miktarı.. akşamları yatmadan 1 yemek kaşığı içiçem sanırım
Aynen canım ya 6 aydır bi şekilde surekli ağlıyorum bebek dediğin gibi olacak vallakv den hiç beklemezdim. Böyle bi soz bide diyorum ya beni geçtim oğlunu da aramiyo e benim doldurmama gerek yokki oğlu da diyo karnındaki benim çocuğum beni niye aramiyo diye kendi kiziyo aman ne bilim kendimi yiyip bitiriyom işte başka bisey değil yanı
Aynen dün komsuya indim orda da agladim o bile diyo kv ni gorsem dicem bu kız hamile diye diyo ama dediğin gibi yeni olduğum için takıntı yapıyorum sanırım bide haksizliga gelemiyorum insanların yalan yanlış bisey anlatmasına gelemiyorum ve bunu da onlara karşı içimden atamadim ya ona da hirsliyim aglayip duruyom işte gerçekten 6 aydır dusuk riskiydi kasilmayi vs bunlar derken hamileligimin tadını alamadım bileDaha yeni evli olduğun için alınıyorsun jer şeye..
İlerde bu günleri düşündüğünde kendine çok kızacaksın.
Bir kadının hayatındaki ilk hamileliği çok özeldir. Zehir etme kendine şu özel günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?