2017 Şubat Anneleri

Hanımlar almamış olanınız varsa A101 e 10 Kasım da bebek nevresim takımı, yatak alezi , alt açma minderi , bebek yorganı filan geliyormuş. Fiyatları piyasaya göre çok uygun. Ben aldım ama muhakkak almayanlar vardır aranızda :)

Eklentiler

• A101-10-Kasım-2016-Aktüel-Zorluteks-Ürünleri.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 84
TuRuNCu kimse yardımcı olmadı demek istemedim. tabi ki herkeste belirtiler farklı olabilir. ben de normal enfeksiyon belirtisi vermediği için hiç enfeksiyona yormamıştım. o zamanlar demekki benzer sorunlar yaşayanlar olmamış.

yaptığı terbiyesizlik başka bişey değil. ohal olduğundan dolayı aile hekimliklerinin rapor vermediklerini ben de duymultum ama doktorun tavrı çok yanlış. bimere şikayet et. talebin yanlış bile olsa ki haklı bi talepte bulunmuşsun sana bu şekilde davranma hakkı yok.

sıkma canını inşallah bi azalma yoktur. burda arkadaşlar yazmıştı galiba havuç suyunun artırdığını. denemiş miydin?

valla sen gene iyisin. burda bir çoğumuz 8-10 arası kilo aldık. sıkma canını. sanki onlar hamileyken hiç kilo almamışlar.

Ben de bi idrar testi yaptiraym diyorum bi iki gun once kotu olmustm bgn iyiim sukur ama gene de takip etmek lazm. Sürekli wc ihtiyacmz olyor mecbur her yerde girioz wcye dışarda olunca. .oralardan da enfeksiyon kapiyoruzdur dimi?
enfeksiyon hamilelikte maalesef çok sık karşılaşılan bir problem. dışarda lavaboyla ilgisi pek yok. hormonel değişimler bazen az su içmek bazen idrarı çok tutmak pek çok şey neden olabiliyor. benimki gibi normal enfeksiyon belirtisi vermeyebiliyor. tahlil yaptırmasam hiç aklıma gelmezdi enfeksiyon olduğu.

bence hiç alınmamalısın çünkü maşalahın var.. Hamileliği en ilerde olup da en az kilo alanlardansın maşallah zaten bebeğin 1 kg almış eşi suyu derken 2 yi bulur.. Yani bence maşallah çok güzel kilon hiç canını sıkma sen..

Canim gecen ay kontrolde vitamin degerlerin iyi beslenmene dikkat ediyorsun sanirim decaviti 2 3 gune bir kullan dedi. Bende oyle yapiyorum kan ilacimi da her gun kullaniyorum ama ben 6 saat falan uyuyorum. Ama gun icinde surekli uykulu haldeyim firsat buldukca uyuyorum 10 15 dk :)

Merhaba kızlar nasılsınız bu gün doktordaydım yine. Sıvı azalması var dedi fitil falan verdi Bebek 803 gram mış buyuyo sıkıntı yok ama sıvı azalması beni çok endişelendiriyo

sağlık bakanlığının sitesini araştır bakalım. orada vardır şikayet edilecek bir yer. ama peşini bırakma gerekirse sağlık bakanlıgına normal dilekçe yaz yolla
sağlık bakanlığının sitesini araştır bakalım. orada vardır şikayet edilecek bir yer. ama peşini bırakma gerekirse sağlık bakanlıgına normal dilekçe yaz yolla
canım geçmiş olsun öncelikle. aile hekimleri ohalden rapor veremiyor doğru. bende barsak enfeksiyonu olduğumda ilk gün sağlık ocağına gittim. serum taktılar. tüm gün orda müşahedede kaldım. rapor istedim. rapor veremiyoruz ohal de rapor ekranımızı pasif yaptılar dedi. ama burda yapılan işlemleri yazabilirim dedi yazdı. ertesi güne geçmeyince kadın doğum hastanesine gittim. acilde bir sürü işlem ultrason falan en son enfeksiyon polikliğinine gönderdiler. enf dr u da 3 günlük rapor yazdı. daha çoğunu yazamıyorum başhekimlik onaylamıyor dedi. 3 güne geçmezse gel bir daha yazarız dedi. yani anlayacağın rapor veremiyor ama o şekilde tavrı hiç doğru değil. 182 den birşey elde edemezsin. ama illa şikayet etmek istiyorsan BİMER e her türlü şikayet yapabilirsin. sana dönüş yapılıyor. bimer e başvurduğunda başvurun önce sağlık bakanlığına gidecek ordan yerel yönetime ordan hastane başhekimliğine gidiyor. aile hekimliği nereye bağlı ise oraya da gider. durum savunması alınır şikayet edilenden. sonra sana bilgi döner. sonuç olarak ceza almaz bu tavır konusunda ama bimer le uğraşmak zorunda kalacak dr. savunma hazırlayacak. uğraşacak yani. böylece bir dahakine daha temkinli olur sana yada bir başkasına. bimer de tek bir sakınca var. eğer ismini açıklamak istemiyorsan bimer başvuru kabul etmiyor. dr a da senin ismin gidebiliyor duruma göre şikayetçi olan kişi diye. o nedenle duruma göre karar verebilirsin. tekrar geçmiş olsun.

Cok sagol canım. bimerin isleyini biliyorum calıstigim kurumda o basvurularla ben ilgileniyorum.
Rapor vermeleri nasil yasak ya ayni isyerinde bir cok kisinin aile hekimlerimden alinmis raporlarni gordum daha dune kadar.. en guzel saglik mudurlugune durumu anlatir dilkece ile sikayet.. hala aklima geldikce buz kesiliyorum ya... bana hamile genc lisans sahibi bir insana bunu yapan kimbilir amcaya teyzeye ya da baska insanlara neler yapiyordur

Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Şimdi doktordan geldim. 1 saat nst ye alındım. Orada 1 kere sancım çıktı, ama tekrarlamadı. İdrar tahlili yapıldı. Sonuç temiz. Ultrasonda bakıldı çok şükür kızımda bir sorun yok. Görünürde hiçbir şey yok. Ama ara ara sancı devam ediyor. Nedeni üroloji veya cerrahi araştırılsın dedi doktor fakat böbrek ağrısı olmadığına eminim çünkü ilk gebeliğinde şiddetli ağrı çekmiştim. Nst deki ağrı karnımı taş gibi bir yerde topladı ve sancısı şiddetliydi neden önemsenmesi bilmiyorum. Devamı artarsa başka hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allahım.

Sen bana göre baya az uyuyomuşsun.. Ben de beslenmeme çok dikkat ediyorum eskiye göre daha enerjik olmam gerekirken bıraksalar 24 saat uyur hale geldim.. :) inşallah bebişlerimiz de uyuyan bi bebek olur da doğunca rahat ederiz

Keskeee keskeee :) hamilelik uyutuyormus canim herkes oyle soyluyor. Ben hilwlikten oncede az uyurdum belki onunla alakalidir :) sen ilac kullaniyoe musun peki

Kızlaar gebeliğin ilk 3 ayında nasıl uykuya eğilim oluyorsa ,son üç ay da aynı oluyor.
O yüzden bu uykulu halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…