2017 Şubat Anneleri

İki tencere yemek yaptım mutfağı topladım belim kopacak gibi şuan bel agrim çok aşırı dün Markete gittik yarım saat dolaşmadan belimin ortası koptu resmen kasiklarima kadar agridi eşim e hadi hadi demekten bi hal oldum gezmek dolaşmak istiyorum yürüyim biraz bu aylarim da diyorum ama az dolaniyim eziyet oluyo resmen çok şükür önceki aylara göre enerjim var ama işte bel kasık fena evde de hareketliyim artık yeterli gelir mi acaba

Merhaba iki göğsümün arasında benimde ağrı var ama sol göğse yakın neden ki acaba kalbimmi değil mi anlayamadım
Bendede aynı sola yakın eğilince artıyor kaynım doktor bebek büyüyor ciğerlere mideye baskı yapiyo ondandir dedi

147 bimer e şikayet et baya uğraşırlar başbakanlık hattı

Canim havuc suyu iyi geliyor diye okumustum icebilirsin birde meyve mandalina vs suyu artiriyor diye duydum dr sor istersen aklina da kotu bisey getirme lutfen

Evet yuvarlaniyor,dogumdan sonrada bebegi size yuvarlamayacak desin ayyy saka da olsa soylenmez.ama benim bile zoruma gitti suan birde kan hapini gece icsen yine istah acarmi denedin mi?

Rabbimin de izni ile nur topu gibi bir kizim olacak ekler misin listeye ismini "EDANUR" HİRA" koyucaz kismetse hira gobek adi olucak

Nasıl ya Peki Güzel mi kumaşı falan

Alez alt açma minderi nevresim ve zıbını bende almayı düşünüyorum tavsiye eder mısınız kızlar nasıldır birde alt açma gereksiz olmaz demi sonuçta her yerde onu ser topla imkanı olmuyor koltukta falan değişiriz bi tek şu alt açma örtüsü varya prima falan ondan sererim diyodum mantıklı ise alayım bunu da

Ben de Uni Baby nin alt açma örtülerinden 1 paket aldım ama bu minderden de almayı düşünüyorum. Evin içinde kullanırım gibi geldi.

Yeniden merhaba
Ben yine hastaneden geliyorum. Okulda çok sancılandım ve yürüyemedim sancıdan. Hemen kendi doktoruma gittim. Monurol bir işe yaramayınca öecburen antibiyotik başladı. Günde 3 kez azosilin ve 6 saatte bir parol. Bakteri çok fazlaymış ve doğurmamak için kullanmam gerekiyormuş

Coook gecmis olsun

ben 8 kilo aldım bu haftaya kadar .ayrıca sizde EL ve ayaklarda şişme başladımı bende co ksık oluoyr karın çatlakları başlayan var mı ?

çok geçmiş olsun inşallah antibiyotik iyi gelir sıkılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…