2017 Şubat Anneleri

bol bol havuç suyu..bir yakınımında o şekildeydi ondan duydum bende

Geçmiş olsun cnm çok ilerlemiş demekki azosiline başladığına göre inş işe yarar da hemen atlatırsınız..

Fullialein geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonu için nar suyunun çok iyi olduğunu biliyorum tane halinde yemekte iyi ama suyu daha iyimiş bi deniyebilirsin ..

AA bunu söylediğin çok iyi oldu hemen nar bulup sıkalım suyunu
Sağol canm

Çok terbiyesizce. Yani rapor vermez anlarım ama o tavır ne? Kapıyı açıp çıkın dışarı demek ne? Şahsi mülkü değil orası ne hakla kovar? Hemen e devletten giriş yapıp bimere yazın ya da 147 yi arayın. Terbiyesiz!

Havuç suyu iç her gün. Geçmiş olsun

Valla ben de alsam alırım ama 3 ay kaldı gereksiz geliyor. Bu kiloda kalma niyetlisi değilim çünkü. İdare edicez artık ama çalışırken zor işte

A AA pes yani. 4 kilo da kilo mu allahaşkına hem 14 de alsan 24 de alsan onlara ne. Bu insanların şakacılık çabası bazen çekilmiyor

Coook gecmis olsun

Çok teşekkür ederim

çok geçmiş olsun inşallah antibiyotik iyi gelir sıkılmayın

Çok teşekkürler, inşallah

Geçmiş olsun cnm çok ilerlemiş demekki azosiline başladığına göre inş işe yarar da hemen atlatırsınız..

Teşekkür ederim. Bakteri 0-1 aralığında olması gerekirken 47, lökosit ise 0-5 aralığında olması gerekirken 23 çıktı.
İnternette araştırdım penisilin içeren antibiyotikler plesentaya geçmiyormuş gönül rahatlığı ile başlayacağım gece 12de

Fullialein çok geçmiş olsun Can'ım, narsuyu benim yasaklı listemde. Mutlaka Dr sor öyle iç.
H HedefVeBasari havuç ve deveci armuttu ve bol sıvı diye biliyordum, benim kardeşiminde suyu azdı 34/35 hafta gibi doğurdu. Dr kontrollünü çok sıklaştırmıştı. Nerdeyse günde 3.5/4 litre rahat içiyordu kardeşim fakat suyunu çok arttırmadı. İlaçla ve istirahtla düzelecektir inşAllah

Çok geçmiş olsun belirli bir nedeni var mı enfeksiyonun

azosilini bende kullandım cnm doktorum vermişti tereddüt etmiştim ilk önce ama yapacak bişeyde yok enfeksiyon da iyi bişey değil sonuçta gerçi bana yaramadı ama... bu arada azosilin idrar rengini turuncuya çeviriyor bilgin olsun korkma sonra ben 2 tane içtikten sonra hemen dr aramıştım bende yan etkimi yaptı diye ama normalmiş

Merhaba iki göğsümün arasında benimde ağrı var ama sol göğse yakın neden ki acaba kalbimmi değil mi anlayamadım

Kızlar benimde 2 gündür iki göğsümün arasında sancı oluyor , hatta doktora gitsem mi diye kararsız kaldım

Kızlar benimde 2 gündür iki göğsümün arasında sancı oluyor , hatta doktora gitsem mi diye kararsız kaldım
Günümüzde aynıymış :) benimde öyle canım gittim bişey yok diyor ben kalbim ağrıyor diye gitmiştim sol göğsümün sağına ortaya doğru ağrı var

Çok geçmiş olsun belirli bir nedeni var mı enfeksiyonun
Teşekkür ederim, dün acildeki doktor rahim sıkıştırdığı için dedi ama bakteri olması daha büyük sorun. O da sanırım bir süredir enfeksiyon devam ettiği için oldu

Bana da idrarın kırmızı olacak korkma dedi :)) turuncu ise pek değişiklik olmayacak

Teşekkür ederim. Bakteri 0-1 aralığında olması gerekirken 47, lökosit ise 0-5 aralığında olması gerekirken 23 çıktı.
İnternette araştırdım penisilin içeren antibiyotikler plesentaya geçmiyormuş gönül rahatlığı ile başlayacağım gece 12de[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun. Benim bugün çıkan tahlil sonuçlarında bakteri 36 çıkmış ama doktor bir şeyimin olmadığını söyledi. Sonuç kağıdında değer aralığı 0-75 sizce benim durumumda veya sonuçlarda bir yanlışlık mı var?

Benim bu çarpıntı geçmiyor kızlar ya sizde nabız nasıl

Canım benim çarpıntım özellikle kahvaltıdan sonra oluyor.
Yemek sonrası 1 saat kadar dinlenirsem rahat atlatıyorum. Yoksa nabız fena yükseliyor.
Şeker vardır belki diye düşündüm ama çıkmadı.
Neden oluyor bilemiyorum ben de..

Aynen canım.
Biraz fazla dolanınca fena bel ağrısı çekiyorum. Yattığım yerden kalkmak bile işkence ..

Evet yuvarlaniyor,dogumdan sonrada bebegi size yuvarlamayacak desin ayyy saka da olsa soylenmez.ama benim bile zoruma gitti suan birde kan hapini gece icsen yine istah acarmi denedin mi?

Canım işte fazla kilolu olunca böyle laf vuruyorlar guyaa.
Eşim "siz önce kendinize bi dönüp bakın "dedi,bunun üstüne "bizim yine boyumuz var ,turuncuda o da yok " diye takılmaya devam ettiler. Gıcık oldum iyice...
Kan hapını zaten gece alıyordum canımç Günde 2ye çıkarınca doktor mecburen gündüz de alıyorum.

Canım 1 tane minder bulunsun evinde ama gerisini hazır paketlerden alırsın. Daha pratik oluyor.

Çok geçmiş olsun ya. Erken doğumu tetiklemektense antb. daha iyi tabi ki.
Dikkat et kendine..

TuRuNCu Fullialein R renklerguzeldir Loveali @Saraziz saolun kızlar yorumlariniz için. Çok gereksiz bi nedenden dolayı kendimi çok üzdum ama napalım buaralar çok duygusal bi dönemdeyiz insanlar anlayışlı olamiyolar bazen. eşimle konuştum oda kendimi üzmemi söyledi oda sinirlendi baya nekadar sacma dusunuyolar falan filan ışte iyiyim simdi

ben 8 kilo aldım bu haftaya kadar .ayrıca sizde EL ve ayaklarda şişme başladımı bende co ksık oluoyr karın çatlakları başlayan var mı ?
bende el şişmesi bazen oluyor. bacaklarım haftasonu 2 gün şişmişti. cumartesi misafirlerim vardı galiba çok dikkat etmedim biraz fazla ayakta kaldım bi de tuzu fazla kaçırdım sanırım. ertesi sabah neyseki inmişti. çok ayakta kalmamak ve tuzu azaltmak lazım. bir de suyu fazla tüketmek gerekiyormuş.

benimki de baya ileriydi enfeksiyon. ben de 10 gün kullandım mecburen. yeni yeni düzeliyor idrar rengi. suyu sakın ihmal etme. bi yerde okumuştum limon suyunun enfeksiyona iyi geldiğini. su içerken limon da sıkabilirsin. hem suyu daha rahat içersin hem de yağ yakma özelliği de var.

kafası güzeldi galiba dengesiz doktor

Çok geçmiş olsun tekrar. Az önce diğer mesajınızdan alıntı yapmak istedim fakat sorun oldu galiba. Değerlerinizi yazmışsınız. Benim bugün çıkan tahlil sonucumda lökosit: 4 bakteri: 36 çıktı ve doktor bir şeyim olmadığını söyleyip eve yolladı. Kağıtta değer aralığı 0-75. Bir şeyim olmadığına pek inanmıyorum ağrım devam ediyor ve ara ara ateşleniyorum. Sizce normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…