bol bol havuç suyu..bir yakınımında o şekildeydi ondan duydum bendekızlar doktordan geliyorum. canım sıkkın. bebişin suyu azdı ayın 22 sinde ayrıntılı usg de öyle demişlerdi. kendi doktorumuzda az demişti yine gittik bugün kendi doktorumuza. evet dedi baya az. yani bu zamanda baya bol olması gerekiyor ama senin az dedi. napacaz dedim tekrar ayrıntılı usg dedi 19 da oda. onun sonucuna göre bakalım dedi. azalma yoksa iyi ama azalma olursa sıkıntıerken dogum riski artıyor. ama benim minişim daha çok küçük
Geçmiş olsun cnm çok ilerlemiş demekki azosiline başladığına göre inş işe yarar da hemen atlatırsınız..Yeniden merhaba
Ben yine hastaneden geliyorum. Okulda çok sancılandım ve yürüyemedim sancıdan. Hemen kendi doktoruma gittim. Monurol bir işe yaramayınca öecburen antibiyotik başladı. Günde 3 kez azosilin ve 6 saatte bir parol. Bakteri çok fazlaymış ve doğurmamak için kullanmam gerekiyormuş
Benim yüzüm şiştiben 8 kilo aldım bu haftaya kadar .ayrıca sizde EL ve ayaklarda şişme başladımı bende co ksık oluoyr karın çatlakları başlayan var mı ?
Fullialein geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonu için nar suyunun çok iyi olduğunu biliyorum tane halinde yemekte iyi ama suyu daha iyimiş bi deniyebilirsin ..
Az once başimdan gecen olayi anlatayim.. geceden beri mideme kraplar giriyor ve ishal oldum..gece boyunca uyumadim sabah kalkip ise gidecek dermanim yoktu. evin yakininda ki surekli gittigim aile merkezine gittim. kendi doktorum yillik izinde oldugu icin baska bir doktora yonlendirildim. durumumu anlattim herhangi bir muayene vs yapmadan yedigin bir sey dokunmustur aksama gecer dedi bana.. bende dedim ki ozaman bugunluk istirat verebilir misiniz dinleneyim dedim.. o hal kapsaminda rapor veremem dedi sasirdim cunku benim is yerindeki arkadaslarim cevremdekiler herkes en ufak bir rahatsizlikta alabiliyorlar. daha sonra bana dediki odadan cikar misin? bend kalakaldim oylece ayaga kalkti ve odasinin kapisini acti cık diyorum size dedi.. sinirlerim cok bozuldu ve agladim okadar insanin icinde.
Soruyorum simdi size bir hatam yanlisim var mi.. ben bu durumda ne yapmaliyim?
kızlar doktordan geliyorum. canım sıkkın. bebişin suyu azdı ayın 22 sinde ayrıntılı usg de öyle demişlerdi. kendi doktorumuzda az demişti yine gittik bugün kendi doktorumuza. evet dedi baya az. yani bu zamanda baya bol olması gerekiyor ama senin az dedi. napacaz dedim tekrar ayrıntılı usg dedi 19 da oda. onun sonucuna göre bakalım dedi. azalma yoksa iyi ama azalma olursa sıkıntıerken dogum riski artıyor. ama benim minişim daha çok küçük
yaa kıyafet işi çok büyük sıkıntı özellikle çalışanlar için3 tane hamile pantolonum var birinin rengi yeşil her şeyle giyilmiyo.. Dediğin gibi evirip çevirip o 2 pantolonu giyiyorum ve üzerine zar zor bişiler buluyorum giyecek.. şık şık giyinen hamilelere özeniyorum valla nerden buluyolar da nerden alıyolar acaba trabzonda hamile kıyafeti satan bi tek lcw var ben başka görmedim avm de.. karnımız iyice büyüyünce ne giycez biz peki
Ooff kızlar bu sabah itibari ile tam 4 kilo almış bulunmaktayım.
Kan ilacım günde 2ye çıktı. Çok fena iştah açıyor ve sürekli aç gibi geziyorum ortada.
Sonumu düşünmek korkutuyor beni..
Kaynana ,görümceler telefonda guya eşime şaka yollu "turuncu ne yapıyor ,yuvarlanmaya başladı mı" diye soruyorlar.
Eşime sorsan şaka yapıyorlar ama ben fena alınıyorum(
Coook gecmis olsun
çok geçmiş olsun inşallah antibiyotik iyi gelir sıkılmayın
Geçmiş olsun cnm çok ilerlemiş demekki azosiline başladığına göre inş işe yarar da hemen atlatırsınız..
Çok geçmiş olsun belirli bir nedeni var mı enfeksiyonunYeniden merhaba
Ben yine hastaneden geliyorum. Okulda çok sancılandım ve yürüyemedim sancıdan. Hemen kendi doktoruma gittim. Monurol bir işe yaramayınca öecburen antibiyotik başladı. Günde 3 kez azosilin ve 6 saatte bir parol. Bakteri çok fazlaymış ve doğurmamak için kullanmam gerekiyormuş
azosilini bende kullandım cnm doktorum vermişti tereddüt etmiştim ilk önce ama yapacak bişeyde yok enfeksiyon da iyi bişey değil sonuçta gerçi bana yaramadı ama... bu arada azosilin idrar rengini turuncuya çeviriyor bilgin olsun korkma sonraTeşekkür ederim. Bakteri 0-1 aralığında olması gerekirken 47, lökosit ise 0-5 aralığında olması gerekirken 23 çıktı.
İnternette araştırdım penisilin içeren antibiyotikler plesentaya geçmiyormuş gönül rahatlığı ile başlayacağım gece 12de
Merhaba iki göğsümün arasında benimde ağrı var ama sol göğse yakın neden ki acaba kalbimmi değil mi anlayamadım
Günümüzde aynıymış :) benimde öyle canım gittim bişey yok diyor ben kalbim ağrıyor diye gitmiştim sol göğsümün sağına ortaya doğru ağrı varKızlar benimde 2 gündür iki göğsümün arasında sancı oluyor , hatta doktora gitsem mi diye kararsız kaldım
Teşekkür ederim, dün acildeki doktor rahim sıkıştırdığı için dedi ama bakteri olması daha büyük sorun. O da sanırım bir süredir enfeksiyon devam ettiği için olduÇok geçmiş olsun belirli bir nedeni var mı enfeksiyonun
azosilini bende kullandım cnm doktorum vermişti tereddüt etmiştim ilk önce ama yapacak bişeyde yok enfeksiyon da iyi bişey değil sonuçta gerçi bana yaramadı ama... bu arada azosilin idrar rengini turuncuya çeviriyor bilgin olsun korkma sonraben 2 tane içtikten sonra hemen dr aramıştım bende yan etkimi yaptı diye ama normalmiş
Benim bu çarpıntı geçmiyor kızlar ya sizde nabız nasıl
İki tencere yemek yaptım mutfağı topladım belim kopacak gibi şuanbel agrim çok aşırı dün Markete gittik yarım saat dolaşmadan belimin ortası koptu resmen kasiklarima kadar agridi eşim e hadi hadi demekten bi hal oldum gezmek dolaşmak istiyorum yürüyim biraz bu aylarim da diyorum ama az dolaniyim eziyet oluyo resmen çok şükür önceki aylara göre enerjim var ama işte bel kasık fena evde de hareketliyim artık yeterli gelir mi acaba
Evet yuvarlaniyor,dogumdan sonrada bebegi size yuvarlamayacak desin ayyy saka da olsa soylenmez.ama benim bile zoruma gitti suanbirde kan hapini gece icsen yine istah acarmi denedin mi?
Alez alt açma minderi nevresim ve zıbını bende almayı düşünüyorum tavsiye eder mısınız kızlar nasıldır birde alt açma gereksiz olmaz demi sonuçta her yerde onu ser topla imkanı olmuyor koltukta falan değişiriz bi tek şu alt açma örtüsü varya prima falan ondan sererim diyodum mantıklı ise alayım bunu da
Yeniden merhaba
bende el şişmesi bazen oluyor. bacaklarım haftasonu 2 gün şişmişti. cumartesi misafirlerim vardı galiba çok dikkat etmedim biraz fazla ayakta kaldım bi de tuzu fazla kaçırdım sanırım. ertesi sabah neyseki inmişti. çok ayakta kalmamak ve tuzu azaltmak lazım. bir de suyu fazla tüketmek gerekiyormuş.ben 8 kilo aldım bu haftaya kadar .ayrıca sizde EL ve ayaklarda şişme başladımı bende co ksık oluoyr karın çatlakları başlayan var mı ?
benimki de baya ileriydi enfeksiyon. ben de 10 gün kullandım mecburen. yeni yeni düzeliyor idrar rengi. suyu sakın ihmal etme. bi yerde okumuştum limon suyunun enfeksiyona iyi geldiğini. su içerken limon da sıkabilirsin. hem suyu daha rahat içersin hem de yağ yakma özelliği de var.Yeniden merhaba
Arkadaşlar bebeğim kilosu az çok üzülüyorum bebeğe kilo aldıran besinler ne. Doktorunuz bu konu ile ilgili hiç bilgilendirdi mi.herkes bişey diyor ne kadar canım kilosu
kafası güzeldi galiba dengesiz doktorAz once başimdan gecen olayi anlatayim.. geceden beri mideme kraplar giriyor ve ishal oldum..gece boyunca uyumadim sabah kalkip ise gidecek dermanim yoktu. evin yakininda ki surekli gittigim aile merkezine gittim. kendi doktorum yillik izinde oldugu icin baska bir doktora yonlendirildim. durumumu anlattim herhangi bir muayene vs yapmadan yedigin bir sey dokunmustur aksama gecer dedi bana.. bende dedim ki ozaman bugunluk istirat verebilir misiniz dinleneyim dedim.. o hal kapsaminda rapor veremem dedi sasirdim cunku benim is yerindeki arkadaslarim cevremdekiler herkes en ufak bir rahatsizlikta alabiliyorlar. daha sonra bana dediki odadan cikar misin? bend kalakaldim oylece ayaga kalkti ve odasinin kapisini acti cık diyorum size dedi.. sinirlerim cok bozuldu ve agladim okadar insanin icinde.
Soruyorum simdi size bir hatam yanlisim var mi.. ben bu durumda ne yapmaliyim?
Yeniden merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?