- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Teşekkür ederim. Bakteri 0-1 aralığında olması gerekirken 47, lökosit ise 0-5 aralığında olması gerekirken 23 çıktı.
İnternette araştırdım penisilin içeren antibiyotikler plesentaya geçmiyormuş gönül rahatlığı ile başlayacağım gece 12de
Canım benim çarpıntım özellikle kahvaltıdan sonra oluyor.
Yemek sonrası 1 saat kadar dinlenirsem rahat atlatıyorum. Yoksa nabız fena yükseliyor.
Şeker vardır belki diye düşündüm ama çıkmadı.
Neden oluyor bilemiyorum ben de..
Aynen canım.
Biraz fazla dolanınca fena bel ağrısı çekiyorum. Yattığım yerden kalkmak bile işkence ..
Canım işte fazla kilolu olunca böyle laf vuruyorlar guyaa.
Eşim "siz önce kendinize bi dönüp bakın "dedi,bunun üstüne "bizim yine boyumuz var ,turuncuda o da yok " diye takılmaya devam ettiler. Gıcık oldum iyice...
Kan hapını zaten gece alıyordum canımç Günde 2ye çıkarınca doktor mecburen gündüz de alıyorum.
Canım 1 tane minder bulunsun evinde ama gerisini hazır paketlerden alırsın. Daha pratik oluyor.
Çok geçmiş olsun ya. Erken doğumu tetiklemektense antb. daha iyi tabi ki.
Dikkat et kendine..
benimki de baya ileriydi enfeksiyon. ben de 10 gün kullandım mecburen. yeni yeni düzeliyor idrar rengi. suyu sakın ihmal etme. bi yerde okumuştum limon suyunun enfeksiyona iyi geldiğini. su içerken limon da sıkabilirsin. hem suyu daha rahat içersin hem de yağ yakma özelliği de var.
İlk aylarda risk var diye cikamiyodum şimdi enerjim var çıkmak istiyorum ama çıkınca da hadi eve diyorum eşim e işkence oluyoCanım benim çarpıntım özellikle kahvaltıdan sonra oluyor.
Yemek sonrası 1 saat kadar dinlenirsem rahat atlatıyorum. Yoksa nabız fena yükseliyor.
Şeker vardır belki diye düşündüm ama çıkmadı.
Neden oluyor bilemiyorum ben de..
Aynen canım.
Biraz fazla dolanınca fena bel ağrısı çekiyorum. Yattığım yerden kalkmak bile işkence ..
Canım işte fazla kilolu olunca böyle laf vuruyorlar guyaa.
Eşim "siz önce kendinize bi dönüp bakın "dedi,bunun üstüne "bizim yine boyumuz var ,turuncuda o da yok " diye takılmaya devam ettiler. Gıcık oldum iyice...
Kan hapını zaten gece alıyordum canımç Günde 2ye çıkarınca doktor mecburen gündüz de alıyorum.
Canım 1 tane minder bulunsun evinde ama gerisini hazır paketlerden alırsın. Daha pratik oluyor.
Çok geçmiş olsun ya. Erken doğumu tetiklemektense antb. daha iyi tabi ki.
Dikkat et kendine..
Bende nerdeyse hamile kaldigimdan beri hep üzülüyorum onlar yüzünden ama sonuç kendime ve bebegime oluyodu nerdeyse esin arkandaysa takılma@TuRuNCuFullialein @renklerguzeldir Loveali @Saraziz saolun kızlar yorumlariniz için. Çok gereksiz bi nedenden dolayı kendimi çok üzdum ama napalım buaralar çok duygusal bi dönemdeyiz insanlar anlayışlı olamiyolar bazen. eşimle konuştum oda kendimi üzmemi söyledi oda sinirlendi baya nekadar sacma dusunuyolar falan filan ışte iyiyim simdi
Bende yapayım ufaktan diyorum ama nerden bakarsak daha çok var DoğumaBana kalsa alayım parfüm sıkarım üstüne dedim ama eşim boşver daha çok var dedihaklı aslında ben de çok çabuk gaza geliyorum
Var benKızlar utanarak birşey sormak istiyorum son zamanlarda kendi terimin kokusunu duyar oldum. Ben n yaz aylarında bile böyle bir sorun yaşamam normalde. Gün aşırı duş banyo yapmama rağmen sanki hep onu duyuyorum hamileliktendir dedi ablam regl olunamadığı için normal koku olabilir dedi. Size de bi sorayim var mı benim gibi bu problemi yaşayan
Lansinoh aldım ben önerimde bu yönde olacak :)Merhaba arkadaşlar süt pompası hangi marka önerirsiniz ?
Sanırım hormonlar çıkacak evet. Tek sıkıntımız bu olsun diyelim ne yapalım okula parfüm götürmeye başlayacağım sanırım yakındaVar ben
yazın dahi terlemem,kokmam ama bu nedir anlamış değilim diyeceğim yine altından hormonlar çıkacak
Doğal bi içerik bulamadığımdan bu çözümlere de mesafeliyim varsa bi bilen yazsınSanırım hormonlar çıkacak evet. Tek sıkıntımız bu olsun diyelim ne yapalım okula parfüm götürmeye başlayacağım sanırım yakında
Günümüzde aynıymış :) benimde öyle canım gittim bişey yok diyor ben kalbim ağrıyor diye gitmiştim sol göğsümün sağına ortaya doğru ağrı var
Ben kaynima sordum gebelikten bebek buyuyor ciger ve midene hatta kalbine baski hissedersin normal yenge dedi benim bebiş de ilerde çıkıyor hep beklenen doğum tarihi sizle ayni ondan mi acaba ağrım erken başladıAaa evet canım aynıymışbenim de öyle sol taraf ve sancı ortaya vuruyor peki hamilelikle bi alakası olabilirmiymiş sordun mu
Ben kaynima sordum gebelikten bebek buyuyor ciger ve midene hatta kalbine baski hissedersin normal yenge dedi benim bebiş de ilerde çıkıyor hep beklenen doğum tarihi sizle ayni ondan mi acaba ağrım erken başladı
Önerin için teşekkürler Bende avent ve lansinoh arasında kaldım KararsızımLansinoh aldım ben önerimde bu yönde olacak :)
Ben boyunu sormayi unuttum bu defa resimde de yazmıyordu geçen hafta gittim kontrolümde 26 haftalık olmasına rağmen 27 haftalık dedi ve 1100 gr olmuştu snnki de kız mi canımCevabın için teşekkür ederim canım , dediğin gibi oluyor heralde çünkü en son hamile kalmadan kontrol amaçlı kardiyolojiye gitmiştim kalbin gayet iyi dedi birşey çıkmamıştıbu arada benim bebiş de hep önde çıkıyor kontrolde En son dün gittim 27+2 'ydi kilosu 1150 gr boyu 38 cm idi
Fl si için kaç dediğini hatırlıyor musun onu 7 ile çarparsan boyu çıkarBen boyunu sormayi unuttum bu defa resimde de yazmıyordu geçen hafta gittim kontrolümde 26 haftalık olmasına rağmen 27 haftalık dedi ve 1100 gr olmuştu snnki de kız mi canım
Fotoda oluyordu hep oyle hesapliyordum bu defa yok bide kafam dalgındı kiz gibi dursa da çıkıntı görünüyor sn herşeyi beyaz al dedi o şoktan soramadim rahatsızlanıp gitmiştim planli degildi kendi doktorumda değildi devletteydiFl si için kaç dediğini hatırlıyor musun onu 7 ile çarparsan boyu çıkar
Deotak krem kullanabilirsin kol altınaKızlar utanarak birşey sormak istiyorum son zamanlarda kendi terimin kokusunu duyar oldum. Ben n yaz aylarında bile böyle bir sorun yaşamam normalde. Gün aşırı duş banyo yapmama rağmen sanki hep onu duyuyorum hamileliktendir dedi ablam regl olunamadığı için normal koku olabilir dedi. Size de bi sorayim var mı benim gibi bu problemi yaşayan
Kızlar göğüs pompası hemen gerekli mi? Bebek emecek yani doğunca belli zaman
allahtan o arkamda herkonuda. Aynen biraz bizdede var takmicaz aslında kendimiz ve bebegimiz içinBende nerdeyse hamile kaldigimdan beri hep üzülüyorum onlar yüzünden ama sonuç kendime ve bebegime oluyodu nerdeyse esin arkandaysa takılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?