2017 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun. Benim bugün çıkan tahlil sonuçlarında bakteri 36 çıkmış ama doktor bir şeyimin olmadığını söyledi. Sonuç kağıdında değer aralığı 0-75 sizce benim durumumda veya sonuçlarda bir yanlışlık mı var?[/QUOTE]

Bence ölçüm yapan cihaz ile alakalıdır. Benim bakteri 0-1 idi değer aralığı ve 47. Sizinki normal Aralıkta ise sorun yoktur

Teşekkürler :) tabi ki de, 26. Hafta Doğum için çok çok riskli umarım antibiyotik ile yarar

Ya o limonu biri daha dedi bugün
Hiç değilse 1 litresini öyle içeyim bakalım. Teşekkür ederim

Kızlar utanarak birşey sormak istiyorum son zamanlarda kendi terimin kokusunu duyar oldum. Ben n yaz aylarında bile böyle bir sorun yaşamam normalde. Gün aşırı duş banyo yapmama rağmen sanki hep onu duyuyorum hamileliktendir dedi ablam regl olunamadığı için normal koku olabilir dedi. Size de bi sorayim var mı benim gibi bu problemi yaşayan

İlk aylarda risk var diye cikamiyodum şimdi enerjim var çıkmak istiyorum ama çıkınca da hadi eve diyorum eşim e işkence oluyo bu arada sana onu diyen gorumceler. dimi boy deve de de var ama eşeğin önünden gidiyo diyelim onlara

Bende nerdeyse hamile kaldigimdan beri hep üzülüyorum onlar yüzünden ama sonuç kendime ve bebegime oluyodu nerdeyse esin arkandaysa takılma

Var ben
yazın dahi terlemem,kokmam ama bu nedir anlamış değilim diyeceğim yine altından hormonlar çıkacak

Var ben
yazın dahi terlemem,kokmam ama bu nedir anlamış değilim diyeceğim yine altından hormonlar çıkacak
Sanırım hormonlar çıkacak evet. Tek sıkıntımız bu olsun diyelim ne yapalım okula parfüm götürmeye başlayacağım sanırım yakında

Sanırım hormonlar çıkacak evet. Tek sıkıntımız bu olsun diyelim ne yapalım okula parfüm götürmeye başlayacağım sanırım yakında
Doğal bi içerik bulamadığımdan bu çözümlere de mesafeliyim varsa bi bilen yazsın

Günümüzde aynıymış :) benimde öyle canım gittim bişey yok diyor ben kalbim ağrıyor diye gitmiştim sol göğsümün sağına ortaya doğru ağrı var

Aaa evet canım aynıymış benim de öyle sol taraf ve sancı ortaya vuruyor peki hamilelikle bi alakası olabilirmiymiş sordun mu

Aaa evet canım aynıymış benim de öyle sol taraf ve sancı ortaya vuruyor peki hamilelikle bi alakası olabilirmiymiş sordun mu
Ben kaynima sordum gebelikten bebek buyuyor ciger ve midene hatta kalbine baski hissedersin normal yenge dedi benim bebiş de ilerde çıkıyor hep beklenen doğum tarihi sizle ayni ondan mi acaba ağrım erken başladı

Ben kaynima sordum gebelikten bebek buyuyor ciger ve midene hatta kalbine baski hissedersin normal yenge dedi benim bebiş de ilerde çıkıyor hep beklenen doğum tarihi sizle ayni ondan mi acaba ağrım erken başladı

Cevabın için teşekkür ederim canım , dediğin gibi oluyor heralde çünkü en son hamile kalmadan kontrol amaçlı kardiyolojiye gitmiştim kalbin gayet iyi dedi birşey çıkmamıştı bu arada benim bebiş de hep önde çıkıyor kontrolde En son dün gittim 27+2 'ydi kilosu 1150 gr boyu 38 cm idi

Ben boyunu sormayi unuttum bu defa resimde de yazmıyordu geçen hafta gittim kontrolümde 26 haftalık olmasına rağmen 27 haftalık dedi ve 1100 gr olmuştu snnki de kız mi canım

Ben boyunu sormayi unuttum bu defa resimde de yazmıyordu geçen hafta gittim kontrolümde 26 haftalık olmasına rağmen 27 haftalık dedi ve 1100 gr olmuştu snnki de kız mi canım
Fl si için kaç dediğini hatırlıyor musun onu 7 ile çarparsan boyu çıkar

Fl si için kaç dediğini hatırlıyor musun onu 7 ile çarparsan boyu çıkar
Fotoda oluyordu hep oyle hesapliyordum bu defa yok bide kafam dalgındı kiz gibi dursa da çıkıntı görünüyor sn herşeyi beyaz al dedi o şoktan soramadim rahatsızlanıp gitmiştim planli degildi kendi doktorumda değildi devletteydi

Deotak krem kullanabilirsin kol altına

Kızlar göğüs pompası hemen gerekli mi? Bebek emecek yani doğunca belli zaman

Ben Doğuma kadar almayacağım, belki sütün olmayacak, belki emmeyecek ya da belki işe dönüş tarihine kadar sütüm bitecek vs.
Şimdiden kenara koymaya gerek Yok dedim. İhtiyaç olursa 1 saatte Alınır bir şey olmaz

Kızlar sağ tarafım ağrıyı gobegimin yani özellikle lavaboya gidince baskı gibi bişey çismi yapınca busefer yuryemiyorum ayagimi basinca agriyo oturnca bisey yok. Acaba bebegin pozisyonuylami alakali ovaladim biraz sert orasi kafasi flnmi var. sizdede boyle seyler oluyomu gobegin bi kismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…