2017 Şubat Anneleri

Bende de oluyor oyle canim. Ayaga kalktigimda sifdetli bir sanci oluyor gobegimin alt kisminda

Bizim kafa solda göbek yanında hafif üste doğru sık sık çıkıntı oluyor ve ağrıyor pozisyonu ile bacağına kasıklarına yada iç organlarına baskı yapması normal buyuyorlar cunku doktorum öyle diyor bende cok şikayet ediyorm ama dayanicaz mecbur bebisler icin

Kızlar göğüs pompası hemen gerekli mi? Bebek emecek yani doğunca belli zaman

Canım pompa işi çok kafa karıştırıcı.
Ben mesela "nasıl olsa ev hanımıyım ,emziririm" diye almadım ama doğum sonrası hiç sütüm gelmedi. 1 hafta emzirmeye çalıştım ama süt gelmeyince pompa aldım ve sağınca hiç sütümün olmadığını gördüm. Tabi bu arada bebekte aç kalmasın diye mama verdik. Derken emzirecek olan ben 6 ay sütü sağıp öyle verdim oğlana.
Bu defa da sezeryanlı olacağım için pompayı ayarlayacağım mutlaka ki hemen doğum sonrası aktif olarak sağmak istiyorum süt insin diye. Sezeryands genellikle geç iniyor süt. Bebekte küçük olduğu için tam ememiyor..
Yani işin aslı ,bak araştır ve alacak olursan hangisinin olacağına karar ver ki doğum sonrası ihtiyacın olduğunda alasın hemen.

Önerin için teşekkürler Bende avent ve lansinoh arasında kaldım Kararsızım

Valla sütü olana bu tip pompalar yeterli ama benim gibi sütü az olana çift başlıklı hastane tipi tavsiye ederim. (spectra 2 kullanmıştım)

Sanırım hormonlar çıkacak evet. Tek sıkıntımız bu olsun diyelim ne yapalım okula parfüm götürmeye başlayacağım sanırım yakında
canım gratis te falan crystal roll on var içinde zararlı hiç bir şey yok kalıp tuz gibi islatip kullanılıyor. belki parfüm kokusundan rahatsız olursun

normlde kasiklarim agrirdi simdi tam kaburgamin altı olunca endiselndim ondan demekki pozisyonuyla alakali eğer kafası sagdaysa demekki agri yapti

Canım cinsiyet işi sendede benim gibi değişik denmişti doktor farkı ile nasil kesinlestirdin ayrıntılıya mi girdin
Ayrintilida kesinlesti bi kiz bi erkek dediler ama ben hisseidyodum kiz oldugunu herkes belki erkektir dedi ama ben heo edanurum diye sevdim kizimi ki yanilmamisimda :) ayrintilida net bi sekilde benim edanuruun anne deid bana bebisim :)

merhaba ,

ben gebeliğimin başından beri içerikleri doğal olmadığı için koltuk altı roll-on larını kullanmayı bıraktım ve onun yerine araştırıp eczaneden kristal roll-on denilen bişey aldım.. tamamen doğal tuzdan oluşan bişey.. kokusuz..hiçbir zararı yok ne bebeğe ne sana.. ben çok memnun kaldım.. bundan sonra her zaman bu ürünü kullanmaya devam edicem o yüzden.. sizin vesilenizle buraya yazayım belki yararlanan arkadaşlar olur..

Yok gitmedim dha haftaya ransevum vardi erkene mi alsam acaba ya. Ama kizim allaha sukur hareket ediyo sadce cise gittigimde orda agri oluyo yada sag ayagimin ustunde durdugumda biraz sis orasi belkide kafasi ordadir pozisyonu degistrmistir

benzer birşey bende de oluyor sanırım bebek büyüdüğü için idrar kesesine baskı yapıyor olabilir.. bilemiyorum tabi.. umarım yoktur kötü bişey

Kizlar bide bu ara kizcem kasiklarda dolasiyo arada hareketini hissetmiyom aklim cikiyo bazen bid ecok mide agrim oluyo sanirim mide ye baski yapiyo uyusma oluyo bazen midemde yeni dogum yapan eltimde normal o dedi mideye baski yapiyo ondan dedi siz nasilsiniz

canım gratis te falan crystal roll on var içinde zararlı hiç bir şey yok kalıp tuz gibi islatip kullanılıyor. belki parfüm kokusundan rahatsız olursun
Parfümü vücuda sıkmam zaten de bu dedigine bakabiliriz bi başka arkadaş da deotak krem dedi onunda içinde alüminyum var filân diye okudum bi bakacağim çok sağol daha önce başıma gelmeyince şaşırdım kaldım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…