- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Kızlar sağ tarafım ağrıyı gobegimin yani özellikle lavaboya gidince baskı gibi bişey çismi yapınca busefer yuryemiyorum ayagimi basinca agriyo oturnca bisey yok. Acaba bebegin pozisyonuylami alakali ovaladim biraz sert orasi kafasi flnmi var. sizdede boyle seyler oluyomu gobegin bi kismi
Bizim kafa solda göbek yanında hafif üste doğru sık sık çıkıntı oluyor ve ağrıyor pozisyonu ile bacağına kasıklarına yada iç organlarına baskı yapması normal buyuyorlar cunku doktorum öyle diyor bende cok şikayet ediyorm ama dayanicaz mecbur bebisler icinKızlar sağ tarafım ağrıyı gobegimin yani özellikle lavaboya gidince baskı gibi bişey çismi yapınca busefer yuryemiyorum ayagimi basinca agriyo oturnca bisey yok. Acaba bebegin pozisyonuylami alakali ovaladim biraz sert orasi kafasi flnmi var. sizdede boyle seyler oluyomu gobegin bi kismi
Kızlar göğüs pompası hemen gerekli mi? Bebek emecek yani doğunca belli zaman
Önerin için teşekkürler Bende avent ve lansinoh arasında kaldım Kararsızım
Normalde bendede alt kısımda oluyordu ama bu sefer gobegimin tam yanında olunca endiselendim kasirganin altiBende de oluyor oyle canim. Ayaga kalktigimda sifdetli bir sanci oluyor gobegimin alt kisminda
canım gratis te falan crystal roll on var içinde zararlı hiç bir şey yok kalıp tuz gibi islatip kullanılıyor. belki parfüm kokusundan rahatsız olursunSanırım hormonlar çıkacak evet. Tek sıkıntımız bu olsun diyelim ne yapalım okula parfüm götürmeye başlayacağım sanırım yakında
normlde kasiklarim agrirdi simdi tam kaburgamin altı olunca endiselndim ondan demekki pozisyonuyla alakali eğer kafası sagdaysa demekki agri yaptiBizim kafa solda göbek yanında hafif üste doğru sık sık çıkıntı oluyor ve ağrıyor pozisyonu ile bacağına kasıklarına yada iç organlarına baskı yapması normal buyuyorlar cunku doktorum öyle diyor bende cok şikayet ediyorm ama dayanicaz mecbur bebisler icin
çıktı verdiyse ordaki FL değerini 7 ile çarpıp boyunu bulabilirsin canımBen boyunu sormayi unuttum bu defa resimde de yazmıyordu geçen hafta gittim kontrolümde 26 haftalık olmasına rağmen 27 haftalık dedi ve 1100 gr olmuştu snnki de kız mi canım
Kasirgamin altı derken kaburgamin altı yanlis yazmisimBende de oluyor oyle canim. Ayaga kalktigimda sifdetli bir sanci oluyor gobegimin alt kisminda
Normalde bendede alt kısımda oluyordu ama bu sefer gobegimin tam yanında olunca endiselendim kasirganin alti
Acaba bebegin kafasi mi diye dusundum canim kaburgana baski yapabilir belkiKasirgamin altı derken kaburgamin altı yanlis yazmisim
Bişey yok deyince kaçtık zaten hemen :) ama kime söylesem fiks bebek yukarı geliyor ondan :)Aaa evet canım aynıymışbenim de öyle sol taraf ve sancı ortaya vuruyor peki hamilelikle bi alakası olabilirmiymiş sordun mu
Benimde nette bi sikinti vardi sorunu cozene kadar zaman gcti ama cok sukir cozuldu sorun cok tesekkur ederim bu arada balimCanım hayırlı olsun kzıının adı.. nerelerdesin? gerçi bende hergün yazamıyorum ama okuyorum her gün :)
Ayrintilida kesinlesti bi kiz bi erkek dediler ama ben hisseidyodum kiz oldugunu herkes belki erkektir dedi ama ben heo edanurum diye sevdim kizimi ki yanilmamisimda :) ayrintilida net bi sekilde benim edanuruun anne deid bana bebisim :)Canım cinsiyet işi sendede benim gibi değişik denmişti doktor farkı ile nasil kesinlestirdin ayrıntılıya mi girdin
Tesekkur ederim canim benimmmm sagol Allah razi olsun internet sorunu yasadim ama cok sukir cozuldu sorun girmekte zorlaniyodum ama halloldu :)Nerelerdeydin kız sen bayadır göremedim sanki.. bu arada ismiyle yaşasın prenses maşallah
Yok gitmedim dha haftaya ransevum vardi erkene mi alsam acaba ya. Ama kizim allaha sukur hareket ediyo sadce cise gittigimde orda agri oluyo yada sag ayagimin ustunde durdugumda biraz sis orasi belkide kafasi ordadir pozisyonu degistrmistirDoktora gitmis miydin peki canim
Evet benimde aklima o geldi belki de oaraya baski yapti toplandiysa egerAcaba bebegin kafasi mi diye dusundum canim kaburgana baski yapabilir belki
Kızlar utanarak birşey sormak istiyorum son zamanlarda kendi terimin kokusunu duyar oldum. Ben n yaz aylarında bile böyle bir sorun yaşamam normalde. Gün aşırı duş banyo yapmama rağmen sanki hep onu duyuyorum hamileliktendir dedi ablam regl olunamadığı için normal koku olabilir dedi. Size de bi sorayim var mı benim gibi bu problemi yaşayan
Yok gitmedim dha haftaya ransevum vardi erkene mi alsam acaba ya. Ama kizim allaha sukur hareket ediyo sadce cise gittigimde orda agri oluyo yada sag ayagimin ustunde durdugumda biraz sis orasi belkide kafasi ordadir pozisyonu degistrmistir
Parfümü vücuda sıkmam zaten de bu dedigine bakabiliriz bi başka arkadaş da deotak krem dedi onunda içinde alüminyum var filân diye okudum bi bakacağim çok sağolcanım gratis te falan crystal roll on var içinde zararlı hiç bir şey yok kalıp tuz gibi islatip kullanılıyor. belki parfüm kokusundan rahatsız olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?