2017 Şubat Anneleri

iyi geceler hanimlar. mesaneme dogru bi baski var eni rahatsiz ediyor. sik idrara cikma gibi bir sikinti degil bu. nasil anlatacagimi da tam olarak bilemiyorum.

Idrarinizi yarim yaptiginizda bir baski hissedersiniz ya oyle bir baski oluyor saniyelik suruyor.

Aslinda tam olarak oyle mi oluyor onu bile bilmiyorum. dr a nasil anlatacagimi fa bilmiyorum.

Bana siz yardim edersiniz diye dusundum.
Var mi benzer durumda olaannn.

Enfeksiyon falan diyecem ama idrar yaparken yanma falan yok...

Yok gitmedim dha haftaya ransevum vardi erkene mi alsam acaba ya. Ama kizim allaha sukur hareket ediyo sadce cise gittigimde orda agri oluyo yada sag ayagimin ustunde durdugumda biraz sis orasi belkide kafasi ordadir pozisyonu degistrmistir

Belkide. Sonucta artik iskelet sistemi kemiklesiyor ve bize hissettirmesi gywt normal geliyor bana gore

Ben de oda aldım canım. ama ilk başlarda yanımda yatıracağım ana kucağı gibi birşey daha alıp. sonra biraz daha büyüyünce odasına geçireceğim. bizim de odalar yakın çok zor olursa beşiğinin altında yavru yatak var. ben orda yatarım dedim

Evet ama elimde degil ya duyduktan sonra cok agladim kizimi uzdum bi yandan onunla konuşup agliyodum. Çok zor ya ummadigin şeyler duymak bide haketmiyorum okadar şey yaptimki onlar için simdi onlara bak nerden ne çıkardı

Evet malesef kimse düşünmüyor canım hamileleri. insanlar nankör yaptıkça hep daha fazlasını istiyor. haketmedin tabi. üzülme yine de. ben önce üzülüyorum sonra üzülüp kızımı üzdüğüme üzülüyorum bu kısır döngüye girme sen de benim gibi

Gunaydin kizlar. Seker yuklemem var birazdan umarim zorlanmam midene hiic guvenmiyorum :)

günaydın herkese. kızlar biberon olarak avent in natural serisinin cam olanlarını düşünüyorum. aranızda kullanan varmı? avent in süt sağma makinesinden bahsedilmişti burda. bende araştırmıştım. masajlı olan. çok memnun kalınmış. ondan almayı düşündüğüm için o makine ile uyumlu natural biberon serisin düşünüyorum. ne dersiniz?

Canim havuc suyu iyi geliyor diye okumustum icebilirsin birde meyve mandalina vs suyu artiriyor diye duydum dr sor istersen aklina da kotu bisey getirme lutfen

bol bol havuç suyu..bir yakınımında o şekildeydi ondan duydum bende

hepinize teşekkürler kızlar. ayrıntılı usg deki doktor havuç suyu dedi. ama kendi doktorum kesinlikle içme dedi. çünkü bende şeker problemi var ve havuç aşırı şekeri yükseltir dedi. birde eğer başka bir sıkıntı varsa suyunu arttırarak onu kamufle etmiş olursun dedi. şimdi 19 una kadar beklemek zorundayım tekrar ayrıntılı usg girecem . rahimde bebegi besleyen 2 damar varmış birinde sıkıntı görünüyor gibi dedi. ona tekrar bakılacak inşallah normale döner yaa

benim bebişde sürekli aşagılara vuruyor. dün dedim doktora aşağıdamı bu dedim sürekli oralarda hareket ediyor dedim. yok dedi olması gerektiği yerde dedi. bir tanıdık da kız çocukları aşağılara vurur genelde dedi :)

Bebegimin kilosu 715 gr boyu 32 cm. Kilosu 1 hafta geride dedi biraz daha dikkat et yediklerine dedi. Gecen hafta mide bulantim cok oldugu icin bisey yiyememistim gerci o da etkilemis olabilir.

günaydın ben naturel serisisinden aldım kücük cam olanı büyük olanda plastik olanı. en kaliteli plastik şüphesiz aventin içiniz rahat olsun

Böyle buna benzer bi sıkıntıda bende vardı geçen gün kontrole gittiğimde konileşme mi var bazen mesaneme baskı yapıyor demiştim ultrasonla baktı baya çok şükür bi sıkıntı yoktu ayakları o kısımdaymış kafası yukarda duruyor dedi aklında bulunsun pozisyonuyla ilgilidir o ayrıca idrar yanman var mı diye de sordu yoksa pozisyondur o korkma

geçmiş olsun suyun azalması ve damarların birisinde tıkanlıklık.. aynı sorun bnm kız kardeşimde vardı 36+3 de doğum yaptı 2750 gr bebiş doğdu şimdi tosun maşallah. hiçbir sıkıntı olmadı küveze felan girmedi solunumu iyiydi. takiple atlatırsınız Allahın izniyle.

Gunaydin kizlar. Seker yuklemem var birazdan umarim zorlanmam midene hiic guvenmiyorum :)
Güzelce atlat inşaallah benimde yarın. Beni en çok susuzluk korkutuyor açlık değil de ben susuz duramam agzim kurulduğunda bayılacak gibi olurum hep. Sana ne dediler yükleme sonrası ne kadar bekleyeceksin ? O bekleme sırasında da birşey yemek içmek yok demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…