- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
Insallahhhhbenzer birşey bende de oluyorsanırım bebek büyüdüğü için idrar kesesine baskı yapıyor olabilir.. bilemiyorum tabi.. umarım yoktur kötü bişey
iyi geceler hanimlar. mesaneme dogru bi baski var eni rahatsiz ediyor. sik idrara cikma gibi bir sikinti degil bu. nasil anlatacagimi da tam olarak bilemiyorum.
Idrarinizi yarim yaptiginizda bir baski hissedersiniz ya oyle bir baski oluyor saniyelik suruyor.
Aslinda tam olarak oyle mi oluyor onu bile bilmiyorum. dr a nasil anlatacagimi fa bilmiyorum.
Bana siz yardim edersiniz diye dusundum.
Var mi benzer durumda olaannn.
Enfeksiyon falan diyecem ama idrar yaparken yanma falan yok...[
arada mesanene bebeğin tekme atınca sancı gibi oluyor mu bende de oluyor sanki altıma kaçıracakmışım gibiiyi geceler hanimlar. mesaneme dogru bi baski var eni rahatsiz ediyor. sik idrara cikma gibi bir sikinti degil bu. nasil anlatacagimi da tam olarak bilemiyorum.
Idrarinizi yarim yaptiginizda bir baski hissedersiniz ya oyle bir baski oluyor saniyelik suruyor.
Aslinda tam olarak oyle mi oluyor onu bile bilmiyorum. dr a nasil anlatacagimi fa bilmiyorum.
Enfeksiyon falan diyecem ama idrar yaparken yanma falan yok...
Yok gitmedim dha haftaya ransevum vardi erkene mi alsam acaba ya. Ama kizim allaha sukur hareket ediyo sadce cise gittigimde orda agri oluyo yada sag ayagimin ustunde durdugumda biraz sis orasi belkide kafasi ordadir pozisyonu degistrmistir
Sorma canım ya dunden beri aklima geldikce gözlerim doluyor.. hayatta kikse beni boyle kücuk dusurmemisti oyle hissettimkafası güzeldi galiba dengesiz doktor
Kızlar ya bu park yatak konusu çıkmaza döndü benim için artık....
Ben bu yatağı aldım takım halinde park yatak gerekli mi kendi odasında olmaz mı Bebek. Park yatak alırsam bunda ne zaman yatacak. Bebek odası yatak odamla kapı kapıya.
Tecrübeli anneler fikir verin ya
Evet ama elimde degil ya duyduktan sonra cok agladim kizimi uzdum bi yandan onunla konuşup agliyodum. Çok zor ya ummadigin şeyler duymak bide haketmiyorum okadar şey yaptimki onlar için simdi onlara bak nerden ne çıkardı
Arkadaşlar bebeğim kilosu az çok üzülüyorum bebeğe kilo aldıran besinler ne. Doktorunuz bu konu ile ilgili hiç bilgilendirdi mi.herkes bişey diyor ama kesin bişey varmı.
normalde turuncu mu idrarın cnm suyu azmı içiyosunBana da idrarın kırmızı olacak korkma dedi :)) turuncu ise pek değişiklik olmayacak
Canim havuc suyu iyi geliyor diye okumustum icebilirsin birde meyve mandalina vs suyu artiriyor diye duydum dr sor istersen aklina da kotu bisey getirme lutfen
bol bol havuç suyu..bir yakınımında o şekildeydi ondan duydum bende
@Fullialein çok geçmiş olsun Can'ım, narsuyu benim yasaklı listemde. Mutlaka Dr sor öyle iç.
H HedefVeBasari havuç ve deveci armuttu ve bol sıvı diye biliyordum, benim kardeşiminde suyu azdı 34/35 hafta gibi doğurdu. Dr kontrollünü çok sıklaştırmıştı. Nerdeyse günde 3.5/4 litre rahat içiyordu kardeşim fakat suyunu çok arttırmadı. İlaçla ve istirahtla düzelecektir inşAllah
Kizlar bide bu ara kizcem kasiklarda dolasiyo arada hareketini hissetmiyom aklim cikiyo bazen bid ecok mide agrim oluyo sanirim mide ye baski yapiyo uyusma oluyo bazen midemde yeni dogum yapan eltimde normal o dedi mideye baski yapiyo ondan dedi siz nasilsiniz
Allah kolaylıklar versin bende yarın yüklenicemGunaydin kizlar. Seker yuklemem var birazdan umarim zorlanmam midene hiic guvenmiyorum :)
günaydın herkese. kızlar biberon olarak avent in natural serisinin cam olanlarını düşünüyorum. aranızda kullanan varmı? avent in süt sağma makinesinden bahsedilmişti burda. bende araştırmıştım. masajlı olan. çok memnun kalınmış. ondan almayı düşündüğüm için o makine ile uyumlu natural biberon serisin düşünüyorum. ne dersiniz?
Böyle buna benzer bi sıkıntıda bende vardı geçen gün kontrole gittiğimde konileşme mi var bazen mesaneme baskı yapıyor demiştim ultrasonla baktı baya çok şükür bi sıkıntı yoktu ayakları o kısımdaymış kafası yukarda duruyor dedi aklında bulunsun pozisyonuyla ilgilidir o ayrıca idrar yanman var mı diye de sordu yoksa pozisyondur o korkmaiyi geceler hanimlar. mesaneme dogru bi baski var eni rahatsiz ediyor. sik idrara cikma gibi bir sikinti degil bu. nasil anlatacagimi da tam olarak bilemiyorum.
Enfeksiyon falan diyecem ama idrar yaparken yanma falan yok...
hepinize teşekkürler kızlar. ayrıntılı usg deki doktor havuç suyu dedi. ama kendi doktorum kesinlikle içme dedi. çünkü bende şeker problemi var ve havuç aşırı şekeri yükseltir dedi. birde eğer başka bir sıkıntı varsa suyunu arttırarak onu kamufle etmiş olursun dedi. şimdi 19 una kadar beklemek zorundayım tekrar ayrıntılı usg girecem . rahimde bebegi besleyen 2 damar varmış birinde sıkıntı görünüyor gibi dedi. ona tekrar bakılacak inşallah normale döner yaa
Güzelce atlat inşaallah benimde yarın. Beni en çok susuzluk korkutuyor açlık değil de ben susuz duramam agzim kurulduğunda bayılacak gibi olurum hep. Sana ne dediler yükleme sonrası ne kadar bekleyeceksin ? O bekleme sırasında da birşey yemek içmek yok demiGunaydin kizlar. Seker yuklemem var birazdan umarim zorlanmam midene hiic guvenmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?