2017 Şubat Anneleri

Allah kolaylıklar versin bende yarın yüklenicem limon filan götürdün mü yanımda?
Sagol canim sana da versin simdiden :) yok valla hicbisey getirmedim 330 luk bi teneke kutuda cilek aromali sekerli bisey ictim tabi icmeden kan verdim. 1. Ve 2. Saatte yine kan vermem gerekiyo bakalim bekliyorum.

Günaydınlar...
28 + 0 olduk bugün itibari ile...
Doğuma son 11 hafta :)
Haftalık tartılıp not alıyorum kızlar.
Çok şükür bu haftayı 100gr ile kapatmışım.
Toplamda 3.700gr ile yola devam ediyorum.
Malum kilom zaten fazla olunca kilo işi takıntı haline geldi :)
(görümcelerin dalga geçmeside etkiledi tabi)

Bu hafta sık sık bebeğin hıçkırmalarını hissediyorum. Hatta şuan bile hıçkırıyor:)
27-28ci haftalarda ciğerler geliştiği için sık sık hıçkırırlarmış. Hıçkırıklarıda taa aşağılarda hissediyorum. Demek ki doğum pozisyonunu almış kuzucuk. Gerçi sezeryan olduğu için pozisyonun da hiç önemi yok :)
Neyse bakalım bizden haberler bu kadar.
Herkese güzel bir gün diliyorum..

Sagol canim sana da versin simdiden :) yok valla hicbisey getirmedim 330 luk bi teneke kutuda cilek aromali sekerli bisey ictim tabi icmeden kan verdim. 1. Ve 2. Saatte yine kan vermem gerekiyo bakalim bekliyorum.
Hastane mi verdi aromalı içeceği benim hastanede Yok o eczaneden mi alsam acaba miden bulandı mı bu arada?

Ben de bitirdim kendimi valla

Üzülme diyorum kendime ama olmuyor. bütün hamileliğim ağlamakla geçti. zavallı kızım ağlak olacak ilk hamileliğim böyle mi geçecekti diye üzülüyorum

Hayırlı sabahlar herkese
Benim çok fazla sırt ağrım oluyor sanki bıçak saplanır gibi oluyo böyle durumlar yaşayan var mı

Ben de bitirdim kendimi valla

Üzülme diyorum kendime ama olmuyor. bütün hamileliğim ağlamakla geçti. zavallı kızım ağlak olacak ilk hamileliğim böyle mi geçecekti diye üzülüyorum

Siz kv den şikayetçisiniz.Ben annemin ablasından çekiyorum.Artık teyze diyesim bile gelmiyor. Annem farklı illerde oturuyoruz biz hamileliğim boyunca annem 3 defa gördü beni. 2 aydır yanıma gelmesini bekliyorum. ablası darılacakmış diye gelmiyor. Bebek alışverişine gelicekti bu hafta en son, ablasıda gelmek istemiş, 2 gün önce kavga ettik ablanıda istemiyorum senide istemiyorum diyip telf. yüzüne kapadım. şimdide 2 gündür durmadan ağlayıp uykuda uyuyamıyorum.
Babamı özlüyorum o yaşasaydı bunları hiçbirini yaşamazdım diye düşünüyorum.
Bunları niye yazıyorum onuda bilmiyorum ama siz kv den şikayet edince duramadım.Ben o konuda çok şanslıyım hertürlü desteği veriyor bana kayınvalidem. :)

Hayırlı sabahlar herkese
Benim çok fazla sırt ağrım oluyor sanki bıçak saplanır gibi oluyo böyle durumlar yaşayan var mı

Benim oluyor ama ben çalışıyorum bütün gün sandalyede oturmaktan olduğunu düşünüyorum.Çünkü ara ara saplanıyor bide tam sırtım değil belimin az üzerine saplanıyor o sancı.

Mrb kızlar ya geceleri uykum kaçıyor ve artık uyuyamıyorum Bide gece ağrım oluyor. Ya 1.5 ay önce organik boya yapmıştım dünde gittim yaptım boya yaptıran var mı hamilelikte?

Ohal kapsaminda raporlarda sıkıntı var daha ince ileyp sık dokuyolar ama o kadar da olmayacak bisi degil yani gebesin sen zaten bir cok saglik problemi yaşıyoruz daha anlayışlı davranmasi lazm ayrica muayene bile etmemis ve kapiyi acip cik demeler falan ne demek doktorlar her seyi sikayet ediolar hemen bence sen de bu durumu bimere yaz. Hem muayene etmemis hem sevk etmemis hastaneye belki ciddi bi rahatsizligin var nasil risk alio?? Bi de kaba davranmis... Insana insan gibi muamele etmeyi ogrensin biraz. Vakit kaybetmeden şikayet et ozlemmmmmmmm

Kızlar göğüs pompası hemen gerekli mi? Bebek emecek yani doğunca belli zaman
Ben de ilerleyen aylarda alirim diodum ama sutumuzun fazla geldigi zamanlarsa ( ki insallah bol bol olur) göğüsu bosaltip rahatlatmamiz gerekior cok dolu oldugunda bebek ememiyir ve bize de agri yapıyor yüzden lazim sagip dolaba atarz hem biz rahatlariz hem de ilerleyen aylarda sut azalacak o zaman bebegimiz etkilenmemis olur

9 gibi gittim bisey icmeden kan verdim. Sonra 330 luk sekerli bi icecek ictim 1 ve 2 saat sonra birer kez daha kan vermem soylendi. Birini verdim ama ikinci icin bekliyorum suan. Aclik ve susuzluk etkiliyo tabi eve geldim yatiyorum suan bos gunum bugun :) sana da kolayliklar diliyorum insallah biseyimiz cikmaz.

Hastane mi verdi aromalı içeceği benim hastanede Yok o eczaneden mi alsam acaba miden bulandı mı bu arada?
yok hastane soyledi yanda eczane vardi ordan aldik fiyati da 7 tl hatta :)

H HedefVeBasari Can'ım ben dün sana buna benzer bişey yazacaktım da aklın karışmasın diye yazmadım. Kardeşimde detaylı ultrasonda bebeğe kan giden iki damarın bir tanesinde sorun vardı. Sonra Dr aspirin kullandırdı 32 haftaya kadar zaten aspirini kesince bebekde kilo almadı ve suyu da sınırdaydı ki felaket sıvı alıyordu. Çok şükür bebeğimiz doğdu sorunda olmadı. Sendeki durumda benzeri heralde.

YA benim korkum yakın zamanda dogum olmasın da. daha bebiş çok küçük çünkü. senin kardeşinin ne zaman söylenmişti. yani benimki acaba 36. haftaya kadar dayanır mı
nerden anlıyorsun hıçkırıyor mu tekme mi atıyor.

canım hayat bu kiminin kendi ailesi çektirir kv tarafı iyi olur kiminin de tam tersi. boşver gelmşyorsa gelmiyor sen kendin yap alışverişini sen kendi bebeginin kendin tadını çıkar ve bebişinin de kendinin de canını sıkma

Benim oluyor ama ben çalışıyorum bütün gün sandalyede oturmaktan olduğunu düşünüyorum.Çünkü ara ara saplanıyor bide tam sırtım değil belimin az üzerine saplanıyor o sancı.
Saat başı gezip dolasmaniz lazım bel eğiliyor eklem sıvısı artıyor agriliktan dolayı

Ayni bnmde kasiklardaydi bi kac gundur hatta hic yukarida hissedemedm dünden beri bazen asagida bazen yukarda hissediom. Pozisyin degstriolar surekili demek ki ondan oluo.henuz yerleri varken takilsinlar bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…