Sagol canim sana da versin simdiden :) yok valla hicbisey getirmedim 330 luk bi teneke kutuda cilek aromali sekerli bisey ictim tabi icmeden kan verdim. 1. Ve 2. Saatte yine kan vermem gerekiyo bakalim bekliyorum.Allah kolaylıklar versin bende yarın yüklenicemlimon filan götürdün mü yanımda?
Hastane mi verdi aromalı içeceği benim hastanede Yok o eczaneden mi alsam acabaSagol canim sana da versin simdiden :) yok valla hicbisey getirmedim 330 luk bi teneke kutuda cilek aromali sekerli bisey ictim tabi icmeden kan verdim. 1. Ve 2. Saatte yine kan vermem gerekiyo bakalim bekliyorum.
günaydın ben naturel serisisinden aldım kücük cam olanı büyük olanda plastik olanı. en kaliteli plastik şüphesiz aventin içiniz rahat olsun
Hastane mi verdi aromalı içeceği benim hastanede Yok o eczaneden mi alsam acabamiden bulandı mı bu arada?
Aynen canım ya 6 aydır bi şekilde surekli ağlıyorum bebek dediğin gibi olacak vallakv den hiç beklemezdim. Böyle bi soz bide diyorum ya beni geçtim oğlunu da aramiyo e benim doldurmama gerek yokki oğlu da diyo karnındaki benim çocuğum beni niye aramiyo diye kendi kiziyo aman ne bilim kendimi yiyip bitiriyom işte başka bisey değil yanı
Ben de bitirdim kendimi valla
Üzülme diyorum kendime ama olmuyor.bütün hamileliğim ağlamakla geçti. zavallı kızım ağlak olacak ilk hamileliğim böyle mi geçecekti diye üzülüyorum
Hayırlı sabahlar herkese
Benim çok fazla sırt ağrım oluyor sanki bıçak saplanır gibi oluyo böyle durumlar yaşayan var mı
Her özel aromalı içecek vermiyor demek kiBen özel hastanede yaptırmıştım. İçeceği kendileri veriyor labaratuardan.
Ben de ilerleyen aylarda alirim diodum ama sutumuzun fazla geldigi zamanlarsa ( ki insallah bol bol olur) göğüsu bosaltip rahatlatmamiz gerekior cok dolu oldugunda bebek ememiyir ve bize de agri yapıyor yüzden lazim sagip dolaba atarz hem biz rahatlariz hem de ilerleyen aylarda sut azalacak o zaman bebegimiz etkilenmemis olurKızlar göğüs pompası hemen gerekli mi? Bebek emecek yani doğunca belli zaman
9 gibi gittim bisey icmeden kan verdim. Sonra 330 luk sekerli bi icecek ictim 1 ve 2 saat sonra birer kez daha kan vermem soylendi. Birini verdim ama ikinci icin bekliyorum suan. Aclik ve susuzluk etkiliyo tabi eve geldim yatiyorum suan bos gunum bugun :) sana da kolayliklar diliyorum insallah biseyimiz cikmaz.Güzelce atlat inşaallah benimde yarın. Beni en çok susuzluk korkutuyor açlık değil de ben susuz duramam agzim kurulduğunda bayılacak gibi olurum hep. Sana ne dediler yükleme sonrası ne kadar bekleyeceksin ? O bekleme sırasında da birşey yemek içmek yok demi
yok hastane soyledi yanda eczane vardi ordan aldik fiyati da 7 tl hatta :)Hastane mi verdi aromalı içeceği benim hastanede Yok o eczaneden mi alsam acabamiden bulandı mı bu arada?
YA benim korkum yakın zamanda dogum olmasın da. daha bebiş çok küçük çünkü. senin kardeşinin ne zaman söylenmişti. yani benimki acaba 36. haftaya kadar dayanır mıgeçmiş olsun suyun azalması ve damarların birisinde tıkanlıklık.. aynı sorun bnm kız kardeşimde vardı 36+3 de doğum yaptı 2750 gr bebiş doğdu şimdi tosun maşallah. hiçbir sıkıntı olmadı küveze felan girmedi solunumu iyiydi. takiple atlatırsınız Allahın izniyle.
nerden anlıyorsun hıçkırıyor mu tekme mi atıyor.Günaydınlar...
28 + 0 olduk bugün itibari ile...
Doğuma son 11 hafta :)
Haftalık tartılıp not alıyorum kızlar.
Çok şükür bu haftayı 100gr ile kapatmışım.
Toplamda 3.700gr ile yola devam ediyorum.
Malum kilom zaten fazla olunca kilo işi takıntı haline geldi :)
(görümcelerin dalga geçmeside etkiledi tabi)
Bu hafta sık sık bebeğin hıçkırmalarını hissediyorum. Hatta şuan bile hıçkırıyor:)
27-28ci haftalarda ciğerler geliştiği için sık sık hıçkırırlarmış. Hıçkırıklarıda taa aşağılarda hissediyorum. Demek ki doğum pozisyonunu almış kuzucuk. Gerçi sezeryan olduğu için pozisyonun da hiç önemi yok :)
Neyse bakalım bizden haberler bu kadar.
Herkese güzel bir gün diliyorum..
Siz kv den şikayetçisiniz.Ben annemin ablasından çekiyorum.Artık teyze diyesim bile gelmiyor. Annem farklı illerde oturuyoruz biz hamileliğim boyunca annem 3 defa gördü beni. 2 aydır yanıma gelmesini bekliyorum. ablası darılacakmış diye gelmiyor. Bebek alışverişine gelicekti bu hafta en son, ablasıda gelmek istemiş, 2 gün önce kavga ettik ablanıda istemiyorum senide istemiyorum diyip telf. yüzüne kapadım. şimdide 2 gündür durmadan ağlayıp uykuda uyuyamıyorum.
Babamı özlüyorum o yaşasaydı bunları hiçbirini yaşamazdım diye düşünüyorum.
Bunları niye yazıyorum onuda bilmiyorum ama siz kv den şikayet edince duramadım.Ben o konuda çok şanslıyım hertürlü desteği veriyor bana kayınvalidem. :)
Saat başı gezip dolasmaniz lazım bel eğiliyor eklem sıvısı artıyor agriliktan dolayıBenim oluyor ama ben çalışıyorum bütün gün sandalyede oturmaktan olduğunu düşünüyorum.Çünkü ara ara saplanıyor bide tam sırtım değil belimin az üzerine saplanıyor o sancı.
Ayni bnmde kasiklardaydi bi kac gundur hatta hic yukarida hissedemedm dünden beri bazen asagida bazen yukarda hissediom. Pozisyin degstriolar surekili demek ki ondan oluo.henuz yerleri varken takilsinlar bakalim :)Kizlar bide bu ara kizcem kasiklarda dolasiyo arada hareketini hissetmiyom aklim cikiyo bazen bid ecok mide agrim oluyo sanirim mide ye baski yapiyo uyusma oluyo bazen midemde yeni dogum yapan eltimde normal o dedi mideye baski yapiyo ondan dedi siz nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?