2017 Şubat Anneleri

evet aynen. benim doktor ayrıntılıda sonuç iyi göründüğü için şimdilik aspirin vermiyorum dedi. bakalım bu seferde iyi olursa sonuç bişeye gerek kalmaz dedi. demekki bebek az suyu sevebilir dedi. azalmaması ve bebişin zayıflamaması önemli olan dedi. bakalım yaa Allaha emanet

birşey yiyip içemiyorsun canım ama şekersiz sakız çiğneyebilirsin ben bide evde içip gittiğim için dişlerimi fırçalamıştım onların aroması biraz rahatlatıyor ..

Ben de bitirdim kendimi valla

Üzülme diyorum kendime ama olmuyor. bütün hamileliğim ağlamakla geçti. zavallı kızım ağlak olacak ilk hamileliğim böyle mi geçecekti diye üzülüyorum
Aynen bende ona yanıyorum ilk hamilelik ama tadını çıkaramadim doğru durust napalim şükürler olsun yine de karnimizdaki en büyük gülme nedenimiz hele ki bu aralar hareket ettikçe gülüyorum buna şükür

26+0 iz bugün yaa 14 hafta kaldı Allah in izniyle veeee 14 haftamizda burda bitiyoruz diye yakiniyoduk sukurler olsun Rabbim e nereye getirdi bizi inş bundan sonrası da böyle güzel geçer şuan sıkıntılı olanlarda önümüzdeki haftalara düzelir sıkıntısı olmayanlar da hiicccc sıkıntı yaşamaz inş :) son haftalariniza kadar sağlıkla ilerleyelim inş

Canım bi 3 hafta sonra sen de anlarsın iyice.
Hıçkırıklıklar çook cılız ritmik pıtpıt gibi.
Tekmeler bu haftalarda çok sertleştiği için ayırmak çok basit oluyor .
11 haftan kalmış ya önce doğuma gireceklerdensin hadi inş bize de destek moral olacaksın

Yarınki şeker yüklemesi sonucu korkutuyor beni şimdiden ona stress yapıyorum yoksa daha 5 kilo aldım sadece toplamda. İnşaallah normal çıkar
Günümüz aynı seninle.Insallah normal cikar şekerin.Ben de 8.5 kilo aldım.50 ile hamile kalmıştım.Haftaya sali ben de şeker yüklemesi yaptırcam insallah o da temiz çıkar.kilo alımın bana göre çok daha iyi

Amin canım inşaallah. Benim ultrasonda hep sat a gore çıkıyor 25+2 deyim aslında. Buradaki takvimi kendi yumurtlama günüme gire yapmıştım ben arada 5 gün var. Merakla yarını bekliyorum bende

canım ben hafta sonu yaptiramadim tadı güzeldi ama 1 saat beklenecekti yarım saat dayanabildim kustum önce kan alınıp açlık şekerine bakılıyor sonra o içeceği iciyosun başka hiç bir şey yemeden içmeden 1 saat bekliyorsun sonra tekrar kan alınıyor

Hadi ya bakalım benim halim nice olacak. Bazı arkadaşlar bir saat bazı arkadaşlar 2 saat beklemiş neye gire değişiyor o acaba ?

Cok geçmiş olsun canım.

ben 8 kilo aldım bu haftaya kadar .ayrıca sizde EL ve ayaklarda şişme başladımı bende co ksık oluoyr karın çatlakları başlayan var mı ?

Ben suyu çok içiyorum ve canım çok istemesine rağmen hiç tuz atmıyorum yemeklere. hamile değilken bile şişerdim ben çünkü. buna rağmen ayakta durunca şişiyor ayak bileklerim

içecek kaç gramdi canım benimki 50 gramdi o yüzden ictikten 1 saat sonra vermem yeterliymis

Hadi ya bakalım benim halim nice olacak. Bazı arkadaşlar bir saat bazı arkadaşlar 2 saat beklemiş neye gire değişiyor o acaba ?
50 gr şeker yüklemesi yapılıyosa 1 saat bekliyosun canım.. galiba 75 veya 100 gr şeker de 2 saat bekleniyo.. bana aile de ciddi şeker olmasına rapmen doktorum 50 gr şeker yüklemesi yaptırdı çok şükür normal çıktı.. ben de hiç bir şey yemeden içmeden gittim beni hiç rahatsız etmedi... hatta ben de yorumlarda okuyup panik olmuştum ama çok şükür gayet rahat geçti.. inşallah senin de öyle geçer.. üstünde çok düşünüp önyargı oluşturma bence doktora mümkün olduğu kadar erken gidersen çok aç kalmamış olursun

Şeker yüklemesinin çeşitleri var 50 ml 1 saat, 75 ml 2 saat ve 100 ml 3 saat olarak değişiyor. Benim 1 saatlik yüklemem yüksek çıktığı için 3 saatlik yaptırmıştı tekrar doktorum. şekerli suyu içip 3 saat saat başı gidip kan veriyodum. o yüzden mümkün mertebe 1 saate dayanmaya bakın arkadaşlar. 3 saatlik olanı inanın berbat. Bide yanlız gitmiştim 2.saatin sonunda neredeyse bayılıyordum. :)

yüklenen grama göre sanırım. 75 olanlar 1. ve 2. saatin sonunda 100 olanlar 1. 2. ve 3. saatin sonunda kan veriyorlar diye biliyorum yanlisim varsa düzeltin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…