2017 Şubat Anneleri

Yarınki şeker yüklemesi sonucu korkutuyor beni şimdiden ona stress yapıyorum yoksa daha 5 kilo aldım sadece toplamda. İnşaallah normal çıkar
Bende bu gece Rüyam da seker sonucu ile kabus gordum toplam aldığın kilo bile az bende takılma o kadar bi ara bi artış oluyo galiba ben napim toplam da 10-11 kilo aldım

Bende bu gece Rüyam da seker sonucu ile kabus gordum toplam aldığın kilo bile az bende takılma o kadar bi ara bi artış oluyo galiba ben napim toplam da 10-11 kilo aldım

Şeker yüklemesi sonuçlarının kilo alımıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum.Ben çok kilo alanlardanım.Şeker yüklemesi yapıldığında 11 kilo almıştım.Kilodan ziyade yedikleriniz daha fazla etkiliyor. 50 ml 1 saati yaptırmadan bir gece önce birsürü karbonhidrat içerikli yemek ve üstüne de koca bi tabak tatlı yemiştim. sonuç tabiki yüksek çıktı. 3 saatliği yaptırmadan bi kaç gün önce sdc sebze ve et ağırlıklı yedim ekmeği bile kestim neredeyse.

Bende bagdastirmiyorum zaten genel olarak burda öyle diyolar çok kilo alımı şeker le alakalı mi bende bunu merak ediyodum hep

Selamlar herkese
Bugün 8 dersim var sancılı sancılı koşturuyorum elimden geldiğince. Bütün geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Bence şeker fazla kilo alımınile ilgili değil hızlı kilo alımı ile ilgili

yüklenen grama göre sanırım. 75 olanlar 1. ve 2. saatin sonunda 100 olanlar 1. 2. ve 3. saatin sonunda kan veriyorlar diye biliyorum yanlisim varsa düzeltin arkadaşlar
Çok teşekkürler aydınlandım şuan sabah 9 buçukta randevu bende ne olur ne olmaz yanıma anlamı çağırdım yükleme sonrası tek kalmamak icin bazı arkadaşlar bayılacak gibi oldum dediği için. Umarım iyi geçer bende de pko var insulin direnci için ilaç kullandım hamile kalabilmek için o yüzden doktor 75 gr yapabilir diye düşündüm şimdi bakalım yarın ola hayrola.

Toplam kilo az tabii de ondan değil ben ani kilo alımı olduğu için korktum canım. Umarım sorun çıkmaz kiloyu taktigimdan değil yoksa hamile kalabilmek icin 1 yıl uğraştım ben çünkü bir kimyasal gebeliğim var eşimde de sorunlar vardı bu bizim mucize kızımız o yüzden o sağlıklı olduğu sürece ben hiçbirşeyi sorun etmem

Evet benim doktorum da söyledi limonu. bende de çıkmıştı enfeksiyon. halbuki hiç belirti yoktu şimdi ara ara içiyorum suyuma birkaç damla sıkıyorum okulda onu içiyorum

Geçtiğimiz Cumartesi ultrason randevum vardı doktorumda, bebeğim 1 hafta önden gidiyormuş 830gr ve 30 cm boyu varmış kızlar..Ama 1 hafta önden gitmesi doğumun erken olacağı anlamına gelmiyor tabii..Çok tatlıydı,çok güzel pozlar verdi miniğim.. buraya koymak isterdim ultrason fotosuna ama nazar değer diye koyamıyorum kızlar..

Aynen bende o yüzden takilmiyorum benimde evliligimin 9. Ayında kaldım ve eşim de benim de sorun çıkmıştı ve o ay kontrole gitcektik eğer değerleri artmazsa ameliyat demişti dr ama ben o ay hamile kalmisim :) şükürler olsun Rabbim ol deyince oluyo inş bisey çıkmaz kilo artışı beni de korkutuyor ama Dr um asiri bi tepki vermedi bi kaç kilo fazla dedi bakalım ne olacaz :)

Niye nazar edelim kız :) sonuçta burda hepimiz birbirimize duaciyiz ve bebislerimizin iyi olmasıyla seviniyoruz ama tabi senin fikrin o da :)

YA CANIM BENIM HAVUÇ SUYUNU İÇ BOL BOL SABAH ÖĞLE AKŞAM İHMAL ETME LÜTFENN

Ya benimkini cok m
Iki gundir cok hafif hissediyorum ama grnelede asagilara vuruyo kizcem

Ayni bnmde kasiklardaydi bi kac gundur hatta hic yukarida hissedemedm dünden beri bazen asagida bazen yukarda hissediom. Pozisyin degstriolar surekili demek ki ondan oluo.henuz yerleri varken takilsinlar bakalim :)
Ya iki gubdur hissetmedim hareketini odum koptu ama ufak ufak hareketlendi heleki acikinca karnimda futbol sağasi var o derece mubarek :)

Slm hamisler 50 gr tokluk şekerinde sinir da cikmisti çok sukur 75 ml aclik yaptılar sıkıntı cıkmadi...tokluk şekerinde yukleme yaptıktan sonra 1 saat sonra kan aliniyo aclikta yüklemeden once kan ölçümü yapiolar snra 1 er saat arayla 2 defa kan aliyorlar..benim sadece basim agridi birazda midem bulandi o kdr kotu değildi tek gitmiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…