2017 Şubat Anneleri

Benim öyle başladı ve enfeksiyon çıktı

normalde turuncu mu idrarın cnm suyu azmı içiyosun
Enfeksiyondan beri turuncu. 2,5 litre sırf su içiyorum diğer sıvılar hariç

Kızlar son 3 haftada 2.5 kilo almış olmam normal değil demi ??

Ya ben de dünden beri 1 kilo aldım inşallah şişliktir yoksa şeker çıkmasın

Kizlar ozeldeki doktorunuz seker yuklemesi ya da aclik tokluk sekeri verdiginde extra ücret odediniz mi? Yoksa sadece muayene ucreti mi odediniz? ?

Slm kızlar nasilsiniz 150 msj okudum. Canım ya özlemişim sizi. Bu ara giremiyorum çocuklar ard arda hasta olunca zaman kalmadı. Fullialein geçmiş olsun canim. Dikkat et kendine rapor almadin mi nöbette düştün di me. Ben de ilk gebelikte en geçirdim 9 ay hiç geçmedi. Şükür bunda yok.
TuRuNCu canım maşallah çok iyi gidiyorsun. Takma onları. 3 4 Kilo gayet iyi. Bu insanları anlamıyorum. Allah ıslah etsin
. H HedefVeBasari geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz hiç birşeye.

Sizinle yazismayi ozledim melekler bugun ignem ve kontrolumuz vardi simarik erkenci pasam 800 gr 32 cm olmus(26+2 deyiz) o kilo aldikca agrilarim hafifliyo sanki sizin kuzular nasil siz nasilsinizz

Son düzenleme:
Sizinle yazismayi ozledim melekler bugun ignem ve kontrolumuz vardi simarik erkenci pasam 800 gr 32 cm olmus(26+2 deyiz) o kilo aldikca agrilarim hafifliyo sanki sizin kuzular nasil siz nasilsinizz
Çok geçmiş olsun inşallah agrilarin giderek azalır da kurtulursun canım. Bebis de gelişimini sürdürüyor bin şükür. Hemencecik geçsin bugünleri inşallah

Bana da söylemişlerdi ben limon götürmeyi de düşünüyorum bakalım tadı nasıldı peki ?

Çok geçmiş olsun inşallah agrilarin giderek azalır da kurtulursun canım. Bebis de gelişimini sürdürüyor bin şükür. Hemencecik geçsin bugünleri inşallah

Ins canim ins agrim olmadigi gun her yonden iyiyim ama azcik agrim olsun hemen kotu dusunceler filan canm sıkıliyo ins bu zorlu sureci anlaticaz minnakla

Rapor almadım ve bugün yüne çok çalıştım. Çok şükür nöbetten düştüm. Senin çocuklar nasıl? Geçmiş olsun

Hadi gözün aydın en tehlikeli zamanları atlattın çok şükür
Bebek de gayet güzel gelişiyor. Evde canın sıkıldıkça girsene, sıkılmıyor musun?

kızlar acil bişey sormam lazım.
boğazlarım şiş ve hafif öksürük var.. boğaz yumuşasın diye bal , limon , tarçın yaptım ve öksürüp için zencefil ilave ettim karışıma... şirket doktorum tantum verde boğaz spreyi kullanbilirsin dedi ama kafam yerinde değildi? acaba benmi yanlış anladım. bu tarz boğaz spreyi kullanan varmı?

tertipler.... tansiyonum 15/9 ve gecen haftalardada yuksekti ama bayagi sikinti yasadim bugun doktora gittim ve tansiyon ilaci basldilar bana... hayir butun gun oynamadi bebegim inannin tansiyon ilacini ictim tansiyonum dustu ve simdi oynamaya basladi... yatin tekrar kontrolum var.. olmadi serum takilip tahlil yapilicak.. olsun naapalim rabbime cok sukur...

hepimiz sikintiliyiz... hem ailesel hemde bedensel sikintilar yasiyoruz.. rabbim hepimizin yardimcisi olsun.. hamilelik gercekten cok zor bi is... allahim tez zamanda saglikli kucagimiza almayi nasip etsin ...

geçmiş olsun neler oluyo şubat annelerine böyle

büyük ihtimal enfeksiyon. benimkinde de normal nfeksiyon belirtisi yoktu.ne yanma ne de çok sık idarara çıkma. sadece baskı hissediyordum. tahlilde çıktı enfksiyon olduğu.

Mrb kızlar ya geceleri uykum kaçıyor ve artık uyuyamıyorum Bide gece ağrım oluyor. Ya 1.5 ay önce organik boya yapmıştım dünde gittim yaptım boya yaptıran var mı hamilelikte?
gece uyku sorunu ara ara bende de oluyor. uykum geliyor yatıyorum ama bi türlü uyuyamıyorum. sık sık dönüyorum yine uyanıyorum. lavaboya çıkıyorum en az 2-3 kere yine uyanıyorum. uykularım delik deşik. gündüz de sersem gibiyim. bende röfle vardı hamilelikten önce. hiç boyatmadım sonrasında. doğumdan bi kaç ay sonra düşünüyorum. ancak kendime gelirim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…