- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Benim öyle başladı ve enfeksiyon çıktıKızlar sağ tarafım ağrıyı gobegimin yani özellikle lavaboya gidince baskı gibi bişey çismi yapınca busefer yuryemiyorum ayagimi basinca agriyo oturnca bisey yok. Acaba bebegin pozisyonuylami alakali ovaladim biraz sert orasi kafasi flnmi var. sizdede boyle seyler oluyomu gobegin bi kismi
Enfeksiyondan beri turuncu. 2,5 litre sırf su içiyorum diğer sıvılar hariçnormalde turuncu mu idrarın cnm suyu azmı içiyosun
Kızlar son 3 haftada 2.5 kilo almış olmam normal değil demi ??
Çok geçmiş olsun inşallah agrilarin giderek azalır da kurtulursun canım. Bebis de gelişimini sürdürüyor bin şükür. Hemencecik geçsin bugünleri inşallahSizinle yazismayi ozledim melekler bugun ignem ve kontrolumuz vardi simarik erkenci pasam 800 gr 32 cm olmus(26+2 deyiz) o kilo aldikca agrilarim hafifliyo sankisizin kuzular nasil siz nasilsinizz
Bana da söylemişlerdi ben limon götürmeyi de düşünüyorum bakalım tadı nasıldı peki ?9 gibi gittim bisey icmeden kan verdim. Sonra 330 luk sekerli bi icecek ictim 1 ve 2 saat sonra birer kez daha kan vermem soylendi. Birini verdim ama ikinci icin bekliyorum suan. Aclik ve susuzluk etkiliyo tabi eve geldim yatiyorum suan bos gunum bugun :) sana da kolayliklar diliyorum insallah biseyimiz cikmaz.
yok hastane soyledi yanda eczane vardi ordan aldik fiyati da 7 tl hatta :)
Çok geçmiş olsun inşallah agrilarin giderek azalır da kurtulursun canım. Bebis de gelişimini sürdürüyor bin şükür. Hemencecik geçsin bugünleri inşallah
Kotu degildi ya seker baskindi tabi ac karna olunca da hissediliyo ama ben midesi cok hassas bi insan olarak skinti yasamadim darisi basinizaBana da söylemişlerdi ben limon götürmeyi de düşünüyorum bakalım tadı nasıldı peki ?
Muayene ucreti ve 20 tl tahliller icin para verdik canim bu kadardi benimKizlar ozeldeki doktorunuz seker yuklemesi ya da aclik tokluk sekeri verdiginde extra ücret odediniz mi? Yoksa sadece muayene ucreti mi odediniz? ?
Slm kızlar nasilsiniz 150 msj okudum. Canım ya özlemişim sizi. Bu ara giremiyorum çocuklar ard arda hasta olunca zaman kalmadı.Fullialein geçmiş olsun canim. Dikkat et kendine rapor almadin mi nöbette düştün di me. Ben de ilk gebelikte en geçirdim 9 ay hiç geçmedi. Şükür bunda yok.
TuRuNCu canım maşallah çok iyi gidiyorsun. Takma onları. 3 4 Kilo gayet iyi. Bu insanları anlamıyorum. Allah ıslah etsin
. H HedefVeBasari geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz hiç birşeye.
Sizinle yazismayi ozledim melekler bugun ignem ve kontrolumuz vardi simarik erkenci pasam 800 gr 32 cm olmus(26+2 deyiz) o kilo aldikca agrilarim hafifliyo sankisizin kuzular nasil siz nasilsinizz
Ya bugün kendimi balon gibi hissediyorum şişlik var komple vücudumda. Bu ödeme ne iyi gelir?
geçmiş olsun neler oluyo şubat annelerine böyletertipler.... tansiyonum 15/9 ve gecen haftalardada yuksekti ama bayagi sikinti yasadim bugun doktora gittim ve tansiyon ilaci basldilar bana... hayir butun gun oynamadi bebegim inannin tansiyon ilacini ictim tansiyonum dustu ve simdi oynamaya basladi... yatin tekrar kontrolum var.. olmadi serum takilip tahlil yapilicak.. olsun naapalim rabbime cok sukur...
büyük ihtimal enfeksiyon. benimkinde de normal nfeksiyon belirtisi yoktu.ne yanma ne de çok sık idarara çıkma. sadece baskı hissediyordum. tahlilde çıktı enfksiyon olduğu.iyi geceler hanimlar. mesaneme dogru bi baski var eni rahatsiz ediyor. sik idrara cikma gibi bir sikinti degil bu. nasil anlatacagimi da tam olarak bilemiyorum.
Idrarinizi yarim yaptiginizda bir baski hissedersiniz ya oyle bir baski oluyor saniyelik suruyor.
Aslinda tam olarak oyle mi oluyor onu bile bilmiyorum. dr a nasil anlatacagimi fa bilmiyorum.
Bana siz yardim edersiniz diye dusundum.
Var mi benzer durumda olaannn.
Enfeksiyon falan diyecem ama idrar yaparken yanma falan yok...
gece uyku sorunu ara ara bende de oluyor. uykum geliyor yatıyorum ama bi türlü uyuyamıyorum. sık sık dönüyorum yine uyanıyorum. lavaboya çıkıyorum en az 2-3 kere yine uyanıyorum. uykularım delik deşik. gündüz de sersem gibiyim. bende röfle vardı hamilelikten önce. hiç boyatmadım sonrasında. doğumdan bi kaç ay sonra düşünüyorum. ancak kendime gelirim zaten.Mrb kızlar ya geceleri uykum kaçıyor ve artık uyuyamıyorumBide gece ağrım oluyor. Ya 1.5 ay önce organik boya yapmıştım dünde gittim yaptım boya yaptıran var mı hamilelikte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?