Canim dogumla ilgili ne dusunuyorsun?ilkim spinal sezeryandi zorunlu oldu doguma 4 hafta kala bebek hareketsiz olunca almak.zorunda kaldi dr,simdi ayni doktora gitmiyorum ve bu dr da spinal yapmam genel anestezi uygularim dedu spinalde iki kere anestezi verildigini gerekli olmadigini soyledi,ilkin genel miydi senin?bu konuda ne dusunuyorsun?Günaydınlar...
28 + 0 olduk bugün itibari ile...
Doğuma son 11 hafta :)
Haftalık tartılıp not alıyorum kızlar.
Çok şükür bu haftayı 100gr ile kapatmışım.
Toplamda 3.700gr ile yola devam ediyorum.
Malum kilom zaten fazla olunca kilo işi takıntı haline geldi :)
(görümcelerin dalga geçmeside etkiledi tabi)
Bu hafta sık sık bebeğin hıçkırmalarını hissediyorum. Hatta şuan bile hıçkırıyor:)
27-28ci haftalarda ciğerler geliştiği için sık sık hıçkırırlarmış. Hıçkırıklarıda taa aşağılarda hissediyorum. Demek ki doğum pozisyonunu almış kuzucuk. Gerçi sezeryan olduğu için pozisyonun da hiç önemi yok :)
Neyse bakalım bizden haberler bu kadar.
Herkese güzel bir gün diliyorum..
ahhh benim gobegim direk insanin gozune giriyo... cok hamilelik almadim hamile olmadan onceki kiyafetimi giydigim icindir kesin .. bugun esimin halasina gittim.bana accik bol giyin ayip diyo halbuki uzerimde tunik ve pantolon vardi cok sinir oldum ...Önceki gün tahlil için sağlık ocağından aradılar 3 tüp kan verdim. dün de tahlil sonuçları için ve vitamin hapı yazdırmak için aile hekiminin yanına uğradım. tahlillerimi değerlendirdi falan. ben decavit yazar mısınız bitti deyince sende hamilelik var mı dedi ben şok tabi. ne kadar lık diye sordu ben 7. aydayım dedim. o da inanmadı mı naptıysa ayağa kalk bakayım dedi. ben de kalktım ayağa. maşallah hiç göstermiyorsun dedi. ben de içimden şaka mı yapıyor acaba diye düşündüm. ciddi ciddi adam hamile olduğumu farketmemiş. bi yandan da hoşuma gitmedi değil tabi demekki çok kilolu görünmüyorum her ne kadar 8-9 kilo alsam da.
ahh bende dun kabak cekirdegini abarttim yedikce yedim sabah ellerim puf puf olmustu cok fena... bazen sabah kalkinca diyorumki ayy iyiyim bugun ama aksama dogru sisiyom resmen ... bi an once digum yapmam istiyorum .. bugunler cabucak gecse bian once subat ayina gelsek hayirlisiyla.. bi yuzunu gorsem emrenin ..saglikli evlatlarimiz olsun gerisi bos aslindaYa bugün kendimi balon gibi hissediyorum şişlik var komple vücudumda. Bu ödeme ne iyi gelir?
kızlar acil bişey sormam lazım.
boğazlarım şiş ve hafif öksürük var.. boğaz yumuşasın diye bal , limon , tarçın yaptım ve öksürüp için zencefil ilave ettim karışıma... şirket doktorum tantum verde boğaz spreyi kullanbilirsin dedi ama kafam yerinde değildi? acaba benmi yanlış anladım. bu tarz boğaz spreyi kullanan varmı?
gece uyku sorunu ara ara bende de oluyor. uykum geliyor yatıyorum ama bi türlü uyuyamıyorum. sık sık dönüyorum yine uyanıyorum. lavaboya çıkıyorum en az 2-3 kere yine uyanıyorum. uykularım delik deşik. gündüz de sersem gibiyim. bende röfle vardı hamilelikten önce. hiç boyatmadım sonrasında. doğumdan bi kaç ay sonra düşünüyorum. ancak kendime gelirim zaten.
ahh bende dun kabak cekirdegini abarttim yedikce yedim sabah ellerim puf puf olmustu cok fena... bazen sabah kalkinca diyorumki ayy iyiyim bugun ama aksama dogru sisiyom resmen ... bi an once digum yapmam istiyorum .. bugunler cabucak gecse bian once subat ayina gelsek hayirlisiyla.. bi yuzunu gorsem emrenin ..saglikli evlatlarimiz olsun gerisi bos aslinda
Ruyana çok güldüm:)))Boğaz spreyi kullanmadım ama senin gibi karışık yaptım hep. Karabiber bal da iyi geliyor
Ben de dün gece 2ye kadar döndüm. Bi ara uyandım kaşına kaşına, üstümü değiştirdim. 6da tekmelerle yine uyandım. Ve gece yatarken yer değiştirdiğini bile hissettim ilk kez
Boya bende de 2 yıldır yok. Hiç beyazım yok diye en son koyu kestane yapmıştım bi de belden omuza kadar kestirdim belli bile değil boyasızlığı. Ama çok sıkıldım. Doğum sonrası yaza doğru ombre yaptırıcam tekrar
Amin. Ben de bi an önce doğurup kurtulmak istiyorum ama Doğum anını hiç istemiyorum. Herkes basıl doğuruyor diye teselli bulmaya çalışsam da işe yaramıyor. Rüyama bile girdi. Sırf beni sezaeryana alsın diye rüyamda doktora ben eskiden vajinismus atlattım dedim :)))
yaaa ruyan cok komikmis hic bukadar komik bi ruya gormedim.. ruya demisken gerek yatmadan gerekse sabah namazindan sonra aklimagelsikce rabbim oglumun seklini bana gosterebilirmiain diye dua edip uyuyorum icimden 2 dir cekik gozlu esmer uzun boylu takim elbiseli delikanli ggoruyorum..bende cekik gozluyum acaba banami benziycek.. dogduktan 3 sebe sonra bu yazina rast gelince anlarim artik .. 3n azindan okuyip gulerim kendime... 4 yasinda bi oglum var ondada yazmisim buraya cisini yaparken titriyo diye ay ne guldum gecen okudumdaBoğaz spreyi kullanmadım ama senin gibi karışık yaptım hep. Karabiber bal da iyi geliyor
Ben de dün gece 2ye kadar döndüm. Bi ara uyandım kaşına kaşına, üstümü değiştirdim. 6da tekmelerle yine uyandım. Ve gece yatarken yer değiştirdiğini bile hissettim ilk kez
Boya bende de 2 yıldır yok. Hiç beyazım yok diye en son koyu kestane yapmıştım bi de belden omuza kadar kestirdim belli bile değil boyasızlığı. Ama çok sıkıldım. Doğum sonrası yaza doğru ombre yaptırıcam tekrar
Amin. Ben de bi an önce doğurup kurtulmak istiyorum ama Doğum anını hiç istemiyorum. Herkes basıl doğuruyor diye teselli bulmaya çalışsam da işe yaramıyor. Rüyama bile girdi. Sırf beni sezaeryana alsın diye rüyamda doktora ben eskiden vajinismus atlattım dedim :)))
Çok ilginç gelmiştir bana da hep vücutta toplanan fazla suyu yine bol su içerek atıyoruzYa bugün kendimi balon gibi hissediyorum şişlik var komple vücudumda. Bu ödeme ne iyi gelir?
Canim dogumla ilgili ne dusunuyorsun?ilkim spinal sezeryandi zorunlu oldu doguma 4 hafta kala bebek hareketsiz olunca almak.zorunda kaldi dr,simdi ayni doktora gitmiyorum ve bu dr da spinal yapmam genel anestezi uygularim dedu spinalde iki kere anestezi verildigini gerekli olmadigini soyledi,ilkin genel miydi senin?bu konuda ne dusunuyorsun?
alttan kurcalama ne kız:)) deme öyle şeyler ayAy kızlar ya Beni de endişe sarmaya başladı bende çok korkuyorum Hem geçsin Hem geçmesin istiyorum Anne olmak Gerçekten çook zormuş alttan kurcalama olayı olmasa bende normal olsun çok istiorum Çünkü bebeğimi İlk ben almak istiyorum kucağıma En Son gören olmak istemiyorum ya sabahtan beri kıpır kıpır yavrum bende rüyamda gördüm Dün Gece bebeğimi karnımdan cikarabiliyordum bebeğimi Hem de kendim Sonra daha gelişmemiş dediler diye Geri koydum ama koyarken de ağlıyorum o orda rahatsız Olur sıkılır diye bilinçaltı İşte bütün gün bebekle yatıp bebekle kalkarsak normal bir rüya göremeyiz Zaten :)
:) ya ablamdan İşte normal doğumda olabilio :)alttan kurcalama ne kız:)) deme öyle şeyler ay
Önemli birşey olmadığına sevindim Can'ım bende 10 kilo aldım 83 kiloyum oy oy artık geceleri uyuyamıyorum belim agrıyor çatım agrıyor temizlik yaptıgım gün yürüyemiyorum 3 yasında oğlum var onunla ilgileniyorum elimden geldiğinde dışarı çıkıyoruz zor hareket ediyorum attık karnım büyüdü Allah hepimizin yardımcısı olsun . Kızlar bide benim ilk doğumum sezeryan oldu 2. Yi normal doğurmak istiyorum doktorum ben yapamam Dedi riskli Dedi benim gibi durumda olan var mu doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum yapan doktorlar var Mıs çünkü sizce be yapmalıyım ???Canım günaydın bugün sağlık ocağına kan verdim ve tetanoz iğnesi yaptırdım çok normal dedi. Magnezyum kullanabilirsin dedi. bide ben baya kg almışım galiba 15 kg almışım artık dikkat etmem lazım omurga bile artık kiloyu kaldırmıyor onu anladım
merhaba kızlar uzun zamandır bakamadım buraya. herkes iyi mi?
ben çok fenayım. bugün 3. gün. müthiş bel ağrısı/tutulması yaşıyorum. yürürken topallıyorum. haftaya kontrol var ama mesaj attım doktora demin dayanamadım gözümden yaş geliyor. eşim masaj yapıyor bana mısın demiyor.
nuroheat ısı bandı önermiş. bu akşam hamile yastığı sipariş vericem. bir de yüzmeye yazılacağım ve sabahları düzenli olarak artık yürüyüş yapmam şart. bunu yaşayan var mı?[/QUOT
Canım bende bel agrisini son siddetine kadar yasayan biriyim az dışarı Markete gitsem evde bi oda supursem bitiyorum geçen akşam beni de aglatti o ağrı aynı dediğin gibi eşim masaj yapti fln ama yok çocuk gibi ağladım resmen
Önemli birşey olmadığına sevindim Can'ım bende 10 kilo aldım 83 kiloyum oy oy artık geceleri uyuyamıyorum belim agrıyor çatım agrıyor temizlik yaptıgım gün yürüyemiyorum 3 yasında oğlum var onunla ilgileniyorum elimden geldiğinde dışarı çıkıyoruz zor hareket ediyorum attık karnım büyüdü Allah hepimizin yardımcısı olsun . Kızlar bide benim ilk doğumum sezeryan oldu 2. Yi normal doğurmak istiyorum doktorum ben yapamam Dedi riskli Dedi benim gibi durumda olan var mu doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum yapan doktorlar var Mıs çünkü sizce be yapmalıyım ???
Arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah Ben aksine sezeryandan çok korkuyorum en başından beri ki oğlum kordonunu boynuna doladığı içimin yolun sonu sezeryan görünüyor
Benimde yaklaşık bir haftadır bulantılarım geri gelmişti, bugün sabah ve öğlen kustum haftaya pazartesi muayenem var idrar tahlili vermeyi düşünüyorum
merhaba kızlar uzun zamandır bakamadım buraya. herkes iyi mi?
ben çok fenayım. bugün 3. gün. müthiş bel ağrısı/tutulması yaşıyorum. yürürken topallıyorum. haftaya kontrol var ama mesaj attım doktora demin dayanamadım gözümden yaş geliyor. eşim masaj yapıyor bana mısın demiyor.
nuroheat ısı bandı önermiş. bu akşam hamile yastığı sipariş vericem. bir de yüzmeye yazılacağım ve sabahları düzenli olarak artık yürüyüş yapmam şart. bunu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?