2017 Şubat Anneleri

O korku bende de var,diyorum dr a guvenmekten baska yolum yok diretmek istemiyorum aslinda ama genel olupta aciyi hemen hissetmek hic istemiyorum ki korkuyorum arkamda bir cocuk birakip girmek ayri dert,normal dogum istedim imkansiz dedihayirlisi olsun hakkimizda ikinciler daha kolay atlatiliyot diyorlar ama bakalim

hay Allah'ım ya nesi ayıpmış ki.

Gececi olarak Merhaba kızlar Benim karnımın Sağ tarafında toplanma var gibi sırtını mi döndü Ne yaptı bilmiyorum ama yer değiştirdi herhalde uzun oturamıyorum Aynı pozisyonda uzun kalamıyorum uzun yürüyemiyorum öyle hafif de ağrı oluyor Bazen yedinci aydan sonra yer değiştirir dedi Annem ondan olmuştur dedi Başka bir sebebi yoktur demi İnsan yine de endişeleniyor

Çok ilginç gelmiştir bana da hep vücutta toplanan fazla suyu yine bol su içerek atıyoruz

O zaman bol suya devam

O kadar çok mı acıyor

Geçmiş olsun eğilip kalkarken çökerek eğil eskisi gibi eğilme artık

canım karnımın Sağ tarafında toplanma Yani sertlesme bende de oluyor Biraz o bölgede ağrı gibi bişi oluyo çok kısa sürüyor ve geçiyor sanırım Bu aylarda olması gereken normal bir durum korkma

Emin degilim ama sezeryanin uzerinden belli bir zaman gecince normal dogum yapilabiliyormus.

Ama dedigim gibi emin degilim. bi yerlerde okudugum yazilardan aklimda nedense boyle bir sey kalmis.

Günaydınlaaarrr...
Dün akşam yemeğinde şişkinliğim olunca sadece çorba içtim 7 de.
Sonrasında hiç bir şey yemeyip uyudum.
Gece normalde kıpır kıpır olup beni uyutmayan oğlum gece boyunca uyudu :))
Ben de sabaha kadar güzelll bir uyku çektimm.
Demek ki aç uyumak gerekiyormuşş :))

E eminim ,sezeryan sonrası normal doğum yapan doktorlar var. Araştırırsan bulursun mutlaka. Facebookta da SSVD yapan annelerin grubu var. Araştır derim...

Sikilmazmiyim çalışan bi bayan olarak aliskinda değildim kitap okuyorum agrim olmadığı zaman oyalanacak el emeği bisiler yapıyorum ama aklim hep bebegimde oldugu icin kendimo bisiye veremiyorum ben hic alisveris yapmadim yapmiyorum bilerekte sizlerin aldıklarınizi filan okuyup görünce çokk hevesleniyorum dilerim şu 3haftayida anlatırız sağlıcakla sonra rabbim hakkımızda hayirlisi nasip eder yinede

Canım hiç üzülme lütfen. Alışveriş filan teferruat.
Bebeğin sağlıkla doğsun da ,diğerleri 1-2 günlük iş inan. Yeter ki zamanını beklesin ufaklık..

Günaydın herkese . Çok mu acı oluyor ki Ben spinal de panik yaparım diye korkuyorum.

Canım hiç üzülme lütfen. Alışveriş filan teferruat.
Bebeğin sağlıkla doğsun da ,diğerleri 1-2 günlük iş inan. Yeter ki zamanını beklesin ufaklık..

Aynen canim aynen.aceleci ufakligim yerini begenmiyo demekki benim icimde ne kadar durursa onun icin iyi ama ikimizde rabbimin dedigine razi gelcez dilerim 37 leri gorurum ve bebegimi orda birakip degl koynuma alip getririm insallah

günaydın kızlar hergün bu saatlerde kahvaltıdan yarım saat sonra kaskklarıma doğru pıt pıt kalp atışı gibi bişi hissediyorum sanırım bu hıçkırık .. sizde de oluyormu özellikle yemeklerden sonra

Günaydın güzel annişlermi desem? anniş adaylarımı desem.. Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin ve bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…