O korku bende de var,diyorum dr a guvenmekten baska yolum yok diretmek istemiyorum aslinda ama genel olupta aciyi hemen hissetmek hic istemiyorum ki korkuyorum arkamda bir cocuk birakip girmek ayri dert,normal dogum istedim imkansiz dediCanım ilk doğumumda doktorum genel anestezi istedi ama ben spinal olsun diye direttim. Genel anesteziden ağrı için de uyanmak ,bebeği en son görecek olma fikri hiç hoşuma gitmiyordu.
Bu defa da aynı doktora devam ediyorum ve artık son 3 yıldır spinal uyguladığını ,bu doğumumun da spinal olacağını söyledi.
Bence sen de spinal iste. Hem ayılma sıkıntısı olmaz ,hem hemencik bebeği emzirirsin...
(Yalnız geçen oğlum için hastaneye gittiğimde kendimi tutamayıp ağladım. Aynı acıyı yaşayacak olmak çok korkutuyor beni.
Bu korkumu nasıl yenerim bilmiyorum)
hay Allah'ım ya nesi ayıpmış ki.ahhh benim gobegim direk insanin gozune giriyo... cok hamilelik almadim hamile olmadan onceki kiyafetimi giydigim icindir kesin .. bugun esimin halasina gittim.bana accik bol giyin ayip diyo halbuki uzerimde tunik ve pantolon vardi cok sinir oldum ...
Çok ilginç gelmiştir bana da hep vücutta toplanan fazla suyu yine bol su içerek atıyoruz
Canım ilk doğumumda doktorum genel anestezi istedi ama ben spinal olsun diye direttim. Genel anesteziden ağrı için de uyanmak ,bebeği en son görecek olma fikri hiç hoşuma gitmiyordu.
Bu defa da aynı doktora devam ediyorum ve artık son 3 yıldır spinal uyguladığını ,bu doğumumun da spinal olacağını söyledi.
Bence sen de spinal iste. Hem ayılma sıkıntısı olmaz ,hem hemencik bebeği emzirirsin...
(Yalnız geçen oğlum için hastaneye gittiğimde kendimi tutamayıp ağladım. Aynı acıyı yaşayacak olmak çok korkutuyor beni.
merhaba kızlar uzun zamandır bakamadım buraya. herkes iyi mi?
ben çok fenayım. bugün 3. gün. müthiş bel ağrısı/tutulması yaşıyorum. yürürken topallıyorum. haftaya kontrol var ama mesaj attım doktora demin dayanamadım gözümden yaş geliyor. eşim masaj yapıyor bana mısın demiyor.
nuroheat ısı bandı önermiş. bu akşam hamile yastığı sipariş vericem. bir de yüzmeye yazılacağım ve sabahları düzenli olarak artık yürüyüş yapmam şart. bunu yaşayan var mı?
canım karnımın Sağ tarafında toplanma Yani sertlesme bende de oluyor Biraz o bölgede ağrı gibi bişi oluyo çok kısa sürüyor ve geçiyor sanırım Bu aylarda olması gereken normal bir durum korkmaGececi olarak Merhaba kızlar Benim karnımın Sağ tarafında toplanma var gibi sırtını mi döndü Ne yaptı bilmiyorum ama yer değiştirdi herhalde uzun oturamıyorum Aynı pozisyonda uzun kalamıyorum uzun yürüyemiyorum öyle hafif de ağrı oluyor Bazen yedinci aydan sonra yer değiştirir dedi Annem ondan olmuştur dedi Başka bir sebebi yoktur demi İnsan yine de endişeleniyor
Emin degilim ama sezeryanin uzerinden belli bir zaman gecince normal dogum yapilabiliyormus.Önemli birşey olmadığına sevindim Can'ım bende 10 kilo aldım 83 kiloyum oy oy artık geceleri uyuyamıyorum belim agrıyor çatım agrıyor temizlik yaptıgım gün yürüyemiyorum 3 yasında oğlum var onunla ilgileniyorum elimden geldiğinde dışarı çıkıyoruz zor hareket ediyorum attık karnım büyüdü Allah hepimizin yardımcısı olsun . Kızlar bide benim ilk doğumum sezeryan oldu 2. Yi normal doğurmak istiyorum doktorum ben yapamam Dedi riskli Dedi benim gibi durumda olan var mu doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum yapan doktorlar var Mıs çünkü sizce be yapmalıyım ???
sağol canım yardımın için. iyi o zaman. tamamdır.günaydın ben naturel serisisinden aldım kücük cam olanı büyük olanda plastik olanı. en kaliteli plastik şüphesiz aventin içiniz rahat olsun
Rapor almadım ve bugün yüne çok çalıştım. Çok şükür nöbetten düştüm. Senin çocuklar nasıl? Geçmiş olsun
Hadi gözün aydın en tehlikeli zamanları atlattın çok şükür
Bebek de gayet güzel gelişiyor. Evde canın sıkıldıkça girsene, sıkılmıyor musun?
Rapor almadım ve bugün yüne çok çalıştım. Çok şükür nöbetten düştüm. Senin çocuklar nasıl? Geçmiş olsun
Hadi gözün aydın en tehlikeli zamanları atlattın çok şükür
Bebek de gayet güzel gelişiyor. Evde canın sıkıldıkça girsene, sıkılmıyor musun?
Sikilmazmiyim çalışan bi bayan olarak aliskinda değildimkitap okuyorum agrim olmadığı zaman oyalanacak el emeği bisiler yapıyorum ama aklim hep bebegimde oldugu icin kendimo bisiye veremiyorum ben hic alisveris yapmadim yapmiyorum bilerekte sizlerin aldıklarınizi filan okuyup görünce çokk hevesleniyorum dilerim şu 3haftayida anlatırız sağlıcakla sonra rabbim hakkımızda hayirlisi nasip eder yinede
Canım ilk doğumumda doktorum genel anestezi istedi ama ben spinal olsun diye direttim. Genel anesteziden ağrı için de uyanmak ,bebeği en son görecek olma fikri hiç hoşuma gitmiyordu.
Canım hiç üzülme lütfen. Alışveriş filan teferruat.
Bebeğin sağlıkla doğsun da ,diğerleri 1-2 günlük iş inan. Yeter ki zamanını beklesin ufaklık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?