YA CANIM BENIM HAVUÇ SUYUNU İÇ BOL BOL SABAH ÖĞLE AKŞAM İHMAL ETME LÜTFENN
Ya iki gubdur hissetmedim hareketini odum koptu ama ufak ufak hareketlendi heleki acikinca karnimda futbol sağasi var o derece mubarek:)
canım özelde tahliller için ayrı ücret ödeniyor. ama ben sağlık ocagına yaptırdım kan tahlillerini sonrasında idrarı tekrar istedi sadece onu orda yaptırdım 15 tl ödedim ona daKizlar ozeldeki doktorunuz seker yuklemesi ya da aclik tokluk sekeri verdiginde extra ücret odediniz mi? Yoksa sadece muayene ucreti mi odediniz? ?
benim de açlık 82 1 saat 110 2. saat 104 çıktı. doktorum bana da iyi dediAclik 60, 1. Saat 117, 2. Saat 103 cikti bu arada benim seker degerlerim. Doktorum sorun yok dedi zaten yaninda degerler var onlarin araliginda
ya bende senin gibi diyordum şimdi dün akşamdan beri kıpırdamıyor merak ediyorumYa kızlar bebeğim Bugün Hiç uyumadı Yani Sürekli hareket halinde çok hareketli Bunun Bi zararı var mıdır acaba aynısını yaşayan var mi
Günaydın herkese . Çok mu acı oluyor kiBen spinal de panik yaparım diye korkuyorum.
Benim Kısa sürmüyor İşte mutlaka yatmam lazım çalıştığımdan dolayı da Olabilir Belki inşallah sürekli Olmaz Yoksa izni Daha önceden alacağımcanım karnımın Sağ tarafında toplanma Yani sertlesme bende de oluyor Biraz o bölgede ağrı gibi bişi oluyo çok kısa sürüyor ve geçiyor sanırım Bu aylarda olması gereken normal bir durum korkma
Canım eğer normalde de çok panik yapıyorsan genel anestezi daha iyi bir tercih olur zaten senin için.
Ben daha sakin ve soğukkanlı olduğum için spinal tercih ediyorum..
Acı hissi ise kişiden kişiye değişir mutlaka ama benim için çok acılı bir tecrübeydi. Hatta ikinciyi ASLA düşünmem bile diyordum ama kısmet işte. Büyük konuşmuşum demek ki :))
Kızlar günaydın. evet ben de bu konuyu merak ediyorum. Şampuan, bebek yağı, pişik kremi, ıslak mendil önerisi olan var mı? Hangi marka almalı? Ha bir de deterjan konusu, sabun tozu mu almalı, hangi marka almalı?Hanımlar Bebeğin banyosu için hangi şampuan ve yağı düşünüyorsunuz. Bana sebamed baby i önerdiler ama daha önce kullanan varmı acaba? yada kullanmayı düşünen ?
e bebekte indirim var sebamed ürünlerinde dışarıda 500 ml şampuan 47,50 idi. e bebekte 35 TL. indirimdeyken alsam mı?
Hanımlar Bebeğin banyosu için hangi şampuan ve yağı düşünüyorsunuz. Bana sebamed baby i önerdiler ama daha önce kullanan varmı acaba? yada kullanmayı düşünen ?
e bebekte indirim var sebamed ürünlerinde dışarıda 500 ml şampuan 47,50 idi. e bebekte 35 TL. indirimdeyken alsam mı?
Kızlar günaydın. evet ben de bu konuyu merak ediyorum. Şampuan, bebek yağı, pişik kremi, ıslak mendil önerisi olan var mı? Hangi marka almalı? Ha bir de deterjan konusu, sabun tozu mu almalı, hangi marka almalı?
mustelayı ne kadara aldın canım ?Biraz pahalı ama Mustela nın yeni doğan setini aldım.
Uni baby yenidoğan ıslak mendil aldım. Ama pamuklu suyla da temizleyebilirim. Deterjan ve yumuşatıcıyı da yine Uni baby aldım ama daha denemedim.
Çok şükür kurtuldum nöbetten. Çocuklar iyi çok şükür aynı Tempo devam ediyoruz. Benim de mide yanmalarım çok fena başladı. Çok kötüyüm bu ara . Gaviscon ü içiyorum likir likir. Sanırım 3. Trimestir bende erken başladı gece uyuyamıyorum tuvalete kosuyorum resmen. Ağrılar nefes darliklari hep başladı ama bir yandan da az kaldı deyip teselli buluyorum. Gerçi ben hamilelige hayranim Yardan nin mucizesi onu içimde hissetmek harika.Rapor almadım ve bugün yüne çok çalıştım. Çok şükür nöbetten düştüm. Senin çocuklar nasıl? Geçmiş olsun
Hadi gözün aydın en tehlikeli zamanları atlattın çok şükür
Bebek de gayet güzel gelişiyor. Evde canın sıkıldıkça girsene, sıkılmıyor musun?
Canim idrarda proteine de baktılar mi yanlış anlama da bende de olmuştu ilkinde dr anlamadi ck çektim senden uzak olsuntertipler.... tansiyonum 15/9 ve gecen haftalardada yuksekti ama bayagi sikinti yasadim bugun doktora gittim ve tansiyon ilaci basldilar bana... hayir butun gun oynamadi bebegim inannin tansiyon ilacini ictim tansiyonum dustu ve simdi oynamaya basladi... yatin tekrar kontrolum var.. olmadi serum takilip tahlil yapilicak.. olsun naapalim rabbime cok sukur...
Canim sende fıtık var mıydı şahsen bende fıtık da var 3 tane evi temizlerken falan ağlıyorum resmen en iyisi bol bol dinlenmek. İş yapmamaya calis.merhaba kızlar uzun zamandır bakamadım buraya. herkes iyi mi?
ben çok fenayım. bugün 3. gün. müthiş bel ağrısı/tutulması yaşıyorum. yürürken topallıyorum. haftaya kontrol var ama mesaj attım doktora demin dayanamadım gözümden yaş geliyor. eşim masaj yapıyor bana mısın demiyor.
nuroheat ısı bandı önermiş. bu akşam hamile yastığı sipariş vericem. bir de yüzmeye yazılacağım ve sabahları düzenli olarak artık yürüyüş yapmam şart. bunu yaşayan var mı?
Bende ssvd istiyorum rüyamda beceremedim imi tekrardan sezeryan oldum gördüm. Bilinç altı. İnşallah norma lAy kızlar ya Beni de endişe sarmaya başladı bende çok korkuyorum Hem geçsin Hem geçmesin istiyorum Anne olmak Gerçekten çook zormuş alttan kurcalama olayı olmasa bende normal olsun çok istiorum Çünkü bebeğimi İlk ben almak istiyorum kucağıma En Son gören olmak istemiyorum ya sabahtan beri kıpır kıpır yavrum bende rüyamda gördüm Dün Gece bebeğimi karnımdan cikarabiliyordum bebeğimi Hem de kendim Sonra daha gelişmemiş dediler diye Geri koydum ama koyarken de ağlıyorum o orda rahatsız Olur sıkılır diye bilinçaltı İşte bütün gün bebekle yatıp bebekle kalkarsak normal bir rüya göremeyiz Zaten :)
Canim ben 3. Normal deneyeceğim. İnternette ssvd grupları var yaşadığın ilde dr bulabilirsin belki. Benim biraz zor olucak ama senin ikinci ve arada 3 yaş varmış yüksek ihtimal olur inşallah.Önemli birşey olmadığına sevindim Can'ım bende 10 kilo aldım 83 kiloyum oy oy artık geceleri uyuyamıyorum belim agrıyor çatım agrıyor temizlik yaptıgım gün yürüyemiyorum 3 yasında oğlum var onunla ilgileniyorum elimden geldiğinde dışarı çıkıyoruz zor hareket ediyorum attık karnım büyüdü Allah hepimizin yardımcısı olsun . Kızlar bide benim ilk doğumum sezeryan oldu 2. Yi normal doğurmak istiyorum doktorum ben yapamam Dedi riskli Dedi benim gibi durumda olan var mu doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum yapan doktorlar var Mıs çünkü sizce be yapmalıyım ???
Canim ben de sebamed iki cocukta kullandım sonra hipp markasına geçtim çok güzel. Organik hem de. Biraz pahalı ama değer benceHanımlar Bebeğin banyosu için hangi şampuan ve yağı düşünüyorsunuz. Bana sebamed baby i önerdiler ama daha önce kullanan varmı acaba? yada kullanmayı düşünen ?
İkinci doğumumda yanımda bir hasta vardı panik atağı olduğu için sezeryan olmuştu. Genel anestezi vermişlerdi. Hayirlisi olur inşallah. Amener resulu yu çok oku kendine bana çok iyi geliyor sanki.sen de dene istersen canimPanik atak var bende. Bebeği aldıktan sonra temizleme ve dikme evresinde kötü olurum diye endişe ediyorum ama diğer yanım da genel anesteziyi ayılma süreci ve bebeği görememe ihtimalinden dolayı istemiyorum.
Biraz pahalı ama Mustela nın yeni doğan setini aldım.
Uni baby yenidoğan ıslak mendil aldım. Ama pamuklu suyla da temizleyebilirim. Deterjan ve yumuşatıcıyı da yine Uni baby aldım ama daha denemedim.[/QUOT
pişik kremi konusunu hiç düşünmüyorum Sudocrem alıcam ben.2 yıl içinde 4 çocuk doğunca bizim ailede hepsi aynı pişik kremini kullandı hepside çok memnun kaldı. Ama şampuan, yağ ve deterjan konusunda herkes farklı şeyler söylüyor. deterjan olarak dalinin sıvı deterjanıyla hacı şakirin garnülmatiğini alıcam çnk ikisi arasında kaldım.hangisi kafama yatarsa daha sonra onu kullanmayı düşünüyorum.
Ama şampuan ve bebek yağı hala bir muamma benim için
mustelayı ne kadara aldın canım ?
Panik atak var bende. Bebeği aldıktan sonra temizleme ve dikme evresinde kötü olurum diye endişe ediyorum ama diğer yanım da genel anesteziyi ayılma süreci ve bebeği görememe ihtimalinden dolayı istemiyorum.
Arkadaşlar merhaba ya dogumdan fln bahsetmissinizde bende 26haftalik hamileyim ama daha belli değil normal yada sezeryan olacağı tam olarak okuyamadım hepsini ama daha erken degilmi bunun belirlenmesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?