- 15 Mart 2016
- 477
- 413
- 33
- 37
Canım ben spinale girdiğimde bebek doğduktan sonra biraz heyecan yapınca doktorum "istersen biraz uyutabiliriz seni" diye teklif etmişti ama ben sakinleşip kabul etmedim.
Yani hem spinal hem genelde uygulanabiliyor. Doktorunla iletişime bağlı...
Anladım cevabiniz için teşekkürler benim daha ilk biraz tecrübesizimŞuan doğumu konuşan annelerin geneli ikinci bebeği bekliyor,ben dahil...
İlkim sezeryan olunca ikincininde aynı olacağı belli oluyor zaten
Korkma kuzum benimkide kac gubdur oyleydi ama yorgun oldugunda da hissedilmiyo ama suan gayetde iyi korkma sakin kuzum bu aylarda haftalarda boyle olmasi normalmis kime sorsam ayni seyi duyuyorum cogunda bu aylarda baslamis bu hareket kisitliligi korkma sakin hissetmiyodum ama elimle az bastirinca kalp gibi nabiz atiyo bebegij bulundugu yerde o yuzden fazla korkmadim sedr korkmacanım havuç suyu içme dedi doktorum şeker yükselmesin dedi. haftaya cumartesi ayrıntılıya gidecem inşallah ondan sonra daha bir netleşecek durum.
bende dün akşamdan beri hissetmiyorumçok canım sıkılıyor tatlı da yedim ama yok neden durdu ki ya
canım özelde tahliller için ayrı ücret ödeniyor. ama ben sağlık ocagına yaptırdım kan tahlillerini sonrasında idrarı tekrar istedi sadece onu orda yaptırdım 15 tl ödedim ona da
benim de açlık 82 1 saat 110 2. saat 104 çıktı. doktorum bana da iyi dedi
ya bende senin gibi diyordum şimdi dün akşamdan beri kıpırdamıyor merak ediyorum
Canım ben spinale girdiğimde bebek doğduktan sonra biraz heyecan yapınca doktorum "istersen biraz uyutabiliriz seni" diye teklif etmişti ama ben sakinleşip kabul etmedim.
Merhabalar. Orada bahsedilen uyutma genel anestezi degil ama, oyle dusunerek yazmadınız sanırım da, sadece biraz sakinlestirici bir ilac veriyorlar.. Uyuyorsunuz sadece, spinal anestezi yanında. Ya da spinal anestezi yerine genel anestezi uyguluyorlar, ama tabi uyanması vs o surec daha uzun ve zor olabiliyor.Ben de bunu merak ediyordum. Öyle bir ihtimal varsa olabilir :) Doktorumla görüşeceğim bu konuyu.
Peki spinalden sonra bas ve bel agrisi oldumu..Canım ben spinale girdiğimde bebek doğduktan sonra biraz heyecan yapınca doktorum "istersen biraz uyutabiliriz seni" diye teklif etmişti ama ben sakinleşip kabul etmedim.
sagol canım ya. ne bilim kıpır kıpır alışkındım şidmi korkmaya başladım birde su az dediler ya acaba diyorum hareket mi edemiyor kuzumKorkma kuzum benimkide kac gubdur oyleydi ama yorgun oldugunda da hissedilmiyo ama suan gayetde iyi korkma sakin kuzum bu aylarda haftalarda boyle olmasi normalmis kime sorsam ayni seyi duyuyorum cogunda bu aylarda baslamis bu hareket kisitliligi korkma sakin hissetmiyodum ama elimle az bastirinca kalp gibi nabiz atiyo bebegij bulundugu yerde o yuzden fazla korkmadim sedr korkma
Canım benim normal de de çok hareketli bi bebek değil bu hafta mesela daha yoğun sanki daha kuvvetli bazen çok kuvvetli bazen çok hareketsiz endişe etme bence mesela daha dün akşama kadar o kadar yoğun değildi misafirim vardı çocuklar fln bildiğin yarım saat 45 dk durmadı aralıksız dalgalandi durdu seslere tepkiydi galiba arkadaş bile kız napiyo o kıpır kıpır dedi dışardan baya belirgin di ama mesela bugün bi iki pıt etti o kadar iyidir meraklanma sen annesisagol canım ya. ne bilim kıpır kıpır alışkındım şidmi korkmaya başladım birde su az dediler ya acaba diyorum hareket mi edemiyor kuzum. akşam baya bekledim tepki vermedi. şimdi de akşamı bekliyorum hemen uzanacam bakalım benim minik annesini mutlu edecek mi
Peki spinalden sonra bas ve bel agrisi oldumu..
zaman zaman bende hissetmiyorum,ama endişe etmeyin bence pozisyonunu değiştirmiştir.sagol canım ya. ne bilim kıpır kıpır alışkındım şidmi korkmaya başladım birde su az dediler ya acaba diyorum hareket mi edemiyor kuzum. akşam baya bekledim tepki vermedi. şimdi de akşamı bekliyorum hemen uzanacam bakalım benim minik annesini mutlu edecek mi
Canım benim normal de de çok hareketli bi bebek değil bu hafta mesela daha yoğun sanki daha kuvvetli bazen çok kuvvetli bazen çok hareketsiz endişe etme bence mesela daha dün akşama kadar o kadar yoğun değildi misafirim vardı çocuklar fln bildiğin yarım saat 45 dk durmadı aralıksız dalgalandi durdu seslere tepkiydi galiba arkadaş bile kız napiyo o kıpır kıpır dedi dışardan baya belirgin di ama mesela bugün bi iki pıt etti o kadar iyidir meraklanma sen annesi
çok sagol. bakalım hanımefendi canı isterse tepki verir artık :)zaman zaman bende hissetmiyorum,ama endişe etmeyin bence pozisyonunu değiştirmiştir.
Aynen dinleme o kadar kendini diyorum ya degisiyo surekli ben geçen hafta Dr uma hareketsiz bu dedim yoo şuan gayet hareketli bak dedi sen hissedemiyosun dedi dün akşam da dediğim gibi kıpır kıpır di ilerleyen haftalarimizda rutin hareket olmazsa sanırım endişe etmeliyiz şuan daha yeni kuvvetleniyolar bence o yüzden kendini sıkma bebisin de etkilenmesin kendi haline bırak :)inşallah canım ya. nazar ett,im galiba. hep diyordum kıpır kıpır diye. hatta doktorada sordum bu çok hareket ediyor sıkıntı olmaz demi diye :d bak şimdide hareket etmiyor yaramaz. amannn oynar merak ederiz oynamaz yine ederiz analık hissierken başladım sanki
Kizlar gecmisi okuyamadim sekerim 170 cikti.yuksekmis.cok uzuldum.dr 10 gun sonra 75 lik yapacagini soyledi.ailede olmadigindan bi sonrakinde cikmayacabilecegini soyledi.ilk oglumda cikmamisti.var mi ayni durumda olan.nasil perhiz yapmaliyiz,hic bilg yok
Bende bakcam inş kalmıştır yorgan da vardı bende annem yaptircam yorgan ama yedek olarak o da kalsın baharlik diye istiyorum bakalım güzel mi nevresim takımı mali flnKızlar a101den bugun nevresim alez alt acma minderi yorgan yastik ne varsa aldik :) %100 pamuk zaten nevresim fln desenleri de guzel bakmadiysaniz bakabilirsiniz.
ben mustela kullanmayı düşünüyorum canım kullananlar çok memnun kalmışlar hep..Hanımlar Bebeğin banyosu için hangi şampuan ve yağı düşünüyorsunuz. Bana sebamed baby i önerdiler ama daha önce kullanan varmı acaba? yada kullanmayı düşünen ?
e bebekte indirim var sebamed ürünlerinde dışarıda 500 ml şampuan 47,50 idi. e bebekte 35 TL. indirimdeyken alsam mı?
amin inşallah tatlımÇifter çifter gelsin rızkları inşallah
Aynen iyi oldu sorduğun canım
Ben de kendimi zor tutuyorum böyle konularda
ne güzel tepikliyorlar değil miçok şükür göbiş büyütüyoruz bi sıkıntı yok:)
Kızlar a101den bugun nevresim alez alt acma minderi yorgan yastik ne varsa aldik :) %100 pamuk zaten nevresim fln desenleri de guzel bakmadiysaniz bakabilirsiniz.
Ben çoğunu almıştım önceden , annen alt açma minderi almış :)Bende bakcam inş kalmıştır yorgan da vardı bende annem yaptircam yorgan ama yedek olarak o da kalsın baharlik diye istiyorum bakalım güzel mi nevresim takımı mali fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?