Saglik ocaginda tokluk sekerine baktiricam canim.hemsire yememem gereken seyleri soyledi.dikkat edicem akalimÜzülmeyin bende de yüksek çıktı. 1 hft sonra 100 ml lik yaptırmıştı banada doktorum temiz çıktı. perhiz değilde yediklerine biraz dikkat et sdc. Çünkü perhiz yaparsan sonucu etkiler.
Güzel canım fiyatı da uygun incelersiniz yine ama ben begendim :)Bende bakcam inş kalmıştır yorgan da vardı bende annem yaptircam yorgan ama yedek olarak o da kalsın baharlik diye istiyorum bakalım güzel mi nevresim takımı mali fln
Bübschen şampuan ve yağ aldımKızlar günaydın. evet ben de bu konuyu merak ediyorum. Şampuan, bebek yağı, pişik kremi, ıslak mendil önerisi olan var mı? Hangi marka almalı? Ha bir de deterjan konusu, sabun tozu mu almalı, hangi marka almalı?
AA bugün müydü o kampanyaKızlar a101den bugun nevresim alez alt acma minderi yorgan yastik ne varsa aldik :) %100 pamuk zaten nevresim fln desenleri de guzel bakmadiysaniz bakabilirsiniz.
arkadaşlar babam bugün hastaneye yatış yaptı ve yarın sabahtan ameliyat oluyor. daha önce bahsetmiştim Akciğerde tümör çıkmıştı.. dua edin herşey çok iyi olsun bizim için. Şimdiden Allah razı olsun sizden.. .işyerinden 2 gün izin aldım ve karşıya anneme geçicem bu akşamdan.. inşallah babamı hastanede gördüğümde ağlamamherşey çok güzel geçsinde bende artık hamileliğimin tadını çıkarayım.. sürekli ağlamaktan hep karnımdaki ilk bebeğim olmasına rağmen onu ihmal ettim farkındayım.. Rabbim büyükleri başımızdan eksik etmesin...
Havuc ye havuc suyunu dengeliyomus bebegin dr da soylemisti havuc veya havuc suyu bebegin suyunu dengrliyomus yani tavsiye ederim ben gunde en az 3 tane yiyorum havuc dusun ona ragmen arada sessizlesiyo kipirti olmuyo ama sonra birden basliyo kiprasmaya sikma canini kuzum :)sagol canım ya. ne bilim kıpır kıpır alışkındım şidmi korkmaya başladım birde su az dediler ya acaba diyorum hareket mi edemiyor kuzum. akşam baya bekledim tepki vermedi. şimdi de akşamı bekliyorum hemen uzanacam bakalım benim minik annesini mutlu edecek mi
Cok grcmis olsun kuzum rabbim saglik sihhat versin acil sifa versin saglicakla cikmayi nasip etsin o ameliyattan insaAllah sagsaglim cikicak ameliyattan iyi dusun hep olur mu :)arkadaşlar babam bugün hastaneye yatış yaptı ve yarın sabahtan ameliyat oluyor. daha önce bahsetmiştim Akciğerde tümör çıkmıştı.. dua edin herşey çok iyi olsun bizim için. Şimdiden Allah razı olsun sizden.. .işyerinden 2 gün izin aldım ve karşıya anneme geçicem bu akşamdan.. inşallah babamı hastanede gördüğümde ağlamamherşey çok güzel geçsinde bende artık hamileliğimin tadını çıkarayım.. sürekli ağlamaktan hep karnımdaki ilk bebeğim olmasına rağmen onu ihmal ettim farkındayım.. Rabbim büyükleri başımızdan eksik etmesin...
İns kaldıysa biz gidene kadar bakicam bakalım :)Güzel canım fiyatı da uygun incelersiniz yine ama ben begendim :)
Dualar sizinle inş canım sağ salim hayırlısıyla iyi haberlerle atlatirsiniz benim babam da 5 yıl önce kalp ameliyatı olmuştu o hastanede beklemek çok zordu ve babama da masadan kalkma ihtimali %45 demişti Dr çıkmasını beklemek çok zor olmuştu inş sende güzel haberlerle gelirsinarkadaşlar babam bugün hastaneye yatış yaptı ve yarın sabahtan ameliyat oluyor. daha önce bahsetmiştim Akciğerde tümör çıkmıştı.. dua edin herşey çok iyi olsun bizim için. Şimdiden Allah razı olsun sizden.. .işyerinden 2 gün izin aldım ve karşıya anneme geçicem bu akşamdan.. inşallah babamı hastanede gördüğümde ağlamamherşey çok güzel geçsinde bende artık hamileliğimin tadını çıkarayım.. sürekli ağlamaktan hep karnımdaki ilk bebeğim olmasına rağmen onu ihmal ettim farkındayım.. Rabbim büyükleri başımızdan eksik etmesin...
Benimkide 168 cikti. 100 luk yaptiricam pazartesi. Benim 2. Derece akrabalarimda vardi seker. Zaten dr da o yuzden istemisti. Diyet henuz yapmiyorum ama zaten tatli seker ekmek yemeyen bi insandim. Internettede gunluk yarim cay kasigi tarcinin vucuttaki insuluni dengeledigi okudum. Sutume katip icmeye basladim bugunden itibaren.Kizlar gecmisi okuyamadim sekerim 170 cikti.yuksekmis.cok uzuldum.dr 10 gun sonra 75 lik yapacagini soyledi.ailede olmadigindan bi sonrakinde cikmayacabilecegini soyledi.ilk oglumda cikmamisti.var mi ayni durumda olan.nasil perhiz yapmaliyiz,hic bilg yok
Çok geçmiş olsun. Acil şifa versin Allahım inşallah babacığınıza. Benim de bugün babam anjio oldu, haftaya tıkalı bacak damarları ameliyatları açılacak. Aynı şehirde değilim gidemiyorum, içim nasıl yanıyor anlatamam. Sizi çok iyi anlıyorum. Allah karnımızda ki canların hatrına sağlık, sabır versin hepimize inşallah.arkadaşlar babam bugün hastaneye yatış yaptı ve yarın sabahtan ameliyat oluyor. daha önce bahsetmiştim Akciğerde tümör çıkmıştı.. dua edin herşey çok iyi olsun bizim için. Şimdiden Allah razı olsun sizden.. .işyerinden 2 gün izin aldım ve karşıya anneme geçicem bu akşamdan.. inşallah babamı hastanede gördüğümde ağlamamherşey çok güzel geçsinde bende artık hamileliğimin tadını çıkarayım.. sürekli ağlamaktan hep karnımdaki ilk bebeğim olmasına rağmen onu ihmal ettim farkındayım.. Rabbim büyükleri başımızdan eksik etmesin...
Olabiliyor değil direk oluyor:) ya ablamdan İşte normal doğumda olabilio :)
Allah şifa versin inş sağ salim atlatır baban cnm çok geçmiş olsunarkadaşlar babam bugün hastaneye yatış yaptı ve yarın sabahtan ameliyat oluyor. daha önce bahsetmiştim Akciğerde tümör çıkmıştı.. dua edin herşey çok iyi olsun bizim için. Şimdiden Allah razı olsun sizden.. .işyerinden 2 gün izin aldım ve karşıya anneme geçicem bu akşamdan.. inşallah babamı hastanede gördüğümde ağlamamherşey çok güzel geçsinde bende artık hamileliğimin tadını çıkarayım.. sürekli ağlamaktan hep karnımdaki ilk bebeğim olmasına rağmen onu ihmal ettim farkındayım.. Rabbim büyükleri başımızdan eksik etmesin...
arkadaşlar babam bugün hastaneye yatış yaptı ve yarın sabahtan ameliyat oluyor. daha önce bahsetmiştim Akciğerde tümör çıkmıştı.. dua edin herşey çok iyi olsun bizim için. Şimdiden Allah razı olsun sizden.. .işyerinden 2 gün izin aldım ve karşıya anneme geçicem bu akşamdan.. inşallah babamı hastanede gördüğümde ağlamamherşey çok güzel geçsinde bende artık hamileliğimin tadını çıkarayım.. sürekli ağlamaktan hep karnımdaki ilk bebeğim olmasına rağmen onu ihmal ettim farkındayım.. Rabbim büyükleri başımızdan eksik etmesin...
Bübschen şampuan ve yağ aldım
Islak mendil babyandme ve uni baby ve pamuk kullanıcam
Sudokrem önerdiler ama e bebekte Yok sanırım nerde gördüm hatırlamıyorum
AA bugün müydü o kampanya
Allah şifa versin umarım iyi olur baban
Bisey sorucam arkadaslar. 28 haftadayim artik ve dogum cantami hazirlamayi dusunuyorum. Bebegimin kiyafetlerini yikiycam ama hepsini ayni andami yikamaliyim. Farkli renkteler hepside. Acaba renkleri karisirmi. Bayb allerjen modunda 30 derecede yikiycam. Tecrubeli anneler yardimci olabilirlermi acaba.
Oluyor canım tıkalı gibimrb bişi sorcam sizinde burnunuzun içinde kuruluk oluomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?