2017 Şubat Anneleri

Kızlar hamile olupta çarpıntıdan muzdarip bitek benmi varım sizin nabızlarınız kaçlarda

Tarcini severim bende yapayim o sekilde.bilgi icin sağol..bezelye,havuc,pirinc pilavi,patates ve beyaz ekmek yemesen iyi olur dedi hemsire

yok canım fıtık. doktora yazdım nuroheat al dedi:/ bir de hamile yastığı aldım yarın gelecek. inşallah iyi gelir

Sebamed ürünleri zararlı metaller içeriyormuş bazı eczaneler önermiyor ayrıca zor durulanıp bebekte konağa neden oluyormuş musteladan şaşmayın derim ayrıca hipp marka ürünlerde güzel İsveç yapımı

Unibaby jokerde baya uyguna geliyor zaman zaman ayrıca babyme Markasının temizleme pamukları var ebebekte onu da öneririm

Deterjan olarakta frienly ürünlerini çok beğeniyorum Migros'ta satılan frosch markasının içeriği yine kimyasaldan olabildiğince uzak

Tavsiye isteyenlere

Allah sifa versin insallah canim hayirlisiyla atlatip sagligina kavusur insallah

Biz de baktık şimdi mahalledeki 2 a101e. Sömürmüşler ne varsa. 1 tane battaniye kalmış birinde, diğerinde de 1 çift çorap. Aldık onları. Nevresimlerin desenleri de sevimliymiş üzüldüm alamadığıma

Bende simdi gittim baktik evet nevresimler iyiymis beklemiyordum bende ,yorgan ve yastik da aldim evde de vardi abladan kalan degistirip kullanirim,alip yollayim canim sana burda vardi bikac tane kalmis

Merhaba arkadaşlar bugün şeker yüklemesi yapıldı 50g sonucum 141 çıktı .Ama benim canımı sıkan D vitamini 8.2 çıkmış şşiddetli eksik doktorumla şimdi görüştüm 8 damla devit başlayalım dedi ama bi yerde 10un altındaysa bebek raşitizm olur diye okudum bu konuda bilgisi olan d vitamini kullanan vs var mı

Mrb kızlar herkese

Ben alışverişe başladim sonunda kv ya erken doğarsa filan diyince benide bi korku aldi

Internetten e bebekten 2 tane chicconun 5 li tulum takımini aldim çok güzel kumaşlari ve modelleri 30 tl bi takimi ve çok indirimde 60 tl den düşmüş fiyatı bakmak isteyen olursa baksin çogu indirimdeydi
Sonra lcv dan 2 tane takım 1 tane peluş hirka 2 tane kukuleta çıtçıtlı zıbinlardan aldm çorap aldim yarn foto atarim:)

Bide englishhome bakabilirsiniz bebek zıbin takimi battaniyesi badileri filan gelmişti bugun yarin cıkarsam alıcam onlardanda:)

Ben alez aldım hem kendi yatağıma hem bebeğin yatağına nevresim bi desen kalmıştı sadece. Olsun yine gelir belki

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz.bir hafta içinde 3 kez ultrasona girdim bebeğimin kilosu 704 _709 ve son olarak bugün 680 gr çıktı bu normal mi doktorum aynı doktor farklı doktorda değil.Anne karnındaki bebek kilo kaybeder mi.Bu konu da bilgisi olan var mı. Doktoruma sordum önceki kilo değerlerinden bu az çıktı diyerek hatırlattım ama geçiştirdi normal dedi.Böyle bi şey duydunuz mu ark yardımcı olur musunuz.

Kis geliyor gunes artik yuzunu gostermiyir.kullanmamiz gerekli ben daha baslamadim zaten saglik ocagi vermisti doktorum da ic ihmal etme dedi zaten bebek doguncada onada icirecegiz d vitaminini

Kızlar merhaba Philips avent biberonu soracaktim burada alanlar olmuştu bi mavi kutulu var clasic olan bide natural olan var onun kutusuda mor renkli? Ben yakından bakamadım teyzem Almanya'dan alacak resim yollamış hangisini tercih etmeliyim sizce?

Ya canim bu kadar yakma kafana çünku bu olcümler net ve tam doğru degil normal böyle farkli cikmasi ayni usg da,gecen gun bi videoda dr söyledi ayni gün aynı usg cihazindaki ölçüm farkli deger verebilir tahmini bi deger bu kafana takip büyütme bi sonraki kontrolde daha fazla cıkıcak degerin.

cnm d vitamini eksikliği bende de var bende hergün 8 damla devit kullanıyorum ama o dediğin hastalıkla ilgili hiçbir fikrim yok hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…