Benimkide 168 cikti. 100 luk yaptiricam pazartesi. Benim 2. Derece akrabalarimda vardi seker. Zaten dr da o yuzden istemisti. Diyet henuz yapmiyorum ama zaten tatli seker ekmek yemeyen bi insandim. Internettede gunluk yarim cay kasigi tarcinin vucuttaki insuluni dengeledigi okudum. Sutume katip icmeye basladim bugunden itibaren.
Tarcini severim bende yapayim o sekilde.bilgi icin sağol..bezelye,havuc,pirinc pilavi,patates ve beyaz ekmek yemesen iyi olur dedi hemsireBenimkide 168 cikti. 100 luk yaptiricam pazartesi. Benim 2. Derece akrabalarimda vardi seker. Zaten dr da o yuzden istemisti. Diyet henuz yapmiyorum ama zaten tatli seker ekmek yemeyen bi insandim. Internettede gunluk yarim cay kasigi tarcinin vucuttaki insuluni dengeledigi okudum. Sutume katip icmeye basladim bugunden itibaren.
yok canım fıtık. doktora yazdım nuroheat al dedi:/ bir de hamile yastığı aldım yarın gelecek. inşallah iyi gelirÇok şükür kurtuldum nöbetten. Çocuklar iyi çok şükür aynı Tempo devam ediyoruz. Benim de mide yanmalarım çok fena başladı. Çok kötüyüm bu ara . Gaviscon ü içiyorum likir likir. Sanırım 3. Trimestir bende erken başladı gece uyuyamıyorum tuvalete kosuyorum resmen. Ağrılar nefes darliklari hep başladı ama bir yandan da az kaldı deyip teselli buluyorum. Gerçi ben hamilelige hayranim Yardan nin mucizesi onu içimde hissetmek harika.
Canim idrarda proteine de baktılar mi yanlış anlama da bende de olmuştu ilkinde dr anlamadi ck çektim senden uzak olsun
Canim sende fıtık var mıydı şahsen bende fıtık da var 3 tane evi temizlerken falan ağlıyorum resmen en iyisi bol bol dinlenmek. İş yapmamaya calis.
Bende ssvd istiyorum rüyamda beceremedim imi tekrardan sezeryan oldum gördüm. Bilinç altı. İnşallah norma l
Doğururum ben de
Canim ben 3. Normal deneyeceğim. İnternette ssvd grupları var yaşadığın ilde dr bulabilirsin belki. Benim biraz zor olucak ama senin ikinci ve arada 3 yaş varmış yüksek ihtimal olur inşallah.
Canim ben de sebamed iki cocukta kullandım sonra hipp markasına geçtim çok güzel. Organik hem de. Biraz pahalı ama değer bence
İkinci doğumumda yanımda bir hasta vardı panik atağı olduğu için sezeryan olmuştu. Genel anestezi vermişlerdi. Hayirlisi olur inşallah. Amener resulu yu çok oku kendine bana çok iyi geliyor sanki.sen de dene istersen canim
Hicc olmadi bende bel agrisi oldu ama spinalle alakasi yok dedi iki tane doc dr gittim beyin cerrahi dogumda alinan kilodan kaynakli dendi vucut alisik olmayinca kiloya,normal karsiladimPeki spinalden sonra bas ve bel agrisi oldumu..
Allah sifa versin insallah canim hayirlisiyla atlatip sagligina kavusur insallaharkadaşlar babam bugün hastaneye yatış yaptı ve yarın sabahtan ameliyat oluyor. daha önce bahsetmiştim Akciğerde tümör çıkmıştı.. dua edin herşey çok iyi olsun bizim için. Şimdiden Allah razı olsun sizden.. .işyerinden 2 gün izin aldım ve karşıya anneme geçicem bu akşamdan.. inşallah babamı hastanede gördüğümde ağlamamherşey çok güzel geçsinde bende artık hamileliğimin tadını çıkarayım.. sürekli ağlamaktan hep karnımdaki ilk bebeğim olmasına rağmen onu ihmal ettim farkındayım.. Rabbim büyükleri başımızdan eksik etmesin...
Aynen oluyor,normal oldugunu duymustummrb bişi sorcam sizinde burnunuzun içinde kuruluk oluomu
Bende simdi gittim baktik evet nevresimler iyiymis beklemiyordum bende ,yorgan ve yastik da aldim evde de vardi abladan kalan degistirip kullanirim,alip yollayim canim sana burda vardi bikac tane kalmisBiz de baktık şimdi mahalledeki 2 a101e. Sömürmüşler ne varsa. 1 tane battaniye kalmış birinde, diğerinde de 1 çift çorap. Aldık onları. Nevresimlerin desenleri de sevimliymiş üzüldüm alamadığıma
Ben alez aldım hem kendi yatağıma hem bebeğin yatağına nevresim bi desen kalmıştı sadece. Olsun yine gelir belkiBiz de baktık şimdi mahalledeki 2 a101e. Sömürmüşler ne varsa. 1 tane battaniye kalmış birinde, diğerinde de 1 çift çorap. Aldık onları. Nevresimlerin desenleri de sevimliymiş üzüldüm alamadığıma
Kis geliyor gunes artik yuzunu gostermiyir.kullanmamiz gerekli ben daha baslamadim zaten saglik ocagi vermisti doktorum da ic ihmal etme dedi zaten bebek doguncada onada icirecegiz d vitamininiMerhaba arkadaşlar bugün şeker yüklemesi yapıldı 50g sonucum 141 çıktı .Ama benim canımı sıkan D vitamini 8.2 çıkmış şşiddetli eksik doktorumla şimdi görüştüm 8 damla devit başlayalım dedi ama bi yerde 10un altındaysa bebek raşitizm olur diye okudum bu konuda bilgisi olan d vitamini kullanan vs var mı
Ya canim bu kadar yakma kafana çünku bu olcümler net ve tam doğru degil normal böyle farkli cikmasi ayni usg da,gecen gun bi videoda dr söyledi ayni gün aynı usg cihazindaki ölçüm farkli deger verebilir tahmini bi deger bu kafana takip büyütme bi sonraki kontrolde daha fazla cıkıcak degerin.Arkadaşlar yardımcı olur musunuz.bir hafta içinde 3 kez ultrasona girdim bebeğimin kilosu 704 _709 ve son olarak bugün 680 gr çıktı bu normal mi doktorum aynı doktor farklı doktorda değil.Anne karnındaki bebek kilo kaybeder mi.Bu konu da bilgisi olan var mı. Doktoruma sordum önceki kilo değerlerinden bu az çıktı diyerek hatırlattım ama geçiştirdi normal dedi.Böyle bi şey duydunuz mu ark yardımcı olur musunuz.
cnm d vitamini eksikliği bende de var bende hergün 8 damla devit kullanıyorum ama o dediğin hastalıkla ilgili hiçbir fikrim yok hiç duymadımMerhaba arkadaşlar bugün şeker yüklemesi yapıldı 50g sonucum 141 çıktı .Ama benim canımı sıkan D vitamini 8.2 çıkmış şşiddetli eksik doktorumla şimdi görüştüm 8 damla devit başlayalım dedi ama bi yerde 10un altındaysa bebek raşitizm olur diye okudum bu konuda bilgisi olan d vitamini kullanan vs var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?