A101 e gelenler ara ara tekrarliyo bizim doguma kadar bi daha gelebilir yine takip edelim kataloglari. Guzel gercekten desenler ben de balonlu begenmistim ama onu bulamayinca ayicikli aldim oglen olmasina ragmen az kalmisti.Biz de baktık şimdi mahalledeki 2 a101e. Sömürmüşler ne varsa. 1 tane battaniye kalmış birinde, diğerinde de 1 çift çorap. Aldık onları. Nevresimlerin desenleri de sevimliymiş üzüldüm alamadığıma
Natural serisini al renk seçenekleri var biberonun beyazi mavizi ve pembesi var kutularini hatrlamyrmda ben cam olanini aldimKızlar merhaba Philips avent biberonu soracaktim burada alanlar olmuştu bi mavi kutulu var clasic olan bide natural olan var onun kutusuda mor renkli? Ben yakından bakamadım teyzem Almanya'dan alacak resim yollamış hangisini tercih etmeliyim sizce?
Ben o zman cam olanını isteyeyim renk cokda onemli degil:) tesekkur ederim cvp icinNatural serisini al renk seçenekleri var biberonun beyazi mavizi ve pembesi var kutularini hatrlamyrmda ben cam olanini aldim
Deneyimli anneler şimdi ben 1 tane 8li 2 tane 5 li hastane cıkısı aldin bunun yaninda 2 tane takim 2 tane tekli tulum aldim bana 10 lu hastane cıkisı yinede almalısın diyolar bunlar yetmezmi bana yeterli gibi geliyo ama??
Bende öyle düşünüyorum 2 3 tane daha tulum alirim yada yeter gibi geliyo sonrada ihtiyaç oldukça alirim yine dimi ama ya kış bebegi olucak ama evde sıcak öyle kat kat giydirmeyede gerek yok yenidoganlar minnacik zaten ne kadar giyebilicek bilmiyorum ama fazla almak istemiyorum şimdilik10 lu ların çok bi espirisi olduğunu düşünmüyorum . İçinde eski tip zıbınlardan var o da olmasa da olur . Çıtçıtlı bady üzerine tulum giydireceksin zaten en alta da zıbın giydirip 3 kat mı yapıcaz.. zaten incecik zıbınlar.. gereksiz yani.
Yeterli canim zaten gobek dusunce normal.kiyafetlere tulumlara takimlara gececegiz zatenDeneyimli anneler şimdi ben 1 tane 8li 2 tane 5 li hastane cıkısı aldin bunun yaninda 2 tane takim 2 tane tekli tulum aldim bana 10 lu hastane cıkisı yinede almalısın diyolar bunlar yetmezmi bana yeterli gibi geliyo ama??
Tamm canm anlamadim zaten bu 10 lu hastane cıkısındaki ısrari:×)Yeterli canim zaten gobek dusunce normal.kiyafetlere tulumlara takimlara gececegiz zaten
Ayni sey ekstra battaniyesi virti zirti var:)Tamm canm anlamadim zaten bu 10 lu hastane cıkısındaki ısrari:×)
Bende simdi gittim baktik evet nevresimler iyiymis beklemiyordum bende ,yorgan ve yastik da aldim evde de vardi abladan kalan degistirip kullanirim,alip yollayim canim sana burda vardi bikac tane kalmis
A101 e gelenler ara ara tekrarliyo bizim doguma kadar bi daha gelebilir yine takip edelim kataloglari. Guzel gercekten desenler ben de balonlu begenmistim ama onu bulamayinca ayicikli aldim oglen olmasina ragmen az kalmisti.
Bende öyle düşünüyorum 2 3 tane daha tulum alirim yada yeter gibi geliyo sonrada ihtiyaç oldukça alirim yine dimi ama ya kış bebegi olucak ama evde sıcak öyle kat kat giydirmeyede gerek yok yenidoganlar minnacik zaten ne kadar giyebilicek bilmiyorum ama fazla almak istemiyorum şimdilik
Deneyimli değilim canım ama ben de hastene çıkışı çok almadım.. hatta 10 lu 20 li hiç almadım.. 2 tane 5 li hastane çıkışı var ben de.. 2 tane de takım var alt üst yenidoğan.. bana yeterli geldi.. onun haricinde 0-3 ay tulumları var onları giydirmeyi düşünüyorum ben..Deneyimli anneler şimdi ben 1 tane 8li 2 tane 5 li hastane cıkısı aldin bunun yaninda 2 tane takim 2 tane tekli tulum aldim bana 10 lu hastane cıkisı yinede almalısın diyolar bunlar yetmezmi bana yeterli gibi geliyo ama??
Battaniye ayriyeten bi kaçtane alıcam zatenAyni sey ekstra battaniyesi virti zirti var:)
Cook da gerekli degil yani
Ya zaten büyüyücekler hemen herkes öyle diyo yenidoganlar hiç olmycak o yuzden çok alincada giydiremiyceksin.set filan almycam bende o zaman :) aldiklarim yeterli 1 2 tulum daha alırm belki tulumlari çok seviyormDeneyimli değilim canım ama ben de hastene çıkışı çok almadım.. hatta 10 lu 20 li hiç almadım.. 2 tane 5 li hastane çıkışı var ben de.. 2 tane de takım var alt üst yenidoğan.. bana yeterli geldi.. onun haricinde 0-3 ay tulumları var onları giydirmeyi düşünüyorum ben..
Ben de tulumu çok almışım 10 tane falan var.. ama dediğin gibi bana da herkes çok çabuk büyüyecek 1 ay ancak giyer tulumları dedi..Ya zaten büyüyücekler hemen herkes öyle diyo yenidoganlar hiç olmycak o yuzden çok alincada giydiremiyceksin.set filan almycam bende o zaman :) aldiklarim yeterli 1 2 tulum daha alırm belki tulumlari çok seviyorm) okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?