2017 Şubat Anneleri

A101 e gelenler ara ara tekrarliyo bizim doguma kadar bi daha gelebilir yine takip edelim kataloglari. Guzel gercekten desenler ben de balonlu begenmistim ama onu bulamayinca ayicikli aldim oglen olmasina ragmen az kalmisti.

Natural serisini al renk seçenekleri var biberonun beyazi mavizi ve pembesi var kutularini hatrlamyrmda ben cam olanini aldim

kalimero87 geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah herşey yolunda gider.. Allah ağlatmasın şimdiden ağlamayı düşünme tam tersi karnındaki minişle moral olmaya git neşeli ol.. kendini de bebişini de üzme..

kalimero87 geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah herşey yolunda gider.. Allah ağlatmasın şimdiden ağlamayı düşünme tam tersi karnındaki minişle moral olmaya git neşeli ol.. kendini de bebişini de üzme..

Deneyimli anneler şimdi ben 1 tane 8li 2 tane 5 li hastane cıkısı aldin bunun yaninda 2 tane takim 2 tane tekli tulum aldim bana 10 lu hastane cıkisı yinede almalısın diyolar bunlar yetmezmi bana yeterli gibi geliyo ama??

Deneyimli anneler şimdi ben 1 tane 8li 2 tane 5 li hastane cıkısı aldin bunun yaninda 2 tane takim 2 tane tekli tulum aldim bana 10 lu hastane cıkisı yinede almalısın diyolar bunlar yetmezmi bana yeterli gibi geliyo ama??

10 lu ların çok bi espirisi olduğunu düşünmüyorum . İçinde eski tip zıbınlardan var o da olmasa da olur . Çıtçıtlı bady üzerine tulum giydireceksin zaten en alta da zıbın giydirip 3 kat mı yapıcaz.. zaten incecik zıbınlar.. gereksiz yani.

Bende öyle düşünüyorum 2 3 tane daha tulum alirim yada yeter gibi geliyo sonrada ihtiyaç oldukça alirim yine dimi ama ya kış bebegi olucak ama evde sıcak öyle kat kat giydirmeyede gerek yok yenidoganlar minnacik zaten ne kadar giyebilicek bilmiyorum ama fazla almak istemiyorum şimdilik

Yeterli canim zaten gobek dusunce normal.kiyafetlere tulumlara takimlara gececegiz zaten

Kızlar E bebekte palmers indirime girmiş. Ben tutamadım kendimi aldım doğum sonrası kullanırım diye vücut ve gögus sikilastirici, şimdi sürünmek için de vücut bakım yağı ile losyon aldım. 4 ürüne sadece 33 lira verdim

İyi geceler anneler..bugün boş günümdü ve kontrolüm vardı... 1238 gr ve 41 cm olmuş minnakim. ben de 7 kilo almisim. bugüne kadar sadece decavit kullanıyordum. .magnezyum ve demir hapı da yazdı. .bunlar mide bulantısı yapar mı acaba? kulanmam şart mıdır ki?

Bende simdi gittim baktik evet nevresimler iyiymis beklemiyordum bende ,yorgan ve yastik da aldim evde de vardi abladan kalan degistirip kullanirim,alip yollayim canim sana burda vardi bikac tane kalmis

Sağol canım, düşünmen bile ne güzel. İlla ki girer yine indirime ne yapalım

A101 e gelenler ara ara tekrarliyo bizim doguma kadar bi daha gelebilir yine takip edelim kataloglari. Guzel gercekten desenler ben de balonlu begenmistim ama onu bulamayinca ayicikli aldim oglen olmasina ragmen az kalmisti.

Aynen yine gelir bence de

Canm ben de ilk almaya başlayınca bi çoştum ama sonra durdum bi doğsun hediye gelen de olur. Yetmezse çıkar alırız, çıkamazsak babalar alır. Açıkta kalmayacak kadar aldık nasılsa

Deneyimli değilim canım ama ben de hastene çıkışı çok almadım.. hatta 10 lu 20 li hiç almadım.. 2 tane 5 li hastane çıkışı var ben de.. 2 tane de takım var alt üst yenidoğan.. bana yeterli geldi.. onun haricinde 0-3 ay tulumları var onları giydirmeyi düşünüyorum ben..

Canm ben de ilk almaya başlayınca bi çoştum ama sonra durdum bi doğsun hediye gelen de olur. Yetmezse çıkar alırız, çıkamazsak babalar alır. Açıkta kalmayacak kadar aldık nasılsa[/QUOTE]

Aynen canm ya ben zaten hep internetten aldim dogruduzgun bebek magazasi yok burda olanlarida talan ediyolar bisey bulamıyosun ihtiyaç oldugunda netten alirm daha kolay olur banada :)

Ya zaten büyüyücekler hemen herkes öyle diyo yenidoganlar hiç olmycak o yuzden çok alincada giydiremiyceksin.set filan almycam bende o zaman :) aldiklarim yeterli 1 2 tulum daha alırm belki tulumlari çok seviyorm) okadar

Ya zaten büyüyücekler hemen herkes öyle diyo yenidoganlar hiç olmycak o yuzden çok alincada giydiremiyceksin.set filan almycam bende o zaman :) aldiklarim yeterli 1 2 tulum daha alırm belki tulumlari çok seviyorm) okadar
Ben de tulumu çok almışım 10 tane falan var.. ama dediğin gibi bana da herkes çok çabuk büyüyecek 1 ay ancak giyer tulumları dedi.. o yüzden çok da almamak lazım galiba.. ya da ayaksız almak en mantıklısı benim ki hep ayaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…