2017 Şubat Anneleri

Bana doktorum Talcid çiğneme tablet verdi, 2 defa kullandım işe yarıyor. Onun dışında sade soda içiyorum o da çok rahatlatıyor.

BİMER'e yaz bence hemen dönüş yapıyorlar, sabrı yoksa doktorluk yapmasın. Kaldı ki hiçbişey söylememişsin. Saygısız şey.

Tantumun gargarası daha ıyı spreyden.

Kızlar kaçıncı hafta da kaç kilo aldınız ben 26. Haftanın içindeyim 9 kilo aldm çok mu hızlı gitmişim ya 62 kiloyum şu an.

Son düzenleme:
Dün doktor randevum vardı hala geriden geliyor bebeğim 2 hafta hemde. Sonradan ortaya çıktığı için doktor ayrıntılı ultrason istedi yine bebeği besleyen damarlarda sorun mu var diye
Başka bir özelde var ondan randevu almaya çalışıcam cumartesi için. Çok moralim bozuldu ben kilo alıyorum büyüyorum da ama kızım beslenmiyor.
30 cm 610 gram çıktı. 26 haftalık olması gerekirken 24 haftalık görünüyor. Midesini zor gördü doktorum beslenmede sıkıntı olabildiği için olabilir dedi. Netten okuduklarım acayip senaryo çıkarıyor bakmak istemiyorum.
Coraspin verdi beslenme için inşallah şu ayrıntılıyı da hemen ayarlarım da bebeğim sağlıklı bir şekilde büyür.
Dualarınızı eksik etmeyin

İnş çok sağol

Allah şifa versin inşallah sonu güzel olsun

Günaydın kizlar
gun icerisinde ara ara karnimda sertleşme oluyor bi yere toplaniyo sanki ben pozisyon değiştirince düzeliyor ama sonradan agri birakiyo sipam sürekli dr a gitme gibi sansim yok yattıgim için soramadım o yüzden dr a etraftakilere soruyorum bu haftalarda yalancı dogum sancısı olur diyorlar

Gunaydin ,uykusuz bir gece gecirdim sersem gibiyim suan,kizimi disciye goturecegiz stres uykusuzluk insallah cabuk kolaylikla atlatiriz

Kaç aylık senin ki altta doğum takvimin ekli değil onun için soruyorum.Kafana takma bende de oluyor.Sırt üstü yatınca herhalde rahatsız oluyor sertleşiyor habire kıpırtı yapıyor sola dönünce duruluyor.

Günaydın kızlar...

Deneyimli anneler şimdi ben 1 tane 8li 2 tane 5 li hastane cıkısı aldin bunun yaninda 2 tane takim 2 tane tekli tulum aldim bana 10 lu hastane cıkisı yinede almalısın diyolar bunlar yetmezmi bana yeterli gibi geliyo ama??

Yeter canım ,gerek yok hastane çıkışına ama kıyafet sayısı az gibi geldi bana...
Yani bu saydıklarını sadece hastaneye mi götüreceksin yoksa evde ki kıyafetleri mi bu ?

Maaşallah bebişe...
Ben sadece kan hapı ve d vitamini kullanıyorum canım ve doğum da kan önemli olduğu için mutlaka kullan derim.
Bulantı yapmıyor bana...
Magnezyumu ağrılarım olsa da kullanmıyorum. Vitamini de gerekli görmedi doktorum.

Kızlar kaçıncı hafta da kaç kilo aldınız ben 26. Haftanın içindeyim 9 kilo aldm çok mu hızlı gitmişim ya 62 kiloyum şu an.

28 + 2 , 4 kilo almışım.
Canım herkesin vucut kitle endeksi farklı.
Kiloya dikkat edin ama çok da takmayım derim.
Ben fazla kilolu olduğum için dikkatli gidiyorum ama senin gibi başta zayıf olanlar için normal herhalde bu kilo artışı..

İnşallah sorunun ne olduğu bi an önce tespit edilir canım.
Çok geçmiş olsun..

Günaydın canım.
Evet dediğin yalancı kasılma oluyor.
Ben de genelde akşam vakitlerinde oluyor. Doktoruma sordum ,bol bol ayaklarını uzatıp dinlenmeye çalış dedi. Ev işini filan bırak artık ve bol bol su iç dedi.
Bu kasılmalar günde 10 kereye kadar normalmiş,daha fazlası olursa doktora gitmek gerekirmiş..

günaydın herkese. dün akşam misafirim vardı. 2,30 da yattım. sersem gibiyim ve uykusuz. çalışanlara Allah kolaylıklar versin. güzel gününüz olsun... :)

Hepsine katılmakla beraber mustela da inanılmaz kimyasal ben aldım ve hiç kullanmadım yurtdışından getirtebilen varsa ya da burdan bulan erath mama angel %100 organik olan tek ürün burda bir de trubaby var

Can'ım moralini yüksek tut, kardeşiminde besleyen 2 damardan biri de problemliydi. Oda 32 haftaya kadar aspirin kullandı. 24/25 e kadar bebeği hissetmedi bile ki 3 cü hamileliğiydi. Sorun bu olsun çoğu anne yaşıyor. Çokta araştırmamanı tavsiye ederim. Biran önce ayrıntılını ol.

oy maşallah 41 cm çok iyi ya kilosuda iyi maşallah. ben demir hapıda magnezyumda alıyorum demir hapı kapsül şeklinde hiçte midem bulanmadı

canım şeker riskim olduğu için kendi doktorum havuç suyunu kesinlikle tavsiye etmiyor. bebeği besleyen damarlardan birinde sıkıntı var gibi dedi. haftaya cumartesi ayrıntılıya gidecem tekrar ona bakacak. tek taraflıysa çok sıkıntı olmayacakır diye düşünüyorum dah dogrusu araştırmalarım öyle diyor. haftaya cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum bebek kilo alsın boyu uzasın gersisi önemli degil benim için :) bu arada dün akşam kıpır kıpırdı miniğim çok şükür

oo baya almışsın hesinin foto yolla bakalım. bu arada bende aldıklarımı ekleyeyim. sağlıkla mutlulukla kullanalım hepsini inşallah...

canım benim. benim damarda da sorun var. sıkma canını.eğer ki tek taraftaysa hele hiç sıkma. ben baya araştırdım eğer tek tarafta sorun olursa pek risk yok. eğer bebek beslenemezse aspirin ile tedavi ediyorlarmış. ayrıca tek yada çift sorun olan o kadar kadın var ki onların hiç birinde kötğ bişey okumadım çoğu doğum yapmış ve bebişleri çok sağlıklı :)))

Günaydın herkese.
Şimdi sizlere bir şey danışacağım. Ben geçen sene Doğuda görev yapıyordum ve evimi bırakıp burada geçici olarak gitmiştim. Onun öncesinde eski görev yaptığım okuldaki bi öğretmen arkadaşım Doğum yaptığında bursadaydım ve topluca hediye alıp hastanede ziyaret ettik. Bir diğer arkadaşımın doğumunda ben gitmiştim ne onu ne de bebeği görmedim. Buraya geldiğimden beri de fırsat olmadı. Şimdi yarın ilk Doğum yapan arkadaşın evinde buluşacağız. Giderken ne alsam? Bebeğe mi alsam bir şey yoksa pasta türü bir şey mi alsam?
Diğer arkadaşa da ayrıca gideceğimi söylesem ayıp olmaz değil mi?
Çok kararsız kaldım bana fikir verirseniz çok mutlu olurum. İlk Doğum yapanın bebeği 16-17 aylık
Diğerinin de 8 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…