- 28 Ekim 2016
- 174
- 192
- 18
günaydın hanımlar... hamilelikte beni en çok zorlayan mide yanması oldu sanırım. gün içinde sakız çiğneyerek geçiştiriyoum ama gece yanmayla uyanınca çare bulamadım.. ayağa kalkınca geçiyor ama uyku bölünüyor.. çalışmıyor olsam neyseGaviscon şurup aldım ama eşim çok gerekmedikçe içme dedi.. siz neyi nasıl kullanıyosunuz? sabah öğle akşam 2 ölçek diyor.. fazla gibi geldi bana miktarı.. akşamları yatmadan 1 yemek kaşığı içiçem sanırım
ayyy inanmıyorum resmen dengesizlik yapmış doktoryok canım senin ne hatan olacak tamamen doktorun saçmalığı.. sonuçta bir günlük rapor istemişsin dinlenmek için hamilesin en doğal hakkın bence.. hiç canını sıkma dengesiz bi insan için.. hamile hamile seni üzmüş saçma şey.. okuldakilere söylesen raporsuz bile idare ederlerdi insanlık namına, doktorun yaptığına bak.. istersen içinde kalmasın şikayet et.. sonuçta yasal olmayan bir şey istememişsin sen ondan.. sıkıntın vardı muayene olmaya gitmişsin..
kızlar acil bişey sormam lazım.
boğazlarım şiş ve hafif öksürük var.. boğaz yumuşasın diye bal , limon , tarçın yaptım ve öksürüp için zencefil ilave ettim karışıma... şirket doktorum tantum verde boğaz spreyi kullanbilirsin dedi ama kafam yerinde değildi? acaba benmi yanlış anladım. bu tarz boğaz spreyi kullanan varmı?
İnş çok sağolYa canim bu kadar yakma kafana çünku bu olcümler net ve tam doğru degil normal böyle farkli cikmasi ayni usg da,gecen gun bi videoda dr söyledi ayni gün aynı usg cihazindaki ölçüm farkli deger verebilir tahmini bi deger bu kafana takip büyütme bi sonraki kontrolde daha fazla cıkıcak degerin.
Allah şifa versin inşallah sonu güzel olsunDün doktor randevum vardı hala geriden geliyor bebeğim 2 hafta hemde. Sonradan ortaya çıktığı için doktor ayrıntılı ultrason istedi yine bebeği besleyen damarlarda sorun mu var diye
Başka bir özelde var ondan randevu almaya çalışıcam cumartesi için. Çok moralim bozuldu ben kilo alıyorum büyüyorum da ama kızım beslenmiyor.
30 cm 610 gram çıktı. 26 haftalık olması gerekirken 24 haftalık görünüyor. Midesini zor gördü doktorum beslenmede sıkıntı olabildiği için olabilir dedi. Netten okuduklarım acayip senaryo çıkarıyor bakmak istemiyorum.
Coraspin verdi beslenme için inşallah şu ayrıntılıyı da hemen ayarlarım da bebeğim sağlıklı bir şekilde büyür.
Dualarınızı eksik etmeyin
Kaç aylık senin ki altta doğum takvimin ekli değil onun için soruyorum.Kafana takma bende de oluyor.Sırt üstü yatınca herhalde rahatsız oluyor sertleşiyor habire kıpırtı yapıyor sola dönünce duruluyor.Günaydın kizlar
gun icerisinde ara ara karnimda sertleşme oluyor bi yere toplaniyo sanki ben pozisyon değiştirince düzeliyor ama sonradan agri birakiyo sipamsürekli dr a gitme gibi sansim yok yattıgim için soramadım o yüzden dr a etraftakilere soruyorum bu haftalarda yalancı dogum sancısı olur diyorlar
İnşallah.Allah yardımcın olsun.Gunaydin ,uykusuz bir gece gecirdim sersem gibiyim suan,kizimi disciye goturecegiz stres uykusuzluk insallah cabuk kolaylikla atlatiriz
Deneyimli anneler şimdi ben 1 tane 8li 2 tane 5 li hastane cıkısı aldin bunun yaninda 2 tane takim 2 tane tekli tulum aldim bana 10 lu hastane cıkisı yinede almalısın diyolar bunlar yetmezmi bana yeterli gibi geliyo ama??
İyi geceler anneler..bugün boş günümdü ve kontrolüm vardı... 1238 gr ve 41 cm olmuş minnakim. ben de 7 kilo almisim. bugüne kadar sadece decavit kullanıyordum. .magnezyum ve demir hapı da yazdı. .bunlar mide bulantısı yapar mı acaba? kulanmam şart mıdır ki?
Kızlar kaçıncı hafta da kaç kilo aldınız ben 26. Haftanın içindeyim 9 kilo aldm çok mu hızlı gitmişim ya62 kiloyum şu an.
Dün doktor randevum vardı hala geriden geliyor bebeğim 2 hafta hemde. Sonradan ortaya çıktığı için doktor ayrıntılı ultrason istedi yine bebeği besleyen damarlarda sorun mu var diye
Başka bir özelde var ondan randevu almaya çalışıcam cumartesi için. Çok moralim bozuldu ben kilo alıyorum büyüyorum da ama kızım beslenmiyor.
30 cm 610 gram çıktı. 26 haftalık olması gerekirken 24 haftalık görünüyor. Midesini zor gördü doktorum beslenmede sıkıntı olabildiği için olabilir dedi. Netten okuduklarım acayip senaryo çıkarıyor bakmak istemiyorum.
Coraspin verdi beslenme için inşallah şu ayrıntılıyı da hemen ayarlarım da bebeğim sağlıklı bir şekilde büyür.
Günaydın kizlar
gun icerisinde ara ara karnimda sertleşme oluyor bi yere toplaniyo sanki ben pozisyon değiştirince düzeliyor ama sonradan agri birakiyo sipamsürekli dr a gitme gibi sansim yok yattıgim için soramadım o yüzden dr a etraftakilere soruyorum bu haftalarda yalancı dogum sancısı olur diyorlar
Sebamed ürünleri zararlı metaller içeriyormuş bazı eczaneler önermiyor ayrıca zor durulanıp bebekte konağa neden oluyormuş musteladan şaşmayın derim ayrıca hipp marka ürünlerde güzel İsveç yapımı
Unibaby jokerde baya uyguna geliyor zaman zaman ayrıca babyme Markasının temizleme pamukları var ebebekte onu da öneririm
Deterjan olarakta frienly ürünlerini çok beğeniyorum Migros'ta satılan frosch markasının içeriği yine kimyasaldan olabildiğince uzak
Tavsiye isteyenlere
Can'ım moralini yüksek tut, kardeşiminde besleyen 2 damardan biri de problemliydi. Oda 32 haftaya kadar aspirin kullandı. 24/25 e kadar bebeği hissetmedi bile ki 3 cü hamileliğiydi. Sorun bu olsun çoğu anne yaşıyor. Çokta araştırmamanı tavsiye ederim. Biran önce ayrıntılını ol.Dün doktor randevum vardı hala geriden geliyor bebeğim 2 hafta hemde. Sonradan ortaya çıktığı için doktor ayrıntılı ultrason istedi yine bebeği besleyen damarlarda sorun mu var diye
İyi geceler anneler..bugün boş günümdü ve kontrolüm vardı... 1238 gr ve 41 cm olmuş minnakim. ben de 7 kilo almisim. bugüne kadar sadece decavit kullanıyordum. .magnezyum ve demir hapı da yazdı. .bunlar mide bulantısı yapar mı acaba? kulanmam şart mıdır ki?
Havuc ye havuc suyunu dengeliyomus bebegin dr da soylemisti havuc veya havuc suyu bebegin suyunu dengrliyomus yani tavsiye ederim ben gunde en az 3 tane yiyorum havuc dusun ona ragmen arada sessizlesiyo kipirti olmuyo ama sonra birden basliyo kiprasmaya sikma canini kuzum :)
Mrb kızlar herkese
Ben alışverişe başladim sonunda kv ya erken doğarsa filan diyince benide bi korku aldi
Internetten e bebekten 2 tane chicconun 5 li tulum takımini aldim çok güzel kumaşlari ve modelleri 30 tl bi takimi ve çok indirimde 60 tl den düşmüş fiyatı bakmak isteyen olursa baksin çogu indirimdeydi
Sonra lcv dan 2 tane takım 1 tane peluş hirka 2 tane kukuleta çıtçıtlı zıbinlardan aldm çorap aldim yarn foto atarim:)
Dün doktor randevum vardı hala geriden geliyor bebeğim 2 hafta hemde. Sonradan ortaya çıktığı için doktor ayrıntılı ultrason istedi yine bebeği besleyen damarlarda sorun mu var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?