2017 Şubat Anneleri

Canım üzülme ve interneti karıştırma bir çok kişinin başına gelen bir durum bu
Hepsi aspirin ile tedavi olduklarını söylemiş

Benim hamilelik uygulamamda da yazıyor normalmiş
Yine de bi ara doktorunu, senin durumun farklı olduğu için belki bizim zannettiğimiz şey değildir seni yanlış yönlendirmek istemem

Arkadaşım hazır elinde varsa doğum çantası listeni paylaşır mısın. ben de yavaştan alışverişe başlayıp tedbirli olayım istiyorum artık. Yardımcı olursan çok sevinirimm

Çok takılacak birşey değil bu. + çıkması kilo aldığını göstermediği gibi - çıkmasıda kilo verdiğini göstermez. Ölçümlere göre tahmini değer söylüyor kiloyu drlar. doğacağı zamanda ölçümlere göre +_ 200 gr fark olabilir. Verdiği değerler atına göre uyumluysa takılma bence.

Hepsine katılmakla beraber mustela da inanılmaz kimyasal ben aldım ve hiç kullanmadım yurtdışından getirtebilen varsa ya da burdan bulan erath mama angel %100 organik olan tek ürün burda bir de trubaby var
merhabalar.. Ben de mustelayı kullanmayı düşünüyordum ama yazdıklarınızdan sonra düşünmeye karar verdim.. Mustela da öyle ucuz bi marka değil.. Dediğiniz ürünü araştırdım ve organik olarak tavsiye edilen ürün olarak dediğiniz gibi Earth Mama Angel ve Nature's Baby Orhanics i buldum.. Fiyatları Türkiyede epey yüksek ama denemeye karar verdim.. Tavsiyeniz için teşekkür ederim inşallah memnun kalırız.. Siz kullandınız mı peki?

TuRuNCu başka almadim aldıgım kıyafet bu kadar çorabı çıtcıtlı zıbınları ayakli pijamaları ufak tekek şeylerinide aldım bu bebek erken büyüyo muhabbetinden dolayı yıgmak istemedim ama yetmezmi

Biraz geç oldu ama uyumuşum Çünkü wc ye kalkınca malum bir daha uyuyamıyorsun bende geç uyuyup geç kalkanlardanin günaydın Güzel annislerrrr

Günaydın kızlar.. Bugün erkenden oğlumuzu görmeye gittik.. Çok tatlıydı yaa maşallah.. bize bol bol yüzünü gösterdi ilk defa bu kadar net gördüm gözlerini, ağzını, burnunu.. Oyyy yerim ben onu normalde randevu pazartesiydi ama ben dayanamadım bugüne aldık Bu arada oğlum 803 gr 33 cm olmuş.. Geçen ay 418 gr dı, neredeyse iki katına çıkmış haftasıyla uyumlu her şeyi dedi doktorumuz çok şükür.. Geçen ay kafası yukardaydı şimdi aşağıda.. İnşallah aşağıda kalır da normal doğum için engel olmaz.. Bi de bu ay ben 1 kilo almışım çok sevindim Son 2 aydır ayda 2 kilo alıyorum diye kızmıştı doktorum bu sefer aferin dedi toplamda +5 kilo ile yola devam ediyorum şimdilik..

Ay maşallahsan da kuzuya da
Ben de +5 kilo oldum ve o son 1200 gr ı 2 gün önce aldım ödem olmasını umuyorum

Günaydın kizlar
kalimero87 geçmiş olsun inşallah Rabbim kolaylik verir. Güçlü olmaya çalış biliyorum zor ama inan annenin psikolojisi çok önemli. İki oğlumun psikilojo gebelik süreciyle çok yakın çok şaşırıyorum.Allah yardımcınız olsun.@Fullialein canım bence çocuğa hediye götür daha iyi. Sonuçta senin de bebişin olucak. Ben bir arkadaşıma sadece bebek hediyesi birine de hem bebek hem de ev Hediyesi götürdüm samimiyet derecesi de önemli bence.@tekmileeee canım sıkma kendini inşallah biseycik de olmayacak merak etme.@maheen bence çok alma zaten kış da olsa evler sıcak bir de çarşı dibimizde gerektiğinde esin de alır. İlk oğlumda aldiklari min çoğu elimde kaldı. Çabuk büyüdü maşallah. Ben pişman olmuştum bazılarına ki ikinci oglumda da aynı şeyi yaşadım. Bu arada güle güle kullan. Yavrunun koynunda büyüt inşallah

Rüyam da doğum yapmıştım cookkk güzel bi bebekti kirpikleri gözleri acayip biseydi çok tatliydi erken doğdu ama kilosu çok iyi deniliyordu hatta 2200 müş o bile girdi rüya ya dr um da sevip duruyodu diyorum ki biseyini de hazırlamadim yikanmadi ne getircekler şimdi evden diyorum enteresan ya ins şuan ki ruh halinden dolayıdır bu rüya daha çok erken çünkü

Canım bebek görmeye gidiliyor,bebek için bi takım alsan yeter herhalde..

kızlar dönence gereklimi sizce

Valla kişiye göre değişiyor gerekliliği.
Bizim vardı ama oğlum hiç ilgilenmedi..

Haa tamam o zaman. Ayaklı pijama ve üstlerini de ekleyince oldu :)
Diyorum ya bazı günler 4-5 kat kıyafet bile değişiliyor.
Az gelirse çıkarsın 1 saat dışarı halledersin.

Oluyor evet ama endişe etme.. bende de oluyor. Aslında herkeste oluyor da kimisi hissetmiyor. Kilo durumun nasıl bilmiyorum ama ben çok kilolu değilim o yüzden zayıf hamile kalanlar göbek kısmında yağ birikimi olmadığı için böyle şeyleri daha net hissediyorlar.. düzenli aralıklarla ve çok sık olmadığı sürece sorun yok merak etme ama yine de doktorunu bilgilendir tabiki.. internette uzman dr ların videolarında da izledim kendi dr um da anlattı. 10 dk da 3 tane olmadığı sürece Doğum başladığı falan yok.. için rahat olsun zaten streslisin bi de bunu takma kafana sakın. Çok olağan bi durum.

seninki de çok zor bir durum. benim annemle anneannem de konuşmuyorlar ama babaannemle araları çok iyi. :) böyle şeyler olabiliyor evet :) ama gönül isterdi ki her ikisiyle de aramız iyi olsun ama olmuyor malesef.... ben kvde de sevgiyi hissedemiyorum öyle olunca da kanım ısınmıyor işte. babanın mekanı cennet olsun üzülmemeni isterdi eminim o da. bebeğin için kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…