- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Dün doktor randevum vardı hala geriden geliyor bebeğim 2 hafta hemde. Sonradan ortaya çıktığı için doktor ayrıntılı ultrason istedi yine bebeği besleyen damarlarda sorun mu var diye
Başka bir özelde var ondan randevu almaya çalışıcam cumartesi için. Çok moralim bozuldu ben kilo alıyorum büyüyorum da ama kızım beslenmiyor.
30 cm 610 gram çıktı. 26 haftalık olması gerekirken 24 haftalık görünüyor. Midesini zor gördü doktorum beslenmede sıkıntı olabildiği için olabilir dedi. Netten okuduklarım acayip senaryo çıkarıyor bakmak istemiyorum.
Coraspin verdi beslenme için inşallah şu ayrıntılıyı da hemen ayarlarım da bebeğim sağlıklı bir şekilde büyür.
Dualarınızı eksik etmeyin
Günaydın kizlar
gun icerisinde ara ara karnimda sertleşme oluyor bi yere toplaniyo sanki ben pozisyon değiştirince düzeliyor ama sonradan agri birakiyo sipamsürekli dr a gitme gibi sansim yok yattıgim için soramadım o yüzden dr a etraftakilere soruyorum bu haftalarda yalancı dogum sancısı olur diyorlar
Bisey sorucam arkadaslar. 28 haftadayim artik ve dogum cantami hazirlamayi dusunuyorum. Bebegimin kiyafetlerini yikiycam ama hepsini ayni andami yikamaliyim. Farkli renkteler hepside. Acaba renkleri karisirmi. Bayb allerjen modunda 30 derecede yikiycam. Tecrubeli anneler yardimci olabilirlermi acaba.
içmeye başladım bugün devit3 inşallah iyi gelirKis geliyor gunes artik yuzunu gostermiyir.kullanmamiz gerekli ben daha baslamadim zaten saglik ocagi vermisti doktorum da ic ihmal etme dedi zaten bebek doguncada onada icirecegiz d vitaminini
bende 8 damla kullanıyorum o hastalık benim işte fazla detaycı olmamla ilgi siz sıkılmayıncnm d vitamini eksikliği bende de var bende hergün 8 damla devit kullanıyorum ama o dediğin hastalıkla ilgili hiçbir fikrim yok hiç duymadım
Çok takılacak birşey değil bu. + çıkması kilo aldığını göstermediği gibi - çıkmasıda kilo verdiğini göstermez. Ölçümlere göre tahmini değer söylüyor kiloyu drlar. doğacağı zamanda ölçümlere göre +_ 200 gr fark olabilir. Verdiği değerler atına göre uyumluysa takılma bence.Arkadaşlar yardımcı olur musunuz.bir hafta içinde 3 kez ultrasona girdim bebeğimin kilosu 704 _709 ve son olarak bugün 680 gr çıktı bu normal mi doktorum aynı doktor farklı doktorda değil.Anne karnındaki bebek kilo kaybeder mi.Bu konu da bilgisi olan var mı. Doktoruma sordum önceki kilo değerlerinden bu az çıktı diyerek hatırlattım ama geçiştirdi normal dedi.Böyle bi şey duydunuz mu ark yardımcı olur musunuz.
merhabalar.. Ben de mustelayı kullanmayı düşünüyordum ama yazdıklarınızdan sonra düşünmeye karar verdim.. Mustela da öyle ucuz bi marka değil.. Dediğiniz ürünü araştırdım ve organik olarak tavsiye edilen ürün olarak dediğiniz gibi Earth Mama Angel ve Nature's Baby Orhanics i buldum.. Fiyatları Türkiyede epey yüksek ama denemeye karar verdim.. Tavsiyeniz için teşekkür ederim inşallah memnun kalırız.. Siz kullandınız mı peki?Hepsine katılmakla beraber mustela da inanılmaz kimyasal ben aldım ve hiç kullanmadım yurtdışından getirtebilen varsa ya da burdan bulan erath mama angel %100 organik olan tek ürün burda bir de trubaby var
Ay maşallahsan da kuzuya daGünaydın kızlar.. Bugün erkenden oğlumuzu görmeye gittik.. Çok tatlıydı yaa maşallah..bize bol bol yüzünü gösterdi ilk defa bu kadar net gördüm gözlerini, ağzını, burnunu.. Oyyy yerim ben onu normalde randevu pazartesiydi ama ben dayanamadım bugüne aldık Bu arada oğlum 803 gr 33 cm olmuş.. Geçen ay 418 gr dı, neredeyse iki katına çıkmış haftasıyla uyumlu her şeyi dedi doktorumuz çok şükür.. Geçen ay kafası yukardaydı şimdi aşağıda.. İnşallah aşağıda kalır da normal doğum için engel olmaz.. Bi de bu ay ben 1 kilo almışım çok sevindim Son 2 aydır ayda 2 kilo alıyorum diye kızmıştı doktorum bu sefer aferin dedi toplamda +5 kilo ile yola devam ediyorum şimdilik..
Bence gerekli degilkızlar dönence gereklimi sizce
Günaydın herkese.
Şimdi sizlere bir şey danışacağım. Ben geçen sene Doğuda görev yapıyordum ve evimi bırakıp burada geçici olarak gitmiştim. Onun öncesinde eski görev yaptığım okuldaki bi öğretmen arkadaşım Doğum yaptığında bursadaydım ve topluca hediye alıp hastanede ziyaret ettik. Bir diğer arkadaşımın doğumunda ben gitmiştim ne onu ne de bebeği görmedim. Buraya geldiğimden beri de fırsat olmadı. Şimdi yarın ilk Doğum yapan arkadaşın evinde buluşacağız. Giderken ne alsam? Bebeğe mi alsam bir şey yoksa pasta türü bir şey mi alsam?
Diğer arkadaşa da ayrıca gideceğimi söylesem ayıp olmaz değil mi?
Çok kararsız kaldım bana fikir verirseniz çok mutlu olurum. İlk Doğum yapanın bebeği 16-17 aylık
Diğerinin de 8 aylık
kızlar dönence gereklimi sizce
TuRuNCu başka almadim aldıgım kıyafet bu kadar çorabı çıtcıtlı zıbınları ayakli pijamaları ufak tekek şeylerinide aldım bu bebek erken büyüyo muhabbetinden dolayı yıgmak istemedim ama yetmezmi
Günaydın kizlar
gun icerisinde ara ara karnimda sertleşme oluyor bi yere toplaniyo sanki ben pozisyon değiştirince düzeliyor ama sonradan agri birakiyo sipamsürekli dr a gitme gibi sansim yok yattıgim için soramadım o yüzden dr a etraftakilere soruyorum bu haftalarda yalancı dogum sancısı olur diyorlar
Dönence yerine müzikli peluş oyuncaklar var beşigine asıyosun hani onlardan kullanabilirsin:)kızlar dönence gereklimi sizce
Siz kv den şikayetçisiniz.Ben annemin ablasından çekiyorum.Artık teyze diyesim bile gelmiyor. Annem farklı illerde oturuyoruz biz hamileliğim boyunca annem 3 defa gördü beni. 2 aydır yanıma gelmesini bekliyorum. ablası darılacakmış diye gelmiyor. Bebek alışverişine gelicekti bu hafta en son, ablasıda gelmek istemiş, 2 gün önce kavga ettik ablanıda istemiyorum senide istemiyorum diyip telf. yüzüne kapadım. şimdide 2 gündür durmadan ağlayıp uykuda uyuyamıyorum.
Babamı özlüyorum o yaşasaydı bunları hiçbirini yaşamazdım diye düşünüyorum.
Bunları niye yazıyorum onuda bilmiyorum ama siz kv den şikayet edince duramadım.Ben o konuda çok şanslıyım hertürlü desteği veriyor bana kayınvalidem. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?