2017 Şubat Anneleri

tabiii buna şükür canım ben de tv açıyorum sonra bir bakıyorum karnımı izliyorum tv yerine
kızım da beni üzmüyor hep hareket ediyor sağolsun

Ya ben sana dedim ama korkma hic kotu bisiyi getirme aklina rabbim az kaldi saglicakla kucagimiza erecek insaAllah :)

merhaba kızlar

telefonumun ekranını kırdım ve bilgisayardan girmeye mecbur kaldım ama bilgisayar da bir yavaş bir yavaş
konuşmaları kaçırdım biraz herkes iyidir inşallah

kk ne girmeye çok alışmışım ya girmeden duramıyorum

Hepsine katılmakla beraber mustela da inanılmaz kimyasal ben aldım ve hiç kullanmadım yurtdışından getirtebilen varsa ya da burdan bulan erath mama angel %100 organik olan tek ürün burda bir de trubaby var
heeeeyy nerelerdesin sen? nasılsın nasıl gidiyor?

mustela ürünlerinin içeriğinin en doğala yakın olduğunu düşünüyorum %99 doğal içerik isteyenlere burts bees öneririm ama hiçbir şikayet,sıkıntı duymadım mustelalar hakkında okumadımda
earth mama ürünleri bebehish.com'da satılmakta trukid'in güneş kremlerini çok beğeniyorum epey başarılıymış henüz erken tabi bunun için

kızlar benim cildim feci kuru lierac alayım diyorum ama günde iki kere sürüyorum normal nemlendiricileri bile. kurtarır mı ki lierac beni? fiyatları da malum beni ancak vazelin paklıyordu ama o da petrokimya kaynaklıymış kafam karıştı

Teşekkür ederim.Haklısın üzülmemi istemezdi babam.

Teşekkür ederim.Haklısın üzülmemi istemezdi babam.

Hastane çantasına ne koycaz kizlar:)

Bu arada kv kp geliyo memleketten bugun aldiklarınida getircek bende temizlige giriştim yemek filan çok işim var

Ben neredeyse 2 ay öncesinden başladım magnezyumla demir hapına canım,mide bulantısı yapmıyor merak etme hatta benim tuvalete çıkmam daha düzenli oldu ki hamileliğimden beri hiç kabızlık yaşamadım. Decavit de içiyorum. krampları önlemek için,çok iyi geldi bana bazen bacağıma kramp giriyordu hiç yok yere.

Son düzenleme:

canım mutlaka Lierac kullan,ben 3.ayımın sonuna doğru ilk kullanmaya başlamıştım ,o zaman 200ml +100ml kampanyalı almıştım 105 tl idi fiyatı ve hergün sürmeme rağmen 3,5 aya yakın kullandım ,yeni bitti. Az önce de sipariş verdim hatta gittigidiyordan http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...phytolastil-jel-catlak-kremi-200-ml-248290408 ,karnımda şu ana kadar hiç çatlak olmadı,ben göğüslerime ve belime de sürüyorum,jelin küçük bi damlası bile bereketli,tavsiye ederim,günde bir kere ,gece yatarken sürüyordum ya da duştan sonra ve yeterli oluyordu,diğer kremler gibi düşünme ,yapışkanlık hissi de olmuyor hemen emiyor,nemlilik hissediyorsun karnında..

Son düzenleme:
tertpiler..... nasilsiniz... baharcim yarin sabah idrar vercem buhunde tansiyonum cok yuksekti 14/9 tansiyon ilacina basladik artik.. ama tahlil bakmadan ilaca basladi beny yarin tahlil yapyircam.... kaynana konusunu hiiiic sevmiyorum.... gecen esimi aradi havalar duzelsin gelcem desi ben sookk ... oglusum iyi her sabah namazina beni uyandiriyo tekmelerle.. nasil ayarliyo bilmiyorum ama yemin ederim telefon alarmi calmadan 5 dk once sokusturuyo ellerini ayaklarini biyerlere... bende uyaniyom... zaten telefin alatminda cosuyo.. saat 7 den sonra uyuyoruz tekrar ... ama hergun rutin sabah namazinda oynuyoruz...

masallah size... rabbim nazarlardan saklasin... benim oglumda 24 haftalikken 800 gr di azmidir bilemiyorum ... ya kiloya takilmamak lazim biliyorum ama anne olmak boyle bisey tosun gibi olunca cok iyi hissediyo insan kendini... anladiniz beni siz ...

Ben de yaklasık 13-14haftadan beri kullanıyorum lierac.. Hergun duzenli surmesem de memnunum simdilik. Ama lierac surunce sabah kalktıgımda pul pul oluyor yine, o tuzden yine de nemlendirici kullanıyorum mutlaka. Baska birseyler mi kullansam diye dusunsem de simdiyekadar palmers'ın kakao yaglı kremini kullanıyorum. Ondan da memnunum, sadece surmesi biraz zorgeliyor bana.. Ama kokusu o kadar guzel ki..

Simdi inceledim bu aldıgınız satıcıyı, orjinal mi acaba? Cok cok cok uygun fiyatı. Ben de mi burdan alsam acaba?

Ben de üç ayın sonunda iki tüp almıştım hala birinci bitmedi baya gidiyor
Zaten doğumdan sonra da sürmeye devam etmek lazımmış
masallah size... rabbim nazarlardan saklasin... benim oglumda 24 haftalikken 800 gr di azmidir bilemiyorum ... ya kiloya takilmamak lazim biliyorum ama anne olmak boyle bisey tosun gibi olunca cok iyi hissediyo insan kendini... anladiniz beni siz ...
Şöyle bir tablo buldum kilosunu merak edenler için

Simdi inceledim bu aldıgınız satıcıyı, orjinal mi acaba? Cok cok cok uygun fiyatı. Ben de mi burdan alsam acaba?

Ben güvendim aldım gitti valla,çok başarılı satıcı diyor,adınıza faturasıyla gelir diyor. Zaten gittigidiyorda ürünü görüp beğenirseniz,para aktarımına onay veriyorsunuz o zaman gidiyor para karşı tarafa bir sıkıntı olmaz bence..normalde eczanelerde Lierac çok pahalı,böyle şeyleri kampanyalı almak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…