- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
Aynen bende ona yanıyorum ilk hamilelik ama tadını çıkaramadim doğru durustnapalim şükürler olsun yine de karnimizdaki en büyük gülme nedenimiz hele ki bu aralar hareket ettikçe gülüyorum buna şükür
Ya ben sana dedim ama korkma hic kotu bisiyi getirme aklina rabbim az kaldi saglicakla kucagimiza erecek insaAllah :)canım şeker riskim olduğu için kendi doktorum havuç suyunu kesinlikle tavsiye etmiyor. bebeği besleyen damarlardan birinde sıkıntı var gibi dedi. haftaya cumartesi ayrıntılıya gidecem tekrar ona bakacak. tek taraflıysa çok sıkıntı olmayacakır diye düşünüyorum dah dogrusu araştırmalarım öyle diyor. haftaya cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum bebek kilo alsın boyu uzasın gersisi önemli degil benim için :) bu arada dün akşam kıpır kıpırdı miniğim çok şükür
oo baya almışsın hesinin foto yolla bakalım. bu arada bende aldıklarımı ekleyeyim. sağlıkla mutlulukla kullanalım hepsini inşallah...
canım benim. benim damarda da sorun var. sıkma canını.eğer ki tek taraftaysa hele hiç sıkma. ben baya araştırdım eğer tek tarafta sorun olursa pek risk yok. eğer bebek beslenemezse aspirin ile tedavi ediyorlarmış. ayrıca tek yada çift sorun olan o kadar kadın var ki onların hiç birinde kötğ bişey okumadım çoğu doğum yapmış ve bebişleri çok sağlıklı :)))
heeeeyy nerelerdesin sen?Hepsine katılmakla beraber mustela da inanılmaz kimyasal ben aldım ve hiç kullanmadım yurtdışından getirtebilen varsa ya da burdan bulan erath mama angel %100 organik olan tek ürün burda bir de trubaby var
seninki de çok zor bir durum. benim annemle anneannem de konuşmuyorlar ama babaannemle araları çok iyi. :) böyle şeyler olabiliyor evet :) ama gönül isterdi ki her ikisiyle de aramız iyi olsun ama olmuyor malesef.... ben kvde de sevgiyi hissedemiyorum öyle olunca da kanım ısınmıyor işte. babanın mekanı cennet olsun üzülmemeni isterdi eminim o da. bebeğin için kendine iyi bak
seninki de çok zor bir durum. benim annemle anneannem de konuşmuyorlar ama babaannemle araları çok iyi. :) böyle şeyler olabiliyor evet :) ama gönül isterdi ki her ikisiyle de aramız iyi olsun ama olmuyor malesef.... ben kvde de sevgiyi hissedemiyorum öyle olunca da kanım ısınmıyor işte. babanın mekanı cennet olsun üzülmemeni isterdi eminim o da. bebeğin için kendine iyi bak
İyi geceler anneler..bugün boş günümdü ve kontrolüm vardı... 1238 gr ve 41 cm olmuş minnakim. ben de 7 kilo almisim. bugüne kadar sadece decavit kullanıyordum. .magnezyum ve demir hapı da yazdı. .bunlar mide bulantısı yapar mı acaba? kulanmam şart mıdır ki?
sagol canım yaaa. evet inşallah saglıkla doğsunlar şimdilerin de tadını çıkarmak lazım :)Ya ben sana dedim ama korkma hic kotu bisiyi getirme aklina rabbim az kaldi saglicakla kucagimiza erecek insaAllah :)
kız çok yoma sakın kendini. dinlene dinlene yapHastane çantasına ne koycaz kizlar:)
Bu arada kv kp geliyo memleketten bugun aldiklarınida getircekbende temizlige giriştim yemek filan çok işim var
kızlar benim cildim feci kuru lierac alayım diyorum ama günde iki kere sürüyorum normal nemlendiricileri bile. kurtarır mı ki lierac beni?fiyatları da malum beni ancak vazelin paklıyordu ama o da petrokimya kaynaklıymış kafam karıştı
Öyle yapicam canim durumu biliyolar allahtan anlayşlilar ama işte yine hazirlik yapmak lazim yapicam biseyler iste elimden geldigi kadar:)kız çok yoma sakın kendini. dinlene dinlene yap
masallah size... rabbim nazarlardan saklasin... benim oglumda 24 haftalikken 800 gr di azmidir bilemiyorum ... ya kiloya takilmamak lazim biliyorum ama anne olmak boyle bisey tosun gibi olunca cok iyi hissediyo insan kendini... anladiniz beni siz ...Günaydın kızlar.. Bugün erkenden oğlumuzu görmeye gittik.. Çok tatlıydı yaa maşallah..bize bol bol yüzünü gösterdi ilk defa bu kadar net gördüm gözlerini, ağzını, burnunu.. Oyyy yerim ben onu normalde randevu pazartesiydi ama ben dayanamadım bugüne aldık Bu arada oğlum 803 gr 33 cm olmuş.. Geçen ay 418 gr dı, neredeyse iki katına çıkmış haftasıyla uyumlu her şeyi dedi doktorumuz çok şükür.. Geçen ay kafası yukardaydı şimdi aşağıda.. İnşallah aşağıda kalır da normal doğum için engel olmaz.. Bi de bu ay ben 1 kilo almışım çok sevindim Son 2 aydır ayda 2 kilo alıyorum diye kızmıştı doktorum bu sefer aferin dedi toplamda +5 kilo ile yola devam ediyorum şimdilik..
kızlar benim cildim feci kuru lierac alayım diyorum ama günde iki kere sürüyorum normal nemlendiricileri bile. kurtarır mı ki lierac beni?fiyatları da malum beni ancak vazelin paklıyordu ama o da petrokimya kaynaklıymış kafam karıştı
Ben de yaklasık 13-14haftadan beri kullanıyorum lierac.. Hergun duzenli surmesem de memnunum simdilik. Ama lierac surunce sabah kalktıgımda pul pul oluyor yine, o tuzden yine de nemlendirici kullanıyorum mutlaka. Baska birseyler mi kullansam diye dusunsem de simdiyekadar palmers'ın kakao yaglı kremini kullanıyorum. Ondan da memnunum, sadece surmesi biraz zorgeliyor bana.. Ama kokusu o kadar guzel ki..canım mutlaka Lierac kullan,ben 3.ayımın sonuna doğru ilk kullanmaya başlamıştım ,o zaman 200ml +100ml kampanyalı almıştım 105 tl idi fiyatı ve hergün sürmeme rağmen 3,5 aya yakın kullandım ,yeni bitti. Az önce de sipariş verdim hattagittigidiyordan http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...phytolastil-jel-catlak-kremi-200-ml-248290408 ,karnımda şu ana kadar hiç çatlak olmadı,ben göğüslerime ve belime de sürüyorum,jelin küçük bi damlası bile bereketli,tavsiye ederim,günde bir kere ,gece yatarken sürüyordum ya da duştan sonra ve yeterli oluyordu,diğer kremler gibi düşünme ,yapışkanlık hissi de olmuyor hemen emiyor,nemlilik hissediyorsun karnında..
Simdi inceledim bu aldıgınız satıcıyı, orjinal mi acaba? Cok cok cok uygun fiyatı. Ben de mi burdan alsam acaba?canım mutlaka Lierac kullan,ben 3.ayımın sonuna doğru ilk kullanmaya başlamıştım ,o zaman 200ml +100ml kampanyalı almıştım 105 tl idi fiyatı ve hergün sürmeme rağmen 3,5 aya yakın kullandım ,yeni bitti. Az önce de sipariş verdim hattagittigidiyordan http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...phytolastil-jel-catlak-kremi-200-ml-248290408 ,karnımda şu ana kadar hiç çatlak olmadı,ben göğüslerime ve belime de sürüyorum,jelin küçük bi damlası bile bereketli,tavsiye ederim,günde bir kere ,gece yatarken sürüyordum ya da duştan sonra ve yeterli oluyordu,diğer kremler gibi düşünme ,yapışkanlık hissi de olmuyor hemen emiyor,nemlilik hissediyorsun karnında..
Ben de üç ayın sonunda iki tüp almıştım hala birinci bitmedi baya gidiyorcanım mutlaka Lierac kullan,ben 3.ayımın sonuna doğru ilk kullanmaya başlamıştım ,o zaman 200ml +100ml kampanyalı almıştım 105 tl idi fiyatı ve hergün sürmeme rağmen 3,5 aya yakın kullandım ,yeni bitti. Az önce de sipariş verdim hattagittigidiyordan http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...phytolastil-jel-catlak-kremi-200-ml-248290408 ,karnımda şu ana kadar hiç çatlak olmadı,ben göğüslerime ve belime de sürüyorum,jelin küçük bi damlası bile bereketli,tavsiye ederim,günde bir kere ,gece yatarken sürüyordum ya da duştan sonra ve yeterli oluyordu,diğer kremler gibi düşünme ,yapışkanlık hissi de olmuyor hemen emiyor,nemlilik hissediyorsun karnında..
Şöyle bir tablo buldum kilosunu merak edenler içinmasallah size... rabbim nazarlardan saklasin... benim oglumda 24 haftalikken 800 gr di azmidir bilemiyorum ... ya kiloya takilmamak lazim biliyorum ama anne olmak boyle bisey tosun gibi olunca cok iyi hissediyo insan kendini... anladiniz beni siz ...
Simdi inceledim bu aldıgınız satıcıyı, orjinal mi acaba? Cok cok cok uygun fiyatı. Ben de mi burdan alsam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?