2017 Şubat Anneleri

Kızlar o değilde bebek kıyafetleriini yıkamak için deterjan araştırıyorum da Ariel Baby kullanan var mı ya da tavsiyeniz neler ?

Düne gece eşim çok kötü oldu hareket edemez hale geldi.(fıtık kaynaklıymış) ne yapacağımı bilemedim. Acile götürsem kaldıracak halim yoktu. neyseki çok yakın bir arkadaşımızı aradık o bizi hastaneye götürdü. iğne ile biraz daha iyi hale geldi eşim. bugün de eşimi yalnız bırakmayayım diye okula gitmedim. sabah hastaneye gittik eşime rapor almak için. ben de gelmişken hem rapor alırım hem de bebeği görürüm diye doktoruma gittim. 1330 gr dedi doktor. 4 hafta önce 790 gr'dı. baya büyümüş. doktor boyunu söylemedi.

a101'den bugün ben de nevresim takımı, yorgan, alez, alt açma örtüsü aldım.

bu arada hepsiburada.com'da bazı mağazalarda bebek ürünleri indirimli bi bakın derim.

Hastane çantasına ne koycaz kizlar:)

Bu arada kv kp geliyo memleketten bugun aldiklarınida getircek bende temizlige giriştim yemek filan çok işim var
Canim,bebek icin bez 10 adet fazlasiyla yeter saniyorum,hastane cikisi,battaniyesi,kendin icin terlik pijama veya gecelik,tarak,dis firca arti macun,atlet,ped,ic camasiri alt,cikista giyecegin kiyafet,corap aklima gelenler eksiklerimi tecrubeli diger arkadaslarim yazsin suan net hatirladiklarim bunlar birde herkese tavsiyem bebegin kiyafetlerini yani dogdugunda giyeceklerinj baska bir poset yada ne uygunsa ona gore ayri koyun direk verirsiniz hemsirelere cikarmasi vermesi kolay olur o acidan

Kizlar casual marka nasil bebek arabasi icin benim pek fikrim yok da? Yasadigim yerde bebek magazalarini gezdim de az once burda genelde casual var. Air diye bi modelini begendim mesela ama emin olamadim.

Ben casual solo aldım. Fransız markası zaten ebebekte indirimdeydi ben aldığımda. çevremde bi kaç kişi daha kullanmıştı herkes memnundu.Tabi yinede karar senin :

Kizlar casual marka nasil bebek arabasi icin benim pek fikrim yok da? Yasadigim yerde bebek magazalarini gezdim de az once burda genelde casual var. Air diye bi modelini begendim mesela ama emin olamadim.
Ben bu arabayi o kadar çok kiside gördumki canm demekki tutuluyo begeniliyo bide geçen gun chicconun trio modelini çarsıda birinde gördum oda çok güzeldi hemde travel baston araba bi tane daha vardı hatrliyamadm simdi onuda yazarm çok güzeldi oda :)

Hastane çantami almadim daha alip hazırlamaya başlıym en iyisi sut pompasi hastanede lazim oluyomu

canım Chicco plus urban life'dan memnunsun di mi bir sıkıntı yok bir de Chicco urban ile Chicco plus urban'ın farkı ne biliyor musun ?

canım Chicco plus urban life'dan memnunsun di mi bir sıkıntı yok bir de Chicco urban ile Chicco plus urban'ın farkı ne biliyor musun ?
Kullanmadim henüz bilmiyormda ewde deneme sürüşü yaptim ben cok begendim manevrası falan guzel.urbanla urban plas arasindaki fark urban plus portbebesi üzerindeyken katlanabiliyo canm ben almadan önce netteki yorumlarda arka tekerleri çok geniş yaziyodu evet gerçekten geniş biraz ama bence çok sorun degil:)
Magazada görme şansin varsa görerek al bence yinede ben urbani daha once birinde görmştum öyle begenerk aldm

ben de geçen gün mağazada yakından gördüm canım,arka tekerlekleri evet gerçekten büyüktü ama sürüşü çok rahattı ve özelliklerini yakından da gördüm katlanışı falan kullanışlı ve şıktı,ama benim baktığım model urban plus değildi ve satıcı plus modelini bilmiyormuş benden öğrendi plus modeli de olduğunu o yüzden sana bir sorayım dedim.

Canım yaaa , kıyamam hepimiz aynıyız galiba ben uzanınca kalkamıyorum resmen.Çığlık çığlığa kalkıyorum yavaş yavaş ve bir süre topallayarak yürüyorum . sırt üstü yatamıyorum hep ağrıyor, Yan yatmak zorundayım hep. Birde yürüyüş vs hiç birşey yapmıyorum iş - ev , ev işi bu kadar yaptığım tek spor işe gelip giderken araba kullanmak :) buna rağmen kollarım tombik tombik

Kızlar o değilde bebek kıyafetleriini yıkamak için deterjan araştırıyorum da Ariel Baby kullanan var mı ya da tavsiyeniz neler ?
daha önce de yazmıştım friendly ürünleri bence çok başarılı jokerde ve ebebekte satılıyor zaman zaman kampanyalarda oluyor.
dalin sıvı deterjanında fanları azımsanmayacak kadar çok hatta chicco sıvı baya tercih ediliyor tabi bitkisel içerik istiyorum derseniz dediğim gibi friendly ve migroslarda bulabileceğiniz frosch markasının ürünlerini inceleyin derim :)

Kizlar bi yakinim hastane cantani simdiden hazorla koy bir yere dursun dedi. Siz neler yapiyorsunuz bu konuda
ben de 2-3 haftaya hazırlayacağım. daha eksiklerim var onları tamamlamaya çalışıyorum.

http://www.hepsiburada.com/britax-r...c-black-thunder-p-AILEAKLE10126?magaza=Picabo

bu arabayı sipariş verdim.piyasaya göre çok uyguna geldi. 600 tl. inşallah memnun kalırım.

doktorum bebeğin boyunu söylemedi. boyunu nasıl hesaplıyorduk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…