- 24 Ağustos 2016
- 3.758
- 6.304
- 158
Canim,bebek icin bez 10 adet fazlasiyla yeter saniyorum,hastane cikisi,battaniyesi,kendin icin terlik pijama veya gecelik,tarak,dis firca arti macun,atlet,ped,ic camasiri alt,cikista giyecegin kiyafet,corap aklima gelenler eksiklerimi tecrubeli diger arkadaslarim yazsin suan net hatirladiklarim bunlar birde herkese tavsiyem bebegin kiyafetlerini yani dogdugunda giyeceklerinj baska bir poset yada ne uygunsa ona gore ayri koyun direk verirsiniz hemsirelere cikarmasi vermesi kolay olur o acidanHastane çantasına ne koycaz kizlar:)
Bu arada kv kp geliyo memleketten bugun aldiklarınida getircekbende temizlige giriştim yemek filan çok işim var
Kizlar casual marka nasil bebek arabasi icin benim pek fikrim yok da? Yasadigim yerde bebek magazalarini gezdim de az once burda genelde casual var. Air diye bi modelini begendim mesela ama emin olamadim.
Tesekkur ederim canim ona da bakiyim o zaman :)Ben casual solo aldım. Fransız markası zaten ebebekte indirimdeydi ben aldığımda. çevremde bi kaç kişi daha kullanmıştı herkes memnundu.Tabi yinede karar senin :
Tesekkur ederim canim ona da bakiyim o zaman :)
Ben bu arabayi o kadar çok kiside gördumki canm demekki tutuluyo begeniliyo bide geçen gun chicconun trio modelini çarsıda birinde gördum oda çok güzeldi hemde travel baston araba bi tane daha vardı hatrliyamadm simdi onuda yazarm çok güzeldi oda :)Kizlar casual marka nasil bebek arabasi icin benim pek fikrim yok da? Yasadigim yerde bebek magazalarini gezdim de az once burda genelde casual var. Air diye bi modelini begendim mesela ama emin olamadim.
Hastane çantami almadim dahaCanim,bebek icin bez 10 adet fazlasiyla yeter saniyorum,hastane cikisi,battaniyesi,kendin icin terlik pijama veya gecelik,tarak,dis firca arti macun,atlet,ped,ic camasiri alt,cikista giyecegin kiyafet,corap aklima gelenler eksiklerimi tecrubeli diger arkadaslarim yazsin suan net hatirladiklarim bunlar birde herkese tavsiyem bebegin kiyafetlerini yani dogdugunda giyeceklerinj baska bir poset yada ne uygunsa ona gore ayri koyun direk verirsiniz hemsirelere cikarmasi vermesi kolay olur o acidan
Ben bu arabayi o kadar çok kiside gördumki canm demekki tutuluyo begeniliyo bide geçen gun chicconun trio modelini çarsıda birinde gördum oda çok güzeldi hemde travel baston araba bi tane daha vardı hatrliyamadm simdi onuda yazarm çok güzeldi oda :)
Kullanmadim henüz bilmiyormda ewde deneme sürüşü yaptimcanım Chicco plus urban life'dan memnunsun di mi bir sıkıntı yokbir de Chicco urban ile Chicco plus urban'ın farkı ne biliyor musun ?
Lazim.olabilir bazi hastanelerde var veriyolar yada kiralaniyor ama ben kulla madim hic sutum gelmeyince ozamanlar aldiysan gotur canim yaninda dursunHastane çantami almadim dahaalip hazırlamaya başlıym en iyisi sut pompasi hastanede lazim oluyomu
ben de geçen gün mağazada yakından gördüm canım,arka tekerlekleri evet gerçekten büyüktü ama sürüşü çok rahattı ve özelliklerini yakından da gördüm katlanışı falan kullanışlı ve şıktı,ama benim baktığım model urban plus değildi ve satıcı plus modelini bilmiyormuş benden öğrendi plus modeli de olduğunuKullanmadim henüz bilmiyormda ewde deneme sürüşü yaptimben cok begendim manevrası falan guzel.urbanla urban plas arasindaki fark urban plus portbebesi üzerindeyken katlanabiliyo canm ben almadan önce netteki yorumlarda arka tekerleri çok geniş yaziyodu evet gerçekten geniş biraz ama bence çok sorun degil:)
Magazada görme şansin varsa görerek al bence yinede ben urbani daha once birinde görmştum öyle begenerk aldm
Canım yaaa , kıyamam hepimiz aynıyız galiba ben uzanınca kalkamıyorum resmen.Çığlık çığlığa kalkıyorum yavaş yavaş ve bir süre topallayarak yürüyorum . sırt üstü yatamıyorum hep ağrıyor, Yan yatmak zorundayım hep.bende neredeyse 3. aydan beri bel ağrısı var maalesef.. ayağa kalkınca bir süre topallıyorum resmen basamıyorum üzerine ağrıdan.. yatakta sağa sola dönerkende sürekli ağrıyor acıyor.. uyanıyorum durmadan gece..
daha önce de yazmıştım friendly ürünleri bence çok başarılı jokerde ve ebebekte satılıyor zaman zaman kampanyalarda oluyor.Kızlar o değilde bebek kıyafetleriini yıkamak için deterjan araştırıyorum da Ariel Baby kullanan var mı ya da tavsiyeniz neler ?
ben de 2-3 haftaya hazırlayacağım. daha eksiklerim var onları tamamlamaya çalışıyorum.Kizlar bi yakinim hastane cantani simdiden hazorla koy bir yere dursun dedi. Siz neler yapiyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?