Katlanabilmesi dısındaki bütün özellikleri ayni diye biliyorm canm sağlamlik ve kalite olarak çok iyi bence :)alırsan hayirli olsun şimdidenben de geçen gün mağazada yakından gördüm canım,arka tekerlekleri evet gerçekten büyüktü ama sürüşü çok rahattı ve özelliklerini yakından da gördüm katlanışı falan kullanışlı ve şıktı,ama benim baktığım model urban plus değildi ve satıcı plus modelini bilmiyormuş benden öğrendi plus modeli de olduğunuo yüzden sana bir sorayım dedim.
Bisey olmaz canim kestir,ilk hamileligimde de kestirdim bunda da kestirdim hurafe rabbimin verdigi omru kesim.mi kisaltacak?kestir rahatla derimkızlar saçımı kestirmek istiyorum her kafadan bi ses .. kestirme iyi değil
bebeğin ömrü kısa olur bilmem ne
çok hızlı uzadı ya saçlarım sizedede mi öyle
ben de 2-3 haftaya hazırlayacağım. daha eksiklerim var onları tamamlamaya çalışıyorum.
http://www.hepsiburada.com/britax-r...c-black-thunder-p-AILEAKLE10126?magaza=Picabo
bu arabayı sipariş verdim.piyasaya göre çok uyguna geldi. 600 tl. inşallah memnun kalırım.
doktorum bebeğin boyunu söylemedi. boyunu nasıl hesaplıyorduk?
Hormonlardan cabuk uzamasi birde vitamin vs kullaninca hizli uzuyor besleniyor sackızlar saçımı kestirmek istiyorum her kafadan bi ses .. kestirme iyi değil
teşekkür ederim. 38 çıkıyor o zaman.Ultrason çıktısı veriyor ya sana ölçüm dökümlerinin olduğu bi sayfa var orda FL değeri var onu 7 ile çarpınca boyunu buluyorsun
Senin bebisin cinsiyeti ne canım :)hoşgeldin seninle günümüz aynı
Ben 8 haftalıkken kestirdim doguma yakın belki yine kestiririm evet öyle bi söylenti var ama bagtil Rabbim yazısını ömrünü yazdı zaten ilk oluştuğu anda bizim saç kesimine gore olmaz yani bence kestir rahatlıklakızlar saçımı kestirmek istiyorum her kafadan bi ses .. kestirme iyi değil
kızlar şu an alacaklarımı yazıyorum hepsiburdadan aldıklarım yani
Bebedor Klinoz Saklama Kutulu Burun Aspiratörü
Bebedor Klinoz Burun Aspiratörü Yedek Uç
Lansinoh Tek Kullanımlık Göğüs Pedi (60 Adet)
Chicco Bebek Tırnak Makası (Kırmızı)
Philips Avent SCF673/17 Natural Cam Biberon / 240 mL
Philips Avent SCF671/17 Natural Cam Biberon / 120 Ml
Uni Baby Sensitive Islak Havlu 6'lı Fırsat Paketi / 336 Yaprak
Lansinoh HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kremi (40 ml)
Bebitof 474064 Bebek Alt Açma Peluş Ayılı Pembe (Pembe)
Modakids Donino Baby Kız Bebek 5 Li Hastane Çıkışı 019-1212-003 (0 - 3 Ay)
Modakids Kız Bebek Uğur Böcekli 5 Li Zıbın Set 045-3016-002 (0 - 3 Ay)
Chicco Body 3Lü I Love (0 Ay Pembe)
Wee Baby Emzik Saklama Kabı - Mor( bunu kargo bedavaya gelsin diye aldım 6 tl)
300 tl tuttu :) gereksiz bişey varmı sizce
Kızlar o değilde bebek kıyafetleriini yıkamak için deterjan araştırıyorum da Ariel Baby kullanan var mı ya da tavsiyeniz neler ?
Kizlar bi yakinim hastane cantani simdiden hazorla koy bir yere dursun dedi. Siz neler yapiyorsunuz bu konuda
Hastane çantami almadim dahaalip hazırlamaya başlıym en iyisi sut pompasi hastanede lazim oluyomu
Hurafe canm bunlar ama herkes ayni şeyi söyliyince insan olsun yinede kestirmiyim diyo.ben hersey yolunda giderse doguma 1 hafta kala hem saç kesimine hemde boyaya gidicem canm nihat hatipogluna sordular bunu oda hurafe dedi fetva verdi sonuçta inanmamak lazim böyle şeylerekızlar saçımı kestirmek istiyorum her kafadan bi ses .. kestirme iyi değil
Ay İlk defa duydumKızlar ben hamile kalmazdan önce 70 kiloydum su an 62 kiloyum kilo alamıyorum ve herseyim bol gelmeye başladı aranızda benim gibi kilo kaybeden var mı? alt komsumuzun karnı bursuru çıkmış ki ben ondan 5 hafta önceyim benimki hala yok
InsaAllah kuzum bnmsagol canım yaaa. evet inşallah saglıkla doğsunlar şimdilerin de tadını çıkarmak lazım :)
Bebisin gelisimi normal diyoAy İlk defa duydumdoktorun Bu Konu hakkında bir şey söylemedi mi
Ay bu sahane olmus ellerine sagliikKızlar kapı süsleri yüklemiştim keçeden yapmaya başladım tam bitmedi ama dayanamadım bi fotosunu koyayım dedimkızı buluta asıp biraz daha süslicem nasıl oluyor sizce @tekmileeee bakmak istersin belki bu arada buraya yükleyince çözünürlük düşüyo ya
kızlar saçımı kestirmek istiyorum her kafadan bi ses .. kestirme iyi değil
Ay bu sahane olmus ellerine sagliikdugun zamanim butun suslerimi kendim yapmistim bunda da kendim yapicam sanirim bunu gorunce iyice heveslendim
erkek. seninki?Senin bebisin cinsiyeti ne canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?