2017 Şubat Anneleri

Kızlar şeker yüklemesi sonucum da gebe OGTT (50gr) glikoz (1 saat)
77 yazıo. . .
Şimdi ben anlamadım bu açlık mı tokluk mu ?Doktor iyi dedi ama sonucu elime alıncasadece bu testle karşı karşıya kaldım

Arkadaşım hazır elinde varsa doğum çantası listeni paylaşır mısın. ben de yavaştan alışverişe başlayıp tedbirli olayım istiyorum artık. Yardımcı olursan çok sevinirimm
Ne yazikki elimde hazir bi liste yok. Tamamen internetten arastirip hazirliycam bende cantami. Insallah hayirlisiyla o gunleri goruruz.

Kızlar bugün itibari ile bebisin eşyaları daha alacak çok şey mj var ya

Eklentiler

• IMG_20161111_193351.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_20161111_193259.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_20161111_193138.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_20161111_193048.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 133
  • 2016-11-11 19.37.11.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_20161111_193953.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 120
Aynen insan huzursuz oluyior. Yoksa haşa Allahın bileceği is. Sac kesmeklemi olur. Bnde öyle yaparım doğumdan 1 hafta önce gisderim

Kizlar casual marka nasil bebek arabasi icin benim pek fikrim yok da? Yasadigim yerde bebek magazalarini gezdim de az once burda genelde casual var. Air diye bi modelini begendim mesela ama emin olamadim.
Canm internetten aldık biz arabayı çok ucuza geldi bi internete de bak

kızlar saçımı kestirmek istiyorum her kafadan bi ses .. kestirme iyi değil
bebeğin ömrü kısa olur bilmem ne
çok hızlı uzadı ya saçlarım sizedede mi öyle

Ben kestirdim belden omuza kadar

Kızlar şeker yüklemesi sonucum da gebe OGTT (50gr) glikoz (1 saat)
77 yazıo. . .
Şimdi ben anlamadım bu açlık mı tokluk mu ?Doktor iyi dedi ama sonucu elime alıncasadece bu testle karşı karşıya kaldım

Hepsi çok güzeller rabbim ağız tadıyla sağlikla kullanmayi nasip etsin inşallah:)) peluş kuzucuk bende oğluşuma aldim:))
Pişik kremidir gögus çatlagı için olan kremden banyo malzemeleri filan bunları bende daha almadim 3 ayda hallederz hepsini inşallh:)

Bebegin çamaşrlari için hacışakir var marketlerde sizce nasil kizlar bide sudokrem çok iyiymiş hem pişik için hemde çok amaçlı kullanlabiliyomuş

Sağol canım senin nevresime bayildim bende bakacam şimdi. Ama suda var benim.beşik küçük acaba bu nevresimler büyük olmaz mı. hepsi farklı yerlerden ürünlerin oyuncak da sobe den aldik

Bende onları alayım en azından onlar çıksın aradan dedim. pişik kremi almadım bakalim daha zamam var yavas yavas tamamlanir

Yaaa çok güzel olmuş ne güzel yapmışsın çok başarılı olmuş çok heveslendim şimdi görünce ben de kendim yapmayı ama hiç vaktim yok benim ben de kendi kınamda falan herşeyi kendim yapmıştım çok zevkliydi.. şimdi bebek için yapılınca çok daha zevkli oluyodur

Aynen çok zevkli meleğin elinde 200 le 300 arası değişiyo toplasan 10 lira anca halbuki maliyeti bak şuna 300 tl demiş

Eklentiler

• IMG_2254.webp
    16 KB · Görüntüleme: 108
masallah size... rabbim nazarlardan saklasin... benim oglumda 24 haftalikken 800 gr di azmidir bilemiyorum ... ya kiloya takilmamak lazim biliyorum ama anne olmak boyle bisey tosun gibi olunca cok iyi hissediyo insan kendini... anladiniz beni siz ...
Tosun bebeler iyi de o da doğumu zoraştırıyo 3,5 kilo doğsalar keşke bence çok iyi olur doktorum haftasıyla uyumlu dedi o yüZden takılmıyorum ben kilosuna midesi de doluydu oğlumun.. zaten sağlıklı beslenmeye çalışıyorum dikkat ediyorum.. inşallah o da sağlıklı olsun da kilo önemli değil.. ben baya minyonum bana çekiyo demek ki derim

Peluş ayıyı nerden aldnz acaba yaaa bayildi m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…