- 15 Ocak 2014
- 5.995
- 5.205
- 398
Ne yazikki elimde hazir bi liste yok. Tamamen internetten arastirip hazirliycam bende cantami. Insallah hayirlisiyla o gunleri goruruz.Arkadaşım hazır elinde varsa doğum çantası listeni paylaşır mısın. ben de yavaştan alışverişe başlayıp tedbirli olayım istiyorum artık. Yardımcı olursan çok sevinirimm
Ay hepsi çok güzel hayırlı olsun. Civildenmmi bunlar oyuncağı nerden aldnzKızlar bugün itibari ile bebisin eşyaları daha alacak çok şey mj var ya
Aynen insan huzursuz oluyior. Yoksa haşa Allahın bileceği is. Sac kesmeklemi olur. Bnde öyle yaparım doğumdan 1 hafta önce gisderimHurafe canm bunlar ama herkes ayni şeyi söyliyince insan olsun yinede kestirmiyim diyo.ben hersey yolunda giderse doguma 1 hafta kala hem saç kesimine hemde boyaya gidicem canm nihat hatipogluna sordular bunu oda hurafe dedi fetva verdi sonuçta inanmamak lazim böyle şeylere
Canm internetten aldık biz arabayı çok ucuza geldi bi internete de bakKizlar casual marka nasil bebek arabasi icin benim pek fikrim yok da? Yasadigim yerde bebek magazalarini gezdim de az once burda genelde casual var. Air diye bi modelini begendim mesela ama emin olamadim.
kızlar saçımı kestirmek istiyorum her kafadan bi ses .. kestirme iyi değil
bebeğin ömrü kısa olur bilmem ne
çok hızlı uzadı ya saçlarım sizedede mi öyle
Hepsi çok güzeller rabbim ağız tadıyla sağlikla kullanmayi nasip etsin inşallah:)) peluş kuzucuk bende oğluşuma aldim:))Kızlar bugün itibari ile bebisin eşyaları daha alacak çok şey mj var ya
Ne tatlilar :)sevesim geliyo böyle şirin şirin şeylerni bebeklerin:)güle gule kullan canm çok güzel:)Kızlar buda bizim nevresimimiz. Karaca markası 70 tl
Sağol canım senin nevresime bayildim bende bakacam şimdi. Ama suda var benim.beşik küçük acaba bu nevresimler büyük olmaz mı. hepsi farklı yerlerden ürünlerin oyuncak da sobe den aldikKızlar bugün itibari ile bebisin eşyaları daha alacak çok şey mj var ya
Bende onları alayım en azından onlar çıksın aradan dedim. pişik kremi almadım bakalim daha zamam var yavas yavas tamamlanirHepsi çok güzeller rabbim ağız tadıyla sağlikla kullanmayi nasip etsin inşallah:)) peluş kuzucuk bende oğluşuma aldim:))
Pişik kremidir gögus çatlagı için olan kremden banyo malzemeleri filan bunları bende daha almadim 3 ayda hallederz hepsini inşallh:)
Yaaa çok güzel olmuşKızlar kapı süsleri yüklemiştim keçeden yapmaya başladım tam bitmedi ama dayanamadım bi fotosunu koyayım dedimkızı buluta asıp biraz daha süslicem nasıl oluyor sizce Tkml_ bakmak istersin belki bu arada buraya yükleyince çözünürlük düşüyo ya
Gayet iyi kilomuz benceAy maşallahsan da kuzuya da
Ben de +5 kilo oldum ve o son 1200 gr ı 2 gün önce aldım ödem olmasını umuyorum
Aynen yaa çoklu tatlislar.. TSK ederim!:)Ne tatlilar :)sevesim geliyo böyle şirin şirin şeylerni bebeklerin:)güle gule kullan canm çok güzel:)
Yaaa çok güzel olmuşne güzel yapmışsın çok başarılı olmuş çok heveslendim şimdi görünce ben de kendim yapmayı ama hiç vaktim yok benim ben de kendi kınamda falan herşeyi kendim yapmıştım çok zevkliydi.. şimdi bebek için yapılınca çok daha zevkli oluyodur
Tosun bebeler iyi de o da doğumu zoraştırıyomasallah size... rabbim nazarlardan saklasin... benim oglumda 24 haftalikken 800 gr di azmidir bilemiyorum ... ya kiloya takilmamak lazim biliyorum ama anne olmak boyle bisey tosun gibi olunca cok iyi hissediyo insan kendini... anladiniz beni siz ...
Peluş ayıyı nerden aldnz acaba yaaa bayildi mHepsi çok güzeller rabbim ağız tadıyla sağlikla kullanmayi nasip etsin inşallah:)) peluş kuzucuk bende oğluşuma aldim:))
Pişik kremidir gögus çatlagı için olan kremden banyo malzemeleri filan bunları bende daha almadim 3 ayda hallederz hepsini inşallh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?