2017 Şubat Anneleri

Aynen çok zevkli meleğin elinde 200 le 300 arası değişiyo toplasan 10 lira anca halbuki maliyeti bak şuna 300 tl demiş
Yuuhhh ne kadar da abartmışlar yaaa.. 300 nedir allah aşkına çıldırmışlar resmen.. en iyisini yapmışsın kendin yapmakla ben beşiğinin başına şu çerçevelerden yaptırıyorum şimdi.. bi arkadaşım da kapı süsünü ben yapayım demişti eğer o yapmazsa bu çerçeveyi hastane kapısı için de kullanırım güzelce tül fiyonkla falan süslerim.. vaktim yok ama çare tükenmedi.. hem 300 lira da vermemiş olurum

Eklentiler

• IMG_2894.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_3022.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 116

Aaa bunlar da çok güzelmişş

Bebegin çamaşrlari için hacışakir var marketlerde sizce nasil kizlar bide sudokrem çok iyiymiş hem pişik için hemde çok amaçlı kullanlabiliyomuş
Ben kendim kullanıyordum ama çok katı bi krem canım kullanışlı olur mu pişik varsa sürmek zor olmaz mi canı acır diye bn çok korkuyorum

Muh te şemmmm
Eline sağlık

Canm bu çerçevelere bayıldım nerde yaptırıyorsun biz de yaptıralım

Kızlar sudocrem çok amaçlı bir krem. Kuru ve hassas ciltlere uygulanıyor.
Aklınızda bulunsun veya bir yere not edin ; bebişler pişik olduğunda eczaneye gidip %3 eua borique solüsyon hazırlatıyorsunuz.
Pişik olan bebeğin poposunu her alt değişiminde ılık su ile yıkayıp iyice kuruladıktan sonra bu solüsyonu pamukla pişiğe sürüyorsunuz. Kuruduktan sonra üzerina sudocrem veya desitin gibi pişik kremini sürüp altını kapatıyorsunuz...
Bir de size bir doktor tavsiye edeyim internetten. Dr.Kadir Tuğcu (anneoluncaanladim.com) adresinde annelerin sorduğu soruları cevaplıyor. Doğalcı ve ilaç karşıtı bir doktor.
Ben oğlum bebekken buldum kendisini ve sayesinde şuan 4.5 yaşında olan oğlum sadece 3-4 kere antibiyotik kullanmıştır.
Bebişler doğmadan bol bol yenidoğan ile ilgili soruları okumanızı tavsiye ederim.

Ben kendim kullanıyordum ama çok katı bi krem canım kullanışlı olur mu pişik varsa sürmek zor olmaz mi canı acır diye bn çok korkuyorum
Onuda hiç bilmiyorm canm ya sadece çok iyi oldugunu biliyorm arkdaşm mustela kullanyodu artik onu bile kullanmiyorum dedi bana sudokremden çok memnunms

Teşekkür ederim canım ben de bunları merak ediyordum heryerime süreceğim ben de kupkuru bir insanım niyeyse

Ben de nivea nın vücut sütlerini kullanıyorum baya nemlendiriyor ama ilerde yetmeyecek. vazelin kullanmamak lazımmış yoksa herkes vazelin direk önlüyor çatlakları dedi. lierac a geçeceğim artık

Kizlar casual marka nasil bebek arabasi icin benim pek fikrim yok da? Yasadigim yerde bebek magazalarini gezdim de az once burda genelde casual var. Air diye bi modelini begendim mesela ama emin olamadim.

Ben casual Cadillac alacaktım ama büyük travel sistemlerden vazgeçtim. yine casual ın storm modeli var hem baston hem pusetli benim hoşuma gitti. baya hafif ve kaliteli görünüyor. herkes de övüyor bu markayı

kızlar saçımı kestirmek istiyorum her kafadan bi ses .. kestirme iyi değil
bebeğin ömrü kısa olur bilmem ne
çok hızlı uzadı ya saçlarım sizedede mi öyle

Benim de hızlı uzuyor normalde hiç böyle hızlı uzamaz herkes kestir uçlarını diyor ama ben de kestirilmezmiş diyip uzun saçın tadını çıkarıyorum

Ben de burdan aldım size sorduktan sonra. İnsallah sorun cıkmaz :)

http://www.recete.com/lierac-phytolastil-gel-2x100ml-catlak-icin-jel-ikili-paket @denizkestanesi moirass
bu ürünü kullanmıyorum fakat siteden uzun zamandır alışveriş yaparım :) aklınızda bulunsun.
Maalesef gec gordum mesajınızı, gittigidiyordan siparis vermistim..

Ben ilk aylarda 4-4.5 ayda 6kilo verdim, sonraki aylarda da 4 aldım. Hala -2kilodayım ilk hamile kaldıgıma gore, ama bebek gelişimi normal oldugu surece içiniz rahat olsun bence.. Bol protein az karbonhidrat hem kilo aldırmıyor, hem de bebe cok guzel gelişiyor :)

Harika olmus, elinize saglık, keske ben de yapabilsem, boyle becerikli annelere nasıl imreniyorum bir bilseniz.. Boyle birsey almak istesek cok pahalışar maalesef..

Aynen çok zevkli meleğin elinde 200 le 300 arası değişiyo toplasan 10 lira anca halbuki maliyeti bak şuna 300 tl demiş
Ayyy cok pahalı bu ne yaa..

Cerceveler cok guzelmiş, nerde yaptırıyorsunuz?

Siz de gordugunuz herseyi yaptırmak almak istiyor musunuz? Ben kendimi zor tutuyorum gercekten

canım Rabbim şifalar versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah bir şeycik çıkmaz.

ay ben çok panik oldum hiiç bir şeyimiz yok. herkes alışveriş yapıyor hastane çantası falan çok erken gibi geliyordu bana.

bel konusu beni mahvetti. bugün hamile yastığım geldi
http://urun.n11.com/yukseltici-ve-a...igi-emzirme-yastigi-P91263085?rf=one-cikanlar
bundan aldım kızlar şeker pembesi bir şey. o kadaaaaaaaaaaaaar rahat ki size anlatamam. eşim yatıyor hatta göz koydu

kızlar saçımı kestirmek istiyorum her kafadan bi ses .. kestirme iyi değil
bebeğin ömrü kısa olur bilmem ne
çok hızlı uzadı ya saçlarım sizedede mi öyle
ben 3 aylıkken kestirmiştim. bir şey olmaz canım korkma

yaa ne maharetlisiniz. ben de heveslendimm
Kızlar bugün itibari ile bebisin eşyaları daha alacak çok şey mj var ya
ayy bir sürü şey hallolmuş ne güzel. güle güle kullanın

yuuh 300 mü

bugün itibariyle 28+2 den bildiriyorum, akşam oturmaya gitmiştik ve kız hiç durmadı. bir de dayanamıyorum kızlar 3 gündür elimle sürekli ayağını arıyorum. bulunca şöyle hafif bastırıyorum hemen ittiriyor geri. Allahım o kadar duygulanıyorum ki buna:))) bir de anne yanı beşiği alacak olanlar son zamanda mı almak mantıklı? normal karyolasını vs yeni yaptıracağım.
bir de oda takımı yapanlara fiyat sormak istiyorum. instagramda br takıma aşık oldum, ki ben beğenemem kolay kolay. gardrop hariç 4000 tl dediler. çok pahalı ama çok güzel ya. fiyatlar genel olarak ne durumda hiç fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…