Yuuhhh ne kadar da abartmışlar yaaa..Aynen çok zevklimeleğin elinde 200 le 300 arası değişiyo toplasan 10 lira anca halbuki maliyeti bak şuna 300 tl demiş
Hangi peluş ayıyi :) kuzuyumu diyosun:)Peluş ayıyı nerden aldnz acaba yaaa bayildi m
Ay kuzu evtHangi peluş ayıyi :) kuzuyumu diyosun:)
Yuuhhh ne kadar da abartmışlar yaaa..300 nedir allah aşkına çıldırmışlar resmen.. en iyisini yapmışsın kendin yapmakla ben beşiğinin başına şu çerçevelerden yaptırıyorum şimdi.. bi arkadaşım da kapı süsünü ben yapayım demişti eğer o yapmazsa bu çerçeveyi hastane kapısı için de kullanırım güzelce tül fiyonkla falan süslerim.. vaktim yok ama çare tükenmedi.. hem 300 lira da vermemiş olurum
Ben kendim kullanıyordum ama çok katı bi krem canım kullanışlı olur mu pişik varsa sürmek zor olmaz mi canı acır diye bn çok korkuyorumBebegin çamaşrlari için hacışakir var marketlerde sizce nasil kizlar bide sudokrem çok iyiymiş hem pişik için hemde çok amaçlı kullanlabiliyomuş
Kızlar kapı süsleri yüklemiştim keçeden yapmaya başladım tam bitmedi ama dayanamadım bi fotosunu koyayım dedimkızı buluta asıp biraz daha süslicem nasıl oluyor sizce Tkml_ bakmak istersin belki bu arada buraya yükleyince çözünürlük düşüyo ya
Yuuhhh ne kadar da abartmışlar yaaa..300 nedir allah aşkına çıldırmışlar resmen.. en iyisini yapmışsın kendin yapmakla ben beşiğinin başına şu çerçevelerden yaptırıyorum şimdi.. bi arkadaşım da kapı süsünü ben yapayım demişti eğer o yapmazsa bu çerçeveyi hastane kapısı için de kullanırım güzelce tül fiyonkla falan süslerim.. vaktim yok ama çare tükenmedi.. hem 300 lira da vermemiş olurum
Kuzunun fotosunu H HedefVeBasari baylaştı canim benim bebişin kuzusu farkli marketten almştim ben:)Ay kuzu evt
Onuda hiç bilmiyorm canm ya sadece çok iyi oldugunu biliyorm arkdaşm mustela kullanyodu artik onu bile kullanmiyorum dedi bana sudokremden çok memnunmsBen kendim kullanıyordum ama çok katı bi krem canım kullanışlı olur mu pişik varsa sürmek zor olmaz mi canı acır diye bn çok korkuyorum
Canım kuzuyu soobe den aldım 15 tl di son 1 tane kalmıştı netten bak istersen ben direk mağazadan aldimAy kuzu evt
canım mutlaka Lierac kullan,ben 3.ayımın sonuna doğru ilk kullanmaya başlamıştım ,o zaman 200ml +100ml kampanyalı almıştım 105 tl idi fiyatı ve hergün sürmeme rağmen 3,5 aya yakın kullandım ,yeni bitti. Az önce de sipariş verdim hattagittigidiyordan http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...phytolastil-jel-catlak-kremi-200-ml-248290408 ,karnımda şu ana kadar hiç çatlak olmadı,ben göğüslerime ve belime de sürüyorum,jelin küçük bi damlası bile bereketli,tavsiye ederim,günde bir kere ,gece yatarken sürüyordum ya da duştan sonra ve yeterli oluyordu,diğer kremler gibi düşünme ,yapışkanlık hissi de olmuyor hemen emiyor,nemlilik hissediyorsun karnında..
Ben de yaklasık 13-14haftadan beri kullanıyorum lierac.. Hergun duzenli surmesem de memnunum simdilik. Ama lierac surunce sabah kalktıgımda pul pul oluyor yine, o tuzden yine de nemlendirici kullanıyorum mutlaka. Baska birseyler mi kullansam diye dusunsem de simdiyekadar palmers'ın kakao yaglı kremini kullanıyorum. Ondan da memnunum, sadece surmesi biraz zorgeliyor bana.. Ama kokusu o kadar guzel ki..
Kizlar casual marka nasil bebek arabasi icin benim pek fikrim yok da? Yasadigim yerde bebek magazalarini gezdim de az once burda genelde casual var. Air diye bi modelini begendim mesela ama emin olamadim.
kızlar saçımı kestirmek istiyorum her kafadan bi ses .. kestirme iyi değil
bebeğin ömrü kısa olur bilmem ne
çok hızlı uzadı ya saçlarım sizedede mi öyle
Kiz :)erkek. seninki?
Ben de burdan aldım size sorduktan sonra. İnsallah sorun cıkmaz :)canım mutlaka Lierac kullan,ben 3.ayımın sonuna doğru ilk kullanmaya başlamıştım ,o zaman 200ml +100ml kampanyalı almıştım 105 tl idi fiyatı ve hergün sürmeme rağmen 3,5 aya yakın kullandım ,yeni bitti. Az önce de sipariş verdim hattagittigidiyordan http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...phytolastil-jel-catlak-kremi-200-ml-248290408 ,karnımda şu ana kadar hiç çatlak olmadı,ben göğüslerime ve belime de sürüyorum,jelin küçük bi damlası bile bereketli,tavsiye ederim,günde bir kere ,gece yatarken sürüyordum ya da duştan sonra ve yeterli oluyordu,diğer kremler gibi düşünme ,yapışkanlık hissi de olmuyor hemen emiyor,nemlilik hissediyorsun karnında..
Maalesef gec gordum mesajınızı, gittigidiyordan siparis vermistim..http://www.recete.com/lierac-phytolastil-gel-2x100ml-catlak-icin-jel-ikili-paket @denizkestanesimoirass
bu ürünü kullanmıyorum fakat siteden uzun zamandır alışveriş yaparım :) aklınızda bulunsun.
Ben ilk aylarda 4-4.5 ayda 6kilo verdim, sonraki aylarda da 4 aldım. Hala -2kilodayım ilk hamile kaldıgıma gore, ama bebek gelişimi normal oldugu surece içiniz rahat olsun bence.. Bol protein az karbonhidrat hem kilo aldırmıyor, hem de bebe cok guzel gelişiyor :)Kızlar ben hamile kalmazdan önce 70 kiloydum su an 62 kiloyum kilo alamıyorum ve herseyim bol gelmeye başladı aranızda benim gibi kilo kaybeden var mı? alt komsumuzun karnı bursuru çıkmış ki ben ondan 5 hafta önceyim benimki hala yok
Harika olmus, elinize saglık, keske ben de yapabilsem, boyle becerikli annelere nasıl imreniyorum bir bilseniz.. Boyle birsey almak istesek cok pahalışar maalesef..Kızlar kapı süsleri yüklemiştim keçeden yapmaya başladım tam bitmedi ama dayanamadım bi fotosunu koyayım dedimkızı buluta asıp biraz daha süslicem nasıl oluyor sizce Tkml_ bakmak istersin belki bu arada buraya yükleyince çözünürlük düşüyo ya
Ayyy cok pahalı bu ne yaa..Aynen çok zevklimeleğin elinde 200 le 300 arası değişiyo toplasan 10 lira anca halbuki maliyeti bak şuna 300 tl demiş
Cerceveler cok guzelmiş, nerde yaptırıyorsunuz?Yuuhhh ne kadar da abartmışlar yaaa..300 nedir allah aşkına çıldırmışlar resmen.. en iyisini yapmışsın kendin yapmakla ben beşiğinin başına şu çerçevelerden yaptırıyorum şimdi.. bi arkadaşım da kapı süsünü ben yapayım demişti eğer o yapmazsa bu çerçeveyi hastane kapısı için de kullanırım güzelce tül fiyonkla falan süslerim.. vaktim yok ama çare tükenmedi.. hem 300 lira da vermemiş olurum
Bn de hamilelik boyunca dogru duzgun mide bulantisi yasamadm ama bi iki gündür midem kotu hem yanıyor hem bulaniyor :/Arkadaşlar aranızda kusan var mı arkadaşlar bu hafta 4. Kusmam tedirgin olmaya başladım
Kusma yok ama 3 gündur gece yatınca ara ara uyaniyorm ve midem bulanıyoArkadaşlar aranızda kusan var mı arkadaşlar bu hafta 4. Kusmam tedirgin olmaya başladım
canım Rabbim şifalar versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah bir şeycik çıkmaz.Dün doktor randevum vardı hala geriden geliyor bebeğim 2 hafta hemde. Sonradan ortaya çıktığı için doktor ayrıntılı ultrason istedi yine bebeği besleyen damarlarda sorun mu var diye
Başka bir özelde var ondan randevu almaya çalışıcam cumartesi için. Çok moralim bozuldu ben kilo alıyorum büyüyorum da ama kızım beslenmiyor.
30 cm 610 gram çıktı. 26 haftalık olması gerekirken 24 haftalık görünüyor. Midesini zor gördü doktorum beslenmede sıkıntı olabildiği için olabilir dedi. Netten okuduklarım acayip senaryo çıkarıyor bakmak istemiyorum.
Coraspin verdi beslenme için inşallah şu ayrıntılıyı da hemen ayarlarım da bebeğim sağlıklı bir şekilde büyür.
Dualarınızı eksik etmeyin
ay ben çok panik oldum hiiç bir şeyimiz yok. herkes alışveriş yapıyor hastane çantası falan çok erken gibi geliyordu bana.Canim,bebek icin bez 10 adet fazlasiyla yeter saniyorum,hastane cikisi,battaniyesi,kendin icin terlik pijama veya gecelik,tarak,dis firca arti macun,atlet,ped,ic camasiri alt,cikista giyecegin kiyafet,corap aklima gelenler eksiklerimi tecrubeli diger arkadaslarim yazsin suan net hatirladiklarim bunlar birde herkese tavsiyem bebegin kiyafetlerini yani dogdugunda giyeceklerinj baska bir poset yada ne uygunsa ona gore ayri koyun direk verirsiniz hemsirelere cikarmasi vermesi kolay olur o acidan
bel konusu beni mahvetti. bugün hamile yastığım geldiCanım yaaa , kıyamam hepimiz aynıyız galiba ben uzanınca kalkamıyorum resmen.Çığlık çığlığa kalkıyorum yavaş yavaş ve bir süre topallayarak yürüyorum . sırt üstü yatamıyorum hep ağrıyor, Yan yatmak zorundayım hep.Birde yürüyüş vs hiç birşey yapmıyorum iş - ev , ev işi bu kadar yaptığım tek spor işe gelip giderken araba kullanmak :) buna rağmen kollarım tombik tombik
ben 3 aylıkken kestirmiştim. bir şey olmaz canım korkmakızlar saçımı kestirmek istiyorum her kafadan bi ses .. kestirme iyi değil
bebeğin ömrü kısa olur bilmem ne
çok hızlı uzadı ya saçlarım sizedede mi öyle
yaa ne maharetlisiniz. ben de heveslendimmKızlar kapı süsleri yüklemiştim keçeden yapmaya başladım tam bitmedi ama dayanamadım bi fotosunu koyayım dedimkızı buluta asıp biraz daha süslicem nasıl oluyor sizce Tkml_ bakmak istersin belki bu arada buraya yükleyince çözünürlük düşüyo ya
ayy bir sürü şey hallolmuş ne güzel. güle güle kullanınKızlar bugün itibari ile bebisin eşyaları daha alacak çok şey mj var ya
yuuh 300 müAynen çok zevklimeleğin elinde 200 le 300 arası değişiyo toplasan 10 lira anca halbuki maliyeti bak şuna 300 tl demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?