2017 Şubat Anneleri

Kizlar yaa duaniza ihtiyacimiz var yegenim suan acilde yatiyo ve daha 4 aylik ve bugun asi olmusti sagli sollu bacaktan ve suan yatirdilar serum verdiler kusa kusa cocuk bi hal oldu dua edin kizlar hamileyim ve bu beni cok etkiledi korkuyorum gorunce o halini elim ayagim titriyo

Gebe kalmadan önce kaç kiloydun canm

Selam kızlar nasılsınız çok uzun zaman oldu giremedim . Facebookta katılıyorum genelde . Hazırlıklar başladı bizdede

Arkadaşlar günaydın bebeğinizin hareketleri nasıl günde ortalama kaç kez hareketleniyor kendimle karşılaştıracağım da.çok tşk.

Arkadaşlar günaydın bebeğinizin hareketleri nasıl günde ortalama kaç kez hareketleniyor kendimle karşılaştıracağım da.çok tşk.
Günaydın erkenciler Çok değişken oluyor dün karınımın dalgalanmasını 4 kez seyrettim ama bazen 1 kere ancak oluyor. Sadece elleyip hissettiğim atışları oluyor sadece 2 3 kere

Çok Geçmiş olsun inşallah şimdi Nasıl Peki

Kızlar siz kaç zıbın kaç hastane çıkışı kaç çıtçıtlı filan aldınız. neler aldınız?

Cok geçmiş olsun.. Allah şifa versin ciddibisey durum yoktur inşallah gecicidir

Kızlar siz kaç zıbın kaç hastane çıkışı kaç çıtçıtlı filan aldınız. neler aldınız?

bu bnmde kafamı karıştırıyor ya
1 tane 10 lu aldım ama bnce içindekiler çok kullanışlı değil bebitof
1 tane 8 li aldım ona bayıldım çınarlüks
1 tane 3 lü set imaj marka
1 tane kadife 2 li takım var
bunlar yeni doğan şeklinde
1-3 aylık olarak setlerimde var .. acaba yeter mi bilmiyorum etrafımdakiler alma diyor ama sanki az gibime gelio bnm

Eklentiler

• 4548824005161--frontcivil1200.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 92
  • BBTF_721_3_MA (Custom)-746x746.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 92
  • 334_3 LÜ_1-746x746.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 81
  • 4596064090621frontcivil1200.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 86
Günaydın
Canm bitki çayı istiyor deli gibi. Her gün içerdim çok özledim
Çar mı yeşil çay içen aranızda ya da doktoruna soran?

Valla bende
1 tane 10 lu hastane çıkışı
2 tane 5 li takım
6 takım 0-3 ay alt üst takım
2 tane tulum takım
8 çıtçıtlı
3 normal atlet
4 tane patikli tek alt
4 tane patiksiz alt
9 çorap
Aldım bana da yeter diyolar ama gözüm doymuyo az gibi geliyo

maşşallah bn bişi almamışım o zaman:))) bebeğin uzun doğarsa çoğunu kullanamazsın ama canım çünkü yeni doğanlar 50 cm -52 cm arası oluyor o yüzden ben 1-3 ay arası aldım genelde

maşşallah bn bişi almamışım o zaman:))) bebeğin uzun doğarsa çoğunu kullanamazsın ama canım çünkü yeni doğanlar 50 cm -52 cm arası oluyor o yüzden ben 1-3 ay arası aldım genelde
Valla aldigim yer tanıdık bebek uzun vvey büyük olursa değişirim :)

Cok gecmis olsun rabbim yardimcisi olsun sifa versin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…