2017 Şubat Anneleri

Hepsi çok güzel renkleri de çok cici.Güle güle sağlıklı günlerde giysin bebeğin inş.

Çok minikler ya kiyafetler benimde gözüme az görünüyo aldiklarimbi kaç parça daha alicam galiba

Sagolun kizlar ciddi bisey yok cok sukur yaa ama bakalim su idrari versekte rahatlasak ya icim gitti az daha bogulucakti kuzum ya kusmugunda canimizdan can gittu resmen

Cok geçmiş olsun.. Allah şifa versin ciddibisey durum yoktur inşallah gecicidir

Cok gecmis olsun rabbim yardimcisi olsun sifa versin insallah..

kızlar bebeğin başının olduğu yerin altı ağrıyor bnm yaaa. of korkuyorum tek taraflı bi ağrı bn otururken çok öne doğru duruyorum acaba sıkıştırıyormuyum cocuğu bide sabahları ayakkabımı giyerken eğiliyorum ağrıyor napim ama eşim bnden önce çıkıyor .. her eğilmemde vicdan azabı yapıyorum başına baskı yapıyormuyum diye

Bendede ayni durum var canim bebek hep sag tarafta oynuyo ve 12.haftadan beri sağ kasik kemigine yerleşmiş ve hic geçmeyen bi ağri var bende onu bidaki kontrolde sorucam dr uma gecmiyo çünkü

Allah şifa versin canım inşaallah kötü bir durumu yoktur yan etkisi filandir sadece

Ben de herşeyi yaptırmak istiyorum yaa nefsime hakim olamıyorum ben miram craft diye bi sayfaya yaptırıyorum instagramda.. bi de wooden queenn diye bi sayfa var oraya bi bakın kesin tavsiye ederim çok güzel ürünleri var

Benim yastığımdan ben hamileliğimin başından beri bunu kullanıyorum ve inanılmaz rahat ediyorum.. hatta başkanyere kalmaya gidince keşke götürsem yanımda diyorum o kadar rahat

Çok geçmiş olsun cnm okuyunca için gitti resmen.. dualarımız sizinle inşallah iyileşir en kısa zamanda.. bebekler hastalanmasın yaa çok küçükler daha

Arkadaşlar aranızda kusan var mı arkadaşlar bu hafta 4. Kusmam tedirgin olmaya başladım
ben kusuyorum canım bu ara şeker yuklemesini yaptiramadim o yüzden onu ictigimden beri kusuyorum usuttum falan diye düşündüm dün acil gittim hastaneye idrarda kum çıktı tansiyonum da 8 e 3 düşmüş serum takindim

Canım ınstagramda miram craft diye bir sayfa var oraya yaptıryorum ben..

50 kiloydum cnm şimdi 55 oldum
Bu çerçeve için ne kadar istedi?

Çok geçmiş olsun

Kızlar günaydın. evet ben de bu konuyu merak ediyorum. Şampuan, bebek yağı, pişik kremi, ıslak mendil önerisi olan var mı? Hangi marka almalı? Ha bir de deterjan konusu, sabun tozu mu almalı, hangi marka almalı?
İslak mendil üni baby yeni doğan sampuanda üni baby yeni doğan ..vücut losyinu sebamed pisik kremi sudocrem aldim herkes onlari önerdi yegenimede kullanmış mennun kalmistik

Ben cam ini aldim eğer doğduktan snra biberon kullanacak olursa renkli sinden almayi dusunuyorum

Oyy Masallah bebise ben kullanıyorum ama hic biri mide bulantisi yapmadi bnde

İslak mendil üni baby yeni doğan sampuanda üni baby yeni doğan ..vücut losyinu sebamed pisik kremi sudocrem aldim herkes onlari önerdi yegenimede kullanmış mennun kalmistik

Hanımlar merhaba. Uni baby yenidogan ıslak mendil Gratiste 4 tanesi 12 tl. Bugün ve yarın %50 indirim var. Kaçırmayın derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…