Hepsi çok güzel renkleri de çok cici.Güle güle sağlıklı günlerde giysin bebeğin inş.bu bnmde kafamı karıştırıyor ya
1 tane 10 lu aldım ama bnce içindekiler çok kullanışlı değil bebitof
1 tane 8 li aldım ona bayıldım çınarlüks
1 tane 3 lü set imaj marka
1 tane kadife 2 li takım var
bunlar yeni doğan şeklinde
1-3 aylık olarak setlerimde var .. acaba yeter mi bilmiyorum etrafımdakiler alma diyor ama sanki az gibime gelio bnm
Çok minikler ya kiyafetler benimde gözüme az görünüyo aldiklarimbu bnmde kafamı karıştırıyor ya
1 tane 10 lu aldım ama bnce içindekiler çok kullanışlı değil bebitof
1 tane 8 li aldım ona bayıldım çınarlüks
1 tane 3 lü set imaj marka
1 tane kadife 2 li takım var
bunlar yeni doğan şeklinde
1-3 aylık olarak setlerimde var .. acaba yeter mi bilmiyorum etrafımdakiler alma diyor ama sanki az gibime gelio bnm
Günaydın kzlar. Sudokrwmi iki oglumda da kullandım. Çok memnun kaldım. Başka da bişey kullanmadım. Küçük bi kutusu bile çok uzun süre gidiyor. Ben bazen z. Yağı ile karıştırıp kullandım o da iyi geldi.
@Ecrin ensar bebek_elif geçmiş olsun canim.
Cok geçmiş olsun.. Allah şifa versin ciddibisey durum yoktur inşallah gecicidir
Cok gecmis olsun rabbim yardimcisi olsun sifa versin insallah..
tşk ederim:) amin cümlemizin bebekleri inşallahHepsi çok güzel renkleri de çok cici.Güle güle sağlıklı günlerde giysin bebeğin inş.
bnmde gözümde hep az ama sonrada elimde kalsın istemiyorum bakalım nolck:)Çok minikler ya kiyafetler benimde gözüme az görünüyo aldiklarimbi kaç parça daha alicam galiba
Bendede ayni durum var canim bebek hep sag tarafta oynuyo ve 12.haftadan beri sağ kasik kemigine yerleşmiş ve hic geçmeyen bi ağri var bende onu bidaki kontrolde sorucam dr uma gecmiyo çünkükızlar bebeğin başının olduğu yerin altı ağrıyor bnm yaaa. of korkuyorum tek taraflı bi ağrı bn otururken çok öne doğru duruyorum acaba sıkıştırıyormuyum cocuğu bide sabahları ayakkabımı giyerken eğiliyorum ağrıyor napim ama eşim bnden önce çıkıyor .. her eğilmemde vicdan azabı yapıyorum başına baskı yapıyormuyum diye
Canım ınstagramda miram craft diye bir sayfa var oraya yaptıryorum ben..Muh te şemmmm
Eline sağlık
Canm bu çerçevelere bayıldım nerde yaptırıyorsun biz de yaptıralım
50 kiloydum cnm şimdi 55 oldumGebe kalmadan önce kaç kiloydun canm
Allah şifa versin canım inşaallah kötü bir durumu yoktur yan etkisi filandir sadeceKizlar yaa duaniza ihtiyacimiz var yegenim suan acilde yatiyo ve daha 4 aylik ve bugun asi olmusti sagli sollu bacaktan ve suan yatirdilar serum verdiler kusa kusa cocuk bi hal oldu dua edin kizlar hamileyim ve bu beni cok etkiledi korkuyorum gorunce o halini elim ayagim titriyo
Ben de herşeyi yaptırmak istiyorum yaa nefsime hakim olamıyorumBen de burdan aldım size sorduktan sonra. İnsallah sorun cıkmaz :)
Maalesef gec gordum mesajınızı, gittigidiyordan siparis vermistim..
Ben ilk aylarda 4-4.5 ayda 6kilo verdim, sonraki aylarda da 4 aldım. Hala -2kilodayım ilk hamile kaldıgıma gore, ama bebek gelişimi normal oldugu surece içiniz rahat olsun bence.. Bol protein az karbonhidrat hem kilo aldırmıyor, hem de bebe cok guzel gelişiyor :)
Harika olmus, elinize saglık, keske ben de yapabilsem, boyle becerikli annelere nasıl imreniyorum bir bilseniz.. Boyle birsey almak istesek cok pahalışar maalesef..
Ayyy cok pahalı bu ne yaa..
Cerceveler cok guzelmiş, nerde yaptırıyorsunuz?
Siz de gordugunuz herseyi yaptırmak almak istiyor musunuz? Ben kendimi zor tutuyorum gercekten
Benim yastığımdancanım Rabbim şifalar versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah bir şeycik çıkmaz.
ay ben çok panik oldum hiiç bir şeyimiz yok. herkes alışveriş yapıyor hastane çantası falan çok erken gibi geliyordu bana.
bel konusu beni mahvetti. bugün hamile yastığım geldi
http://urun.n11.com/yukseltici-ve-a...igi-emzirme-yastigi-P91263085?rf=one-cikanlar
bundan aldım kızlar şeker pembesi bir şey. o kadaaaaaaaaaaaaar rahat ki size anlatamam. eşim yatıyor hatta göz koydu
ben 3 aylıkken kestirmiştim. bir şey olmaz canım korkma
yaa ne maharetlisiniz. ben de heveslendimm
ayy bir sürü şey hallolmuş ne güzel. güle güle kullanın
yuuh 300 mü
Çok geçmiş olsun cnm okuyunca için gitti resmen.. dualarımız sizinle inşallah iyileşir en kısa zamanda.. bebekler hastalanmasın yaa çok küçükler dahaKizlar yaa duaniza ihtiyacimiz var yegenim suan acilde yatiyo ve daha 4 aylik ve bugun asi olmusti sagli sollu bacaktan ve suan yatirdilar serum verdiler kusa kusa cocuk bi hal oldu dua edin kizlar hamileyim ve bu beni cok etkiledi korkuyorum gorunce o halini elim ayagim titriyo
ben kusuyorum canım bu ara şeker yuklemesini yaptiramadim o yüzden onu ictigimden beri kusuyorum usuttum falan diye düşündüm dün acil gittim hastaneye idrarda kum çıktı tansiyonum da 8 e 3 düşmüş serum takindimArkadaşlar aranızda kusan var mı arkadaşlar bu hafta 4. Kusmam tedirgin olmaya başladım
Bu çerçeve için ne kadar istedi?Canım ınstagramda miram craft diye bir sayfa var oraya yaptıryorum ben..
50 kiloydum cnm şimdi 55 oldum
Çok geçmiş olsunben kusuyorum canım bu ara şeker yuklemesini yaptiramadim o yüzden onu ictigimden beri kusuyorum usuttum falan diye düşündüm dün acil gittim hastaneye idrarda kum çıktı tansiyonum da 8 e 3 düşmüş serum takindim
İslak mendil üni baby yeni doğan sampuanda üni baby yeni doğan ..vücut losyinu sebamed pisik kremi sudocrem aldim herkes onlari önerdi yegenimede kullanmış mennun kalmistikKızlar günaydın. evet ben de bu konuyu merak ediyorum. Şampuan, bebek yağı, pişik kremi, ıslak mendil önerisi olan var mı? Hangi marka almalı? Ha bir de deterjan konusu, sabun tozu mu almalı, hangi marka almalı?
Ben cam ini aldim eğer doğduktan snra biberon kullanacak olursa renkli sinden almayi dusunuyorumKızlar merhaba Philips avent biberonu soracaktim burada alanlar olmuştu bi mavi kutulu var clasic olan bide natural olan var onun kutusuda mor renkli? Ben yakından bakamadım teyzem Almanya'dan alacak resim yollamış hangisini tercih etmeliyim sizce?
Oyy Masallah bebise ben kullanıyorum ama hic biri mide bulantisi yapmadi bndeİyi geceler anneler..bugün boş günümdü ve kontrolüm vardı... 1238 gr ve 41 cm olmuş minnakim. ben de 7 kilo almisim. bugüne kadar sadece decavit kullanıyordum. .magnezyum ve demir hapı da yazdı. .bunlar mide bulantısı yapar mı acaba? kulanmam şart mıdır ki?
Sagolun kizlar ciddi bisey yok cok sukur yaa ama bakalim su idrari versekte rahatlasak ya icim gitti az daha bogulucakti kuzum ya kusmugunda canimizdan can gittu resmen
çok sağol canımBu çerçeve için ne kadar istedi?
Çok geçmiş olsun
İslak mendil üni baby yeni doğan sampuanda üni baby yeni doğan ..vücut losyinu sebamed pisik kremi sudocrem aldim herkes onlari önerdi yegenimede kullanmış mennun kalmistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?