2017 Şubat Anneleri

Kızlar koşmaya gerek yok yaa internette 16 lı paketi 50 lira. 3 liraya geliyo yine tanesi

Ilk zamanlar ılik su ve pamukla temizliycez zaten bebegin poposunu:)
Bu arada hipp in ıslak mendilleride çok iyiymiş kızlar

Ay Ne güzel Herkes birşeyler alıp atıyor kenara benim aldığım Sadece banyo seti ve zıbın geç kaldım galiba :)

Ya ben şimdiden başladım dışarı çıkamıyorum Uzun yürüyüşler yapamıyorum çok çabuk yoruluyorum si de öylemisiniz Arkadaşlar gidip ucuzluk var diyip alamıyorum

Bahsedilen sudocrem buysa bende cilt lekeleri icin kullanıyordum geçen kış madem iyi bebişim ile kullanırız artık pişik olursa :)

Eklentiler

• Screenshot_20161112-181244.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20161112-181242.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 90
Mobilya işi öok göreceli canım bence ve doğrudan bütçe ve zevkle alakalı.. kimisi mesela özellikle mobilyasının ağacına ve boyasının bebek için organik olmasına bakıyo onların da fiyatı haliyle yüksek oluyo.. eğer senin beğendiğinin de ahşabı dalan güzelse değebilir tabi bütçeniz müsaitse.. ben mesela ikea dan almayı düşünüyorum çok beğeniyorum onların beyaz mobilyasını ve fiyatları da dışarıya göre gayet uygun bence.. resimlerde gönderiyorum belki fiyatları falan fikir olur sana senin beğendiğin odanın içinde ne var peki?

Eklentiler

• IMG_1705.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_3292.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_3291.webp
    10 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_3290.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 108
Herkese iyi akşamlar Nasılsıniz bakalım bugün bizde bi kaç parça şey alarak bebisin ilk alışverişini yaptık 4 tane çitçitli badi aldım kısa kollu 3 tane çorap bi tane ayaksiz alt ve mama önlügü ama tabi alacagim çok şey var bunlar baslangic kayinvalidem citcitli badi için yeter başka alma dedi ama yetmez gibi geliyo bana çok lazım oluyo diye biliyorum almalimiyim yine sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…