2017 Şubat Anneleri

Tabiki almalısın 4 tane neye yetecek.. gün içinde 2-3 kez değişme ihtimalini düşün yıkayayım kış günü kurusun diye beklerken bebiş çıplak kalamaz değil mi:) tecrübelilerin yanıltmasına da ayrı şaşırıyorum ya:)

aynen ya bende öyle düşünüyorum kış günü hemen kurutamam da elimin altında yeterince olsun istiyorum eskiden bi kaç parça şeyle çocuk büyütüyolarmis sanırım

Canım bence de çıtçıtlı badi en çok lazım olan şey.. 4 tane çok az bence.. gün içerisinde kakasıydı kusmuğuydu derken 3 kez değişir gibi geliyo bana.. ben 15 tane kısa ve yarım kol karışık almayı düşünüyorum..

Biz de bugün bol alışverişli gün geçirdik :)
Minik tavşanıma tavşanlı nevresim takımı ve ateş ölçer aldım. Bir de e bebekten alt açma örtüsü, kulak pamuğu, lansinoh göğüs ucu kremi, göğüs pedi, banyo küveti, kova, maşrapa, köpük file, sünger aldım

Eklentiler

• IMG_6549.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 108
Ya ben 0-3 ve 3-6 yarim kol citcitli ikişer tane aldım yine 0-3 ve 3-6 ikişer pijama aldım eşim iki tulum almış ince şeyler tabi bunlar ne almalıyız hiç bilmiyoruz

Aslında yaklaşık sayı vererek yazsa ya tecrübeli annelerimiz bu kıyafet isi biraz kafa karıştırıcı çünkü büyük parçalar kolay ne gerek biliyor insan

volkicansu

Canım ben kıyafet olarak

1 tane 10 lu hastane çıkışı
15 ad. çıtçıtlı bady (uzun-kısa kol karışık)
10 adet ayaklı tulum
2 adet alt üst takım
1 adet pijama takım
1 adet kalın polar tulum(mont gibi)
7 çift çorap
4 adet şapka
4 çift eldiven
1 adet ayakkabı
12 li ağız mendili-omuz bezi

aldım şimdiye kadar. Sayı olarak fikir olur belki

Kızlar bide benim karnım top gibi resmen ve iyi büyüdü ama arkadan gören hamile değil der kalcam falan hiç büyümedi iki haftadir tartiya çıkmıyorum en son 6 kiloda takip etmeyi bıraktım :) ama herkes bi karnım var kilo almadin diyor nereye gidiyor bu alinan kilolar

Kızlar kıyafet konusunu daha önce de yazdım. Çok abartmamak şartı ile 11-12 takım alın. Yani az olmasın ama çokta abartılmasın.
Hediyelikler genelde büyük beden geliyor.
Ben en iyisi bu hafta kolideki bebek kıyafetlerini bi çıkarıp bakayım. Ona göre sayıp tekrar yazayım size :))

haklısın cnm çitçitlilardan yine aliyim ben az olmasın da fazla olsada bişey olmaz

Kizlar yegenim iyi durymda ama eltimle ben acillik olduk benim kanda enfeksiyon cikti odum kopuyo bebege zarari var mi dedim pazartesi kadin dgumcuya git gorun dedi bisi demedi yuksek degil ama enfeksiyon var dedi korkuyorum ya salgin var galiba dikkat edin kizalr ne cektigimizi yaradan biliyo ust uste geldi hep yegenim iyi cok sukur onada ilac igne verdiler simdi duzeldi rabbim dusman basina vermesin kizalr dua edinde kizima bisi olmasin enfeksiyindan etkilenmesin erken dgum olucak diye tirsiyorum ya

Çok geçmiş olsun cnm okuyunca için gitti resmen.. dualarımız sizinle inşallah iyileşir en kısa zamanda.. bebekler hastalanmasın yaa çok küçükler daha
Allah razi olsun kuzum simdi ben ve eltim rahatsizlndik kanimda enfeksiyon cikti odum kopuyo neye yancami sasirdim aklim gitti bian neye uzulcemi sasirdim

Canim 0-3 3-6 ay herbiri mi 11-12 tane

Hemen takibe aldım bunları.. Ben de mykohandmade diye bir sayfayı takip efiyorum, oglumun adını yazdıracagım oradan insallah.. Bir de aysehanımınisleri diye bir sayfadan da kapı susu. Yeter diye dusundum ben de.

Pinterest te görüp bayıldığımız battaniyeyi babannemiz bitirmiş sağolsun biz çok beğendik tam istediğim gibi olmuş
Battaniyeye bayıldım. Anneme gostericem hemen, belki orer ogluma..
Bu arada ben de ikeadan almayı dusunuyorum odasını. Stuva galiba serinin adı, onun parcalarıyla yapmayı dusunuyorum odasını..

Eklentiler

• image.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 82
Ayy senin sayfa da çok güzelmiş ben isim hakkımı kullandım çerçevelerde.. her yerde de adı yazmasın oğlumun görmemişin bi çoçuğu olmuş misali battaniyeye ben bayıldım bence de gösterin bi bakaın anneniz ikeanın bu serisi de çok güZel ben odasına taaa hamile kalmadan karar vermiştim kız da olsa erkek de olsa hemnes serisinden alacaktım.. divanını çok beğeniyorum çünkü İnstagramsa yaman's mom diye bir var o da oğlunun odasını aenin istediğin serisen yaptırmış bi bak iatersen fikir olur sana da [/QUOTE]

Aaa evet, ben de sonradan gordum, kesinlikle tam kafamdaki gibiyapmıs onlar da, esim de begendi,hesaplı da geldi., simdilik kararımız bu ama bakalım.
[/QUOTE]
. :)

Aaa evet, ben de sonradan gordum, kesinlikle tam kafamdaki gibiyapmıs onlar da, esim de begendi,hesaplı da geldi., simdilik kararımız bu ama bakalım.
. :)[/QUOTE]
Karar vermek bile çok güzel bence biz haftaya odasının boyamasını bitirip vereceğiz sipariş inşallah.. bulunduğumuz şehirde yok kargoyla gelecek.. havalandırması kokusu çıkması falan ancak olur galiba.. siz ne zaman odasını yapmayı düşşnüyosunız peki? 0

Biz daha mobilyaya karar veremedik ki odasını boyayalım çok mu geç kaldım acaba diye stres yapıyorum herkesin bir fikri var bir şeyler yapmış mobilya almış duvar boyamış ben Daha odayı Yeni boşalttım

Arkadaşlar aranızda kusan var mı arkadaşlar bu hafta 4. Kusmam tedirgin olmaya başladım

tatlım ben de bir gün öyle feci kusmuştum enfeksiyon kusturur dediler. kontrol ettir istersen.

benim kızım da öyle sürekli harketli karşımdakiler bile görüyor karnımın şeklinin değiştiğini kafası nerde ayakları nerde belli oluyor çok güzel duygularmışşşş

anne yanı beşiği son zamanlara bıraktım ben maddi durumdan dolayı. oda aldık baya bir masraflı oldu bize belki babaannesi bir zahmet düşünüp hediye alır diye bekliyorum

odamız da 3 kapılı dolap artı büyüyen beşik aldık. çekmece yok çünkü odamız biraz dar. mobilyalara ek olarak uyku seti aldık yorgan yastık kenar koruma cibinlik ve cibinlik aparatı dahildi toplam 2.500 verdik. fotosunu da ekliyorum. çekmeceler de olsaydı 3.000 ediyordu yaklaşık. dediğin fiyat biraz yüksek ama durumun müsaitse ve mobilya kaliteliyse iyidir bence.

Eklentiler

• opale-white-maxi.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 101
[/QUOTE]
O hemnes serisinin divan yatağına aşığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…