Herkese iyi akşamlar Nasılsıniz bakalımbugün bizde bi kaç parça şey alarak bebisin ilk alışverişini yaptık 4 tane çitçitli badi aldım kısa kollu 3 tane çorap bi tane ayaksiz alt ve mama önlügü ama tabi alacagim çok şey var bunlar baslangic kayinvalidem citcitli badi için yeter başka alma dedi ama yetmez gibi geliyo bana çok lazım oluyo diye biliyorum almalimiyim yine sizce
aynen ya bende öyle düşünüyorum kış günü hemen kurutamam da elimin altında yeterince olsun istiyorum eskiden bi kaç parça şeyle çocuk büyütüyolarmis sanırımTabiki almalısın 4 tane neye yetecek.. gün içinde 2-3 kez değişme ihtimalini düşün yıkayayım kış günü kurusun diye beklerken bebiş çıplak kalamaz değil mi:) tecrübelilerin yanıltmasına da ayrı şaşırıyorum ya:)
Canım bence de çıtçıtlı badi en çok lazım olan şey.. 4 tane çok az bence.. gün içerisinde kakasıydı kusmuğuydu derken 3 kez değişir gibi geliyo bana.. ben 15 tane kısa ve yarım kol karışık almayı düşünüyorum..Herkese iyi akşamlar Nasılsıniz bakalımbugün bizde bi kaç parça şey alarak bebisin ilk alışverişini yaptık 4 tane çitçitli badi aldım kısa kollu 3 tane çorap bi tane ayaksiz alt ve mama önlügü ama tabi alacagim çok şey var bunlar baslangic kayinvalidem citcitli badi için yeter başka alma dedi ama yetmez gibi geliyo bana çok lazım oluyo diye biliyorum almalimiyim yine sizce
haklısın cnm çitçitlilardan yine aliyim ben az olmasın da fazla olsada bişey olmazCanım bence de çıtçıtlı badi en çok lazım olan şey.. 4 tane çok az bence.. gün içerisinde kakasıydı kusmuğuydu derken 3 kez değişir gibi geliyo bana.. ben 15 tane kısa ve yarım kol karışık almayı düşünüyorum..
Allah razi olsun kuzum simdi ben ve eltim rahatsizlndik kanimda enfeksiyon cikti odum kopuyo neye yancami sasirdim aklim gitti bian neye uzulcemi sasirdimÇok geçmiş olsun cnm okuyunca için gitti resmen.. dualarımız sizinle inşallah iyileşir en kısa zamanda.. bebekler hastalanmasın yaa çok küçükler daha
Canim 0-3 3-6 ay herbiri mi 11-12 taneKızlar kıyafet konusunu daha önce de yazdım. Çok abartmamak şartı ile 11-12 takım alın. Yani az olmasın ama çokta abartılmasın.
Hediyelikler genelde büyük beden geliyor.
Ben en iyisi bu hafta kolideki bebek kıyafetlerini bi çıkarıp bakayım. Ona göre sayıp tekrar yazayım size :))
Hemen takibe aldım bunları.. Ben de mykohandmade diye bir sayfayı takip efiyorum, oglumun adını yazdıracagım oradan insallah.. Bir de aysehanımınisleri diye bir sayfadan da kapı susu. Yeter diye dusundum ben de.Ben de herşeyi yaptırmak istiyorum yaa nefsime hakim olamıyorumben miram craft diye bi sayfaya yaptırıyorum instagramda.. bi de wooden queenn diye bi sayfa var oraya bi bakın kesin tavsiye ederim çok güzel ürünleri var
Battaniyeye bayıldım. Anneme gostericem hemen, belki orer ogluma..Pinterest te görüp bayıldığımız battaniyeyi babannemiz bitirmiş sağolsunbiz çok beğendik tam istediğim gibi olmuş
Ayy senin sayfa da çok güzelmişHemen takibe aldım bunları.. Ben de mykohandmade diye bir sayfayı takip efiyorum, oglumun adını yazdıracagım oradan insallah.. Bir de aysehanımınisleri diye bir sayfadan da kapı susu. Yeter diye dusundum ben de.
Battaniyeye bayıldım. Anneme gostericem hemen, belki orer ogluma..
Bu arada ben de ikeadan almayı dusunuyorum odasını. Stuva galiba serinin adı, onun parcalarıyla yapmayı dusunuyorum odasını..
[/QUOTE]Ayy senin sayfa da çok güzelmişben isim hakkımı kullandım çerçevelerde.. her yerde de adı yazmasın oğlumun görmemişin bi çoçuğu olmuş misali battaniyeye ben bayıldım bence de gösterin bi bakaın anneniz ikeanın bu serisi de çok güZel ben odasına taaa hamile kalmadan karar vermiştim kız da olsa erkek de olsa hemnes serisinden alacaktım.. divanını çok beğeniyorum çünkü İnstagramsa yaman's mom diye bir var o da oğlunun odasını aenin istediğin serisen yaptırmış bi bak iatersen fikir olur sana da
. :)[/QUOTE]Aaa evet, ben de sonradan gordum, kesinlikle tam kafamdaki gibiyapmıs onlar da, esim de begendi,hesaplı da geldi., simdilik kararımız bu ama bakalım.
Arkadaşlar aranızda kusan var mı arkadaşlar bu hafta 4. Kusmam tedirgin olmaya başladım
bugün itibariyle 28+2 den bildiriyorum, akşam oturmaya gitmiştik ve kız hiç durmadı. bir de dayanamıyorum kızlar 3 gündür elimle sürekli ayağını arıyorum. bulunca şöyle hafif bastırıyorum hemen ittiriyor geri. Allahım o kadar duygulanıyorum ki buna:))) bir de anne yanı beşiği alacak olanlar son zamanda mı almak mantıklı? normal karyolasını vs yeni yaptıracağım.
bir de oda takımı yapanlara fiyat sormak istiyorum. instagramda br takıma aşık oldum, ki ben beğenemem kolay kolay. gardrop hariç 4000 tl dediler. çok pahalı ama çok güzel ya. fiyatlar genel olarak ne durumda hiç fikrim yok.
[/QUOTE]Ayy senin sayfa da çok güzelmişben isim hakkımı kullandım çerçevelerde.. her yerde de adı yazmasın oğlumun görmemişin bi çoçuğu olmuş misali battaniyeye ben bayıldım bence de gösterin bi bakaın anneniz ikeanın bu serisi de çok güZel ben odasına taaa hamile kalmadan karar vermiştim kız da olsa erkek de olsa hemnes serisinden alacaktım.. divanını çok beğeniyorum çünkü İnstagramsa yaman's mom diye bir var o da oğlunun odasını aenin istediğin serisen yaptırmış bi bak iatersen fikir olur sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?