Arkadaşlar günaydın bebeğinizin hareketleri nasıl günde ortalama kaç kez hareketleniyor kendimle karşılaştıracağım da.çok tşk.
kızlar bebeğin başının olduğu yerin altı ağrıyor bnm yaaa. of korkuyorum tek taraflı bi ağrı bn otururken çok öne doğru duruyorum acaba sıkıştırıyormuyum cocuğu bide sabahları ayakkabımı giyerken eğiliyorum ağrıyor napim ama eşim bnden önce çıkıyor .. her eğilmemde vicdan azabı yapıyorum başına baskı yapıyormuyum diye
Kızlar bide benim karnım top gibi resmen ve iyi büyüdü ama arkadan gören hamile değil der kalcam falan hiç büyümedi iki haftadir tartiya çıkmıyorum en son 6 kiloda takip etmeyi bıraktım :) ama herkes bi karnım var kilo almadin diyor nereye gidiyor bu alinan kilolar
Kizlar yegenim iyi durymda ama eltimle ben acillik olduk benim kanda enfeksiyon cikti odum kopuyo bebege zarari var mi dedim pazartesi kadin dgumcuya git gorun dedi bisi demedi yuksek degil ama enfeksiyon var dedi korkuyorum ya salgin var galiba dikkat edin kizalr ne cektigimizi yaradan biliyo ust uste geldi hep yegenim iyi cok sukur onada ilac igne verdiler simdi duzeldi rabbim dusman basina vermesin kizalr dua edinde kizima bisi olmasin enfeksiyindan etkilenmesin erken dgum olucak diye tirsiyorum ya
Ben daha odayı boşaltmadım bak benden hızlısınBiz daha mobilyaya karar veremedik ki odasını boyayalım çok mu geç kaldım acaba diye stres yapıyorum herkesin bir fikri var bir şeyler yapmış mobilya almış duvar boyamış ben Daha odayı Yeni boşalttım
Yegeninee cok sevind cnm. Sana da geçmiş olsun nerden aklina geldi kan testi yaptrmak ne rahatsizligin vardi?Kizlar yegenim iyi durymda ama eltimle ben acillik olduk benim kanda enfeksiyon cikti odum kopuyo bebege zarari var mi dedim pazartesi kadin dgumcuya git gorun dedi bisi demedi yuksek degil ama enfeksiyon var dedi korkuyorum ya salgin var galiba dikkat edin kizalr ne cektigimizi yaradan biliyo ust uste geldi hep yegenim iyi cok sukur onada ilac igne verdiler simdi duzeldi rabbim dusman basina vermesin kizalr dua edinde kizima bisi olmasin enfeksiyindan etkilenmesin erken dgum olucak diye tirsiyorum ya
Yaaa fiyatı çok uygun ve özellikleri de anlatıldığına göre çok güzelmiş bence..ama ürünle ilgili sadece 1 adet resim var ve hiç yorum yok.. keşke daha detaylı bilgi olsaymış.. sırt çantası olarak da kullanılıyor galiba?http://www.hepsiburada.com/nuovo-503-zaino-bebek-bakim-cantasi-pembe-p-HBV000000DI4K
kızlar şimdi bunun reklamı çıktı kenarda bu markayı veya modeli bilen var mı?
Benim de eşim çok yoğun ondan dolayı tediginim Çünkü Tek başıma yapamam dekorasyon olayı için de gezmek lazım ehliyet yok Tek başıma çıkmak istesem sıkıntıBen daha odayı boşaltmadım bak benden hızlısınodasını ne alacağımıza ve nasıl boyayacağımıza karar verdik henüz icraat yok yani haftaya boya işi biter ve mobilyaları sipariş veririz aralık 15 de hazır olmuş olur inşallah odası.. belki de ben aceleci davranıyorumdur ama bnm işim çok yoğun vaktim olmaz diye şimdiden halledeyim diyorum.. dekorasyon fala ben çok severim uğraşmayı eksik kalsın istemiyorum o yüzden.. stres yapma bence ama yavaş yavaş da karar vermeye çalış.. karar verdikten sonra ne zaman istersen yaparsın
Geçmiş olsun.ıhlamuru kaynat içine karabiber ve bal ilave edip içersen iyi olur.Gün içinde bol bol ılık su iç.sıcak su sakın içme bakteriler sıcak ortamı seviyor bu yüzden enfeksiyonu arttırıyor.Ben de boğaz ağrısına uyandım bakalım Ne zamana dalacağımuyku düzeni diye bir şey yok bir haftadır bir de Şu boğaz ağrısı bitmedi ama Bu halime de şükür sarımsak çiğniyorum Bu saatte
Geçmiş olsun yegeninin iyi olmasına sevindim hangi şikayetle tahlil yaptirdin peki enfeksiyon olduğunu öğrendinKizlar yegenim iyi durymda ama eltimle ben acillik olduk benim kanda enfeksiyon cikti odum kopuyo bebege zarari var mi dedim pazartesi kadin dgumcuya git gorun dedi bisi demedi yuksek degil ama enfeksiyon var dedi korkuyorum ya salgin var galiba dikkat edin kizalr ne cektigimizi yaradan biliyo ust uste geldi hep yegenim iyi cok sukur onada ilac igne verdiler simdi duzeldi rabbim dusman basina vermesin kizalr dua edinde kizima bisi olmasin enfeksiyindan etkilenmesin erken dgum olucak diye tirsiyorum ya
Karar vermek bile çok güzel bence
Biz de daha odaları degisecegiz, bosaltıp tasıyacagız, işimiz cok, sadece ne alacagımıza karar verdik. Boya yeni diye esim yaptırmak istemedi pek ama oda bir bosalınca sanırım yaptırtırım boya :)Biz daha mobilyaya karar veremedik ki odasını boyayalım çok mu geç kaldım acaba diye stres yapıyorum herkesin bir fikri var bir şeyler yapmış mobilya almış duvar boyamış ben Daha odayı Yeni boşalttım
Iyi sen yine odayi bosaltmissin. ben evi degistirecegimBiz daha mobilyaya karar veremedik ki odasını boyayalım çok mu geç kaldım acaba diye stres yapıyorum herkesin bir fikri var bir şeyler yapmış mobilya almış duvar boyamış ben Daha odayı Yeni boşalttım
Bende bi tuvalete uyaniyorrum bi burnum tikaniyor uyaniyorum. bi donerken uyaniyorum. en sonunda saat 7:30 da kalktim. butun hafta uyumanin hayalini kuruyorum sonra sonuca bakSaat 02.10 gibi su içmek için uyandım ,hala dalamadım geri uykuya...
Biz daha mobilyaya karar veremedik ki odasını boyayalım çok mu geç kaldım acaba diye stres yapıyorum herkesin bir fikri var bir şeyler yapmış mobilya almış duvar boyamış ben Daha odayı Yeni boşalttım
tatlım ben de bir gün öyle feci kusmuştum enfeksiyon kusturur dediler. kontrol ettir istersen.
benim kızım da öyle sürekli harketli karşımdakiler bile görüyor karnımın şeklinin değiştiğini kafası nerde ayakları nerde belli oluyorçok güzel duygularmışşşş
anne yanı beşiği son zamanlara bıraktım ben maddi durumdan dolayı. oda aldık baya bir masraflı oldu bizebelki babaannesi bir zahmet düşünüp hediye alır diye bekliyorum
odamız da 3 kapılı dolap artı büyüyen beşik aldık. çekmece yok çünkü odamız biraz dar. mobilyalara ek olarak uyku seti aldık yorgan yastık kenar koruma cibinlik ve cibinlik aparatı dahildi toplam 2.500 verdik. fotosunu da ekliyorum. çekmeceler de olsaydı 3.000 ediyordu yaklaşık. dediğin fiyat biraz yüksek ama durumun müsaitse ve mobilya kaliteliyse iyidir bence.
Bence yalnız değilizO hemnes serisinin divan yatağına aşığım
bugün itibariyle 28+2 den bildiriyorum, akşam oturmaya gitmiştik ve kız hiç durmadı. bir de dayanamıyorum kızlar 3 gündür elimle sürekli ayağını arıyorum. bulunca şöyle hafif bastırıyorum hemen ittiriyor geri. Allahım o kadar duygulanıyorum ki buna:))) bir de anne yanı beşiği alacak olanlar son zamanda mı almak mantıklı? normal karyolasını vs yeni yaptıracağım.
bir de oda takımı yapanlara fiyat sormak istiyorum. instagramda br takıma aşık oldum, ki ben beğenemem kolay kolay. gardrop hariç 4000 tl dediler. çok pahalı ama çok güzel ya. fiyatlar genel olarak ne durumda hiç fikrim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?