2017 Şubat Anneleri

İki göğsümün ortasından sırtıma kadar vuran bir ağrı giriyor bazen geceleri nefes almakta zorlanıyor gibi oluyorum şimdi yine girdi bu ara her akşam oluyor sanki bibon dakika filân sürüyor

Arkadaşlar günaydın bebeğinizin hareketleri nasıl günde ortalama kaç kez hareketleniyor kendimle karşılaştıracağım da.çok tşk.

benim kız hiç durmuyor hep hareketli yemek yersem zaten sığınamıyor resmen karnıma belime doğru bile hissediyorum sanki hareket sayısı ben deyim 30 sen de 40

ben de okula giderken mecbur eğiliyorum ama kızım hemen kımıldanıyor sıkışınca ayaklarımı kaldırmaya çalışıyorum yandan uzanıyorum bazen de bağlamıyorum. doktora sormuştum o ağrıyı normal demişti bana kafası orda hareket ediyor demişti. endişe etmeyim diyorum ama ağrıyınca ben de korkuyorum.

ben de 5 kilo almışım herkes bana da almadın diyor bakınca bacağımda kollarımda falan birşey yok ama belim kalınlaştı arkadan hamile değilim diyorum bebek bu kilonun ne kadarıdır acaba

çok geçmiş olsun sana da yeğenine de canım... allah korusun sizi birşey olmaz inşallah. bol su iç suyuna birkaç damla limon suyu sık

Ben daha odayı boşaltmadım bak benden hızlısın odasını ne alacağımıza ve nasıl boyayacağımıza karar verdik henüz icraat yok yani haftaya boya işi biter ve mobilyaları sipariş veririz aralık 15 de hazır olmuş olur inşallah odası.. belki de ben aceleci davranıyorumdur ama bnm işim çok yoğun vaktim olmaz diye şimdiden halledeyim diyorum.. dekorasyon fala ben çok severim uğraşmayı eksik kalsın istemiyorum o yüzden.. stres yapma bence ama yavaş yavaş da karar vermeye çalış.. karar verdikten sonra ne zaman istersen yaparsın

Yegeninee cok sevind cnm. Sana da geçmiş olsun nerden aklina geldi kan testi yaptrmak ne rahatsizligin vardi?

Benim de eşim çok yoğun ondan dolayı tediginim Çünkü Tek başıma yapamam dekorasyon olayı için de gezmek lazım ehliyet yok Tek başıma çıkmak istesem sıkıntı Hayırlısı ya hallolur bir şekilde inşallah bakalım o zaman internetten bakınıyorum şimdilik öyle

Ben de boğaz ağrısına uyandım bakalım Ne zamana dalacağım uyku düzeni diye bir şey yok bir haftadır bir de Şu boğaz ağrısı bitmedi ama Bu halime de şükür sarımsak çiğniyorum Bu saatte

Geçmiş olsun.ıhlamuru kaynat içine karabiber ve bal ilave edip içersen iyi olur.Gün içinde bol bol ılık su iç.sıcak su sakın içme bakteriler sıcak ortamı seviyor bu yüzden enfeksiyonu arttırıyor.

Geçmiş olsun yegeninin iyi olmasına sevindim hangi şikayetle tahlil yaptirdin peki enfeksiyon olduğunu öğrendin

Karar vermek bile çok güzel bence biz haftaya odasının boyamasını bitirip vereceğiz sipariş inşallah.. bulunduğumuz şehirde yok kargoyla gelecek.. havalandırması kokusu çıkması falan ancak olur galiba.. siz ne zaman odasını yapmayı düşşnüyosunız peki? 0[/QUOTE]

Biz de daha odaları degisecegiz, bosaltıp tasıyacagız, işimiz cok, sadece ne alacagımıza karar verdik. Boya yeni diye esim yaptırmak istemedi pek ama oda bir bosalınca sanırım yaptırtırım boya :)

Iyi sen yine odayi bosaltmissin. ben evi degistirecegim
O kadar rahat duruyorumki Allah sonunuzu hayir etsin. bu gidisle cocuk olduktan sonra oda yapicam sanirim

Herkes mi :) benim kızımın odasında gardırobum var, onu odaya alacağım. Tabi önce eşim marangoz bulacak. Hatta o marangozu bulursa 2 sene önce aldığım çöp kutusu mutfak dolabının altına monte edilecek, 5 ay önce aldığımız televizyon mutfak dolabına konacak, salonun dekorasyonu değişecek. Konsol aynası duvara monteli çünkü. Mutfak boyanacak sigara sadece orada içiliyor tavan sapsarı olmuş.
Arkadan eve temizlikçi girecek.
Mobilyalar aralık sonu gelecek
Benim işim çok

Çok güzelmiş takım güle güle kullan
Bu arada İlknur sen misin adın mı değişti?
Bizim babaanne yeni ev aldı
Kocam para durumları müsait değil diye arabanın ucuzunu almaya çalışıyordu
Kadın gidip Yen'i salon ve yatak odası takımı almış
Perdeler ve halılar için de bu hafta sonu çıkacakmış
Ne babaanne ama!

O hemnes serisinin divan yatağına aşığım
Bence yalnız değiliz fanları çok fazla ama kesinlikle değer ona [/QUOTE]

Bence de
Üniversitedeyken kendime istemiştim
Kızım büyüsün ona alcam
Sen o filli üçlü çerçeveyi kaça yaptırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…